POLSKA - Mołdawia 11.09

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

DragonWlkp

Re: POLSKA - Mołdawia 11.09

Post autor: DragonWlkp » 11.09.2012, 21:44

psychopig pisze:Pikniki na meczu , pikniki cisną , pikniki robią wszystko.
Same chuligany na forum, co mecze oglądają w tv i poszukują linków do relacji.
Uświadomcie sobie chłopcy, że większość meczy repry w Polsce to pikniki.
I na waszych ligowych stadionach, to w większości też pikniki.
I co?
Ten styl Tobie odpowiada?
Oddanie trybun w ręce wymalowanych twarzy i zjadaczy kiełbasy?
Parę lat temu nie do pomyślenia.

P.s. A chuligany siedzą na k.net, racja.
Przecież jest bojkot, bezproblemowe oddanie pola nowemu pokoleniu, pokoleniu Januszy.
UltraS

iparts.pl
etyl1921

Post autor: etyl1921 » 11.09.2012, 21:48

Powiedz to wszystkim tym, którzy są [link], bo jest tak a nie inaczej. Zwołaj jeden z drugim swoja ekipę i ruszajcie na mecz robić doping.

Już pomijając atmosferę wokół samej kadry jako takiej.
'Notoryczny brak pieniędzy, ale dzisiaj czas płynąć...'

asdasd

Post autor: asdasd » 11.09.2012, 21:58

Jaki ku*** znowu bojkot?
Zamknijcie rejestrację !

DragonWlkp

Post autor: DragonWlkp » 11.09.2012, 22:01

Bojkot nie jest oficjalny, ale jak inaczej nazwać kibolską nieobecność na meczach kadry?
Grają farbowane lisy, j**** pzpn, atmosfera do d***, pikniki.
Jak inaczej nazwać całą tę sytuację, kiedy tyle kwestii jest na nie?
Fochem?

To są moje odczucia i uważam, że kibole zbyt łatwo oddają swoją arenę innym.
Po Euro miało być lepiej, lżej, łatwiej.
Nie jest i nie będzie. I jeżeli ktoś myśli, że wszystko kiedyś samo wróci na dawne tory, to gratuluję poczucia humoru.
Niestety ktoś tym zarządza i trzeba będzie się pogodzić z kolejnymi decyzjami.
Niestety.
UltraS

Kosa

Post autor: Kosa » 11.09.2012, 22:05

Nie ma żadnego bojkotu, trochę kibiców jeździ cały czas na kadrę.

A że reszty nie ma? Cóż takie czasy - nie każdy ma kasę, chęci czy możliwości bycia na każdym meczu.

Zawsze najważniejszy jest klub, a potem cała reszt.
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"

[link]

DragonWlkp

Post autor: DragonWlkp » 11.09.2012, 22:05

P.s. Bo nie można edytować.
Niedługo z rodzimych stadionów nas wyeliminują, już jest coraz gorzej.
Ale co tam, nigdzie się nie pojawiajmy, popiszmy sobie jak jest chujowo na k.net, pojedźmy tych, którzy na kadrze się pojawili i jeszcze mieli czelność wywiesić flagę jak swego czasu Bałtyk czy Sandecja.
Myślę, że nie ma się co spinać tylko przemyśleć pewne rzeczy i wspólnie podjąć dobre decyzje.
UltraS

Zgody 28

Post autor: Zgody 28 » 11.09.2012, 22:29

W Kędzierzynie spotykam "ekipe zadymiarzy" c*** wie skąd. Krzyczą na stacji "jesteśmy zawsze tam gdzie nasza Polska gra" Wyśmiani przeze mnie prosto w twarz. Zapytałem czy byli w Czarnogórze odpowiedzieli że nie jeżdża na wyjazdy, odpuściłem i poszedłem. Gdy wysiadałem w Zdzieszowicach zaśpiewali "Gdzie jesteście Zdzieszowice Hej hej" Co wprawiło w śmiech nie tylko mnie ale nawet tych który akurat kończyli lekcje i wysiadali z pociagu :P

Piłka Nożna bez Pikników!

ku***! Co się tutaj wyprawia. To ludzkie i inne pojęcia przechodzi! Fantastyczny kolega jesteś. Czegoś Ci do dzienniczka brakuje?

n1906h

Post autor: n1906h » 11.09.2012, 22:29

a ja się pytam gdzie jest to całe OZSK do k**** nędzy, wielkie stowarzyszenie które wyszło z kanałów przed wyborami i tyle go widziano, jak nie mają nic do powiedzenia czy do zadecydowania to rozwiązać to z pizdu i powołać nowe stowarzyszenie lub osoby decyzyjne, skoro dla nich określenie się w imieniu Kibolskiej Polski to zbyt wiele
Wisła Nowa Huta

gostek1

Post autor: gostek1 » 11.09.2012, 22:31

oho

jest i wysyp świeżaków narzekaczów hehe

idźcie sobie na pilkanozna.pl czy inne wynalazki i nikt za wami płakał nie będzie..

