Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Wielogłowy, Gródek nad Dunajcem wiele miejscowości nie ma podanych a chłopaki zawsze są na meczach.
-
Nie ma lub są pozamykane, potem takim kumaczom strasznie to tu przeszkadza że spać nie mogą.A do admina możesz wysłać pw.m1025 pisze:Do admina: czy to jest temat: zgody/kosy/układy, czy gdzie kto rządzi i gdzie kto jest?
Oczywiście masz racje zupełną, dziecko w wieku komunijnym czy nawet młodsze które z musu chłonie jakieś lokalne nawyki, poznaje najlepszych przyjaciół z którymi bawi się w klocki to przerzut, dzieci bawiące się w policjantów i złodziei to konfidenci i frajerzy, natomiast syn policjanta to już jest inna sprawa bo ojca się nie wybiera (ulica prawdziwa rodzina) w temacie był sztywny na starcie jak z procy wyleciał.TELEGAZETA pisze: Widzę szacunek do kolegów po szalu na Wiśle jest ;-) Ciekawe czy to napinka tylko w internecie czy też jadąc na wyjazd bandaCHUJA jak nazywacie swoich kolegów musi siedzieć w osobnym przedziale jako kibic kategorii II.? Gwiazda TVNu której na stadionie bijecie brawa też jest przez Was nazywana Ch....?
Szpilka przerzut N*1 na Reymonta bo biegał z łopatką (plastikową żeby nie było) przy murach z napisem Cracovia, a w wieku 14 po perypetiach i słynnej historii na boisku już boks trenował, całe młode pokolenie przejmujące Wieliczkę to oczywiście także przerzuty, bo jeszcze nie dawno była tam sama Cracovia.
Prowadzone przez lata akcje dla dzieciaków przyniosły efekty, my młodym wpajamy ideały, wy kasę, d**** i prochy gdy świat pokusy otwiera, a taki Szpilka jest Wzorem dla każdego gnoja w Wieliczce dlatego tam grunt tracicie, chłopaki w paski z Wieliczki pewnie się cieszą co o nich piszesz, no ale propaganda trwać musi nawet ich kosztem bo taka wasza rola garbata.
Co do ogólnego tematu przerzutów, to oczywiste jest to że wszędzie się znajdą w każdym derbowym mieście i nie da się tego ogarnąć, problem chyba masz tylko taki że równasz jakiś tam lolków (o których jak już ktoś wie to pewnie ich znajomki z osiedli z którym się znają od lat) do waszej sztywnej ekipy bez której zgody nic się nie dzieje.
-
Poprostu telegazecie nie mieści się w tej wąskiej główce że można przejmować tereny nie przeżucając ludzi znajdujących się na nich:). Lata mijają, pokolenia się zmieniają.
-
z tego co sie pojawiło w wątku o FCmakita pisze:a nieoficjalnie ??Imo pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
-cały powiat Kielecki
Skarżysko
Stąporków
Bliżyn
Jędrzejów
Wiślica
Charsznica
Końskie
Sędziszów
+ pewnie jakieś inne mniejsze miejscowości
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.

-
Krasnystaw, Rejowiec Fabryczny?
-
Krasnystaw fc Chełmianki, Rejowiec fc Motoru, który kiedyś udzielał się na miejscowej Sparcie.
