z tego co sie pojawiło w wątku o FCmakita pisze:a nieoficjalnie ??Imo pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
-cały powiat Kielecki
Skarżysko
Stąporków
Bliżyn
Jędrzejów
Wiślica
Charsznica
Końskie
Sędziszów
+ pewnie jakieś inne mniejsze miejscowości
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
z tego co sie pojawiło w wątku o FCmakita pisze:a nieoficjalnie ??Imo pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.
Skarżysko to 100% Widzew kibice tamtejszego Granatu to też osoby jeżdżące na Widzew wszyscy tam nie lubią Korony nie wiem z kąd ci się wzieło że Skarżysko to FC KoronyDiglettOi pisze:z tego co sie pojawiło w wątku o FCmakita pisze:a nieoficjalnie ??Imo pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
-cały powiat Kielecki
Skarżysko
Stąporków
Bliżyn
Jędrzejów
Wiślica
Charsznica
Końskie
Sędziszów

z tego co sie pojawiło w wątku o FCcienKIBOLek pisze:a nieoficjalnie ??DiglettOi pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
Skarżysko to 100% Widzew kibice tamtejszego Granatu to też osoby jeżdżące na Widzew wszyscy tam nie lubią Korony nie wiem z kąd ci się wzieło że Skarżysko to FC Korony[/quote]neo12 pisze:z tego co sie pojawiło w wątku o FCcienKIBOLek pisze:a nieoficjalnie ??DiglettOi pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
-cały powiat Kielecki
Skarżysko
Stąporków
Bliżyn
Jędrzejów
Wiślica
Charsznica
Końskie
Sędziszów
...... pisze: Spoko, a teraz ty mi wytłumacz jakim cudem na Hutniku powstał ruch kibicowski, a nie na Tramwaju, Bronowiance czy na kilkunastu, jak nie kilkudziesięciu innych o wiele starszych krakowskich klubach z bogatszą tradycją na tamte czasy.
Skarżysko to 100% Widzew kibice tamtejszego Granatu to też osoby jeżdżące na Widzew wszyscy tam nie lubią Korony nie wiem z kąd ci się wzieło że Skarżysko to FC Korony[/quote]neo12 pisze:z tego co sie pojawiło w wątku o FCcienKIBOLek pisze:a nieoficjalnie ??DiglettOi pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
-cały powiat Kielecki
Skarżysko
Stąporków
Bliżyn
Jędrzejów
Wiślica
Charsznica
Końskie
Sędziszów
W połowie lat 90-tych w 2 lidze jak na derbach Krakowa stadiony w szwach pękały to Hutnik grał z Monaco przy 3,5k widowni i miał gładziutko w 1 lidze, więc przestań pierdolić tu o sukcesach.Jedyny sukces Wisły od 1950 do 2000 kiedy to Cupiał przejął pałeczkę było mistrzostwo zdobyte w 78 i ćwierćfinał w pucharze uefa.birkut pisze:
2- drugi powod jest taki sam dla ktorego wielkich zesz kibicow nie ma teraz wzmiankowany Tramwaj, Bronowianka, czy Garbarnia a nie milicjanci z Reymonta.
Sukcesy!
Skarżysko to 100% Widzew kibice tamtejszego Granatu to też osoby jeżdżące na Widzew wszyscy tam nie lubią Korony nie wiem z kąd ci się wzieło że Skarżysko to FC Korony[/quote]UltrasGrafix pisze:
a nieoficjalnie ??
z tego co sie pojawiło w wątku o FC
-cały powiat Kielecki
Skarżysko
Stąporków
Bliżyn
Jędrzejów
Wiślica
Charsznica
Końskie
Sędziszów
No fajnie pisze:tak 1000000%neo12 pisze:cienKIBOLek pisze:Oficjalnie Korona nie ma FC.
Skarżysko to 100% Widzew kibice tamtejszego Granatu to też osoby jeżdżące na Widzew wszyscy tam nie lubią Korony nie wiem z kąd ci się wzieło że Skarżysko to FC Korony
DiglettOi zapomniałeś o takich miejscowościach jak np.: Chmielnik, Morawica, Smyków, Daleszyce, Miedziana Góra i wiele mniejszych miejscowości głównie w powiecie kieleckim, jędrzejowskim , części koneckiego, buskiego, pińczowskiego , skarżyskiego
To trzeba mieć nasrane w gumiorskim łbie żeby twierdzić, że Wisła ma kibiców bo ma sukcesy. Tym bardziej, że jest się kibicem gówna, które nie istniałoby kibicowsko gdyby nie ta milicyjna Wisła.birkut pisze:2- drugi powod jest taki sam dla ktorego wielkich zesz kibicow nie ma teraz wzmiankowany Tramwaj, Bronowianka, czy Garbarnia a nie milicjanci z Reymonta.
