stefanowicz pisze:Jak wygląda sytuacja na linii Zawisza - Lech w Inowrocławiu?
Po 1. to nie ten temat
Po 2. sytuacja ta była opisywana już tutaj parę razy
Po 3. Jak w każdym niedużym mieście wszyscy się znają. Starsi piją razem piwo , a młodsi nie piją razem coli :)))
birkut pisze:
no wreszcie ktos pojal o co mi biegalo.
gdyby wladza ludowa po wojnie postawila na Garbarnie , a nie Wisle to trybuny tych klubow obecnie wygladaly by odwrotnie.
Koniec
Gdyby nie władza ludowa ,to czegoś takiego jak Hutnik by nawet nie było.
extremalny_korbelis pisze:
2 sprawa, to jak rozkładają się siły w Kaliszu ? Pamiętam, że jak byłem tam kilka lat temu to na murach bardzo widoczny był RTS. Dzisiaj sporo ich wrzutów pozamazanych, jakieś pojedyncze Lecha i KKS Kalisz. Czy ktoś ogarnięty mógł by po krótce napisać jak to wygląda w tych miastach ?
KKS miał zgode z Widzewem i Ceramiką ale od około dziesięciu lat już nie istnieją, poza tym mają grubą kose z Kolejorzem. W mieście jest pare pojedynczych osób za Lechem ale nie tworzą oficjalnego FC. Jeśli chodzi o ekipy to KKS jest jedynym klubem który takową posiada. w II lidze, drugi sezon z rzędu mamy KP Calisie, ale nigdy nie miała ona młynu i zapewne, ze strachu przed KKSiakami długo mieć nie będzie.
Coś tu jest nie tak, od kiedy KKS Kalisz miał zgodę z Widzewem??
''W międzyczasie pojawiły się pierwsze potyczki na arenie chuligańskiej. Jedną z nich, było praktycznie rozbicie kibiców KKSu Kalisz, którzy (1995r.) byli fan clubem Widzewa i przyjechali na jego mecz sparingowy do Konina...''
extremalny_korbelis pisze:
2 sprawa, to jak rozkładają się siły w Kaliszu ? Pamiętam, że jak byłem tam kilka lat temu to na murach bardzo widoczny był RTS. Dzisiaj sporo ich wrzutów pozamazanych, jakieś pojedyncze Lecha i KKS Kalisz. Czy ktoś ogarnięty mógł by po krótce napisać jak to wygląda w tych miastach ?
KKS miał zgode z Widzewem i Ceramiką ale od około dziesięciu lat już nie istnieją, poza tym mają grubą kose z Kolejorzem. W mieście jest pare pojedynczych osób za Lechem ale nie tworzą oficjalnego FC. Jeśli chodzi o ekipy to KKS jest jedynym klubem który takową posiada. w II lidze, drugi sezon z rzędu mamy KP Calisie, ale nigdy nie miała ona młynu i zapewne, ze strachu przed KKSiakami długo mieć nie będzie.
Coś tu jest nie tak, od kiedy KKS Kalisz miał zgodę z Widzewem??
''W międzyczasie pojawiły się pierwsze potyczki na arenie chuligańskiej. Jedną z nich, było praktycznie rozbicie kibiców KKSu Kalisz, którzy (1995r.) byli fan clubem Widzewa i przyjechali na jego mecz sparingowy do Konina...''
PS. Chciałbym, żeby jakis Widzewiak odpowiedzial na pytanie jak jest na lini Widzew-KKS K.?
Jaka jest sytuacja pomiędzy Falubazem a Lechem Poznań?...bo słyszałem że te kontakty do ciepłych nie należą...jeśli tak to czemu się lubią lub nie lubią...?
Kibol1992 pisze:Jaka jest sytuacja pomiędzy Falubazem a Lechem Poznań?...bo słyszałem że te kontakty do ciepłych nie należą...jeśli tak to czemu się lubią lub nie lubią...?
witam.
Czy Wisla oprocz Jaworzna ma jeszcze jakies Fc na Slasku ? lub czy z ktoregos miasta Slaska jezdzis wieksza grupka na reymonta ale nie sa Fc. dzieki
ST1971 pisze:witam.
Czy Wisla oprocz Jaworzna ma jeszcze jakies Fc na Slasku ? lub czy z ktoregos miasta Slaska jezdzis wieksza grupka na reymonta ale nie sa Fc. dzieki
O większej grupie nie słyszałem, ale jednostki z Katowic,Żor i innych miast Ślaska śmigają regularnie na mecze. PODOBNO Kiedyś z Dąbrowy jeździła jena fura ale to zamierzchłe czasy. Tak czy siak w województwie śląskim znajdzie się kilkunastu aktywnych kibiców Wisły ale o żadnej większej grupie nie ma mowy.
widziałem kiedyś zdjęcia szalików Dąbrowy Górniczej oraz Czechowic Dziedzic. Ten pierwszy to chyba wirtualny FC, a ten drugi sobie chyba odpuścił po krojeniu i obiciu przez Ruch z tamtych terenów
Akurat w Dąbrowie Górniczej są bardzo oddane osoby jeżdżące regularnie na wszystkie wyjazdy. Wiem, że słowo fanclub może irytować tamtejszych Zagłębiaków, którzy pewnie napiszą, że nigdy nikogo nie widzieli, ale piszę o tym, bo te osoby mają więcej kilometrów na kibicowskim szlaku niż jeden kozak z Krakowa. To tak gwoli ścisłości.