-
Skarżysko to 100% Widzew kibice tamtejszego Granatu to też osoby jeżdżące na Widzew wszyscy tam nie lubią Korony nie wiem z kąd ci się wzieło że Skarżysko to FC KoronyDiglettOi pisze:z tego co sie pojawiło w wątku o FCmakita pisze:a nieoficjalnie ??Imo pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
-cały powiat Kielecki
Skarżysko
Stąporków
Bliżyn
Jędrzejów
Wiślica
Charsznica
Końskie
Sędziszów

"NIE POWIEDZIAŁEŚ TEGO W RYJ TO NIE POWIEDZIAŁEŚ NIC"
-
z tego co sie pojawiło w wątku o FCcienKIBOLek pisze:a nieoficjalnie ??DiglettOi pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
-cały powiat Kielecki
Skarżysko
Stąporków
Bliżyn
Jędrzejów
Wiślica
Charsznica
Końskie
Sędziszów
+ pewnie jakieś inne mniejsze miejscowości[/quote]
Skarżysko to 100% Widzew kibice tamtejszego Granatu to też osoby jeżdżące na Widzew wszyscy tam nie lubią Korony nie wiem z kąd ci się wzieło że Skarżysko to FC Korony[/quote]
tak 1000000%
DiglettOi zapomniałeś o takich miejscowościach jak np.: Chmielnik, Morawica, Smyków, Daleszyce, Miedziana Góra i wiele mniejszych miejscowości głównie w powiecie kieleckim, jędrzejowskim , części koneckiego, buskiego, pińczowskiego , skarżyskiego
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton
-
Skarżysko to 100% Widzew kibice tamtejszego Granatu to też osoby jeżdżące na Widzew wszyscy tam nie lubią Korony nie wiem z kąd ci się wzieło że Skarżysko to FC Korony[/quote]neo12 pisze:z tego co sie pojawiło w wątku o FCcienKIBOLek pisze:a nieoficjalnie ??DiglettOi pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
-cały powiat Kielecki
Skarżysko
Stąporków
Bliżyn
Jędrzejów
Wiślica
Charsznica
Końskie
Sędziszów
tak 1000000%
DiglettOi zapomniałeś o takich miejscowościach jak np.: Chmielnik, Morawica, Smyków, Daleszyce, Miedziana Góra i wiele mniejszych miejscowości głównie w powiecie kieleckim, jędrzejowskim , części koneckiego, buskiego, pińczowskiego , skarżyskiego[/quote]
Dla mnie Fan Club to zorganizowana grupa która razem działa,jeździ na mecze a nie osoby które od czasu do czasu jadą obejrzeć sobie mecz . To że ktoś z tych miast które pogrubiłem jeździ na Koronę jest nieuniknione z racji bliskości a są oni w tych miastach w miażdżącej mniejszości i nie mają za wiele do powiedzenia .
Widocznie wy inaczej pojmujecie co to jest Fan Club wypisując te miasta .
Fc Jędrzejów i Naprzód to osobne grupy czy już oficjalnie działacie razem ?
-
Przecież napisane masz, że nie mają żadnego FC...
-
...... pisze: Spoko, a teraz ty mi wytłumacz jakim cudem na Hutniku powstał ruch kibicowski, a nie na Tramwaju, Bronowiance czy na kilkunastu, jak nie kilkudziesięciu innych o wiele starszych krakowskich klubach z bogatszą tradycją na tamte czasy.
z dwoch powodow
1- bo Huta jest (a szczegolnie byla) oddzielna dzielnica Krakowa - niektorzy twierdza ze odrebnym organizmem = do tego najwieksza, i do Blon stad daleko.
2- drugi powod jest taki sam dla ktorego wielkich zesz kibicow nie ma teraz wzmiankowany Tramwaj, Bronowianka, czy Garbarnia a nie milicjanci z Reymonta.
Sukcesy!
-
birkut doucz się, poczytaj może więcej bo na Wiśle ruch kibicowski i bez sukcesów był bardzo mocny. To Wisła jest od początku ruchu kibicowskiego w Polsce a nie innego kluby z Krakowa. Sukcesy się zaczęły od Cupiała. Wkurwiają mnie tacy ignoranci i debile. Czy Ci się to podoba czy nie to od Wisły zaczął się Hutnik i zaczęła się w sumie również słabsza strona błoń.
