POLSKA - Mołdawia 11.09
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Radovanovic1
Re: POLSKA - Mołdawia 11.09
A i jeszcze chcialem zapytac w jaki sposob mozemy pokazac sie w Europie albo na Swiecie jezeli chodzi o kibicowanie skoro nasze druzyny z Ekstraklapy graja max 2 mecze w lidze europejskiej i lidze mistrzow (jedynie Lech cos mogł pokazac bo grał dłuzej) i na tym koniec kibicowania na tle Europy. A na meczach reprezentacji przynajmniej mozna pokazac na co stac polskich Fanatykow zdzierajacych gardla nawet w 90 minucie, gdy Polska przegrywa, a nie wychodzacych Januszow w 85 minucie w celu unikniecia korkow po meczu.
Moze jestem za młody stażem i sie na tym nie znam, ale wydaje mi sie ze dobrze byłoby cos z tym zrobic.
Pewnie sa ludzie ktorzy mogli by nad tym pomyslec, zrobic jakies ogolnopolskie forum fanatykow reprezenatacji. Tam by sie zgadywali wszyscy. Jak na przyklad kibice Legii (to tylko przyklad) dogaduja sie na swoim forum, to dalczego na innym forum nie mogliby dogadywac sie kibice R. Polski?
Pewnie mnie zjedziecie zaraz bo sami napinacze
Moze jestem za młody stażem i sie na tym nie znam, ale wydaje mi sie ze dobrze byłoby cos z tym zrobic.
Pewnie sa ludzie ktorzy mogli by nad tym pomyslec, zrobic jakies ogolnopolskie forum fanatykow reprezenatacji. Tam by sie zgadywali wszyscy. Jak na przyklad kibice Legii (to tylko przyklad) dogaduja sie na swoim forum, to dalczego na innym forum nie mogliby dogadywac sie kibice R. Polski?
Pewnie mnie zjedziecie zaraz bo sami napinacze
-
Jurand ze Spychowa
Wszyscy gadali i sie podniecali, że przezyjemy euro i po euro bedzie już tylko lepiej i wszystko wróci do normy tak jak w starych dobrych czasach. Nie oszukujmy sie, juz nigdy niestety na kadrze nie bedzie tak jak kilka lat wstecz.. pikniki na dobre sie rozgorzszcza na trybunach a nawet cisnienia juz nie ma ekip na mecze kadry.. sami sobie jestesmy winni.
-
szczęściarz
Dla mnie OZSK również nie istnieje, po c*** nam stowarzyszenie które nie walczy o nasze prawa tylko raz na jakiś czas wyda jakiś komunikat ? W UltraFanaticu OZSK dobrze jest podsumowane.
Zbierzcie ekipę i śmigajcie na kadrę. Rozkręćcie doping, zróbcie oprawy. W czym problem? A no pewnie w tym, że na forum łatwiej się pisze i narzeka niż działa w realu. Nie ma żadnego bojkotu i nikt nikomu nie zabrania jeżdżenia na mecze reprezentacji.
To co widziałem wczoraj na stadionie przechodzi ludzkie pojęcie. Popcorn, trąbki, cylindry jak na Małyszu a także pikole, którzy rzucają się o to, że ktoś pali na stadionie. Niestety ale stadiony należą teraz do rodzin, pikoli i innych wynalazków a nie do ludzi, którzy powinni tam być.
A teraz możecie mnie wyśmiać bo byłem na meczu kadry i nie dostosowałem się do "bojkotu"
A teraz możecie mnie wyśmiać bo byłem na meczu kadry i nie dostosowałem się do "bojkotu"
a kto powiedzial ze nie chodzimy na repre ? ale co to da ze ja i kilkanascie osob pojdzie jak reszta ma na to wyjebane ? c*** mnie szczela jak przyjedzie kilkunasto osobowa ekipa z innego kraju i tylko ich slychac na stadionie a potobno jestesmy najlepsi na swiecie . nikogo nie chce namawiac zeby chodzil na mecze kadry ale zeby pozniej nie bylo placzu jak ruch kibicowski w Polsce przejdzie do Historiiasdasd pisze:Zbierzcie ekipę i śmigajcie na kadrę. Rozkręćcie doping, zróbcie oprawy. W czym problem? A no pewnie w tym, że na forum łatwiej się pisze i narzeka niż działa w realu. Nie ma żadnego bojkotu i nikt nikomu nie zabrania jeżdżenia na mecze reprezentacji.
Ruch kibicowski w Polsce ma się dobrze na meczach klubów i do historii nie przejdzie.
Co do kadry pzpn to wszyscy dobrze wiedzą dlaczego mecze w Polsce są odpuszczane. Dlatego ze chuje z pzpn robią straszne problemy dla fanatyków na każdym kroku. Jak tak jeden z drugim bardzo chce reprezentować Polskę i polski styl kibicowania to wyjazdy na kadrę nie są odpuszczane więc możesz jeden z drugim pojechać. Co za trudno i mama nie chce puścić ?
Co do kadry pzpn to wszyscy dobrze wiedzą dlaczego mecze w Polsce są odpuszczane. Dlatego ze chuje z pzpn robią straszne problemy dla fanatyków na każdym kroku. Jak tak jeden z drugim bardzo chce reprezentować Polskę i polski styl kibicowania to wyjazdy na kadrę nie są odpuszczane więc możesz jeden z drugim pojechać. Co za trudno i mama nie chce puścić ?
to samo bys powiedzial pare lat temu o Reprezentacji ze na kadre zawsze beda chodzic kibice itd i patrz co sie teraz dzieje za pare lat to samo moze byc na meczach ligowych i wcale by mnie to nie zdziwilo .Zadruga pisze:Ruch kibicowski w Polsce ma się dobrze na meczach klubów i do historii nie przejdzie.
Nie bój nic ruch kibicowski w Polsce nie zginie przez to że kibole odpuszczają mecze kadry pzpn u siebie.
u siebie odpuszczają, na wyjazdach choć człowiek pojedzie to na mecz nie wejdzie, bo tuskaszenko wyśle pismo, patrol i choćby c*** na chuju stanął to nie wejdziesz tak jak to miało miejsce w pradze czy w czarnogórzeZadruga pisze:Nie bój nic ruch kibicowski w Polsce nie zginie przez to że kibole odpuszczają mecze kadry pzpn u siebie.
ja p******* macie problem ze napisalem osobno a nie razem sa wazniejsze tematy niz to ze ktos zrobil blad
ciekawe czy bys byl taki mocny w realu, jezeli masz jakis problem to zapraszam na priv nie bedziemy tu tematu rozpierdalac .