mialo byc nie ktorzy . literowka kazdemy sie zdazy . bez pozdrowienkuntakinte3 pisze:gregory88 pisze:zgadzam sie z kolega wyzej ale niestety juz nie kotrzy maja wyjebane na kadre i czy sie polepszy czy tez nie to i tak nie beda chodzic . czasy sie zmieniaja i napewno juz nigdy nie bedzie tak jak w latach 90tych . zobaczymy co zycie pokaze oby bylo dobrze
Że co?!
POLSKA - Mołdawia 11.09
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: POLSKA - Mołdawia 11.09
-
A co to ku*** jest " nie którzy" ??
Ja p******* szkoła podstawowa się kłania bo coraz częściej takie kwiatki można spotkać.
Ja p******* szkoła podstawowa się kłania bo coraz częściej takie kwiatki można spotkać.
-
macie problem z jakimś bledem no ku***, nie o to chodzi!
zawsze wydawało mi sie ze w rozmowe z kims chodzi o merytorycznosc, to ze ktos mówi jak debil od rzeczy i ma zajebista dykcje nie znaczy ze jest lepszy od tego co sie jąka i mówi z sensem ;]
zawsze wydawało mi sie ze w rozmowe z kims chodzi o merytorycznosc, to ze ktos mówi jak debil od rzeczy i ma zajebista dykcje nie znaczy ze jest lepszy od tego co sie jąka i mówi z sensem ;]
ANTI AFA
-
ja p******* macie problem ze napisalem osobno a nie razem sa wazniejsze tematy niz to ze ktos zrobil blad
-
Hahaha. No ku*** tego jeszcze nie było. Wielcy patrioci oburzeni tym że ktoś zwrócił jakiemuś nieukowi uwagę że nie dość że się poprawił to jeszcze nie wiedział dlaczego zwrócono mu uwagę. Co za czasy! Naucz się jeden z drugim ojczystego języka a nie jakieś zaświadczenia dla dysdebila. Czy to takie trudne pisać z polskimi znakami?
Za coś takiego powinny być bany a realu jeszcze porządny masaż twarzy dla otrzeźwienia.
Jak ja bym chciał aby było tak jak na stronie fan śląska...
Za coś takiego powinny być bany a realu jeszcze porządny masaż twarzy dla otrzeźwienia.
-
ciekawe czy bys byl taki mocny w realu, jezeli masz jakis problem to zapraszam na priv nie bedziemy tu tematu rozpierdalac .
-
Naucz się sam stawiać znaki interpunkcyjne, a później kogoś poprawiaj, "dysdebilu"ceniu pisze:Hahaha. No ku*** tego jeszcze nie było. Wielcy patrioci oburzeni tym że ktoś zwrócił jakiemuś nieukowi uwagę że nie dość że się poprawił to jeszcze nie wiedział dlaczego zwrócono mu uwagę. Co za czasy! Naucz się jeden z drugim ojczystego języka a nie jakieś zaświadczenia dla dysdebila. Czy to takie trudne pisać z polskimi znakami?
GOOD NIGHT LEFT SIDE