P_FSW

Post autor: P_FSW » 11.09.2012, 22:36

Kosa pisze:Tylko powiedzcie mi skąd w ogóle bierzecie informacje, że jest jakikolwiek bojkot meczów kadry?

Ktoś to sobie wydumał na koniecpzpn.pl czy może ktoś zrobił super akcję na kibice.net i od jakiegoś czasu mamy bojkot?

Wszędzie tylko czytam, że tu bojkot, tam bojkot. A jak dopytuję to nikt nie wie czego w ogóle dotyczy ten bojkot, ani skąd się wziął.
to napisz na jakim meczu 'kadry' u siebie w ostatnim czasie byłeś?
to, że oficjalnego bojkotu nie ma nie ma żadnego znaczenia, ewidentnie przecież widać wśród 99% ekip wcześniej jeżdżących brak jakiegokolwiek zainteresowania. i bardzo prawidłowo.
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!

Zgody 28

Post autor: Zgody 28 » 11.09.2012, 22:38

gostek1 pisze:oho

idźcie sobie na pilkanozna.pl czy inne wynalazki i nikt za wami płakał nie będzie..
No skoro się zarejestrowałeś w 2009 to musisz być ten lepszy!....Gdzie byłeś, co widziałeś? Pewnie pytał nie będzie nikt. Świeżakiem nigdy nie byłeś pajacu? Od razu miałeś 300 wyjazdów i 48 face to face? Jak takich ciuli czytam to mi się odechciewa.

DragonWlkp

Post autor: DragonWlkp » 11.09.2012, 22:40

Nie mogę się na stare konto zalogować, ot co.
To już się nie można na to wszystko wkurwić i mieć żalu, że robią nas jak chcą, a my jak myszy pod miotłą?
Wam żal d*** nie ściska, że w biało - czerwonych barwach nie możecie dumnie reprezentować SWOJEJ kadry? Nie, nie tej ,która gra obecnie. Ale żeby tak było trzeba się pokazać, coś zrobić.
No, ale na k.net jak komuś nie pojadą jak pewnie delikwent poprzez PW, to im do kumatości punktów inaczej nie przybędzie.
Bez odbioru.
UltraS

gostek1

Post autor: gostek1 » 11.09.2012, 22:41

a napisałem gdzieś że jestem lepszy dzieciaku?
może jeszcze ci adresy podać gdzie byłem?
i fotki podesłać?

pajaca to sobie w rodzinie poszukaj "ciulu" ze południa jak mniemam

n1906h

Post autor: n1906h » 11.09.2012, 23:13

świeżakiem nie jestem bo konto miałem od kilku lat ale widać komuś przeszkadzały moje wpisy poparte argumentami to konto mi zablokowano, skoro OZSK jest tylko na papierze to po co ono w ogóle funkcjonuje skoro nic nie działa w imieniu fanatyków
Wisła Nowa Huta

Zgody 28

Post autor: Zgody 28 » 11.09.2012, 23:27

gostek1 pisze:a napisałem gdzieś że jestem lepszy dzieciaku?
może jeszcze ci adresy podać gdzie byłem?
i fotki podesłać?

pajaca to sobie w rodzinie poszukaj "ciulu" ze południa jak mniemam

dobrze mniemasz, ale prostactwem pokonujesz wszystkich....
tak, podeślij, adresy zostaw na komisariat........
pajacu jednak...inaczej Cię nie można zwać

Zgody 28

Post autor: Zgody 28 » 11.09.2012, 23:29

n1906h pisze:

świeżakiem nie jestem bo konto miałem od kilku lat ale widać komuś przeszkadzały moje wpisy poparte argumentami to konto mi zablokowano, skoro OZSK jest tylko na papierze to po co ono w ogóle funkcjonuje skoro nic nie działa w imieniu fanatyków

ale co wy się chłopy podniecacie? jakaś cipa pisze na policyjnym forum a każdy kuma jak mu odpowiedzieć? zostawcie policyjną kuuuurwę...niech sie bawi i pyta na priv...

