Wymarłe Ekipy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Kappa

Re: Wymarłe Ekipy ...

Post autor: Kappa »

Panthers to była/jest(?) grupa kibiców Wisły ze Skawiny,najlepiej żeby ktoś z tego miasto opisał ową grupę,ale raczej grupa ta była zainteresowana chuligańskimi aspektami.
iparts.pl
Schalke04

Post autor: Schalke04 »

Działa ktoś na Heko Czermno? Jakiekolwiek oznaki kibicowania?
butoniera

Post autor: butoniera »

Na Heko nic się nie działo za czasów ich gry na zapleczu ekstraklasy,więc teraz też pewnie niewiele lepiej.
establishment

Post autor: establishment »

gotyk ,nie wchodząc w zbędną polemikę ,chciałbym zdecydowanie zaprotestować o stwierdzeniu że Unia to wymarła ekipa.
na Unii wprowadzana jest nowa jakość kibicowania na różnych płaszczyznach , w kwestii ultra w zasadzie nie wypowiadamy się i wychodzi to nam na zdrowie .
proponowałbym Ci się nie wypowiadać na temat Unii , bo ostatnie nasze spotkanie przy okazji Karpat w Dębicy, przeganiamy was na waszym osiedlu przy stadionie .
druga sprawa będąc już na Wisłoce na meczu Karpat ( po zgodzie) na trybunie w kilka osób , to też rewelacji z waszej strony nie było (zwykły mecz) , zresztą to nikogo nie dziwi .
a że Dębica jest mała ale pakowna to każdy wie :)
Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. »

Nigdzie nie napisałem że obecnie Unia jest wymarłą ekipą!!! i na tym mozna by było zakonczyć tłumaczenie czegokolowiek komuś kto:
a) dopiero sie obudził
b) boli go caps lock!
Daj spokój człowieku juz z tymi Karpatami (twojemu koledze już napisałem jak było). Jesli taka "wygrana ciebie" podnieca to jest z wami gorzej niz myślałem...
Na koniec taka mała sugestia, jak ktos będzie pytał o sytuacje w Tarnowie to sam sie wypowiedz, bo potem znów bedziesz miał do kogoś bezproduktywne i mocno opóźnione żale...
Bez odbioru!
halodrol

Post autor: halodrol »

Milenijny pisze:Kilka dni temu obija mi sie o uszy nazwa ekipy - Wisla Panthers.

Moglby ktos obeznany w temacie opisac historie tej grupy? Tak z grubsza, oraz czy sa wciaz aktywni?
Przez chwilę była moda na wymyślanie sobie takich nazw na osiedlach i tak byli panthers, tigers, dragons i inne takie. Panthers czyli Skawina to grupa w owym czasie bardzo dobrych chłopaków, ale pokolenie ją tworzące się skończyło to i o nazwie mało kto pamięta.

P.S. było gdzieś tłumaczone po co Gotyk wstawia te kretyńskie gify? :D
Władcy

Post autor: Władcy »

Jak wygląda w obecnych czasach kibicowanie na Zagłębiu Wałbrzych, czy mają coś do gadania z miejscowym Górnikiem ??
kibic0

Post autor: kibic0 »

Władcy pisze:Jak wygląda w obecnych czasach kibicowanie na Zagłębiu Wałbrzych, czy mają coś do gadania z miejscowym Górnikiem ??
Kibicowanie na Zagłębiu wygląda tak jak wygląda i ciężko to jest podciągnąć pod prawdziwe kryteria kibicowskie. Jakaś grupka podpita przychodzi, coś tam krzyknie, "młynek" prowadzą na siedząco. Nikt za specjalnie nimi się nie przejmuje choć od czasu do czasu młodzieżowcy tak profilaktycznie za uszy ich wytargają. W tym sezonie były derby Górnik II- Zagłębie na których oprócz fanów Górnika nikogo innego nie było.
yogi_1981

Post autor: yogi_1981 »

Jakieś kilka lat temu Zagłębie miało się pokazać na meczu Śląsk - Lechia jako stara zgoda czemu nie pojechali ?
Indochiny

Post autor: Indochiny »

