2 liga Wschodnia 2012/2013
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: 2 liga Wschodnia 2012/2013
Relacja Resovii po 75 derbach Rzeszowa
[link]
[link]
-
1000 mlyn? chyba po bramce, jak wstali ci co caly mecz przesiedzieli :)
-
Unia Tarnów - Tarnovia, 21.09.2012 (derby młodzików)
Nie pierwszy raz postanowiliśmy wesprzeć młodych piłkarzy tarnowskiej Unii podczas ich zmagań na boisku. Wcześniej były to turnieje halowe np. w 2010 roku dopingowaliśmy w hali Jaskółka w 50 osób rocznik 1999. W piątek postanowiliśmy przyjść na derby Tarnowa młodzików (rocznik 2000) w ramach Małopolskiej Ligi Trampkarzy Młodszych. Oba zespoły spisują się bardzo dobrze, dlatego zgodnie z przewidywaniami na boisku trwała zacięta walka. Tym razem nie padło żadne rozstrzygnięcie i mecz zakończył się bezbramkowym remisem. Postanowiliśmy uatrakcyjnić mecz młodych adeptów piłki nożnej skromną oprawą, na którą złożyły się białe i niebieskie świece dymne, race i kilkadziesiąt serpentyn. Przekazaliśmy trenerowi Markowi Migdule plany lekcji Elity Tarnowa dla młodych „Jaskółek”. Po meczu dziękujemy za walkę na boisku a piłkarze za wsparcie. Na dwie strony śpiewamy „Każdy to powie, że Unia rządzi w Tarnowie”. Nasza liczba to 35 osób.
[link]
Nie pierwszy raz postanowiliśmy wesprzeć młodych piłkarzy tarnowskiej Unii podczas ich zmagań na boisku. Wcześniej były to turnieje halowe np. w 2010 roku dopingowaliśmy w hali Jaskółka w 50 osób rocznik 1999. W piątek postanowiliśmy przyjść na derby Tarnowa młodzików (rocznik 2000) w ramach Małopolskiej Ligi Trampkarzy Młodszych. Oba zespoły spisują się bardzo dobrze, dlatego zgodnie z przewidywaniami na boisku trwała zacięta walka. Tym razem nie padło żadne rozstrzygnięcie i mecz zakończył się bezbramkowym remisem. Postanowiliśmy uatrakcyjnić mecz młodych adeptów piłki nożnej skromną oprawą, na którą złożyły się białe i niebieskie świece dymne, race i kilkadziesiąt serpentyn. Przekazaliśmy trenerowi Markowi Migdule plany lekcji Elity Tarnowa dla młodych „Jaskółek”. Po meczu dziękujemy za walkę na boisku a piłkarze za wsparcie. Na dwie strony śpiewamy „Każdy to powie, że Unia rządzi w Tarnowie”. Nasza liczba to 35 osób.
[link]
-
Wyjazd do Rzeszowa musi zostać niestety odwołany. Powodem jest nie podpisanie listy wyjazdowej przez klub. Zarząd nie chce byśmy jeździli na mecze wyjazdowe, gdy na własnym stadionie nie prowadzimy dopingu , a doping nie jest prowadzony ponieważ nam ta zarząd i władze utrudniają , cały czas.. ( nawet bębna , flag i megafonu ) wnieść nie można
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW !!!!!
SIARKA TARNOBRZEG !!!!!
SIARKA TARNOBRZEG !!!!!
-
Moim zdaniem , powinniście chociaż pojechać pod stadion Stali i j**** zarząd, ale to jest tylko moje zdanie.
-
Chciałbym nawiązać do opisu derbów Rzeszowa. Byłem na tym meczu i nie jestem kibicem żadnej z tych drużyn. Obiektywnie patrząc to Resovii dopingującej było ok. 700 osób a Stali około 900.
Nie rozumiem też czym kibice Resovii się chlubią mówiąc, że kibice Stali "pierwsi wyszli ze "swojego" stadionu". To był i jest ich stadion a wasze napinanie się w tym względzie jest godne polityków PiSu. Stal prowadziła troszkę monotonny doping ale fajnie się przygotowali na oprawę Resovii.
