2 liga Wschodnia 2012/2013

Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM

ABC1935

Re: 2 liga Wschodnia 2012/2013

Post autor: ABC1935 »

Świt NDM - Puszcza Niepołomice
45 dopingujących + 2 flagi.
iparts.pl
establishment

Post autor: establishment »

@ Michał Płock
za odpalenie środków pirotechnicznych i rzucenie na murawę ( ach tung=raca , według pzpn ).
i jak ma być dobrze w polskiej piłce , skoro taki związek rozdaje kary na prawo i lewo (absurdalne kary ) ,niszczy budżety polskich klubów , a co oferuje w zamian ?wielkie nic.
Michał_Płock

Post autor: Michał_Płock »

Wisła Płock - Olimpia Elbląg
U nas tego dnia bardzo mało osób na meczu - ok. 800.
W młynie 150 osób, doping z przerwami.
Olimpia zalicza 0 wyjazdowe!
Śmiesznie, biorąc pod uwagę że często się do nas spinali jak przyjeżdżali razem z okolicznymi FC Legii.
BogHonorOjczyzna

Post autor: BogHonorOjczyzna »

Miesiąc wcześniej nie baliśmy się ustawić na Wisłę Płock w 70 na 60 a teraz baliśmy się wyjść w 300 na 40.

Może gdyby w pobliżu stało jakieś auto tvn/polsatu to byśmy się skusili, skoro mają zawijać pół bandy to przynajmniej w błysku fleszy.

Posta wyżej kolegi z Jasła komentował nie będę...
k1910

Post autor: k1910 »

ile Radomiaka w Pruszkowie?
hejhej

Post autor: hejhej »

75. derby Rzeszowa za Nami. Ich podsumowanie należy rozpocząć od najważniejszych aspektów. W ciągu 48 godzin udało Nam się osiągnąć wysoki poziom mobilizacji która przełożyła się na znaczące zainteresowanie biletami oddanymi do przedsprzedaży praktycznie na ostatnią chwilę. Był to element gry mający zafałszować rzeczywisty obraz prosto z derbowego miasta.
Nic z powyższych zamiarów nie wyszło. Mimo trudnych warunków, praktycznie każdy Kibic STALI dał dziś z siebie wszystko przez dziewięćdziesiąt minut dopingując swój Klub – w tym miejscu zaczynamy rozumieć to, czego w dniu dzisiejszym obawiali się Nasi rywale liczący na dobrą akustykę trybuny wschodniej.
(...)Słowem zakończenia, na komentarz zasługuje kabaret który ukazał się Naszym oczom przed kasami, mająca resoviacki sznyt plandeka rozciągnięta na długości bram wejściowych, co świetnie pasuje do absurdalnej polityki biletowej utrudniającej dostęp do najważniejszych wydarzeń sportowych w mieście. Im bliżej spotkania tym więcej było małostkowości i elementów z kabaretonów rodem – uporczywe zaznaczanie przez kibiców Ogniwa „Jesteśmy u siebie”, czy wywieszenie flagi jednego z FC „do góry kołami”, sąsiadka strasznie się z tym motała „nie umiała jak”.

Widzów: 2500 (w tym 1100 Kibiców STALI)

info za hetmanska69.pl
hejhej

Post autor: hejhej »

WS8

Post autor: WS8 »

Wigry Suwałki - Stal Stalowa Wola

Dzięki działaniom tych co zawsze sektor gości " nie jest gotowy" na przyjęcie gości... Co jest raczej żałosne. Mimo tego do Suwałk na własną rękę wybiera się 17 kibiców Stalówki. W imię kibicowskiej solidarności i walki z tym samym wrogiem, fanów Stali wprowadzamy na własne sektory. Tego dnia w młynie zbiera się nas w porywach do ok 150 os. Na płocie wywieszamy kilka flag + transparent PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW. Przez cały mecz prowadzimy dobry doping, z powodu fatalnej pogody, nie prezentujemy żadnej oprawy, mamy jedynie kilka flag na kijach.
Hazardzista

Post autor: Hazardzista »

k1910 pisze:ile Radomiaka w Pruszkowie?
Podobno ok 300 ale ich nie wpuscili.
pijzemna

Post autor: pijzemna »

Małe pytanie do kogoś z Wigier: czy przewidujecie, że ten "remont" klatki jakoś w tej rundzie się skończy?
WS8

Post autor: WS8 »

Klatka dawno jest już gotowa i przygotowana, wszystko zależy od policji z Białegostoku, która trzyma łapę na naszym stadionie... Być może nie prędko zobaczymy gości w sektorze dla przyjezdnych.
JKS1910

