Klub za którym nie przepadasz
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- za kasownie z barw nawet kilkuletnich dzieci
- za pobicie kibica trwale przykutego do wozka inwalidzkiego
- za telefony z pogrozkami i wybicie szyby w oknie najlepszemu zawodnikowi rywala przed derbami
- za od czasu do czasu laszenie sie takze na pieniadze i komorki
- za zlamanie absolutnie podstawowych zasad czyli za zastawienie pulapki podczas ustawki
- za wykradniecie flag z magazynu w klubie
- za ukradniecie z masztu klubowej flagi wywieszonej w polowie slupa na znak zaloby po smierci Jana Pawla II
- za pobicie dwoch mlodych pilkarzy po treningu pierwszego zespolu
i choc zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc tych wystepkow to jacys szeregowi drugorzedni bohaterzy, a nie ekipa czy elita tego klubu (choć ona tez w czesci tych spraw maczala palce) to jednak rzutuje to na calosc jednoznacznie
a wiec krotko, zdecydowanie: POLONIA BYTOM
cala reszta ujdzie
(na probe polemiki i zaczepki na pewno nie odpowiem)
- za pobicie kibica trwale przykutego do wozka inwalidzkiego
- za telefony z pogrozkami i wybicie szyby w oknie najlepszemu zawodnikowi rywala przed derbami
- za od czasu do czasu laszenie sie takze na pieniadze i komorki
- za zlamanie absolutnie podstawowych zasad czyli za zastawienie pulapki podczas ustawki
- za wykradniecie flag z magazynu w klubie
- za ukradniecie z masztu klubowej flagi wywieszonej w polowie slupa na znak zaloby po smierci Jana Pawla II
- za pobicie dwoch mlodych pilkarzy po treningu pierwszego zespolu
i choc zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc tych wystepkow to jacys szeregowi drugorzedni bohaterzy, a nie ekipa czy elita tego klubu (choć ona tez w czesci tych spraw maczala palce) to jednak rzutuje to na calosc jednoznacznie
a wiec krotko, zdecydowanie: POLONIA BYTOM
cala reszta ujdzie
(na probe polemiki i zaczepki na pewno nie odpowiem)
-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-Ruch Chorzow (jakbym zaczol wymieniac to by mnie kurwica wziela)
-Widzew (to samo)
- GKS Tychy (napinka ze to oni sa jedynym prawdzimy G K S em)
- GKS Jastrzebie (Bastion polskosci!? co to wogole ma byc jestescie hanysami podajacymi sie za goroli!?)
- Sparta Praga (BANIK PICO!)
- Cracovia (niehonorowi kibice zyjacy nie miloscia do klubu lecz nienawiscia do Wisly)
-pare innych ale to mniej wazne
-Widzew (to samo)
- GKS Tychy (napinka ze to oni sa jedynym prawdzimy G K S em)
- GKS Jastrzebie (Bastion polskosci!? co to wogole ma byc jestescie hanysami podajacymi sie za goroli!?)
- Sparta Praga (BANIK PICO!)
- Cracovia (niehonorowi kibice zyjacy nie miloscia do klubu lecz nienawiscia do Wisly)
-pare innych ale to mniej wazne
-
-
Bylem na tym meczu z CKS razem z Odra - i jakos sobie nie przypominam zebyscie udowodnili jakiekolwiek bohaterstwo - a juz wtedy grubo po maturze bylem - wiec i pamiec dobra bo wycwiczonaCeKSa1924 pisze:wystarczajaco duzo zeby pamietac dym z odra w czeladzi w 97...
Pozdrowienia dla Braci z Opolskiej Odry
Polonia Bytom
Ostatnio zmieniony 29.06.2007, 21:14 przez cichyknf, łącznie zmieniany 1 raz.
POLONIA moja Religia, moja Polityka, moja Walka....moje SACRUM!!!
-
lks (wiadomo czemu)
tych...
zawisza....
resovia...
JAGIELONNIE BIALYSTOK (nienawidze tej druzyny sa to takie pajace moim zdaniem,skini kontra te smieszne pretorian szokda slow)
lechia gdansk( maja w ekipie 300 niby hools a nie umieja sami awantury rozkrecic czy to na stadionie czy po za nim)
LECHA POZNAN( za zabicie nam kibica)
ksc cracovia krakow (BEZ HONORU)
SLASK WROCLAW( CPUNY I NIC WIECEJ)
LEGIA W-WA ( nie musze mowic)
tych...
zawisza....
resovia...
