Naszurany pisze:A co wam tak zalezy na naszej obecnosci na kadrze ?? ( do "tych" dzisiaj czy wczoraj zajerestrowanych ktorzy wszczeli temat. Chcecie to zapierdalajcie do tego cyrku nikt wam nie broni a każdy normalny wie OCB wiec wasze pedalskie prowokacje tutaj c**** dadza wy jevreje
Ja chyba już świeżakiem nie jestem, ale też już nie wiem o co w tym chodzi. Wydaje mi się, że takie szczurki ślepo zapatrzone w OZSK myślą, że wiedzą, ale tak naprawdę "bojkotują" kadrę dla zasady.
Czy Wy wciąż nie możecie zrozumieć, że sami robimy PZPN'owi dobrze? Przez długie lata dumali nad tym, jak wypierdolić nas z kadry i jakoś im się nie udawało. Tymczasem my sami się z niej wyjebaliśmy startując z "bojkotem". Trzeba być prawdziwym imbecylem sądząc, że ktoś za nami zatęskni.
Co do farbowanych lisów - właśnie powinniśmy jechać na kadrę i cisnąć im ile można. Pękną i prędzej czy później odpuszczą. Tak jak Kaczorowski w Legii swojego czasu. A jak jest ? Jeszcze będą do Obraniaka śpiewać "nic się nie stało". Podobnie jest z prezesem lato. Ludzie, postępujemy totalnie błędnie !
Moim zdaniem OZSK już dawno upadło, zastanawiam się, kto ma interes w tym, byśmy na kadrę nie jeździli. Bo argument z nabijaniem kabzy PZPN'owi już został obalony (kabzę klubowej szarańczy nabijać można). ku***, ogarnijcie się. Popieram w 100% ekipy, które już zaczynają jeździć na kadrę - dobra robota.
Tak dla przypomnienia filmik z jednej z najpiękniejszych chwil w moim życiu, hymn na reprze w Poznaniu. Pamiętacie? Czy już ku*** zapomnieliście, jak potrafiliśmy się kiedyś bawić?
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=zoDLoLXF8yo[/youtube]