Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Wymarłe Ekipy ...
Loco_Locass wyzywasz innych od idiotów ale pisząc że Unia to Fc Wisly to sam wychodzisz na nieogarniętego albo celowo z siebie takiego robisz..
-
Kiedys pisałem juz na ten temat ale pokolei ;)gilek pisze:Co było powodem wymarcia ekipy Tarnovii oraz od kiedy przestali się liczyć z względem Unii ,od dawna są już jednostkami kibicującymi Tarnovii w Tarnowie ? Kiedy ostatnio pokazali się gdzieś ekipą ?
O Tarnowie można chyba powiedzieć , że jedno miasto jeden klub , bo na odrodzenie się ekipy Tovii nie ma raczej szans ,może że jakieś FC Cracovii .
Tarnów to bardzo "specyficzne" miasto pod względem kibicowskim, w każdym razie na pewno adekwatne jak na ten temat czyli "wymarłe ekipy". Wszystko zmianiało sie tu jak w kalejdoskopie przez ostatnia nieco ponad 20 lat.
Nie będę wnikał we wcześniejsze, opiszę przełom lat 80/90. W mieście jest Unia, parę osób z głównej ekipy (w każdym razie samozwańczy pretendenci) nie chcąc pogodzić się z tym że niewiele w niej znaczyli postanawiają zainteresować się innym tarnowskim klubem (Tarnovią). [ps. osobiście poznałem w/w osobę]. Od słów do czynów nie długo trzeba było czekac i na Tarnovii pojawia sie grupa która im kibicuje. Dziwnym trafem w tym samym momencie (początek lat 90tych) Unia praktycznie przestaje istnieć kibicowsko, nawet na własnym stadionie. Było to tym bardziej dziwne że nieco wcześniej była jedną z lepszych ekip w pd - wsch polsce. W naszym kraju zaczyna się moda na ruch skinhead's. Tarnovia rośnie w siłę w postepie geometrycznym. Do tego dochodzi "fama" w której jest też ziarno prawdy, że na Unię chodzą cyganie (których jest cała masa w Tarnowie) oraz uzywane jest sformułowanie rumUNIA ; rumUNII. Tu akurat aluzja do rumuńskich cyganów którzy zalewali ten region polski. Unia niby jest ale gdzieś w podziemiach, gnębiona non stop przez swoich starych "kolegów" którzy zaszczepili nową "wiarę". W pewnym momencie było już niemal przesądzone że Unia wyginie, jednak stał się kolejny paradoks pokoleniowy. Z Tarnovii nagle zaczął opadać impet, ruch skinheads także zaczął się kurczyć. Powoli, powoli sami tak jak z nienacka powstali tak zaczęli wymierać. Unia widząc to że wróg drastycznie traci na sile zaczynała wychodzić z podziemia. W końcu Tarnovia jako kibice praktycznie przestała działać (jeśli już, zaczęli udzielać się na Cracovii). W Tarnowie także przez chwile afiszuje się fc Cracovii które jednak odcina sie (oficjalnie) od Toviaków, w sensie że są oddzielna ekipą. Jednak z czasem także oni przestają być widoczni na mieście. Tu jest już bardziej zasługa samej Unii która widząc że mają niepowtarzalną szansę próbuje wytępić swoich niedawnych prześladowców. Za całkiem dobrym skutkiem, choć nalezy zaznaczyć że sama Tarnovia wyginęła nie z przyczyn Unistów co rozpadu własnej "ekipy". Później Tarnovia rozwiązuje swoją I drużynę i grają ... drugim zespołem w bardzo niskiej lidze. Ostatnie grono sympatyków podąża za nimi (zdaje się grają poza Tarnowem). Jednak Unia na powrót powstaje i tym razem trzyma palec na pulsie nie pozwalając już podnieść się wrogowi.
Tak zostało do teraz. Można powiedzieć że Tarnovia nie istnieje w Tarnowie, jednak są jeszcze ostatni zapaleńczy którzy jeżdżą na Cracovia i próbują wkrzesić ruch na Tovii (jak narazie z miernym skutkiem).
Kończąc, w Tarnowie liczy sie jedynie żużel, co do piłki to zawsze było mało zaintersowanie, co przekaładało się nie tylko na ilośc kibiców w obu ekipach co samej ilości publiki. Przykładami mozna by sypac ale po co...
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
zupełnie zielony-chłopie niewiem co bierzesz ale dobrze masz zlansowany mózg.Ludzie od dawna beke z ciebie mają a ty dalej p********* swoje dyrdymały...począwszy od relacji w zinach do tych na kibice net.
Zajmij sie swoim klubem gdzie na derby przychodzi kilkaset osób a na następny wyjazd 50 a przestan czepiac sie innych...
I jak chcesz sie przypierdalac do wymarłego tarnowa ... przypomnij sobie jak Unia skompromitowała Wisłoke na jednym z głównych osiedli jakiś czas temu przed KSW-Karpaty.Pamiętacie czy już zapomnieliście?
Zajmij sie swoim klubem gdzie na derby przychodzi kilkaset osób a na następny wyjazd 50 a przestan czepiac sie innych...
I jak chcesz sie przypierdalac do wymarłego tarnowa ... przypomnij sobie jak Unia skompromitowała Wisłoke na jednym z głównych osiedli jakiś czas temu przed KSW-Karpaty.Pamiętacie czy już zapomnieliście?
-
Jesli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia w tym temacie to zamilcz.
Bo widzę że gów.. wiesz w temacie a jedyne na ciebie stać to pruć sie personalnie.
