POLSKA - Mołdawia 11.09
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
POLSKA - Mołdawia 11.09
Orientuje sie ktos moze kiedy po przez strone KupBilet.pl bedzie mozna zamowic bilety bez podawania numeru smierdzacej karty kibica ?
To jest jakies totalne nieporozumienie. Caly ten smieszny twor zostal zlikwidowany jakis czas temu, a oni dalej wymagaja kart!
To jest jakies totalne nieporozumienie. Caly ten smieszny twor zostal zlikwidowany jakis czas temu, a oni dalej wymagaja kart!
-
Re: POLSKA - Mołdawia 11.09
ja p******* mecze kadry u siebie
nie dam zarobić złodziejom z pzpn
[link]
tylko wyjazdy preferuję
[link]
tylko wyjazdy preferuję
-
polaco pisze:ja p******* mecze kadry u siebie
tylko wyjazdy preferuję
..eee,to piszesz pewnie z Tallinna :)
SKLEP KIBICA [link]

-
Bilety dość tak schodzą,na młyn Śląska praktycznie brak..
-
A wczoraj ktoś pisał, że poszło zaledwie 1300 sztuk...MarQin11 pisze:Bilety dość tak schodzą,na młyn Śląska praktycznie brak..
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
Za tydzień mecz Polska – Mołdawia we Wrocławiu. Nikt o nim nie mówi, nikt o nim nie dyskutuje. Z informacji jakie dotarły do Fana wynika, że na stadion mogący pomieścić 43 000 ludzi jak na razie sprzedano trochę ponad tysiąc wejściówek.
[link]
[link]
-
w poniedziałek pewnie będą w Biedronkach za darmo rozdwac bilety zeby tylko pustego stadionu nie było ;]
-
fragment wywiadu z Grzegorzem Lato ;)
Wy możecie za to nie zarobić na spotkaniu we Wrocławiu. Ponoć na Mołdawię mało, kto chce przyjść.
- To ma związek nie tylko z wynikami kadry. Dzieci idą do szkoły i rodzice mają olbrzymie wydatki. Książki i plecaki są drogie. Oczywiście wiadomo, że sukces na Euro pomógłby w zainteresowaniu kadrą. Wtedy wszyscy chcieliby oglądać kadrę.
Wy możecie za to nie zarobić na spotkaniu we Wrocławiu. Ponoć na Mołdawię mało, kto chce przyjść.
- To ma związek nie tylko z wynikami kadry. Dzieci idą do szkoły i rodzice mają olbrzymie wydatki. Książki i plecaki są drogie. Oczywiście wiadomo, że sukces na Euro pomógłby w zainteresowaniu kadrą. Wtedy wszyscy chcieliby oglądać kadrę.
-
Gdyby mecz miał się odbyć miesiąc temu to niska frekwencja spowodowana by była wg niego wyjazdem dzieci na kolonie haha Szkoda zresztą sobie tym głowę zaprzątać.
-
j**** ten mecz ztym całym bagnem które sie obecnie dzieje! Tylko wyjazdy, w celu godnego reprezentowania polskiego ruchu kibolskiego!!! POLSKA TO MY !!!
-
Jade do Wrocka od strony Krakowa. Orientuje się ktoś może, który w kolejności to Dworzec Główny ?
Ewentualnie, gdzie wysiąść, zeby miec mozliwie jak najblizej do stadionu ?
Jak wyglada sama droga z dworca na stadion ?
-
JA OGLASZAM BOJKOT SWOJEJ OSOBY NA KADRZE!NIE WYBIERAM SIE TAM!
Czy ktos moze przygotowac pismo do rzecznika prasowego BIEDRONKI o mozliwosci ogolnopolskiego bojkotu ich sieci sklepow?Ja od dzisiaj nie kupuje tam,nie bede wspierał kadry PZPN!
Czy ktos moze przygotowac pismo do rzecznika prasowego BIEDRONKI o mozliwosci ogolnopolskiego bojkotu ich sieci sklepow?Ja od dzisiaj nie kupuje tam,nie bede wspierał kadry PZPN!