gregory88

Post autor: gregory88 » 12.09.2012, 00:29

Prawda jest taka ze sami siebie niszczymy tymi smiesznymi bojkotami ktore nic nie daja, za 10 lat ruch kibicowski w Polsce zginie smiercia naturalna bo mamy bledne myslenie zamiast cos robic to my nie robimy nic ,co chwile czytam jakies smieszne wpisy ze nie ide na repre bo nie bede placil pzpnowi albo za duzo januszy itd smiech na sali. Przyjedzie grupka pedalow z wysp i tylko ich bedzie slychac na narodowym a na k.net wielcy Hoolsi beda sie rozpisywac . kiedys zrozumiecie swoj blad ale wtedy juz bedzie za pozno.

lejesietequila

Post autor: lejesietequila » 12.09.2012, 01:28

tak jak kolega wyzej. robcie tak dalej, a zginiemy. dobrze ze sa ekipy ktore maja w d**** zakazy i pierdola system, dobrze ze spiewaja gdy wokol 25 tys pajacow. to juz nie te lata. nie ten spontan. nie ten charakter. i pierdolony populizm dookola. FANATYCY WBREW ZAKAZOM! ZKS!

Radovanovic1

Post autor: Radovanovic1 » 12.09.2012, 04:44

Prawie codziennie jestem na k.net, ale konto dopiero teraz sobie założyłem i dlatego to jest mój 1 post. Musze powiedzec, ze troche prawdy jest w 2-och postach wyzej. Kazdy mówi, ze pikniki same na meczach reprezentacji itp. A powiedzcie mi czy na meczach ligowych piknikow nie ma? Sa i to nie mało, ale Fanatycy i tak przychodza pomimo, ze im to przeszkadza. To dlaczego na meczu reprezentacji miałoby przeszkadzac? Jak się "góra" nie zgada to nigdy prawdziwych kibiców, fanatykow nie bedzie na meczach reprezentacji. same pikole tylko, ktore dra ryje i w kolo to samo: "Polska gola, Polska gola", "my chcemy gola, my chcemy gola" itp. Zaproszenia na pewno nie dostaniemy od nich, ani tego tego betonu. A sami wiecei, ze jak sie nie ma zap[roszenia to sie wbija na "Jana" albo "Krzysia". Mowicie, ze nie bd pchac żyta do koryta tym swinskim darmozjada. A w ligowych klubach z ekstraklasy nie ma darmozjadow? Ale na mecz i tak idziecei bo idziecie dla klubu, anie dla swiniakow. To dlaczego nie isc na Polske o ktora nasi dziadkowie, pra dziadkowie tyle walczyli? Fajnie byłoby ogladac mecz gdzie na trybunie np. za bramka stoja sami fanatycy, krzyczacy "ładnie" na PZPN i spiewajacych tak jak na meczach ligowych. Dobrym przykladem byli kibice Irlandii na euro. Az mozan bylo im pozazdroscic. Niemcy tez nie sa slabi w dopingu na reprezentacji, a dlaczego? Bo sa zgrani. Jak by kazdy w polsce patrzyl na wszystko do okola itp. to bysmy caly czas w domu siedzieli.

Radovanovic1

Post autor: Radovanovic1 » 12.09.2012, 05:19

A i jeszcze chcialem zapytac w jaki sposob mozemy pokazac sie w Europie albo na Swiecie jezeli chodzi o kibicowanie skoro nasze druzyny z Ekstraklapy graja max 2 mecze w lidze europejskiej i lidze mistrzow (jedynie Lech cos mogł pokazac bo grał dłuzej) i na tym koniec kibicowania na tle Europy. A na meczach reprezentacji przynajmniej mozna pokazac na co stac polskich Fanatykow zdzierajacych gardla nawet w 90 minucie, gdy Polska przegrywa, a nie wychodzacych Januszow w 85 minucie w celu unikniecia korkow po meczu.
Moze jestem za młody stażem i sie na tym nie znam, ale wydaje mi sie ze dobrze byłoby cos z tym zrobic.
Pewnie sa ludzie ktorzy mogli by nad tym pomyslec, zrobic jakies ogolnopolskie forum fanatykow reprezenatacji. Tam by sie zgadywali wszyscy. Jak na przyklad kibice Legii (to tylko przyklad) dogaduja sie na swoim forum, to dalczego na innym forum nie mogliby dogadywac sie kibice R. Polski?
Pewnie mnie zjedziecie zaraz bo sami napinacze

Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa » 12.09.2012, 07:40

Wszyscy gadali i sie podniecali, że przezyjemy euro i po euro bedzie już tylko lepiej i wszystko wróci do normy tak jak w starych dobrych czasach. Nie oszukujmy sie, juz nigdy niestety na kadrze nie bedzie tak jak kilka lat wstecz.. pikniki na dobre sie rozgorzszcza na trybunach a nawet cisnienia juz nie ma ekip na mecze kadry.. sami sobie jestesmy winni.

Naszurany

Post autor: Naszurany » 12.09.2012, 07:50

A co wam tak zalezy na naszej obecnosci na kadrze ?? ( do "tych" dzisiaj czy wczoraj zajerestrowanych ktorzy wszczeli temat. Chcecie to zapierdalajcie do tego cyrku nikt wam nie broni a każdy normalny wie OCB wiec wasze pedalskie prowokacje tutaj c**** dadza wy jevreje

mozart

Post autor: mozart » 12.09.2012, 08:35

Naszurany pisze:A co wam tak zalezy na naszej obecnosci na kadrze ?? ( do "tych" dzisiaj czy wczoraj zajerestrowanych ktorzy wszczeli temat. Chcecie to zapierdalajcie do tego cyrku nikt wam nie broni a każdy normalny wie OCB wiec wasze pedalskie prowokacje tutaj c**** dadza wy jevreje
Ja chyba już świeżakiem nie jestem, ale też już nie wiem o co w tym chodzi. Wydaje mi się, że takie szczurki ślepo zapatrzone w OZSK myślą, że wiedzą, ale tak naprawdę "bojkotują" kadrę dla zasady.

Czy Wy wciąż nie możecie zrozumieć, że sami robimy PZPN'owi dobrze? Przez długie lata dumali nad tym, jak wypierdolić nas z kadry i jakoś im się nie udawało. Tymczasem my sami się z niej wyjebaliśmy startując z "bojkotem". Trzeba być prawdziwym imbecylem sądząc, że ktoś za nami zatęskni.

Co do farbowanych lisów - właśnie powinniśmy jechać na kadrę i cisnąć im ile można. Pękną i prędzej czy później odpuszczą. Tak jak Kaczorowski w Legii swojego czasu. A jak jest ? Jeszcze będą do Obraniaka śpiewać "nic się nie stało". Podobnie jest z prezesem lato. Ludzie, postępujemy totalnie błędnie !

Moim zdaniem OZSK już dawno upadło, zastanawiam się, kto ma interes w tym, byśmy na kadrę nie jeździli. Bo argument z nabijaniem kabzy PZPN'owi już został obalony (kabzę klubowej szarańczy nabijać można). ku***, ogarnijcie się. Popieram w 100% ekipy, które już zaczynają jeździć na kadrę - dobra robota.

Tak dla przypomnienia filmik z jednej z najpiękniejszych chwil w moim życiu, hymn na reprze w Poznaniu. Pamiętacie? Czy już ku*** zapomnieliście, jak potrafiliśmy się kiedyś bawić?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zoDLoLXF8yo[/youtube]
Żyj...!

szczęściarz

Post autor: szczęściarz » 12.09.2012, 09:10

Dla mnie OZSK również nie istnieje, po c*** nam stowarzyszenie które nie walczy o nasze prawa tylko raz na jakiś czas wyda jakiś komunikat ? W UltraFanaticu OZSK dobrze jest podsumowane.

asdasd

Post autor: asdasd » 12.09.2012, 10:34

Zbierzcie ekipę i śmigajcie na kadrę. Rozkręćcie doping, zróbcie oprawy. W czym problem? A no pewnie w tym, że na forum łatwiej się pisze i narzeka niż działa w realu. Nie ma żadnego bojkotu i nikt nikomu nie zabrania jeżdżenia na mecze reprezentacji.
Zamknijcie rejestrację !

BratB

Post autor: BratB » 12.09.2012, 11:52

To co widziałem wczoraj na stadionie przechodzi ludzkie pojęcie. Popcorn, trąbki, cylindry jak na Małyszu a także pikole, którzy rzucają się o to, że ktoś pali na stadionie. Niestety ale stadiony należą teraz do rodzin, pikoli i innych wynalazków a nie do ludzi, którzy powinni tam być.