Sukcesy!
gardiii pisze:O ku***, co za imbecyl. Dobrze, że nie z wikipedii albo z tvn-u tych infomacji nie wziełeś. Jeżdże po tamtych rejonach codziennie z racji pracy jaką wykonuje, znam tam mase ludzi, a poza tym widze kto się buja po mieście. Wszystko co napisałem było w 100% obiektywne, i ma odzwierciedlenie na ulicach a tylko to się liczy. A to, że ktoś se napisze na stronie, że ma fc np. w Warszawie bo mieszka tam 2-óch typów którzy wyjechali np. do pracy, który kibicują danemu klubowi taki fc jak z koziej d*** trąba.zdeman pisze:Głównym źródłem informacji był publikacje dot. fan clubów na oficjalnych stronach kibicowskich a nie kogo widać na mieście, bo to osobna historia. Wiedziałem, że wywołam dyskusję na temat Kartuz i Sopotu. Przez to widać, że jesteś z Lechii więc popytaj kolegów.gardiii pisze:Ta mapka pomorza jest jakimś żartem. Lębork to raczej nie Lechia (raczej przewaga Arki), Kartuzy tylko Lechia, tak samo Sopot. Również te dwa herby Arki po prawej stronie to żart. Żukowo również dominacja Lechii. Cała reszta jest mniej więcej ok.
Kto sporządził tą mapkę?Jakieś wioski powstawiane,gdzie jeździ po pięciu na krzyż i od razu flaga zaznaczona,a np.takich Proszowic(miasto powiatowe)w ogóle nie ma zaznaczonych?x.x pisze:łap:kisieI pisze:dajcie mapkę województwa małopolskiego (może być z wyłączeniem Krakowa).
http://i46.tinypic.com/2a9weg2.jpg
Lew pisze:O ku***, co za imbecyl. Dobrze, że nie z wikipedii albo z tvn-u tych infomacji nie wziełeś. Jeżdże po tamtych rejonach codziennie z racji pracy jaką wykonuje, znam tam mase ludzi, a poza tym widze kto się buja po mieście. Wszystko co napisałem było w 100% obiektywne, i ma odzwierciedlenie na ulicach a tylko to się liczy. A to, że ktoś se napisze na stronie, że ma fc np. w Warszawie bo mieszka tam 2-óch typów którzy wyjechali np. do pracy, który kibicują danemu klubowi taki fc jak z koziej d*** trąba.gardiii pisze:Głównym źródłem informacji był publikacje dot. fan clubów na oficjalnych stronach kibicowskich a nie kogo widać na mieście, bo to osobna historia. Wiedziałem, że wywołam dyskusję na temat Kartuz i Sopotu. Przez to widać, że jesteś z Lechii więc popytaj kolegów.zdeman pisze:Ta mapka pomorza jest jakimś żartem. Lębork to raczej nie Lechia (raczej przewaga Arki), Kartuzy tylko Lechia, tak samo Sopot. Również te dwa herby Arki po prawej stronie to żart. Żukowo również dominacja Lechii. Cała reszta jest mniej więcej ok.
widze ze niektorym milicjantom puszczaja zwieracze od zbyt czestego uzuwania palki w celach niezgodnych z instukcja obslugi, no ale gdy argumentow brak...jablerr pisze: To trzeba mieć nasrane w gumiorskim łbie żeby twierdzić, że Wisła ma kibiców bo ma sukcesy. Tym bardziej, że jest się kibicem gówna, które nie istniałoby kibicowsko gdyby nie ta milicyjna Wisła.
Cupial wszedl bodajze w 1997 roku – tak?Infoz pisze:birkut doucz się, poczytaj może więcej bo na Wiśle ruch kibicowski i bez sukcesów był bardzo mocny. To Wisła jest od początku ruchu kibicowskiego w Polsce a nie innego kluby z Krakowa. Sukcesy się zaczęły od Cupiała. Wkurwiają mnie tacy ignoranci i debile.
i 2 wice, 2x 3 miejsca, 5x final PP. I 5krotny udzial w europejskich pucharach...... pisze: Jedyny sukces Wisły od 1950 do 2000 kiedy to Cupiał przejął pałeczkę było mistrzostwo zdobyte w 78 i ćwierćfinał w pucharze uefa.
dowartosciawuja cie takie klamstwa??...... pisze: W połowie lat 90-tych w 2 lidze jak na derbach Krakowa stadiony w szwach pękały to Hutnik grał z Monaco przy 3,5k widowni.