Post autor: JKS1910 »

pomijając prawdę do której się przyznajemy (dotyczącą Resovii i Karpat), a której nie przytoczyłem w swoim poście, to co do Stalówki to wszystko co napisałem to prawda i spróbujcie to podważyć. z resztą widzicie wpisy Wisły Płock, więc nie tylko ja sobie pewne sprawy wymyślam. poza tym jak mamy was traktować poważnie jeśli umawiamy się z wami po 20-tu a was jedzie 11 aut
del orno

Post autor: del orno »

Radomiaka 310 osób w Pruszkowie. Klatka pojemność 100, także wszyscy stoją pod płotem. Policja przygotowana jak na wojnę: helikopter , armatka wodna.
alloallo

Post autor: alloallo »

Z tego co widzę to odpowiedzialne osoby z Czarnych nie wypowiadają sie w dotyczących ich sprawach, więc chłopaku z miasta Stalowa Wola nie spinaj sie tak strasznie
amf0508

Post autor: amf0508 »

del orno pisze:Radomiaka 310 osób w Pruszkowie. Klatka pojemność 100, także wszyscy stoją pod płotem. Policja przygotowana jak na wojnę: helikopter , armatka wodna.
W Pruszkowie to normalne. Jak Motor był w poprzednim sezonie w niecałe 200 osób miał eskorty z 15 kabaryn.
czarni

Post autor: czarni »

alloallo pisze:Z tego co widzę to odpowiedzialne osoby z Czarnych nie wypowiadają sie w dotyczących ich sprawach, więc chłopaku z miasta Stalowa Wola nie spinaj sie tak strasznie
Dokładnie jest jak napisałeś, są 2 osoby z Jasła,które się wypowiadają-resztę proszę nie traktować poważnie bo każdy może się podszyć i obory narobić.
techniczny

Post autor: techniczny »

Relacja Resovii po 75 derbach Rzeszowa
http://www.najstarsiwpolsce.pl/pl/aktualnosci,2,189
tya05

Post autor: tya05 »

1000 mlyn? chyba po bramce, jak wstali ci co caly mecz przesiedzieli :)
fluor

Post autor: fluor »

Unia Tarnów - Tarnovia, 21.09.2012 (derby młodzików)

Nie pierwszy raz postanowiliśmy wesprzeć młodych piłkarzy tarnowskiej Unii podczas ich zmagań na boisku. Wcześniej były to turnieje halowe np. w 2010 roku dopingowaliśmy w hali Jaskółka w 50 osób rocznik 1999. W piątek postanowiliśmy przyjść na derby Tarnowa młodzików (rocznik 2000) w ramach Małopolskiej Ligi Trampkarzy Młodszych. Oba zespoły spisują się bardzo dobrze, dlatego zgodnie z przewidywaniami na boisku trwała zacięta walka. Tym razem nie padło żadne rozstrzygnięcie i mecz zakończył się bezbramkowym remisem. Postanowiliśmy uatrakcyjnić mecz młodych adeptów piłki nożnej skromną oprawą, na którą złożyły się białe i niebieskie świece dymne, race i kilkadziesiąt serpentyn. Przekazaliśmy trenerowi Markowi Migdule plany lekcji Elity Tarnowa dla młodych „Jaskółek”. Po meczu dziękujemy za walkę na boisku a piłkarze za wsparcie. Na dwie strony śpiewamy „Każdy to powie, że Unia rządzi w Tarnowie”. Nasza liczba to 35 osób.

http://i.imgur.com/aKa3c.jpg
ssss

Post autor: ssss »

Wyjazd do Rzeszowa musi zostać niestety odwołany. Powodem jest nie podpisanie listy wyjazdowej przez klub. Zarząd nie chce byśmy jeździli na mecze wyjazdowe, gdy na własnym stadionie nie prowadzimy dopingu , a doping nie jest prowadzony ponieważ nam ta zarząd i władze utrudniają , cały czas.. ( nawet bębna , flag i megafonu ) wnieść nie można

PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW !!!!!