Nie rozumiem też czym kibice Resovii się chlubią mówiąc, że kibice Stali "pierwsi wyszli ze "swojego" stadionu". To był i jest ich stadion a wasze napinanie się w tym względzie jest godne polityków PiSu. Stal prowadziła troszkę monotonny doping ale fajnie się przygotowali na oprawę Resovii.
-
Teraz każdy powód żeby odpuścić wyjazd jest dobry.Jaj co nie którym brakuje i tyle.
-
Jasło? co to ku*** jest??? zdjecia po necie wrzucacie jaka to nie banda a na zasadzce KUPA! wirtualnie to Garbarnia może rządzić w Krakowie każdy zna swoje miejsce w szeregu a na podkarpaciu nr1 jest Stalówka i rozpierdalaja mnie ludzie którzy polemizują na ten temat. troche szacynku i pokory
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
-
nie bylo sensu jechac tylko pod stadion i narazac sie na policyjne prowokacje masy psow ktory by nas eskortowaly i byly obecne pod stadionem. Szkoda wyjazdu...
-
Była gdzieś podana liczba samej Reski na wyjeździe do Łowicza?? Jakoś przeoczyłem chyba. Poda ktoś???
Czy w Siarce zanosi się na porozumienie z Klubem co do pieczątek, czy zawiesicie wyjazdy??kilka ciekawych Wam zostało jeszcze.
Czy w Siarce zanosi się na porozumienie z Klubem co do pieczątek, czy zawiesicie wyjazdy??kilka ciekawych Wam zostało jeszcze.
-
tak lepiej olać wyjazd i dać "wolne" psom ehhh sami się poddajemy a psom tylko o to chodzi, aby ekipy przestały jeździć na mecze wyjazdowe.
-
ssss pisze:Wyjazd do Rzeszowa musi zostać niestety odwołany. Powodem jest nie podpisanie listy wyjazdowej przez klub. Zarząd nie chce byśmy jeździli na mecze wyjazdowe, gdy na własnym stadionie nie prowadzimy dopingu , a doping nie jest prowadzony ponieważ nam ta zarząd i władze utrudniają , cały czas.. ( nawet bębna , flag i megafonu ) wnieść nie można
SIARKA TARNOBRZEG !!!!!
Na wyjazd do Pulaw podpisali Wam liste i sie niewybraliscie ? tydzien pozniej juz nie mogli tego zrobic ?
-
Amenskrewyou pisze:Jasło? co to ku*** jest??? zdjecia po necie wrzucacie jaka to nie banda a na zasadzce KUPA! wirtualnie to Garbarnia może rządzić w Krakowie każdy zna swoje miejsce w szeregu a na podkarpaciu nr1 jest Stalówka i rozpierdalaja mnie ludzie którzy polemizują na ten temat. troche szacynku i pokory
-
dogadamy sie po weekendzie mam nadzieje. Teraz klub otrzymal chora kare 1,5 tys za rzucenie achtunga w Radomiu. Po weekendzie musimy podpisac dokument ze Stwowarzyszenie bierze na siebie wyjazdy i ewentuane kary. Tak wiec nie znikamy z wyjazdow a juz w sobote pierwszy mecz od dawien dawna z przyjezdnymi : Siarka -Olipmia Elblag.
h** w dupe upolitycznionym dzialaczom za utrudnienia
-
Czyli teraz będziecie grzeczni podpisując taki dokument z działaczami?siarkohoolik pisze:dogadamy sie po weekendzie mam nadzieje. Teraz klub otrzymal chora kare 1,5 tys za rzucenie achtunga w Radomiu. Po weekendzie musimy podpisac dokument ze Stwowarzyszenie bierze na siebie wyjazdy i ewentuane kary. Tak wiec nie znikamy z wyjazdow a juz w sobote pierwszy mecz od dawien dawna z przyjezdnymi : Siarka -Olipmia Elblag.
-
Sovia w Elblagu
http://www.youtube.com/watch?v=Pyvz9q60 ... re=g-all-u
http://www.youtube.com/watch?v=Pyvz9q60 ... re=g-all-u
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
Jeśli będziemy zawieszać wyjazdy to na pewno się o tym dowiesz.STF 1938 pisze:Była gdzieś podana liczba samej Reski na wyjeździe do Łowicza?? Jakoś przeoczyłem chyba. Poda ktoś???