JAGIELONNIE BIALYSTOK (nienawidze tej druzyny sa to takie pajace moim zdaniem,skini kontra te smieszne pretorian szokda slow)
lechia gdansk( maja w ekipie 300 niby hools a nie umieja sami awantury rozkrecic czy to na stadionie czy po za nim)
A W A N T U R N I C Y
-
Lechia-naziści , dzwina ekipa nie warta nawet słów
ŁKS-sianie glupiej propagandy na ich rodowitosć ,a tak naprawde daleko daleko za nami i słoma z butów wystaje
Crakovia-nozownicy którzy moim zdaniem pod zadnym względem nie dorównują Wiśle
Legia-za poczucie wyższości
Pogoń-przydupasy Legi
ŁKS-sianie glupiej propagandy na ich rodowitosć ,a tak naprawde daleko daleko za nami i słoma z butów wystaje
Pogoń-przydupasy Legi
ŁÓDZKI WIDZEW 1910
Dlaczego kłamią media ? czemu nie ma w nich rapu skoro żyją nim osiedla ?!
Dlaczego kłamią media ? czemu nie ma w nich rapu skoro żyją nim osiedla ?!
-
- ostatnie ostrzeżenie
koksikchojny pisze:lks (wiadomo czemu)
z kim mamy ku*** dymić jak w tej II lidze mało ekip chętnych na jakiekolwiek atrakcje? Lepsze ekipy jeżdza do Nas, bo wiadomo, że jesteśmy zawsze chętni i tyle. Po drugie pisz nazwy z dużych liter.
Obiecałem sobie, że nie bede sie wcinał w takie głupie posty, ale musiałem.
-
-
- ban
RADOMIAK PANY
NIENAWIDZE:
Korony Kielce
KSZO
Wszystkich Ślaskich
Korony Kielce
KSZO
Wszystkich Ślaskich
-
Niecierpie Wisły K. za to że na każdym kroku podkreślają tą ich niby wierność. Wierni to moga być kibole Zaglebia Sosnowiec którzy byli ze swą drużyna nawet jak nie istnieli albo GKS Tychy który X lat targa sie po 4 ligach a kibice ciągle są. A pamiętam mecz jak graliśmy u nich (pamiętam że wygraliśmy 0:1 po bramce Molka) to bylo jeszcze przed "kablami" to było ich 2000 na stadionie. Wisła=w większości kibice sukcesu.
Zagłebie Sosnowiec którzy mają jakąs fobie na punkcie śląskosci wszystko co się z tym wiąże jest "be" dla nich
Cale Bielsko-Białe+ Odre Opole- nic nie znaczą a uważają sie za nie wiem kogo
Zagłebie Sosnowiec którzy mają jakąs fobie na punkcie śląskosci wszystko co się z tym wiąże jest "be" dla nich
Cale Bielsko-Białe+ Odre Opole- nic nie znaczą a uważają sie za nie wiem kogo
-
Nie bylo sensu mu nawet odpisywac, bo chyba cos slabo "pamieta".cichyknf pisze:Bylem na tym meczu z CKS razem z Odra - i jakos sobie nie przypominam zebyscie udowodnili jakiekolwiek bohaterstwo - a juz wtedy grubo po maturze bylem - wiec i pamiec dobra bo wycwiczonaCeKSa1924 pisze:wystarczajaco duzo zeby pamietac dym z odra w czeladzi w 97...
Pozdrowienia dla Braci z Opolskiej Odry
Polonia Bytom
Ten mecz odbyl sie w pazdzierniku 1996.
[link]
[link]

[link]

-
koksikchojny....
Nie wiem,czy masz może coś z pamięcią,ale coś ci przypomnę
1.Lechia-Widzew 06/07 po meczu MY ATAKUJEMY was na ulicy Smoluchowskiego za sektorem gości
2.Widzew-Lechia 06/07 podczas wchodzenia na stadion,gdy nie byliśmy jeszcze pełnym składem na sektorze,MY ATAKUJEMY i wjeżdżamy w sektor buforowy
3.Lechia-Ruch 06/07 to w sumie było miesiąc temu,więc jak mógłbyś zapomnieć....Wiec jak wasza koalicja wchodziła na stadion i się do nas prężyła,MY ATAKUJEMY w "lasku" przy wejściu
Tak więc nie pisz głupot,że nie potrafimy sami czegoś rozkręcić,a podałem tylko te przykłady,z których powinieneś zdawać sobie sprawę,wręcz być ich naocznym świadkiem...