Skąd oni was biorą na tej Wiśle? Jakieś castingi macie?Nowa Huta 1906 pisze:Ruch kibicowski w Krakowie powstał na Wiśle i to temu klubowi kibicowali zawsze mieszkańcy Krakowa. Ruch kibicowski na Cracovii powstał na dobrą sprawę z "kibiców" Wisły-przeżutów. Jakby nie te osoby Cracovia byłaby dzisiejszą Polonią w Warszawie jak i nie gorzej....
Zapomniałeś dopisać ile razy wygraliśmy z Legią, to też spory sukces na tamte czasy.i 2 wice, 2x 3 miejsca, 5x final PP. I 5krotny udzial w europejskich pucharach
Douczcie sie historii swojego klubu zanim komus bedziecie ta historie pisac.
Zlitujże się, te siedem osób to fanclub ?adalek pisze: Paka z Grodu Kraka - Kraków.
W Gdyni nawet was tylu nie ma...Pismejker pisze:Zlitujże się, te siedem osób to fanclub ?adalek pisze: Paka z Grodu Kraka - Kraków.
To nie pisz z głowy, jak nie jesteś do tego upoważniony.adalek pisze:Legia - wszystkie większe miasta Mazowsza po za Płockiem i Radomiem. Z po za Mazowsza: Szczecinek, Kołobrzeg, Działdowo, Grudziądz, Kwidzyn, Bartoszyce, Giżycko, Chełmża, Wałcz, Biała Podlaska, Łuków, Radzyń Podlaski, Zambrów, Bielsko Biała, East Front '03 (Lubelskie), Soldiers'04 (Dolnośląskie), Spokrewnieni (Wielkopolska), Paka z Grodu Kraka - Kraków.
Pisałem z głowy, prawdopodobnie coś pominąłem.
Post miesiąca hahahah. Pominąłeś: Legia gladiators Bermudy, Fc Australia i Legia Fans Księżyc. No i nie zapominajmy o potężnym fan clubie Legii z tej nowej galaktyki co niedawno naukowcy odkryli. Zbanujcie tego pajaca i ost. pare postów do skasowania.adalek pisze:Legia - wszystkie większe miasta Mazowsza po za Płockiem i Radomiem. Z po za Mazowsza: Szczecinek, Kołobrzeg, Działdowo, Grudziądz, Kwidzyn, Bartoszyce, Giżycko, Chełmża, Wałcz, Biała Podlaska, Łuków, Radzyń Podlaski, Zambrów, Bielsko Biała, East Front '03 (Lubelskie), Soldiers'04 (Dolnośląskie), Spokrewnieni (Wielkopolska), Paka z Grodu Kraka - Kraków.
Pisałem z głowy, prawdopodobnie coś pominąłem.
mds pisze:Birkut to moze napiszesz swoja wersje jak powstal ruch kibicowski na Hutniku.Kto go tworzył ? ,w ktorym roku powstal klub kibica Hutnika ? itp.
Stężenie gimnazjalnego ścierwa wśród internetowych wiślaków jest zatrważające.jabrlerr pisze:To trzeba mieć nasrane w gumiorskim łbie żeby twierdzić, że Wisła ma kibiców bo ma sukcesy. Tym bardziej, że jest się kibicem gówna, które nie istniałoby kibicowsko gdyby nie ta milicyjna Wisła.
Słownik ortograficzny na allegro kosztuje niewiele...Nowa Huta 1906 pisze:Ruch kibicowski w Krakowie powstał na Wiśle i to temu klubowi kibicowali zawsze mieszkańcy Krakowa. Ruch kibicowski na Cracovii powstał na dobrą sprawę z "kibiców" Wisły-przeżutów. Jakby nie te osoby Cracovia byłaby dzisiejszą Polonią w Warszawie jak i nie gorzej....
To w czym problem, żeby i wam pomagał Grudziądz? Ponoć macie tam fc :))jestesmywaszastolica pisze:co ma znaczyć nie daje sobie rady na mieście?
w przypadku spotkania osób jeżdżących na mecze do Warszawy i do Łodzi, górą w moim mniemaniu byliby Ci pierwsi. zresztą dziwnym trafem jak coś się tam dzieje, to jeżeli coś robicie to ZAWSZE pojawia się Grudziądz.
Troublemaker pisze: Stężenie gimnazjalnego ścierwa wśród internetowych wiślaków jest zatrważające.
Słownik ortograficzny na allegro kosztuje niewiele...Nowa Huta 1906 pisze:Ruch kibicowski w Krakowie powstał na Wiśle i to temu klubowi kibicowali zawsze mieszkańcy Krakowa. Ruch kibicowski na Cracovii powstał na dobrą sprawę z "kibiców" Wisły-przeżutów. Jakby nie te osoby Cracovia byłaby dzisiejszą Polonią w Warszawie jak i nie gorzej....