Zdecydowana przewaga Unii. FC Zagłębia działa od niedawna, aczkolwiek fane też mają.Darłoviak pisze:Temat z Fc gdzieś wcieło więc zapytam tu.. Jak sytuacja we Wschowie? bo z tego co się orientuje są tam fc Unii Leszno i Zagłębia Lubin.. Ten pierwszy chyba prężniej działa.. widziałem fane, vlepy, jakieś koszulki.. A jak to z fc Miedziowych?

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
-
Widzę że są darzeni sympatią w Polsce mniej więcej jak Widzew...tom26 pisze:Zgody: brakwew430 pisze:Unia Leszno zgody/kosy poda ktoś
Kosy: praktycznie wszystkie ekipy żużlowe
Czy mieli jakąś zgodę wcześniej?
-
Widziałem gdzieś w necie również foto szala "FC" Ruda Śląska Wisły Kraków...klasa sama w sobie pisze:widziałem kiedyś zdjęcia szalików Dąbrowy Górniczej oraz Czechowic Dziedzic. Ten pierwszy to chyba wirtualny FC, a ten drugi sobie chyba odpuścił po krojeniu i obiciu przez Ruch z tamtych terenów
-
Mieli. Np Włókniarz Częstochowa, a w latach 80 nawet Śląsk Wrocław. Ale niech sie wypowie ktoś starszy bo nie znam zbyt dobrze tak odległej historii.znawca pisze:Widzę że są darzeni sympatią w Polsce mniej więcej jak Widzew...tom26 pisze:Zgody: brakwew430 pisze:Unia Leszno zgody/kosy poda ktoś
Kosy: praktycznie wszystkie ekipy żużlowe
Czy mieli jakąś zgodę wcześniej?
-
Od którego kozaka z Wisły mają więcej kilometrów? Bo tak się składa, że znam kilku kozaków z Wisły ale oni twierdzą, że mają więcej kilometrów zrobionych niż ci z Dąbrowy Górniczej.halodrol pisze:Akurat w Dąbrowie Górniczej są bardzo oddane osoby jeżdżące regularnie na wszystkie wyjazdy. Wiem, że słowo fanclub może irytować tamtejszych Zagłębiaków, którzy pewnie napiszą, że nigdy nikogo nie widzieli, ale piszę o tym, bo te osoby mają więcej kilometrów na kibicowskim szlaku niż jeden kozak z Krakowa. To tak gwoli ścisłości.
Bielany !
-
a jak na linii Lech P - Warta P ? Warta to jakiś klub proLech, Jego FC ? Bo widziałem dzisiaj w tv że mieli na meczu PP 3 flagi w tym ultras. Do tego flaga Odry Kościan. Lech ich poważnie traktuje czy " są to sobie są" i nikomu nie przeszkadzają ?
p.s jeżeli był ten temat to niech ktoś mi na pw napisze a tutaj nie robi zamętu :)
p.s jeżeli był ten temat to niech ktoś mi na pw napisze a tutaj nie robi zamętu :)
-
Obry Kościan jak już.mokry_john pisze:a jak na linii Lech P - Warta P ? Warta to jakiś klub proLech, Jego FC ? Bo widziałem dzisiaj w tv że mieli na meczu PP 3 flagi w tym ultras. Do tego flaga Odry Kościan. Lech ich poważnie traktuje czy " są to sobie są" i nikomu nie przeszkadzają ?
Warta jest w Poznaniu, ale nikt sobie tym głowy nie zawraca. Znają realia i nie próbują stanowić jakiegokolwiek zagrożenia. Żadnych ciśnień bo są nie na miejscu
-
opiszei wymieni ktoś fan cluby Stalówki i Wisły Sandomierz jeśli owe posiada
-
o kogo chodzi?TELEGAZETA pisze:a mi to się chce rzygać jak czytam pseudo antysemitów z Wisły. Żydów nienawidzą ale ale w koszulkach z Meliksonem chodzą. Piątki z Żydem biją i w pełni akceptują to że biega z flagą Izraela po boisku. Szampana leją na rynku z nim i co drugi mecz skandują jego nazwisko. Dwóch pedziów liże się po sutkach w szatni ale też im to nie przeszkadza by im brawo bić i udawać że nic się nie stało. Zresztą w całej Polsce nagła moda na PATRIOTYZM (w czym nie widzę problemu) ale trochę konsekwencji w tym co się robi. Bo albo jadę z żydami, pedziami itd i zaczynam od własnego podwórka albo zamykam jadaczkę i siedzę cicho.