CHWM
Nie wiem,czy masz może coś z pamięcią,ale coś ci przypomnę
1.Lechia-Widzew 06/07 po meczu MY ATAKUJEMY was na ulicy Smoluchowskiego za sektorem gości
2.Widzew-Lechia 06/07 podczas wchodzenia na stadion,gdy nie byliśmy jeszcze pełnym składem na sektorze,MY ATAKUJEMY i wjeżdżamy w sektor buforowy
3.Lechia-Ruch 06/07 to w sumie było miesiąc temu,więc jak mógłbyś zapomnieć....Wiec jak wasza koalicja wchodziła na stadion i się do nas prężyła,MY ATAKUJEMY w "lasku" przy wejściu
Tak więc nie pisz głupot,że nie potrafimy sami czegoś rozkręcić,a podałem tylko te przykłady,z których powinieneś zdawać sobie sprawę,wręcz być ich naocznym świadkiem...
CHWM
-
o ten mecz Ci chodziło?X pisze:A pamiętam mecz jak graliśmy u nich (pamiętam że wygraliśmy 0:1 po bramce Molka) to bylo jeszcze przed "kablami" to było ich 2000 na stadionie. Wisła=w większości kibice sukcesu.
Kolejka 11 - 18-19 października 1997
Wisła Kraków 0-1 Ruch Chorzów 18 października (7.000)
Marcin Molek 12
było Was wtedy u nas 400, w rewanżu jak to nazywasz "kibiców sukcesu" przybyło do Chorzowa blisko 1500
widać żeś młody, a Wisła z frekwencją to może polemizować z Legią czy Lechem ale bez jaj, nie z Chorzowem
-
-
Oglądałem ten mecz w tv i głowe bym dał że było was ze 2k ale to było tak dawno że chyba sie jednak pomyliłem przynajmniej co do tego meczu. Sorry za pomyłke ale patrzałem następny mecz mieliście z Grodziskiem i było was 2.5k ale ok nie ważnekommpot pisze:o ten mecz Ci chodziło?X pisze:A pamiętam mecz jak graliśmy u nich (pamiętam że wygraliśmy 0:1 po bramce Molka) to bylo jeszcze przed "kablami" to było ich 2000 na stadionie. Wisła=w większości kibice sukcesu.
Kolejka 11 - 18-19 października 1997
Wisła Kraków 0-1 Ruch Chorzów 18 października (7.000)
Marcin Molek 12
było Was wtedy u nas 400, w rewanżu jak to nazywasz "kibiców sukcesu" przybyło do Chorzowa blisko 1500
widać żeś młody, a Wisła z frekwencją to może polemizować z Legią czy Lechem ale bez jaj, nie z Chorzowem
-
Słoma z butów nam wychodzi- i kto to mówi,kibic Widzewa??? Rozjebałes mnie.I naucz sie dzieciaku pisac poprawnie nazwy klubów...DIIL pisze:Lechia-naziści , dzwina ekipa nie warta nawet słów
Pogoń-przydupasy Legi
Fajnie,ze jestesmy daleko,daleko za wami...gratuluje debilizmu.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
dokladnie naucz sie pisac nazwy klubow i bad zobiektywny bo jak dla mnie jestes jebanym internetowym hoolsemŁks 1908 pisze:Słoma z butów nam wychodzi- i kto to mówi,kibic Widzewa??? Rozjebałes mnie.I naucz sie dzieciaku pisac poprawnie nazwy klubów...DIIL pisze:Lechia-naziści , dzwina ekipa nie warta nawet słów
Pogoń-przydupasy Legi
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają
"

-
- ban
-
Re: hehehe
spokojnie Rodowity ŁodzianieŁKS UNW pisze:zydzewa -za pozerstwo ,ruchu-za niemieckie flagi STOP ŚMIERDZIELOM ,LECHA-ZA TOTALNE BURACTWO ,

-
A ty jakis niedorozwiniety jestes???? Na c*** szczekasz? Ciebie to dotyczy?? I wali mnie to kim ja dla ciebie moge byc....Malopolska_nh pisze:dokladnie naucz sie pisac nazwy klubow i bad zobiektywny bo jak dla mnie jestes jebanym internetowym hoolsemŁks 1908 pisze:Słoma z butów nam wychodzi- i kto to mówi,kibic Widzewa??? Rozjebałes mnie.I naucz sie dzieciaku pisac poprawnie nazwy klubów...DIIL pisze:Lechia-naziści , dzwina ekipa nie warta nawet słów
Pogoń-przydupasy Legi
Ps.oczywiscie,jak to jest do mnie....
Ostatnio zmieniony 03.07.2007, 16:46 przez Łks 1908, łącznie zmieniany 1 raz.
-
W Kotle się śpiewa pisze:Że co ku***???koksikchojny pisze:lks (wiadomo czemu)
tych...
zawisza....
resovia...
Nie chce sie wpierdalac,bo nie mojego klubu to sie tyczy,ale z tego co wiem,to typ z tym akurat sie nie pomylił...