KS SIARKA TARNOBRZEG 1957
-
No coś jest nie tak.... W Puławach dwie osoby klapa na całej linii ...GST/06 pisze:ssss pisze:Wyjazd do Rzeszowa musi zostać niestety odwołany. Powodem jest nie podpisanie listy wyjazdowej przez klub. Zarząd nie chce byśmy jeździli na mecze wyjazdowe, gdy na własnym stadionie nie prowadzimy dopingu , a doping nie jest prowadzony ponieważ nam ta zarząd i władze utrudniają , cały czas.. ( nawet bębna , flag i megafonu ) wnieść nie można
SIARKA TARNOBRZEG !!!!!
Na wyjazd do Pulaw podpisali Wam liste i sie niewybraliscie ? tydzien pozniej juz nie mogli tego zrobic ?
Zawsze miałem Was za małą ale solidną ekipę która jeździ. Obecny sezon pokazuję że jednak przechodzicie kryzys.... Na reprezentację od Was osoby jeżdżą ale żeby na wyjazd bliski typu Puławy, Lublin czy Rzeszów już nie bardzo...
A szkoda....
-
Chyba się trochę zagalopowałeś. Do tej pory Siarka na wszystkich wyjazdach była obecna, Puław owszem nikt nie usprawiedliwia ale co do reszty wyjazdów nie masz się co przyczepiać a już w szczególności do tych, które mają nastąpić w przyszłości.Niuniek pisze:No coś jest nie tak.... W Puławach dwie osoby klapa na całej linii ...GST/06 pisze:ssss pisze:Wyjazd do Rzeszowa musi zostać niestety odwołany. Powodem jest nie podpisanie listy wyjazdowej przez klub. Zarząd nie chce byśmy jeździli na mecze wyjazdowe, gdy na własnym stadionie nie prowadzimy dopingu , a doping nie jest prowadzony ponieważ nam ta zarząd i władze utrudniają , cały czas.. ( nawet bębna , flag i megafonu ) wnieść nie można
SIARKA TARNOBRZEG !!!!!
Zawsze miałem Was za małą ale solidną ekipę która jeździ. Obecny sezon pokazuję że jednak przechodzicie kryzys.... Na reprezentację od Was osoby jeżdżą ale żeby na wyjazd bliski typu Puławy, Lublin czy Rzeszów już nie bardzo...
A szkoda....
Nikt z was tutaj tak na prawdę nie ma pojęcia jak wygląda konflikt na linii klub-a w zasadzie miasto vs kibice, proszę poczekać z tego typu osądami bo w obecnej chwili nie ma to najmniejszego sensu, czas pokaże jak się z tym wszystkim uporamy.
-
Słuchaj ale ja tutaj nie miałem na myśli jechania po Siarce... Tylko wyrażam swoją opinię po tym co widzę w tym sezonie.... Ja im życzę jak najlepiej bo nie raz bywałem w Tarnobrzegu czy to przy meczach koszykówki gdy grali w Siarce lublinianie (Kosior itd) czy na nożnej gdzie byłem goszczony przez starsze osoby...Chyba się trochę zagalopowałeś. Do tej pory Siarka na wszystkich wyjazdach była obecna, Puław owszem nikt nie usprawiedliwia ale co do reszty wyjazdów nie masz się co przyczepiać a już w szczególności do tych, które mają nastąpić w przyszłości.
Nikt z was tutaj tak na prawdę nie ma pojęcia jak wygląda konflikt na linii klub-a w zasadzie miasto vs kibice, proszę poczekać z tego typu osądami bo w obecnej chwili nie ma to najmniejszego sensu, czas pokaże jak się z tym wszystkim uporamy.