-
Skarżysko to 100% Widzew kibice tamtejszego Granatu to też osoby jeżdżące na Widzew wszyscy tam nie lubią Korony nie wiem z kąd ci się wzieło że Skarżysko to FC Korony[/quote]neo12 pisze:z tego co sie pojawiło w wątku o FCcienKIBOLek pisze:a nieoficjalnie ??DiglettOi pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
-cały powiat Kielecki
Skarżysko
Stąporków
Bliżyn
Jędrzejów
Wiślica
Charsznica
Końskie
Sędziszów
tak 1000000%
DiglettOi zapomniałeś o takich miejscowościach jak np.: Chmielnik, Morawica, Smyków, Daleszyce, Miedziana Góra i wiele mniejszych miejscowości głównie w powiecie kieleckim, jędrzejowskim , części koneckiego, buskiego, pińczowskiego , skarżyskiego[/quote]
Hehe , jaka część pińczowskiego ?
-
W połowie lat 90-tych w 2 lidze jak na derbach Krakowa stadiony w szwach pękały to Hutnik grał z Monaco przy 3,5k widowni i miał gładziutko w 1 lidze, więc przestań pierdolić tu o sukcesach.Jedyny sukces Wisły od 1950 do 2000 kiedy to Cupiał przejął pałeczkę było mistrzostwo zdobyte w 78 i ćwierćfinał w pucharze uefa.birkut pisze:
2- drugi powod jest taki sam dla ktorego wielkich zesz kibicow nie ma teraz wzmiankowany Tramwaj, Bronowianka, czy Garbarnia a nie milicjanci z Reymonta.
Sukcesy!
Zanim w Krakowie zaczęto się wkręcać w kibicowanie to przez 28 lat koleżanki były bardziej utytułowane (mały 5 majstrów my 4) w Krakowie panowała Wisła, konkurencja w proporcjach miała się pewnie jak Warta w Poznaniu.
-
Skarżysko to 100% Widzew kibice tamtejszego Granatu to też osoby jeżdżące na Widzew wszyscy tam nie lubią Korony nie wiem z kąd ci się wzieło że Skarżysko to FC Korony[/quote]UltrasGrafix pisze:
a nieoficjalnie ??
z tego co sie pojawiło w wątku o FC
-cały powiat Kielecki
Skarżysko
Stąporków
Bliżyn
Jędrzejów
Wiślica
Charsznica
Końskie
Sędziszów
tak 1000000%
ja bym dodał jeszcze Chęciny i Nowiny (Ci drudzy stracili flagę na rzecz TSW)
swoją drogą moda na kibicowanie w Kielcach moim zdaniem powoli przemija. Mam na myśli czasy dobrej gry za okresu Kolportera i swoisty boom na Koronę w całym regionie. Widać to najlepiej po liczebności młyna wtedy i w czasach obecnych. Teraz gdy drużyna popadła w ligową szarzyznę to na trybunach tylko pozostali najwierniejsi fanatycy i chwała im za to (dodać należy również zomowskie działania kieleckich wąsów, które na to wpłynęły). Niemniej jednak mam rodzinę w podkieleckiej miejscowości i zauważyłem, że sporo moich znajomków mocno zajaranych Koroną jeszcze kilka lat temu teraz woli spędzić sobotni wieczór na melanżu czy dyskotece.
-
No fajnie pisze:tak 1000000%neo12 pisze:cienKIBOLek pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
Skarżysko to 100% Widzew kibice tamtejszego Granatu to też osoby jeżdżące na Widzew wszyscy tam nie lubią Korony nie wiem z kąd ci się wzieło że Skarżysko to FC Korony
DiglettOi zapomniałeś o takich miejscowościach jak np.: Chmielnik, Morawica, Smyków, Daleszyce, Miedziana Góra i wiele mniejszych miejscowości głównie w powiecie kieleckim, jędrzejowskim , części koneckiego, buskiego, pińczowskiego , skarżyskiego
Hehe , jaka część pińczowskiego ?[/quote]
Chociażby takie miejscowości jak Kije czy Działoszyce. Koniec tematu oficjalnie 0 fanclubów
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton
-
W Jędrzejowie nie ma FC Korony. Kiedyś był o był to oficjalny FCJ97 udzielający się na każdej płaszczyźnie, nie ograniczający się do meczy u siebie.
