-Zawisza Bydg.
-Apator (troche smiesznie ale cuż)
-Polonia Bydg.
-Stomil Olsztyn
-GKS Katowice (bo co sie spotkamy wywieraja na mnie zle wrazenie i jest coraz gorzej)
-Legia Warszawa
-ŁKS Łódź
-Cracovia
-Lech (za ostatnią akcje jeszcze bardziej)
-Arka
-Legia (od małego)
Ruch (za pucowanie sie do szwabów,P.S gorszego kraju nie mogliście już wybrać)
CeKSa1924 pisze:wystarczajaco duzo zeby pamietac dym z odra w czeladzi w 97...
Bylem na tym meczu z CKS razem z Odra - i jakos sobie nie przypominam zebyscie udowodnili jakiekolwiek bohaterstwo - a juz wtedy grubo po maturze bylem - wiec i pamiec dobra bo wycwiczona
Pozdrowienia dla Braci z Opolskiej Odry
Polonia Bytom
Ostatnio zmieniony 29.06.2007, 21:14 przez cichyknf, łącznie zmieniany 1 raz.
CeKSa1924 pisze:wystarczajaco duzo zeby pamietac dym z odra w czeladzi w 97...
Bylem na tym meczu z CKS razem z Odra - i jakos sobie nie przypominam zebyscie udowodnili jakiekolwiek bohaterstwo - a juz wtedy grubo po maturze bylem - wiec i pamiec dobra bo wycwiczona
Pozdrowienia dla Braci z Opolskiej Odry
Polonia Bytom
Nie bylo sensu mu nawet odpisywac, bo chyba cos slabo "pamieta".
Ten mecz odbyl sie w pazdzierniku 1996.
X pisze:A pamiętam mecz jak graliśmy u nich (pamiętam że wygraliśmy 0:1 po bramce Molka) to bylo jeszcze przed "kablami" to było ich 2000 na stadionie. Wisła=w większości kibice sukcesu.
o ten mecz Ci chodziło?
Kolejka 11 - 18-19 października 1997
Wisła Kraków 0-1 Ruch Chorzów 18 października (7.000)
Marcin Molek 12
było Was wtedy u nas 400, w rewanżu jak to nazywasz "kibiców sukcesu" przybyło do Chorzowa blisko 1500
widać żeś młody, a Wisła z frekwencją to może polemizować z Legią czy Lechem ale bez jaj, nie z Chorzowem
X pisze:A pamiętam mecz jak graliśmy u nich (pamiętam że wygraliśmy 0:1 po bramce Molka) to bylo jeszcze przed "kablami" to było ich 2000 na stadionie. Wisła=w większości kibice sukcesu.
o ten mecz Ci chodziło?
Kolejka 11 - 18-19 października 1997
Wisła Kraków 0-1 Ruch Chorzów 18 października (7.000)
Marcin Molek 12
było Was wtedy u nas 400, w rewanżu jak to nazywasz "kibiców sukcesu" przybyło do Chorzowa blisko 1500
widać żeś młody, a Wisła z frekwencją to może polemizować z Legią czy Lechem ale bez jaj, nie z Chorzowem
Oglądałem ten mecz w tv i głowe bym dał że było was ze 2k ale to było tak dawno że chyba sie jednak pomyliłem przynajmniej co do tego meczu. Sorry za pomyłke ale patrzałem następny mecz mieliście z Grodziskiem i było was 2.5k ale ok nie ważne