A teraz możecie mnie wyśmiać bo byłem na meczu kadry i nie dostosowałem się do "bojkotu"

gregory88

Post autor: gregory88 » 12.09.2012, 12:41

asdasd pisze:Zbierzcie ekipę i śmigajcie na kadrę. Rozkręćcie doping, zróbcie oprawy. W czym problem? A no pewnie w tym, że na forum łatwiej się pisze i narzeka niż działa w realu. Nie ma żadnego bojkotu i nikt nikomu nie zabrania jeżdżenia na mecze reprezentacji.
a kto powiedzial ze nie chodzimy na repre ? ale co to da ze ja i kilkanascie osob pojdzie jak reszta ma na to wyjebane ? c*** mnie szczela jak przyjedzie kilkunasto osobowa ekipa z innego kraju i tylko ich slychac na stadionie a potobno jestesmy najlepsi na swiecie . nikogo nie chce namawiac zeby chodzil na mecze kadry ale zeby pozniej nie bylo placzu jak ruch kibicowski w Polsce przejdzie do Historii

Zadruga

Post autor: Zadruga » 12.09.2012, 13:56

Ruch kibicowski w Polsce ma się dobrze na meczach klubów i do historii nie przejdzie.

Co do kadry pzpn to wszyscy dobrze wiedzą dlaczego mecze w Polsce są odpuszczane. Dlatego ze chuje z pzpn robią straszne problemy dla fanatyków na każdym kroku. Jak tak jeden z drugim bardzo chce reprezentować Polskę i polski styl kibicowania to wyjazdy na kadrę nie są odpuszczane więc możesz jeden z drugim pojechać. Co za trudno i mama nie chce puścić ?

gregory88

Post autor: gregory88 » 12.09.2012, 14:02

Zadruga pisze:Ruch kibicowski w Polsce ma się dobrze na meczach klubów i do historii nie przejdzie.

Co do kadry pzpn to wszyscy dobrze wiedzą dlaczego mecze w Polsce są odpuszczane. Dlatego ze chuje z pzpn robią straszne problemy dla fanatyków na każdym kroku. Jak tak jeden z drugim bardzo chce reprezentować Polskę i polski styl kibicowania to wyjazdy na kadrę nie są odpuszczane więc możesz jeden z drugim pojechać. Co za trudno i mama nie chce puścić ?
to samo bys powiedzial pare lat temu o Reprezentacji ze na kadre zawsze beda chodzic kibice itd i patrz co sie teraz dzieje za pare lat to samo moze byc na meczach ligowych i wcale by mnie to nie zdziwilo .

Zadruga

Post autor: Zadruga » 12.09.2012, 14:09

Nie bój nic ruch kibicowski w Polsce nie zginie przez to że kibole odpuszczają mecze kadry pzpn u siebie.

pieciul

Post autor: pieciul » 12.09.2012, 14:37

BratB pisze:To co widziałem wczoraj na stadionie przechodzi ludzkie pojęcie. Popcorn, trąbki, cylindry jak na Małyszu a także pikole, którzy rzucają się o to, że ktoś pali na stadionie. Niestety ale stadiony należą teraz do rodzin, pikoli i innych wynalazków a nie do ludzi, którzy powinni tam być.

A teraz możecie mnie wyśmiać bo byłem na meczu kadry i nie dostosowałem się do "bojkotu"
w chuju mam, czy jest to wyjazd czy młyn, ale też się rzucam jak ktoś mi smrodzi tym gównem obok