-
Jaka sytuacja Polonia Bytom- ŁKS ?
-
Jaka sytuacja Polonia Bytom- ŁKS ?
Ani zgoda ani kosa ;)
Ani zgoda ani kosa ;)
-
Ja napiszę i jako nie pierwszy. Dla mnie jak i dla innych temat Krakowa jest męczący...Załużcie osobny temat Krakowa jak było kiedyś i tam opisujcie się u Was dzieje. Wiem że to temat zgody kosy itd. ale w tym nawale informacji o sytuacji w mieście Kraka inne zapytania w większości giną. I bez zbędnej spinki...myślę że założyć odpowiedni temat i będzie spokój. Kto będzie chciał poczytać to wejdzie i zobaczy co się w Krakowie dzieje...
OD URODZENIA AŻ DO GROBOWEJ DESKI NA ZAWSZE CZERWONO - NIEBIESKI
-
kisieI pisze:o kogo chodzi?TELEGAZETA pisze:a mi to się chce rzygać jak czytam pseudo antysemitów z Wisły. Żydów nienawidzą ale ale w koszulkach z Meliksonem chodzą. Piątki z Żydem biją i w pełni akceptują to że biega z flagą Izraela po boisku. Szampana leją na rynku z nim i co drugi mecz skandują jego nazwisko. Dwóch pedziów liże się po sutkach w szatni ale też im to nie przeszkadza by im brawo bić i udawać że nic się nie stało. Zresztą w całej Polsce nagła moda na PATRIOTYZM (w czym nie widzę problemu) ale trochę konsekwencji w tym co się robi. Bo albo jadę z żydami, pedziami itd i zaczynam od własnego podwórka albo zamykam jadaczkę i siedzę cicho.
Dyduch lizal czlonka ptfu znaczy czlowieka , tego co juz nie ma , o ile sie nie myle - to TELEGAZECIE o tych dwoch pedalow chodzi ...(
-
Jak jest na linii Broń Radom - Korona Kielce?
-
Pytasz Jak jest na linii Broń Radom - Korona Kielce?
Chociaż w tych czasach....
Chociaż w tych czasach....
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
Liżą sobie bitą śmietanę z kolan.Rejtan pisze:Jak jest na linii Broń Radom - Korona Kielce?
-
KosaRejtan pisze:Jak jest na linii Broń Radom - Korona Kielce?
-
Tak wiem że mój pierwszy post ale specjalnie założyłem konto by się ktoś normalny wypowiedział jak jest na linii
Raków- BKS Bielsko
Raków- Zagłębie Sosnowiec
Raków- BKS Bielsko
-
Retkinia_LKS pisze:Tak wiem że mój pierwszy post ale specjalnie założyłem konto by się ktoś normalny wypowiedział jak jest na linii
Raków- BKS Bielsko
Neutralnie na pewno z Zagłębiem. Z BKS Bielsko raczej też. Zero kontaktów i cisnień na siebie.
OD URODZENIA AŻ DO GROBOWEJ DESKI NA ZAWSZE CZERWONO - NIEBIESKI
-
Górnik Łęczyca oprócz Groclinu i fc Widzewa trzyma jeszcze z kimś?
-
Weź się pierdolnij w łeb.ZNV pisze:Górnik Łęczyca oprócz Groclinu i fc Widzewa trzyma jeszcze z kimś?

-
Fascynujace jest to jak na podstawie jednego posta, w dodatku osoby z pizdy wzietej ludzie glupieja.
Dla Twojej informacji. Górnik Łęczyca posiada zgode jedynie z Dyskobolia Grodzisk.