-
Nigdzie nie napisałem, że po kimś jedziesz a jedynie chciałem zaznaczyć, że dokonałeś swojej oceny na podstawie Puław(na które mobilizacja rzeczywiście wyszła fatalna) i tego co będzie w przyszłości w Rzeszowie i... Lublinie(na wiosnę(!)). Chyba, że masz coś jeszcze, to napisz.Niuniek pisze:Słuchaj ale ja tutaj nie miałem na myśli jechania po Siarce... Tylko wyrażam swoją opinię po tym co widzę w tym sezonie.... Ja im życzę jak najlepiej bo nie raz bywałem w Tarnobrzegu czy to przy meczach koszykówki gdy grali w Siarce lublinianie (Kosior itd) czy na nożnej gdzie byłem goszczony przez starsze osoby...Chyba się trochę zagalopowałeś. Do tej pory Siarka na wszystkich wyjazdach była obecna, Puław owszem nikt nie usprawiedliwia ale co do reszty wyjazdów nie masz się co przyczepiać a już w szczególności do tych, które mają nastąpić w przyszłości.
-
Człowiek się wbija żeby poczytać jakieś relacje z ostatniej kolejki, a tu widzę chore rozkminki, które pewnie będziecie ciągnąć jeszcze z 15 stron. Wyjaśnijcie sobie kto zajmuje które miejsce na Podkarpaniu, kto najdalej rzuca młotem, a kto najszybciej zje kiełbasę - na privie.
-
Właśnie Puławy miałem że tak powiem na końcu swojej myśli pisząc o Siarce. Chodziło mi o posty tutaj... Ale więcej jak coś to na privdbdex pisze:Nigdzie nie napisałem, że po kimś jedziesz a jedynie chciałem zaznaczyć, że dokonałeś swojej oceny na podstawie Puław(na które mobilizacja rzeczywiście wyszła fatalna) i tego co będzie w przyszłości w Rzeszowie i... Lublinie(na wiosnę(!)). Chyba, że masz coś jeszcze, to napisz.Niuniek pisze:Słuchaj ale ja tutaj nie miałem na myśli jechania po Siarce... Tylko wyrażam swoją opinię po tym co widzę w tym sezonie.... Ja im życzę jak najlepiej bo nie raz bywałem w Tarnobrzegu czy to przy meczach koszykówki gdy grali w Siarce lublinianie (Kosior itd) czy na nożnej gdzie byłem goszczony przez starsze osoby...Chyba się trochę zagalopowałeś. Do tej pory Siarka na wszystkich wyjazdach była obecna, Puław owszem nikt nie usprawiedliwia ale co do reszty wyjazdów nie masz się co przyczepiać a już w szczególności do tych, które mają nastąpić w przyszłości.
-
Kurw to sobie w swoim otoczeniu synku szukaj,ale z drugiej strony co można oczekiwać od człowieka co ma 30 wyjazdów zaliczonych w tym 15 na zgody a jeździł całe 3 lata....bo teraz jest na emigracji.Ja napisałem kto z Jasła wypowiada sie na necie ale ty widzę jesteś takim samym lamusem jak te osoby co podszywają się pod Czarnych i p******* smuty na necie.skrewyou pisze:Jasło? co to ku*** jest??? zdjecia po necie wrzucacie jaka to nie banda a na zasadzce KUPA! wirtualnie to Garbarnia może rządzić w Krakowie każdy zna swoje miejsce w szeregu a na podkarpaciu nr1 jest Stalówka i rozpierdalaja mnie ludzie którzy polemizują na ten temat. troche szacynku i pokory
-

www.facebook.com/gadzetydlakibica
-
po 1wsze naucz sie matematyki i czytania ze zrozumieniem(liczba wyjazdow i ile lat) po 2gie c*** ci do tego gdzie ktos mieszka (nie swiadczy to o kims) a po 3cie lamusem to jest ten kto sie spina po necie a przychodzi co do czego to albo nie jedzie albo spierdalaczarni pisze:Kurw to sobie w swoim otoczeniu synku szukaj,ale z drugiej strony co można oczekiwać od człowieka co ma 30 wyjazdów zaliczonych w tym 15 na zgody a jeździł całe 3 lata....bo teraz jest na emigracji.Ja napisałem kto z Jasła wypowiada sie na necie ale ty widzę jesteś takim samym lamusem jak te osoby co podszywają się pod Czarnych i p******* smuty na necie.skrewyou pisze:Jasło? co to ku*** jest??? zdjecia po necie wrzucacie jaka to nie banda a na zasadzce KUPA! wirtualnie to Garbarnia może rządzić w Krakowie każdy zna swoje miejsce w szeregu a na podkarpaciu nr1 jest Stalówka i rozpierdalaja mnie ludzie którzy polemizują na ten temat. troche szacynku i pokory
DOBREJ NOCY BEZ ODBIORU
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
-
Jaka liczba Resovii w Elblągu?