fluor

Post autor: fluor » 12.09.2012, 14:46

gregory88 pisze: to samo bys powiedzial pare lat temu o Reprezentacji ze na kadre zawsze beda chodzic kibice itd i patrz co sie teraz dzieje za pare lat to samo moze byc na meczach ligowych i wcale by mnie to nie zdziwilo .
pół Europy już ma wyjebane na kadry, a na swoje kluby chodzą i działają. Co innego jest walczyć, dostawać nawet kary, zakazy za działanie dla swojego klubu, którym żyjesz wraz z ziomkami 24 h na dobę, niż dla miernej kadry przebieranców która pokopie sobie parę razy w roku.
Może parę lat temu ludzie chodzili, dawniej chodzili we Włoszech, Holandii itd bo nie wiązało się to z poważnymi konsekwencjami, można było się bawić w oprawy, piro, doping, który i tak do pięt nie dorastał temu w klubach, ale rzeczywistość się zmieniła. Nie mówie, że nie trzeba chodzić na kadrę, ale jak ludzie nie chcą to zmusisz ich?
Dużo wolnych miejsc było, Biedronka też wiecznie sponsorem kadry nie będzie :) poza tym jak już trzeba było płacić za transmisje w TV to mieszkając w miarę blisko lepiej było sobie kupić ten bilet i obejrzeć mecz wygonie na nowym stadionie. Tak piszę z perspektywy widza, którego to interesowało. Ja osobiście wolałem włączyć transmisje z Weszło i się pośmiać, obejrzeć tą żenadę na wesoło. :)

Brtl

Post autor: Brtl » 12.09.2012, 15:00

Zadruga pisze:Nie bój nic ruch kibicowski w Polsce nie zginie przez to że kibole odpuszczają mecze kadry pzpn u siebie.
u siebie odpuszczają, na wyjazdach choć człowiek pojedzie to na mecz nie wejdzie, bo tuskaszenko wyśle pismo, patrol i choćby c*** na chuju stanął to nie wejdziesz tak jak to miało miejsce w pradze czy w czarnogórze
Oi!

Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC » 12.09.2012, 16:35

fluor pisze: pół Europy już ma wyjebane na kadry, a na swoje kluby chodzą i działają...
Może parę lat temu ludzie chodzili, dawniej chodzili we Włoszech, Holandii itd bo nie wiązało się to z poważnymi konsekwencjami, można było się bawić w oprawy, piro, doping, który i tak do pięt nie dorastał temu w klubach, ale rzeczywistość się zmieniła. Nie mówie, że nie trzeba chodzić na kadrę, ale jak ludzie nie chcą to zmusisz ich?
od pewnego czasu znając sytuację chociażby we Włoszech zastanawiam się czy jest sens jeździć za kadrą? do nas przyjeżdżają my mamy wyjebane, my jedziemy do nich oni mają wyjebane
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.

"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"

To Ja

Post autor: To Ja » 12.09.2012, 22:27

Slavia_ZSC pisze:
fluor pisze: pół Europy już ma wyjebane na kadry, a na swoje kluby chodzą i działają...
od pewnego czasu znając sytuację chociażby we Włoszech zastanawiam się czy jest sens jeździć za kadrą? do nas przyjeżdżają my mamy wyjebane, my jedziemy do nich oni mają wyjebane
Slavia, tym pytaniem, a może bardziej stwierdzeniem niż pytaniem trafiłeś w samo sedno. Od razu narzuca się słynne pytanie: "być albo nie być..." Ja mam swoje przemyślenia na ten temat i nie będę się teraz nad tym rozwodził, ale myślę, że wszyscy "aktywni" powinni stawiać się na meczach kadry zarówno u siebie jak i na wyjazdach (w miarę możliwości oczywiście). A argumenty? Argumenty są za i przeciw. Nabijanie kieszeni pzpr-owi czy farbowane liski i inne hujki to nie jest argument. Jak tak dalej pójdzie to za kilka lat ruch kibicowski umrze śmiercią wymuszoną. Wystarczy porównać obecną sytuację w Polsce na lini rząd, milicja, pzpr i inne ścierwa a kibice, a tą z Anglii. Myślę, że wnioski nasuwają się same. Dlatego trzeba zrobić wszystko, żeby nie dopuścić do wyparcia prawdziwych fanatyków ze stadionów, ale do tego jest potrzeba porozumienia się ponad podziałami. Tyle ode mnie.
„Ucz się ojców swych języka,
On myśl każdą wydać zdolny:
gnie się, dźwięczy, grzmi, przenika,
jasny,śmiały bo jest wolny. Jan Niepomucen Kamiński

Lewy SieR/Rpowy

Post autor: Lewy SieR/Rpowy » 12.09.2012, 22:27

pieciul pisze:
BratB pisze:To co widziałem wczoraj na stadionie przechodzi ludzkie pojęcie. Popcorn, trąbki, cylindry jak na Małyszu a także pikole, którzy rzucają się o to, że ktoś pali na stadionie. Niestety ale stadiony należą teraz do rodzin, pikoli i innych wynalazków a nie do ludzi, którzy powinni tam być.

w chuju mam, czy jest to wyjazd czy młyn, ale też się rzucam jak ktoś mi smrodzi tym gównem obok
Ale dym z rac już ci nie przeszkadza oszalały antykotynowy fanatyku?
Nastepny pierdolec któremu się wydaje że dym z fajek to najwieksze zło jakie istnieje na świecie.
Akurat jak ulał pasujesz do tych wymalowanych pizd i cipowatych rodzinek wpierdalajacych popcorn.