-
Bilety idą jak idą
będzie chyba sporo dzieciaków z opiekunami skoro zaproszone zostały szkółki piłkarskie...
będzie chyba sporo dzieciaków z opiekunami skoro zaproszone zostały szkółki piłkarskie...
szkoda głupoty gadać i pisać
-
Ejj to weź przy okazji pierdolnij bojkot tego forum, jak działać to z rozmachem;-)Latynosek pisze:JA OGLASZAM BOJKOT SWOJEJ OSOBY NA KADRZE!NIE WYBIERAM SIE TAM!
W życiu piękne są tylko szpile
-
Od strony Krakowa jest Oława, potem Wrocław Brochów (raczej się nie zatrzyma) i od razu Główny. Stadion jest po drugiej stronie miasta, zależy jak dalej jedzie pociąg, bo zrobili stację Wrocław Stadion (od strony Zielonej Góry itd). A z Głównego jadą tramwaje 31+ i 32+, wszystko ładnie oznakowane, nie powinno być problemu.inkognito pisze:Jade do Wrocka od strony Krakowa. Orientuje się ktoś może, który w kolejności to Dworzec Główny ?
-
Dzieki za konkretną odpowiedź.
-
Myslałem ze to pytanie to jakas prowokacja czy ironia ... Ja p******* co za czasy! c*** w te szare masy. pzdr dla NormalnychPLC pisze:Od strony Krakowa jest Oława, potem Wrocław Brochów (raczej się nie zatrzyma) i od razu Główny. Stadion jest po drugiej stronie miasta, zależy jak dalej jedzie pociąg, bo zrobili stację Wrocław Stadion (od strony Zielonej Góry itd). A z Głównego jadą tramwaje 31+ i 32+, wszystko ładnie oznakowane, nie powinno być problemu.inkognito pisze:Jade do Wrocka od strony Krakowa. Orientuje się ktoś może, który w kolejności to Dworzec Główny ?
-
W Kędzierzynie spotykam "ekipe zadymiarzy" c*** wie skąd. Krzyczą na stacji "jesteśmy zawsze tam gdzie nasza Polska gra" Wyśmiani przeze mnie prosto w twarz. Zapytałem czy byli w Czarnogórze odpowiedzieli że nie jeżdża na wyjazdy, odpuściłem i poszedłem. Gdy wysiadałem w Zdzieszowicach zaśpiewali "Gdzie jesteście Zdzieszowice Hej hej" Co wprawiło w śmiech nie tylko mnie ale nawet tych który akurat kończyli lekcje i wysiadali z pociagu :P
Piłka Nożna bez Pikników!
Piłka Nożna bez Pikników!
-
Czego się spodziewać...większość tej małej liczby jaka dzisiaj pojawi się na stadionie będzie januszowata niestety...
Ja tam zaraz wyruszam, obym się zdziwił choć trochę na plus.
Ja tam zaraz wyruszam, obym się zdziwił choć trochę na plus.
-
Niestety idiotow w tym kraju mamy co niemiara i wyglada na to ze ok 30tys z nich jednak pojawi sie dzis na stadionie we Wroclawiu.
-
-
-
I bardzo dobrze ( chodź z drugiej strony to nie miłe ) że stadion jest pusty. Trzeba bojkotować mecze pzpnu u siebie jak tylko sie da ;)
Chodź wiadomo, na meczu z Anglią zostanie na pewno zapełniony w całości ;/
Jakby ktoś był zainteresowany, podaje link do [link]
Chodź wiadomo, na meczu z Anglią zostanie na pewno zapełniony w całości ;/
Jakby ktoś był zainteresowany, podaje link do [link]
-
ale pierdzielą głupoty w tym polsacie sport . Że ludzi mało ludzi , bo sukcesu na euro nie było. Telewizyjne ,zakłamane ścierwa bez honoru.Byleby zarobić.. A gdziesio dalej pierdoli swoje farmazony i na każdy problem ma swoją komunistyczną , okrytą kłamstwem odpowiedź. 25tys pikników (!?)
-
pikniki cisną pzpn czy się ku*** przeslyszałem? stadion jak na moje oko zapełniony w większości. 25-30tyś.
-
zarzuć ktoś link do dobrej transmisji :)
-
[link]
Legia , BKS , Zagłębie , Olimpia na zawsze razem braci się nie traci !
-
Kod: Zaznacz cały
http://www.soccer-live.pl/
-
Ostatnio kolega z Lublina podał fajny link na ustream i fajnie wszystko szło jakby tym razem pomógł byłbym wdzięczny
-
[link] nie tnie.