Temat z Fc gdzieś wcieło więc zapytam tu.. Jak sytuacja we Wschowie? bo z tego co się orientuje są tam fc Unii Leszno i Zagłębia Lubin.. Ten pierwszy chyba prężniej działa.. widziałem fane, vlepy, jakieś koszulki.. A jak to z fc Miedziowych?
Darłoviak pisze:Temat z Fc gdzieś wcieło więc zapytam tu.. Jak sytuacja we Wschowie? bo z tego co się orientuje są tam fc Unii Leszno i Zagłębia Lubin.. Ten pierwszy chyba prężniej działa.. widziałem fane, vlepy, jakieś koszulki.. A jak to z fc Miedziowych?
Zdecydowana przewaga Unii. FC Zagłębia działa od niedawna, aczkolwiek fane też mają.
klasa sama w sobie pisze:widziałem kiedyś zdjęcia szalików Dąbrowy Górniczej oraz Czechowic Dziedzic. Ten pierwszy to chyba wirtualny FC, a ten drugi sobie chyba odpuścił po krojeniu i obiciu przez Ruch z tamtych terenów
Widziałem gdzieś w necie również foto szala "FC" Ruda Śląska Wisły Kraków...
halodrol pisze:Akurat w Dąbrowie Górniczej są bardzo oddane osoby jeżdżące regularnie na wszystkie wyjazdy. Wiem, że słowo fanclub może irytować tamtejszych Zagłębiaków, którzy pewnie napiszą, że nigdy nikogo nie widzieli, ale piszę o tym, bo te osoby mają więcej kilometrów na kibicowskim szlaku niż jeden kozak z Krakowa. To tak gwoli ścisłości.
Od którego kozaka z Wisły mają więcej kilometrów? Bo tak się składa, że znam kilku kozaków z Wisły ale oni twierdzą, że mają więcej kilometrów zrobionych niż ci z Dąbrowy Górniczej.
a jak na linii Lech P - Warta P ? Warta to jakiś klub proLech, Jego FC ? Bo widziałem dzisiaj w tv że mieli na meczu PP 3 flagi w tym ultras. Do tego flaga Odry Kościan. Lech ich poważnie traktuje czy " są to sobie są" i nikomu nie przeszkadzają ?
p.s jeżeli był ten temat to niech ktoś mi na pw napisze a tutaj nie robi zamętu :)
mokry_john pisze:a jak na linii Lech P - Warta P ? Warta to jakiś klub proLech, Jego FC ? Bo widziałem dzisiaj w tv że mieli na meczu PP 3 flagi w tym ultras. Do tego flaga Odry Kościan. Lech ich poważnie traktuje czy " są to sobie są" i nikomu nie przeszkadzają ?
p.s jeżeli był ten temat to niech ktoś mi na pw napisze a tutaj nie robi zamętu :)
Obry Kościan jak już.
Warta jest w Poznaniu, ale nikt sobie tym głowy nie zawraca. Znają realia i nie próbują stanowić jakiegokolwiek zagrożenia. Żadnych ciśnień bo są nie na miejscu
Ja napiszę i jako nie pierwszy. Dla mnie jak i dla innych temat Krakowa jest męczący...Załużcie osobny temat Krakowa jak było kiedyś i tam opisujcie się u Was dzieje. Wiem że to temat zgody kosy itd. ale w tym nawale informacji o sytuacji w mieście Kraka inne zapytania w większości giną. I bez zbędnej spinki...myślę że założyć odpowiedni temat i będzie spokój. Kto będzie chciał poczytać to wejdzie i zobaczy co się w Krakowie dzieje...
Tak wiem że mój pierwszy post ale specjalnie założyłem konto by się ktoś normalny wypowiedział jak jest na linii
Raków- BKS Bielsko
Raków- Zagłębie Sosnowiec
Retkinia_LKS pisze:Tak wiem że mój pierwszy post ale specjalnie założyłem konto by się ktoś normalny wypowiedział jak jest na linii
Raków- BKS Bielsko
Raków- Zagłębie Sosnowiec
Neutralnie na pewno z Zagłębiem. Z BKS Bielsko raczej też. Zero kontaktów i cisnień na siebie.
Mam dość specyficzne pytanie... http://www.fanatycy.warszawa.pl/
Znam tą strone i teraz pytanie czy Polonia(Groclin) ma jakis fan club lub wspiera jakiś klub w obrębie Warszawy ?
Czy tylko Konwiktorska ?
Interesuje mnie tylko sytuacja w obrębie Warszawy...