Jakie są obecnie stosunki między Korona, a Naprzodem (nie FCJ) to akurat nie temat na forum.
Jakie są obecnie stosunki między Korona, a Naprzodem (nie FCJ) to akurat nie temat na forum.
-
To trzeba mieć nasrane w gumiorskim łbie żeby twierdzić, że Wisła ma kibiców bo ma sukcesy. Tym bardziej, że jest się kibicem gówna, które nie istniałoby kibicowsko gdyby nie ta milicyjna Wisła.birkut pisze:2- drugi powod jest taki sam dla ktorego wielkich zesz kibicow nie ma teraz wzmiankowany Tramwaj, Bronowianka, czy Garbarnia a nie milicjanci z Reymonta.
Sukcesy!
-
Jak się mają stosunki pomiędzy Falubazem a Zagłębiem?
Jakie są oficjalne i nie oficjalne FC Falubazu?
Kosy Falubazu?
I jaka część woj.Lubuskiego jest opanowana przez Falubaz?
Jakie są oficjalne i nie oficjalne FC Falubazu?
Kosy Falubazu?
I jaka część woj.Lubuskiego jest opanowana przez Falubaz?
-
gardiii pisze:O ku***, co za imbecyl. Dobrze, że nie z wikipedii albo z tvn-u tych infomacji nie wziełeś. Jeżdże po tamtych rejonach codziennie z racji pracy jaką wykonuje, znam tam mase ludzi, a poza tym widze kto się buja po mieście. Wszystko co napisałem było w 100% obiektywne, i ma odzwierciedlenie na ulicach a tylko to się liczy. A to, że ktoś se napisze na stronie, że ma fc np. w Warszawie bo mieszka tam 2-óch typów którzy wyjechali np. do pracy, który kibicują danemu klubowi taki fc jak z koziej d*** trąba.zdeman pisze:Głównym źródłem informacji był publikacje dot. fan clubów na oficjalnych stronach kibicowskich a nie kogo widać na mieście, bo to osobna historia. Wiedziałem, że wywołam dyskusję na temat Kartuz i Sopotu. Przez to widać, że jesteś z Lechii więc popytaj kolegów.gardiii pisze:Ta mapka pomorza jest jakimś żartem. Lębork to raczej nie Lechia (raczej przewaga Arki), Kartuzy tylko Lechia, tak samo Sopot. Również te dwa herby Arki po prawej stronie to żart. Żukowo również dominacja Lechii. Cała reszta jest mniej więcej ok.
Przewaga Arki nad Lechia ?? Gdzie Ty widziales Arke na miescie ?? A tak poza tym to Lechii tez nie widac. Na miescie tylko Pogon. Twoj wpis nie ma nic wspolnego z obiektywizmem. W Leborku nie ma Arki, ktos z przyczajki pojedzie, a tu od razu Arka z Leborka :) Z Lechii pare osob, jezdzi badz jezdzilo i tyle.
-
Kto sporządził tą mapkę?Jakieś wioski powstawiane,gdzie jeździ po pięciu na krzyż i od razu flaga zaznaczona,a np.takich Proszowic(miasto powiatowe)w ogóle nie ma zaznaczonych?x.x pisze:łap:kisieI pisze:dajcie mapkę województwa małopolskiego (może być z wyłączeniem Krakowa).
[link]
-
Temat fan clubów się rozrósł widzę, więc który klub wg was ma najwiecej kibiców i fan clubów w Polsce oczywiście nie mówmy o kibicach sukcesu tylko wasze doświadczenia na przełomie kilku lub kilkunastu albo kilkudziesiecu lat z innych miast, regionów itp; Wg mnie obiektywnie mówiąc na czele są Legia i Widzew z nieznaczną przewagą Legii, połowa i końcówka lat 90tych pamiętam w kilku miejscowościach boiskowe potyczki przy szkole Legia kontra Widzew; kolejna ekipa? nie wiem może Lech może Wisła stawiałbym na Wisłę po 2000r sukcesów sportowych sporo, a jak wiadomo sukcesy rodzą kibiców.