-
meczyki.pl serwer Londek, Dobra jakość
I Żadnych pytań na temat serwerów, Do wybiou do koloru!!!!
I Żadnych pytań na temat serwerów, Do wybiou do koloru!!!!
-
Jesli o mnie chodzi.. prosze bardzo, pozdrawiam. AVESedbeS pisze:Ostatnio kolega z Lublina podał fajny link na ustream i fajnie wszystko szło jakby tym razem pomógł byłbym wdzięczny
[link]
(M)OTOR LUBLIN
-
Widze stadion prawie pełny, nas tam nie ma, nasz bojkot=ich zwyciestwo!
-
Stadion zapełniony? Zapełniony! Kasa im się w miarę zgadza, o fanatykach wszyscy zapomnieli.
Bojkot nie wychodzi nam na dobre. Już wielki ch z tym kto gra w Reprezentacji. Powinniśmy tam wbić i przez całe 90min. pokazać co o tym wszystkim myślimy. Zrobić piekło i się nie bawić w bojkoty, bo one nic nie dają. Zresztą, od kiedy, to co dzieje się na boisku jest najważniejsze? Krew człowieka zalewa kiedy widzi tę całą szopkę, bezproblemową wymianę publiczności. Nie ma się co oszukiwać, wymiana idzie dziadom gładko i nikt (kibole), z tym niczego nie robi. W głowie mi się nie mieści. Na meczu z Anglią powinna być petarda. Stare, dobre lata 90te. Panowie decyzyjni, czas podjąć jakieś męskie decyzje.
Bojkot nie wychodzi nam na dobre. Już wielki ch z tym kto gra w Reprezentacji. Powinniśmy tam wbić i przez całe 90min. pokazać co o tym wszystkim myślimy. Zrobić piekło i się nie bawić w bojkoty, bo one nic nie dają. Zresztą, od kiedy, to co dzieje się na boisku jest najważniejsze? Krew człowieka zalewa kiedy widzi tę całą szopkę, bezproblemową wymianę publiczności. Nie ma się co oszukiwać, wymiana idzie dziadom gładko i nikt (kibole), z tym niczego nie robi. W głowie mi się nie mieści. Na meczu z Anglią powinna być petarda. Stare, dobre lata 90te. Panowie decyzyjni, czas podjąć jakieś męskie decyzje.
UltraS
-
przed szereg nie wychodze, swoje miejsce znam i bardzo rzadko się tu wypowiadam, bo to należy do upoważnionych, ale ku*** trzeba pokazać na meczu z angolami, że dalej mamy coś do powiedzenia na trybunach. Po tym meczu grzesio i jego cała czerwona klika urosną w piórka i zacznie się pierdolenie, że fantastyczna atmosfera rodziny z dziećmi śpiewy i tylko piwa i kiełbasy brakowało
Oi!
-
Pikniki na meczu , pikniki cisną , pikniki robią wszystko.
Same chuligany na forum, co mecze oglądają w tv i poszukują linków do relacji.
Uświadomcie sobie chłopcy, że większość meczy repry w Polsce to pikniki.
I na waszych ligowych stadionach, to w większości też pikniki.
Same chuligany na forum, co mecze oglądają w tv i poszukują linków do relacji.
Uświadomcie sobie chłopcy, że większość meczy repry w Polsce to pikniki.
I na waszych ligowych stadionach, to w większości też pikniki.

-
AVE dzieki :)
"Nas nie interesuje chodzi o to ,ze yyyy bo policja wogle jest na stadionie"
-
Tylko powiedzcie mi skąd w ogóle bierzecie informacje, że jest jakikolwiek bojkot meczów kadry?
Ktoś to sobie wydumał na koniecpzpn.pl czy może ktoś zrobił super akcję na kibice.net i od jakiegoś czasu mamy bojkot?
Wszędzie tylko czytam, że tu bojkot, tam bojkot. A jak dopytuję to nikt nie wie czego w ogóle dotyczy ten bojkot, ani skąd się wziął.
Ktoś to sobie wydumał na koniecpzpn.pl czy może ktoś zrobił super akcję na kibice.net i od jakiegoś czasu mamy bojkot?
Wszędzie tylko czytam, że tu bojkot, tam bojkot. A jak dopytuję to nikt nie wie czego w ogóle dotyczy ten bojkot, ani skąd się wziął.
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]