Radovanovic1

Post autor: Radovanovic1 » 12.09.2012, 22:59

Ktos tam wyzej mowi, ze tylko potrafimy narzekac, ale co my mozemy zrobic w kilka osob? KAzdy klub w Polskiej lidze ma fanatykow. A kazda ekipa ma osoby majace wpływ w jakims stopniu na reszte ludzi. Ci ludzie przeceiz mogliby cos ruszyc zgadujac sie z innymi zespolami. Pewnie nie wszystkie na hip, hip, hura by poleciały na stadion dopingowac Repre, ale znalazloby sie kilka ktore by sie na to pisały. Liga ligą, repra reprą. Kiedy n siebie bluzgamy i lejemy po mordach to lejemy. Ale kiedy trzeba sie jednoczyc to trzeba. Dobry przykład na euro: starcie z kacapami. I co da sie? Widocznie sie da. Pewnie z czasem coraz wiecej osob byloby chetnych pojsc dopinigowac jak prawdziwy kibic-patryiota, a nie piknik-wpierdalacz kiełbasek. W polsce mamy tyle kibicow, ze np. trybune za bramka daloby sie wypelnic. I nie mowie o wyjazdach, tylko meczach u siebie, bo wyjazdy to za duza filozofia. I Przyjac jeden kolor ubioru np. biale koszulki (tylko przykład) zeby sie wyrozniach sposrod Januszow.
Łatwo by nie było na bank, ale nic nie robieniem tez nic sie nie zdziała.

gregory88

Post autor: gregory88 » 13.09.2012, 00:03

zgadzam sie z kolega wyzej ale niestety juz nie kotrzy maja wyjebane na kadre i czy sie polepszy czy tez nie to i tak nie beda chodzic . czasy sie zmieniaja i napewno juz nigdy nie bedzie tak jak w latach 90tych . zobaczymy co zycie pokaze oby bylo dobrze

janek i andrzej

Post autor: janek i andrzej » 13.09.2012, 00:36

Radovanovic1 pisze:Ktos tam wyzej mowi, ze tylko potrafimy narzekac, ale co my mozemy zrobic w kilka osob? KAzdy klub w Polskiej lidze ma fanatykow. A kazda ekipa ma osoby majace wpływ w jakims stopniu na reszte ludzi. Ci ludzie przeceiz mogliby cos ruszyc zgadujac sie z innymi zespolami. Pewnie nie wszystkie na hip, hip, hura by poleciały na stadion dopingowac Repre, ale znalazloby sie kilka ktore by sie na to pisały. Liga ligą, repra reprą. Kiedy n siebie bluzgamy i lejemy po mordach to lejemy. Ale kiedy trzeba sie jednoczyc to trzeba. Dobry przykład na euro: starcie z kacapami. I co da sie? Widocznie sie da. Pewnie z czasem coraz wiecej osob byloby chetnych pojsc dopinigowac jak prawdziwy kibic-patryiota, a nie piknik-wpierdalacz kiełbasek. W polsce mamy tyle kibicow, ze np. trybune za bramka daloby sie wypelnic. I nie mowie o wyjazdach, tylko meczach u siebie, bo wyjazdy to za duza filozofia. I Przyjac jeden kolor ubioru np. biale koszulki (tylko przykład) zeby sie wyrozniach sposrod Januszow.
Łatwo by nie było na bank, ale nic nie robieniem tez nic sie nie zdziała.

Te, patryiota ;)

kuntakinte3

Post autor: kuntakinte3 » 14.09.2012, 06:32

gregory88 pisze:zgadzam sie z kolega wyzej ale niestety juz nie kotrzy maja wyjebane na kadre i czy sie polepszy czy tez nie to i tak nie beda chodzic . czasy sie zmieniaja i napewno juz nigdy nie bedzie tak jak w latach 90tych . zobaczymy co zycie pokaze oby bylo dobrze

Że co?!
Bielany !

ODPOWIEDZ