-
Lew pisze:O ku***, co za imbecyl. Dobrze, że nie z wikipedii albo z tvn-u tych infomacji nie wziełeś. Jeżdże po tamtych rejonach codziennie z racji pracy jaką wykonuje, znam tam mase ludzi, a poza tym widze kto się buja po mieście. Wszystko co napisałem było w 100% obiektywne, i ma odzwierciedlenie na ulicach a tylko to się liczy. A to, że ktoś se napisze na stronie, że ma fc np. w Warszawie bo mieszka tam 2-óch typów którzy wyjechali np. do pracy, który kibicują danemu klubowi taki fc jak z koziej d*** trąba.gardiii pisze:Głównym źródłem informacji był publikacje dot. fan clubów na oficjalnych stronach kibicowskich a nie kogo widać na mieście, bo to osobna historia. Wiedziałem, że wywołam dyskusję na temat Kartuz i Sopotu. Przez to widać, że jesteś z Lechii więc popytaj kolegów.zdeman pisze:Ta mapka pomorza jest jakimś żartem. Lębork to raczej nie Lechia (raczej przewaga Arki), Kartuzy tylko Lechia, tak samo Sopot. Również te dwa herby Arki po prawej stronie to żart. Żukowo również dominacja Lechii. Cała reszta jest mniej więcej ok.
Przewaga Arki nad Lechia ?? Gdzie Ty widziales Arke na miescie ?? A tak poza tym to Lechii tez nie widac. Na miescie tylko Pogon. Twoj wpis nie ma nic wspolnego z obiektywizmem. W Leborku nie ma Arki, ktos z przyczajki pojedzie, a tu od razu Arka z Leborka :) Z Lechii pare osob, jezdzi badz jezdzilo i tyle.[/quote]Oczywiście masz racje, chodziło mi o to, że Lechii w Lęborku nie jest zbyt dużo na dzień dzisiejszy, co do Arki to nie mam pojęcia (szczerze mówiąc w życiu nie słyszałem żeby tam były chociaż jednostki Arki), poprostu źle się wyraziłem.
-
widze ze niektorym milicjantom puszczaja zwieracze od zbyt czestego uzuwania palki w celach niezgodnych z instukcja obslugi, no ale gdy argumentow brak...jablerr pisze: To trzeba mieć nasrane w gumiorskim łbie żeby twierdzić, że Wisła ma kibiców bo ma sukcesy. Tym bardziej, że jest się kibicem gówna, które nie istniałoby kibicowsko gdyby nie ta milicyjna Wisła.
Cupial wszedl bodajze w 1997 roku – tak?Infoz pisze:birkut doucz się, poczytaj może więcej bo na Wiśle ruch kibicowski i bez sukcesów był bardzo mocny. To Wisła jest od początku ruchu kibicowskiego w Polsce a nie innego kluby z Krakowa. Sukcesy się zaczęły od Cupiała. Wkurwiają mnie tacy ignoranci i debile.
Do tego czasu Wisla byla
5x mistrzem, 8x wicemistrzem, 7x zajela 3miejsce.
6x grala w finale PP
Tylko przez 6 sezonow na ponad 50 nie grala w ekstraklasie.
i 2 wice, 2x 3 miejsca, 5x final PP. I 5krotny udzial w europejskich pucharach...... pisze: Jedyny sukces Wisły od 1950 do 2000 kiedy to Cupiał przejął pałeczkę było mistrzostwo zdobyte w 78 i ćwierćfinał w pucharze uefa.
dowartosciawuja cie takie klamstwa??...... pisze: W połowie lat 90-tych w 2 lidze jak na derbach Krakowa stadiony w szwach pękały to Hutnik grał z Monaco przy 3,5k widowni.
widzow 8tys
[link]
Douczcie sie historii swojego klubu zanim komus bedziecie ta historie pisac.