-
Olimpia Elbląg - Resovia Rzeszów
101 kibiców Resovii + 3 kibiców ŁKS (dzięki!) stawia się na najdalszym wyjeździe w sezonie w Elblągu!
[link]
[link]
Info z działu foto.
101 kibiców Resovii + 3 kibiców ŁKS (dzięki!) stawia się na najdalszym wyjeździe w sezonie w Elblągu!
[link]
[link]
Info z działu foto.
My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę...
-
Puszcza Niepołomice - Wisła Płock
39 Nafciarzy z jedną flagą + 13 Hutnik Kraków.
Na meczu folklor ("młyn" miejscowych stanowiło 5 osób).
Trasa z wahadłem. Piłkarzyki remisują 1:1.
39 Nafciarzy z jedną flagą + 13 Hutnik Kraków.
Na meczu folklor ("młyn" miejscowych stanowiło 5 osób).
Trasa z wahadłem. Piłkarzyki remisują 1:1.
Prezentacje maturalne/prace licencjackie/magisterskie! -> gg:1451747
-
ale "to jest nasze miasto..." to śpiewa zawsze Sovia więc tak czy siak Stal to złośliwie przerobiłaladnie_sie_bawic pisze:
-
Co ty nie powiesz geniuszu hehe. Oprawa zostaje rozkminiona i prezentujemy nasza wersje :)skrewyou pisze:ale "to jest nasze miasto..." to śpiewa zawsze Sovia więc tak czy siak Stal to złośliwie przerobiłaladnie_sie_bawic pisze:
-
Wisła w Puszczy Niepołomice
Źródło: [link]

Źródło: [link]
-
Nas na meczu z Resovią w młynie około 130 osób, jak na średnią frekwencję bardzo dobry doping. Na płocie sporo flag, do tego w drugiej połowie machamy flagami na kij i rzucamy confetti i serpentyny.
Resovia liczbowo określiła się sama, bardzo dobra zabawa na trybunie.

Resovia liczbowo określiła się sama, bardzo dobra zabawa na trybunie.

-
Tyle Wam zostaje, rozkminiac nasze oprawy haha bo na nic wiecej was nie stac :Dwino i śpiew pisze:Co ty nie powiesz geniuszu hehe. Oprawa zostaje rozkminiona i prezentujemy nasza wersje :)skrewyou pisze:ale "to jest nasze miasto..." to śpiewa zawsze Sovia więc tak czy siak Stal to złośliwie przerobiłaladnie_sie_bawic pisze:
Jeszcze zeby choc to co jest napisane na tej Waszej niby oprawie bylo prawda to bym sie nie dziwil a tak ... ''powiedz Ty powiedz czy byles w rynku w Rzeszowie'' :D
-
Och Resovio, pierwsza siło podkarpacia, odpuszczająca jeden wyjazd by zebrać 40 osób na drugi, robiąca całorundową mobilizację, żeby uzbierać stówe ludzi na daleki wyjazd. Daj juz spokój.
-
Co Ty mozesz wiedziec o wyjazdach...idz rozkminiaj kolejne oprawy :)
-
Idź zrób sobie "ciepłe stosunki" z ponad połową Polski aby was czasem nikt nie zbił jak już będziecie musieli przejechać przez pół kraju raz w rundzie.
-
Ja pi....le jestes przebeszczelna ku*** normalnie! My kontakty hahaha popatrz sobie na swoja bande c****:) koniec tematu i tak dalem sie juz sprowokowac...
zreszta twoja rejestracja mowi sama za siebie wielki chulyganie :D
PW jak cos
PW jak cos
-
hehe smieszny jestesBanita1905 pisze:Ja pi....le jestes przebeszczelna ku*** normalnie! My kontakty hahaha popatrz sobie na swoja bande c****:) koniec tematu i tak dalem sie juz sprowokowac...
PW jak cos