SIARKA TARNOBRZEG !!!!!
Luzacky

Post autor: Luzacky »

Chciałbym nawiązać do opisu derbów Rzeszowa. Byłem na tym meczu i nie jestem kibicem żadnej z tych drużyn. Obiektywnie patrząc to Resovii dopingującej było ok. 700 osób a Stali około 900.
Nie rozumiem też czym kibice Resovii się chlubią mówiąc, że kibice Stali "pierwsi wyszli ze "swojego" stadionu". To był i jest ich stadion a wasze napinanie się w tym względzie jest godne polityków PiSu. Stal prowadziła troszkę monotonny doping ale fajnie się przygotowali na oprawę Resovii.
elokwętny_lizak

Post autor: elokwętny_lizak »

Teraz każdy powód żeby odpuścić wyjazd jest dobry.Jaj co nie którym brakuje i tyle.
STF 1938

Post autor: STF 1938 »

Była gdzieś podana liczba samej Reski na wyjeździe do Łowicza?? Jakoś przeoczyłem chyba. Poda ktoś???
Czy w Siarce zanosi się na porozumienie z Klubem co do pieczątek, czy zawiesicie wyjazdy??kilka ciekawych Wam zostało jeszcze.
wsx1

Post autor: wsx1 »

tak lepiej olać wyjazd i dać "wolne" psom ehhh sami się poddajemy a psom tylko o to chodzi, aby ekipy przestały jeździć na mecze wyjazdowe.
GST/06

Post autor: GST/06 »

ssss pisze:Wyjazd do Rzeszowa musi zostać niestety odwołany. Powodem jest nie podpisanie listy wyjazdowej przez klub. Zarząd nie chce byśmy jeździli na mecze wyjazdowe, gdy na własnym stadionie nie prowadzimy dopingu , a doping nie jest prowadzony ponieważ nam ta zarząd i władze utrudniają , cały czas.. ( nawet bębna , flag i megafonu ) wnieść nie można

SIARKA TARNOBRZEG !!!!!

Na wyjazd do Pulaw podpisali Wam liste i sie niewybraliscie ? tydzien pozniej juz nie mogli tego zrobic ?
siarkohoolik

Post autor: siarkohoolik »

dogadamy sie po weekendzie mam nadzieje. Teraz klub otrzymal chora kare 1,5 tys za rzucenie achtunga w Radomiu. Po weekendzie musimy podpisac dokument ze Stwowarzyszenie bierze na siebie wyjazdy i ewentuane kary. Tak wiec nie znikamy z wyjazdow a juz w sobote pierwszy mecz od dawien dawna z przyjezdnymi : Siarka -Olipmia Elblag.

h** w dupe upolitycznionym dzialaczom za utrudnienia
wsx1

Post autor: wsx1 »

siarkohoolik pisze:dogadamy sie po weekendzie mam nadzieje. Teraz klub otrzymal chora kare 1,5 tys za rzucenie achtunga w Radomiu. Po weekendzie musimy podpisac dokument ze Stwowarzyszenie bierze na siebie wyjazdy i ewentuane kary. Tak wiec nie znikamy z wyjazdow a juz w sobote pierwszy mecz od dawien dawna z przyjezdnymi : Siarka -Olipmia Elblag.

h** w dupe upolitycznionym dzialaczom za utrudnienia
Czyli teraz będziecie grzeczni podpisując taki dokument z działaczami?
TenPoLewej

Post autor: TenPoLewej »

=Dobry Chłopak=

Post autor: =Dobry Chłopak= »

STF 1938 pisze:Była gdzieś podana liczba samej Reski na wyjeździe do Łowicza?? Jakoś przeoczyłem chyba. Poda ktoś???
Czy w Siarce zanosi się na porozumienie z Klubem co do pieczątek, czy zawiesicie wyjazdy??kilka ciekawych Wam zostało jeszcze.
Jeśli będziemy zawieszać wyjazdy to na pewno się o tym dowiesz.
Niuniek

Post autor: Niuniek »

GST/06 pisze:
ssss pisze:Wyjazd do Rzeszowa musi zostać niestety odwołany. Powodem jest nie podpisanie listy wyjazdowej przez klub. Zarząd nie chce byśmy jeździli na mecze wyjazdowe, gdy na własnym stadionie nie prowadzimy dopingu , a doping nie jest prowadzony ponieważ nam ta zarząd i władze utrudniają , cały czas.. ( nawet bębna , flag i megafonu ) wnieść nie można

SIARKA TARNOBRZEG !!!!!

Na wyjazd do Pulaw podpisali Wam liste i sie niewybraliscie ? tydzien pozniej juz nie mogli tego zrobic ?
No coś jest nie tak.... W Puławach dwie osoby klapa na całej linii ...
Zawsze miałem Was za małą ale solidną ekipę która jeździ. Obecny sezon pokazuję że jednak przechodzicie kryzys.... Na reprezentację od Was osoby jeżdżą ale żeby na wyjazd bliski typu Puławy, Lublin czy Rzeszów już nie bardzo...
A szkoda....
dbdex

Post autor: dbdex »

Niuniek pisze:
GST/06 pisze:

SIARKA TARNOBRZEG !!!!!