-
birkut argumentów to tobie brak, piszesz jakieś pierdoły. Gdzie była słabsza strona błoń w latach 80, gdzie był Hutnik w latach 80, gdzie były inne kluby w latach 80? Wisła była od zawsze, nawet kiedy palętała się po niższych ligach. Historią kibicowską żaden krakowski klub nie dorównuje Wiśle nawet w najmniejszy sposób, i nigdy nie będzie dorównywał. Nie było żadnych większych sukcesów przed erą Cupiała, więc skończ pisać bzdury. Ogniwo z drugiej strony błoń również miało 5 mistrzostw Polski tak jak Wisła do ery Cupiała no i co z tego, to znaczy że odnosili sukcesy? :)
-
Ruch kibicowski w Krakowie powstał na Wiśle i to temu klubowi kibicowali zawsze mieszkańcy Krakowa. Ruch kibicowski na Cracovii powstał na dobrą sprawę z "kibiców" Wisły-przeżutów. Jakby nie te osoby Cracovia byłaby dzisiejszą Polonią w Warszawie jak i nie gorzej....
BARWY cRACOVII TO NASZA PASJA
WISŁA KRAKÓW
NAJSTARSZY POLSKI KLUB W KRAKOWIE !
WISŁA KRAKÓW
NAJSTARSZY POLSKI KLUB W KRAKOWIE !
-
Skąd oni was biorą na tej Wiśle? Jakieś castingi macie?Nowa Huta 1906 pisze:Ruch kibicowski w Krakowie powstał na Wiśle i to temu klubowi kibicowali zawsze mieszkańcy Krakowa. Ruch kibicowski na Cracovii powstał na dobrą sprawę z "kibiców" Wisły-przeżutów. Jakby nie te osoby Cracovia byłaby dzisiejszą Polonią w Warszawie jak i nie gorzej....
Czy to działa na zasadzie: maczetą machać nie umie - to do ultrasów i grafficiarzy, albo do sekcji wykminiaczy haseł internetowych... Za głupi na haking i bez talentu plastycznego - to do grupy internetowych hejterów...
Mam czterdzieści lat i na Cracovię jeżdżę od małego. Jak mój dziadek i ojciec. Pamiętam czasy kiedy w Krakowie bezapelacyjnie rządziła Wisła, ale bajki o przerzutach sprzed kilkudziesięciu lat to możesz opowiadać jakimś idiotom z takim IQ jak ty.
-
Zapomniałeś dopisać ile razy wygraliśmy z Legią, to też spory sukces na tamte czasy.i 2 wice, 2x 3 miejsca, 5x final PP. I 5krotny udzial w europejskich pucharach
Douczcie sie historii swojego klubu zanim komus bedziecie ta historie pisac.
I przestań siać farmazony kto kogo wybierał bo mało kto wąchał sukcesy w tych latach (za sukcesami kibice idą jak one istnieją) gdy do was przyszły na 2 ligową Wisłę czy Craovię potrafiło przyjść 2x więcej kibiców, niż na topowe w tych czasach Monaco (8k tak moja pomyłka) Dobrze że w mieście nie zaczął rządził Górnik czy Ruch, każdy 14 majstrów na głowie, bogate przygody w pucharach i rzut beretem z Krakowa godzinka 1,5.
-
Moga poprosić o lista oficjalnych fan clubów Legi?
Tylko Czerwień i Biel
-
Legia - wszystkie większe miasta Mazowsza po za Płockiem i Radomiem. Z po za Mazowsza: Szczecinek, Kołobrzeg, Działdowo, Grudziądz, Kwidzyn, Bartoszyce, Giżycko, Chełmża, Wałcz, Biała Podlaska, Łuków, Radzyń Podlaski, Zambrów, Bielsko Biała, East Front '03 (Lubelskie), Soldiers'04 (Dolnośląskie), Spokrewnieni (Wielkopolska), Paka z Grodu Kraka - Kraków.