Co z 1920 Mosina?
kibic0

Post autor: kibic0 »

yogi_1981 pisze:Jakieś kilka lat temu Zagłębie miało się pokazać na meczu Śląsk - Lechia jako stara zgoda czemu nie pojechali ?
Z któregoś artykułu w TMK wynika iż owszem Śląsk chciał ich wziąć jednorazowo na zasadzie starej zgody jednakże jak przyszło co do czego zaproponowali im bycie Fan Clubem.
cimbo

Post autor: cimbo »

Schalke04 pisze:Działa ktoś na Heko Czermno? Jakiekolwiek oznaki kibicowania?
Ten klub już nie istnieje.
gilek

Post autor: gilek »

Czy Concordia Elbląg ma jakiś kibiców? Pytam się,bo ciekawi mnie czy będą teraz jakieś derby kibicowskie w związku z grą Olimpii w tej samej lidze co Concordia?
Nemo

Post autor: Nemo »

a na Zagłębiu Wałbrzych nie pojawiały się czasem punki i innego rodzaju patologie?
Lonely Rider

Post autor: Lonely Rider »

Punki, cyganie i mulat...
Fragment artykułu o Zagłębiu z TMK z marca 2012:
http://i47.tinypic.com/auaxww.jpg
Tomi PG

Post autor: Tomi PG »

Chemik Bydgoszcz ma jakis kibicow
PolskaPonadWszystko

Post autor: PolskaPonadWszystko »

Tomi PG pisze:Chemik Bydgoszcz ma jakis kibicow
Ale nikt nie pytał o Chemik, więc nie wiem po co to stwierdzasz..
eMKaeSiak1946

Post autor: eMKaeSiak1946 »

Myślę że to było pytanie
mwh

Post autor: mwh »

Tomi PG pisze:Chemik Bydgoszcz ma jakis kibicow
Ma na siatkówce, ale piknikowych raczej
PolskaPonadWszystko

Post autor: PolskaPonadWszystko »

eMKaeSiak1946 pisze:Myślę że to było pytanie
Myślę, że pytania jest zakończone znakiem zapytania.
Ultra-Projects
Kontakt:

Post autor: Ultra-Projects »

Czy na Orle Wałcz jeszcze coś się dzieje ?
Benisz

Post autor: Benisz »

czy Concordia Piotrków Tryb. coś działa u siebie i czy jeżdżą na wyjazdy ?
DzieciUlicy

Post autor: DzieciUlicy »

Co sie dzieje z takimi ekipami jak Pogon Lezajsk,Unia Nowa Sarzyna,Lada Bilgoraj,Sparta Szepietowo,Dyskobolia,LKS Czarnylas,Astra Krotoszyn,Czarni Slupsk,Polonia Leszno i Polonia Slubice? jakies liczby, dzialalnosc z ostatnich miesiecy?
Ficefski

Post autor: Ficefski »

DzieciUlicy pisze:Co sie dzieje z takimi ekipami jak Pogon Lezajsk,Unia Nowa Sarzyna,Lada Bilgoraj,Sparta Szepietowo,Dyskobolia,LKS Czarnylas,Astra Krotoszyn,Czarni Slupsk,Polonia Leszno i Polonia Slubice? jakies liczby, dzialalnosc z ostatnich miesiecy?
Było w tym dziale już takie pytanie niedawno. Działamy na miarę swoich możliwości, na pewno obecnie ekipą wymarłą nie jesteśmy.
Madagaskar

Post autor: Madagaskar »

Benisz pisze:czy Concordia Piotrków Tryb. coś działa u siebie i czy jeżdżą na wyjazdy ?
Na PP wybrali sie chyba w liczbie 100 osób ( mecz rozgrany w Radomsku ) a tak po za tym to nic nie wiem i tez jestem ciekaw jak to u nich jest.
takietam

Post autor: takietam »

DzieciUlicy pisze:Co sie dzieje z takimi ekipami jak Pogon Lezajsk,Unia Nowa Sarzyna,Lada Bilgoraj,Sparta Szepietowo,Dyskobolia,LKS Czarnylas,Astra Krotoszyn,Czarni Slupsk,Polonia Leszno i Polonia Slubice? jakies liczby, dzialalnosc z ostatnich miesiecy?
Mają się całkiem dobrze :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GwKjBJ0NRSU[/youtube]
Gori