Dla Twojej informacji. Górnik Łęczyca posiada zgode jedynie z Dyskobolia Grodzisk.
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
Nie mniej fascynujące, jak odpowiadanie takim ludziom na ich idiotyczne pytania. Ale ok, już się nie wpierdalam.

-
Tylko Dyskobolia.. a co Ty taki obronca ucisnionych?
-
Mam dość specyficzne pytanie...
[link]
Znam tą strone i teraz pytanie czy Polonia(Groclin) ma jakis fan club lub wspiera jakiś klub w obrębie Warszawy ?
Czy tylko Konwiktorska ?
Interesuje mnie tylko sytuacja w obrębie Warszawy...
[link]
Znam tą strone i teraz pytanie czy Polonia(Groclin) ma jakis fan club lub wspiera jakiś klub w obrębie Warszawy ?
Czy tylko Konwiktorska ?
Interesuje mnie tylko sytuacja w obrębie Warszawy...
-
To sie wpierw zdecyduj czy chodzi Ci o Polonie czy o Groclin. Dlaczego ja jakos dziwnie czuje ze ziomali z Lublina nie nazywasz Motor (spartakus) Lublin (szarowola)?
-
Chodzi mi o chłopaków z Konwiktorskiej przynajmniej nie będzie zamętu...
-
Oficjalnie Polonia nie ma żadnego FC. Wszystkie kluby w okolicach Warszawy to mniejsze, bądź większe FC Legii. Nawet jak gdzieś nie oficjalnie to boją się na pewno przyznać, że mogliby być za kimś innym niż Legia.
P.S. To może Wam pozwoli trochę zrozumieć sytuację na Polonii i jej potencjał.
P.S. To może Wam pozwoli trochę zrozumieć sytuację na Polonii i jej potencjał.
-
Śmieszna sytuacja że drugi klub w Warszawie boji się przyznać ze ktoś chce ich wspierać...
Przecież fan club to powód do dumy...
-
Na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski ?WartaSieradz pisze:Tylko Dyskobolia.. a co Ty taki obronca ucisnionych?
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
Nie zrozumiałeś mnie. Nie Polonia się wstydzi jakiegoś FC, tylko kibice mniejszych drużyn w Mazowsza nie będą kibicować Polonii, bo zdają sobie sprawę czym by się to realnie skończyło.ziemniacek pisze:Śmieszna sytuacja że drugi klub w Warszawie boji się przyznać ze ktoś chce ich wspierać...
-
Kiedyś ekipa Wkry Żuromin (ale to już kawałek od Warszawy) składała się częściowo z fanów KSP.
-
Sulejówek i KSP to przeszłość. Szybko im wybito z głowy wycieczki na Muranów :)
-
Czy Avie z Ładą nadal łączy układ?
-
Avię z Ładą łączył układ od końca lat dziewięćdziesiątych.Później układ przerodził się w zgodę,która z powodu coraz słabszych kontaktów upadła dwa lata temu.
-
Jak jest na lini : Widzew-Polonia Warszawa i Widzew -Zagłębie Lubin.z góry dzięki
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.
-
Ja chciałbym zapytać o stosunki na linii Widzew - CSKA. Polacy cały czas twierdzą, że to tylko prywatne kontakty natomiast coraz częściej widać sympatię między obiema ekipami. Łączona flaga, chłopcy z flagą DHW u kacapów czy śpiewanie ruskich "j**** ŁKS". Wydaje mi się, że jak na "prywatne kontakty" to trochę za dużo tym bardziej, że stosunek kibolskiej Polski do kacapów jest jaki jest. Prosiłbym o odpowiedź kogoś z Widzewa
-
Kosazdrowa krowa pisze:Jak jest na lini : Widzew-Polonia Warszawa i Widzew -Zagłębie Lubin.z góry dzięki
-
neutralzdrowa krowa pisze:Jak jest na lini : Widzew-Polonia Warszawa

RTS
-
jak na linii
Motor Lublin - Siarka Tarnobrzeg
Motor Lublin - Karpaty Krosno
Motor Lublin - Siarka Tarnobrzeg
Motor Lublin - Karpaty Krosno