Pisałem z głowy, prawdopodobnie coś pominąłem.
-
Zlitujże się, te siedem osób to fanclub ?adalek pisze: Paka z Grodu Kraka - Kraków.
-
Grudziądz tak samo może i ktoś jezdzi ale zaliczać jako F.C ?
-
W Gdyni nawet was tylu nie ma...Pismejker pisze:Zlitujże się, te siedem osób to fanclub ?adalek pisze: Paka z Grodu Kraka - Kraków.
-
To nie pisz z głowy, jak nie jesteś do tego upoważniony.adalek pisze:Legia - wszystkie większe miasta Mazowsza po za Płockiem i Radomiem. Z po za Mazowsza: Szczecinek, Kołobrzeg, Działdowo, Grudziądz, Kwidzyn, Bartoszyce, Giżycko, Chełmża, Wałcz, Biała Podlaska, Łuków, Radzyń Podlaski, Zambrów, Bielsko Biała, East Front '03 (Lubelskie), Soldiers'04 (Dolnośląskie), Spokrewnieni (Wielkopolska), Paka z Grodu Kraka - Kraków.
-
Post miesiąca hahahah. Pominąłeś: Legia gladiators Bermudy, Fc Australia i Legia Fans Księżyc. No i nie zapominajmy o potężnym fan clubie Legii z tej nowej galaktyki co niedawno naukowcy odkryli. Zbanujcie tego pajaca i ost. pare postów do skasowania.adalek pisze:Legia - wszystkie większe miasta Mazowsza po za Płockiem i Radomiem. Z po za Mazowsza: Szczecinek, Kołobrzeg, Działdowo, Grudziądz, Kwidzyn, Bartoszyce, Giżycko, Chełmża, Wałcz, Biała Podlaska, Łuków, Radzyń Podlaski, Zambrów, Bielsko Biała, East Front '03 (Lubelskie), Soldiers'04 (Dolnośląskie), Spokrewnieni (Wielkopolska), Paka z Grodu Kraka - Kraków.
-
-
Opisze ktoś sytuacje w Żorach?
-
mds pisze:Birkut to moze napiszesz swoja wersje jak powstal ruch kibicowski na Hutniku.Kto go tworzył ? ,w ktorym roku powstal klub kibica Hutnika ? itp.
Birkut podbijam swoje pytanie.
-
Stężenie gimnazjalnego ścierwa wśród internetowych wiślaków jest zatrważające.jabrlerr pisze:To trzeba mieć nasrane w gumiorskim łbie żeby twierdzić, że Wisła ma kibiców bo ma sukcesy. Tym bardziej, że jest się kibicem gówna, które nie istniałoby kibicowsko gdyby nie ta milicyjna Wisła.
Słownik ortograficzny na allegro kosztuje niewiele...Nowa Huta 1906 pisze:Ruch kibicowski w Krakowie powstał na Wiśle i to temu klubowi kibicowali zawsze mieszkańcy Krakowa. Ruch kibicowski na Cracovii powstał na dobrą sprawę z "kibiców" Wisły-przeżutów. Jakby nie te osoby Cracovia byłaby dzisiejszą Polonią w Warszawie jak i nie gorzej....
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
To w czym problem, żeby i wam pomagał Grudziądz? Ponoć macie tam fc :))jestesmywaszastolica pisze:co ma znaczyć nie daje sobie rady na mieście?
w przypadku spotkania osób jeżdżących na mecze do Warszawy i do Łodzi, górą w moim mniemaniu byliby Ci pierwsi. zresztą dziwnym trafem jak coś się tam dzieje, to jeżeli coś robicie to ZAWSZE pojawia się Grudziądz.