Post autor: Gori »

Odnośnie LKS Czarnylas było mowa w Majowym TMK - cykl: "Mniejsze ekipy"
Psycha Mi Siada

Post autor: Psycha Mi Siada »

Obydwie ekipy obecnie nie działają, o ile w przypadku Polonii można było kiedykolwiek mówic o jakiejś działalności
rozdajacy

Post autor: rozdajacy »

Astra również działała, z 5 lat temu.
elo1312

Post autor: elo1312 »

Naprzód Jędrzejów czy tez Przebój Wolbrom jeszcze działają?
patriota85

Post autor: patriota85 »

elo1312 pisze:Naprzód Jędrzejów czy tez Przebój Wolbrom jeszcze działają?
Naprzód działa.
[W]19[K]46[S]

Post autor: [W]19[K]46[S] »

Chemik Bydgoszcz piłkarsko? Nic tam się nie dzieje :) tam na siatkówce są jacyś kibice.
komornik

Post autor: komornik »

Jak w złym temacie to przenieście.
Mazur Karczew. Mają jakąś młyn, jeżdżą na wyjazdy?
Zatoka

Post autor: Zatoka »

gilek pisze:Czy Concordia Elbląg ma jakiś kibiców? Pytam się,bo ciekawi mnie czy będą teraz jakieś derby kibicowskie w związku z grą Olimpii w tej samej lidze co Concordia?
Concordia Elbląg nie ma kibiców.
patriota85

Post autor: patriota85 »

[W]19[K]46[S] pisze:Chemik Bydgoszcz piłkarsko? Nic tam się nie dzieje :) tam na siatkówce są jacyś kibice.
A działo się kiedykolwiek coś ?

Czytałem niedawno stare opisy meczów Arki, w których była relacja z wyjazdu na Chemik Bydgoszcz, gdzie było napisane "Jeśli chodzi o mecz z Chemikiem, to nic godnego uwagi się nie działo, poza odwiązaniem sobie w przerwie największej flagi Chemika"
Viclav

Post autor: Viclav »

komornik pisze:Jak w złym temacie to przenieście.
Mazur Karczew. Mają jakąś młyn, jeżdżą na wyjazdy?
Działają. Raz lepiej, raz gorzej, ale coś się dzieje.
RSD

Post autor: RSD »

A czy coś się dzieje na Polonii Pasłęk ? I kto ma "więcej do powiedzenia" w tym mieście Stomil czy Olimpia ?
CMV'91

Post autor: CMV'91 »

RSD pisze:A czy coś się dzieje na Polonii Pasłęk ? I kto ma "więcej do powiedzenia" w tym mieście Stomil czy Olimpia ?
Olimpia. Osoby należące do Patologii Pasłęk wspierają także nas na wyjazdach. Z tego co ja wiem to na Poloni nic się nie dzieje od kilku lat.
KrychaKSD

Post autor: KrychaKSD »

neo12 pisze:co tam słychać w Moto - Jelczu Oława, Dozamecie Nowa Sól, Tomasovii Tomaszów Lubelski, Ładzie Biłgoraj, Narwi Ostrołęka i Mazowszu Grójec ?
Działają młodzi.Młyn jest wystawiany co mecz.Jak na razie najliczniejszy liczył 45 osób na meczu z Moto Jelczem Oława.Zaliczane są też (te bliższe) wyjazdy.Informacje dotyczące naszej działalności można znaleźć na naszej stronie.
rek(S)io

Post autor: rek(S)io »

CMV'91 pisze:
RSD pisze:A czy coś się dzieje na Polonii Pasłęk ? I kto ma "więcej do powiedzenia" w tym mieście Stomil czy Olimpia ?
Olimpia. Osoby należące do Patologii Pasłęk wspierają także nas na wyjazdach. Z tego co ja wiem to na Poloni nic się nie dzieje od kilku lat.
Kolego wnioskuję po Twoim wpisie, że jesteś z W-wy, wiec nie wypowiadaj się w temacie o którym masz nikłe pojęcie. W Pasłęku więcej kibiców jest za Stomilem.
ODPOWIEDZ