No coś jest nie tak.... W Puławach dwie osoby klapa na całej linii ...
Zawsze miałem Was za małą ale solidną ekipę która jeździ. Obecny sezon pokazuję że jednak przechodzicie kryzys.... Na reprezentację od Was osoby jeżdżą ale żeby na wyjazd bliski typu Puławy, Lublin czy Rzeszów już nie bardzo...
A szkoda....
Chyba się trochę zagalopowałeś. Do tej pory Siarka na wszystkich wyjazdach była obecna, Puław owszem nikt nie usprawiedliwia ale co do reszty wyjazdów nie masz się co przyczepiać a już w szczególności do tych, które mają nastąpić w przyszłości.

Nikt z was tutaj tak na prawdę nie ma pojęcia jak wygląda konflikt na linii klub-a w zasadzie miasto vs kibice, proszę poczekać z tego typu osądami bo w obecnej chwili nie ma to najmniejszego sensu, czas pokaże jak się z tym wszystkim uporamy.
Niuniek

Chyba się trochę zagalopowałeś. Do tej pory Siarka na wszystkich wyjazdach była obecna, Puław owszem nikt nie usprawiedliwia ale co do reszty wyjazdów nie masz się co przyczepiać a już w szczególności do tych, które mają nastąpić w przyszłości.

Nikt z was tutaj tak na prawdę nie ma pojęcia jak wygląda konflikt na linii klub-a w zasadzie miasto vs kibice, proszę poczekać z tego typu osądami bo w obecnej chwili nie ma to najmniejszego sensu, czas pokaże jak się z tym wszystkim uporamy.
Słuchaj ale ja tutaj nie miałem na myśli jechania po Siarce... Tylko wyrażam swoją opinię po tym co widzę w tym sezonie.... Ja im życzę jak najlepiej bo nie raz bywałem w Tarnobrzegu czy to przy meczach koszykówki gdy grali w Siarce lublinianie (Kosior itd) czy na nożnej gdzie byłem goszczony przez starsze osoby...
dbdex

Post autor: dbdex »

Niuniek pisze:

Słuchaj ale ja tutaj nie miałem na myśli jechania po Siarce... Tylko wyrażam swoją opinię po tym co widzę w tym sezonie.... Ja im życzę jak najlepiej bo nie raz bywałem w Tarnobrzegu czy to przy meczach koszykówki gdy grali w Siarce lublinianie (Kosior itd) czy na nożnej gdzie byłem goszczony przez starsze osoby...
Nigdzie nie napisałem, że po kimś jedziesz a jedynie chciałem zaznaczyć, że dokonałeś swojej oceny na podstawie Puław(na które mobilizacja rzeczywiście wyszła fatalna) i tego co będzie w przyszłości w Rzeszowie i... Lublinie(na wiosnę(!)). Chyba, że masz coś jeszcze, to napisz.
Intruder_swit

Post autor: Intruder_swit »

Człowiek się wbija żeby poczytać jakieś relacje z ostatniej kolejki, a tu widzę chore rozkminki, które pewnie będziecie ciągnąć jeszcze z 15 stron. Wyjaśnijcie sobie kto zajmuje które miejsce na Podkarpaniu, kto najdalej rzuca młotem, a kto najszybciej zje kiełbasę - na privie.
Niuniek

dbdex pisze:
Niuniek pisze:

Nigdzie nie napisałem, że po kimś jedziesz a jedynie chciałem zaznaczyć, że dokonałeś swojej oceny na podstawie Puław(na które mobilizacja rzeczywiście wyszła fatalna) i tego co będzie w przyszłości w Rzeszowie i... Lublinie(na wiosnę(!)). Chyba, że masz coś jeszcze, to napisz.
Właśnie Puławy miałem że tak powiem na końcu swojej myśli pisząc o Siarce. Chodziło mi o posty tutaj... Ale więcej jak coś to na priv
seba1944

Post autor: seba1944 »

kub1

Post autor: kub1 »

Jaka liczba Resovii w Elblągu?
del orno

Post autor: del orno »

Olimpia Elbląg - Resovia Rzeszów
101 kibiców Resovii + 3 kibiców ŁKS (dzięki!) stawia się na najdalszym wyjeździe w sezonie w Elblągu!

http://i45.tinypic.com/6gg87o.jpg
http://i49.tinypic.com/qs5m48.jpg
Info z działu foto.
ladnie_sie_bawic

Post autor: ladnie_sie_bawic »

Obrazek
Michał_Płock

Post autor: Michał_Płock »

Puszcza Niepołomice - Wisła Płock
39 Nafciarzy z jedną flagą + 13 Hutnik Kraków.
Na meczu folklor ("młyn" miejscowych stanowiło 5 osób).
Trasa z wahadłem. Piłkarzyki remisują 1:1.
ODPOWIEDZ