Jaka kompromitacja?? (kto tam od nas w ogóle był jak się was nie spodziewaliśmy i to koleją).
Waszej kompromitacji względem nas nawet nie ma sensu wymieniać bo było tego od groma (poczytaj sobie w temacie z waszej strony "Historia Unii", tam twoi o wiele bardziej kumaci ziomkowie jakoś nie protestowali).
Bo widzę że gów.. wiesz w temacie a jedyne na ciebie stać to pruć sie personalnie.
Jaka kompromitacja?? (kto tam od nas w ogóle był jak się was nie spodziewaliśmy i to koleją).
Waszej kompromitacji względem nas nawet nie ma sensu wymieniać bo było tego od groma (poczytaj sobie w temacie z waszej strony "Historia Unii", tam twoi o wiele bardziej kumaci ziomkowie jakoś nie protestowali).
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
nic konstruktywnego nie mam do powiedzenia...to ciekawe ile ty masz w takim razie hehe
Kto tam był wtedy?a co za roznica..był i tylezaliczyliście wtope zresztą to wasze główne osiedle.
Niechciałem o tym pisac ale skoro chcesz ponapierdalac na wszystkich wkoło to zacznij od swojego podwórka
Kto tam był wtedy?a co za roznica..był i tylezaliczyliście wtope zresztą to wasze główne osiedle.
Niechciałem o tym pisac ale skoro chcesz ponapierdalac na wszystkich wkoło to zacznij od swojego podwórka
-
Pierwsze twoje zdanie jak sądzę było czystą retoryką ;)
Owszem, zaliczyliśmy wtopę ale czym tu się podniecać? Mecz już trwał, akurat natrafiliście osoby które z róznych powodów jeszcze nie weszły (dochodziły) na stadion, a widząc was poprostu doszło do nie zamierzonej krótkiej awantury po której wkraczają psy a nasi pomagają niektórym od was trafić na stadion (...) Muszę ciebie zmartwić, bo to osiedle o którym piszesz to jest owszem duże ale biorąc na proporcje najgorsze liczbowo na Wisłoce Ups, ktoś tu gafe strzelił ;)
Temat brzmi "Wymarłe ekipy" - zasada jest prosta jeśli masz cos do powiedzenia w nim to pisz, jeśli nie, to nie. Chetnie podziele się spostrzeżeniami z innymi osobami, a i dowiem sie czegoś nowego, o ile te osoby mają coś do powiedzenia.
Tak więc nie rozmywajmy już tematu!
Owszem, zaliczyliśmy wtopę ale czym tu się podniecać? Mecz już trwał, akurat natrafiliście osoby które z róznych powodów jeszcze nie weszły (dochodziły) na stadion, a widząc was poprostu doszło do nie zamierzonej krótkiej awantury po której wkraczają psy a nasi pomagają niektórym od was trafić na stadion (...) Muszę ciebie zmartwić, bo to osiedle o którym piszesz to jest owszem duże ale biorąc na proporcje najgorsze liczbowo na Wisłoce Ups, ktoś tu gafe strzelił ;)
Temat brzmi "Wymarłe ekipy" - zasada jest prosta jeśli masz cos do powiedzenia w nim to pisz, jeśli nie, to nie. Chetnie podziele się spostrzeżeniami z innymi osobami, a i dowiem sie czegoś nowego, o ile te osoby mają coś do powiedzenia.
Tak więc nie rozmywajmy już tematu!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
Ja nigdy będąc w Tarnovie a obracałem się głównie w okolicach centrum nie spotkałem nikogo w brawach klubowych . Po napisach nawet wokół stadionu Tarnovii można się domyślić , że słabo z nimi bo częściej można zobaczyć napis Unia . Jak ktoś nie wie , że w Tarnowie są dwa kluby to po napisach na murach się tego na pewno nie dowie . Ciekawe czy zobaczę kogokolwiek kogoś w barwach klubowych , pewnie na Unie się natknę ale na Tarnovie to szans nie ma . Ciekawe czy ruszy coś na Unii względem wyjazdów , kibicowania itp po awansie do II ligi , bo rywali mają bardzo ciekawych .
-
Zupełnie Zielony cyganów to Ty w Dębicy szukaj,a nie w Tarnowie.Od lat cygany w Tarnowie mieszkają w kilku barakach (2 przy ul Krzyskiej i 1 albo 2 przy Dwernickiego) i kilku kamienicach, wszystko to dzielą z normalnymi obywatelami.Fakt, w latach 90-ych było ich nieco więcej i byli bardziej widoczni w centrum miasta (część z nich to były cygany „przy kasie”, a nie tylko jakieś żebarki).W dzisiejszych czasach cyganie nie stanowią nawet 0,5% mieszkańców Tarnowa.I poza spotkaniem czasem jakieś matki z dzieckiem żebrających na Krakowskiej, albo jakiegoś cygana w niedzielę pod kościołem bardzo ciężko ich gdzieś spotkać.
Co do samej Tarnovii szkoda cokolwiek o nich pisać.Sami zrobili z siebie FC Cracovii i od dłuższego czasu już im to chyba w ogóle nie przeszkadza, że są tak nazywani.
Jak chodzi o barwy w Tarnowie to już wspominałem wcześniej i nie tylko ja, że praktycznie są nie widoczne na mieście.Na prawdę bardzo rzadkim zjawiskiem jest spotkanie kogoś w barwach na ulicy w Tarnowie.
Co do FC Cracovii, to tak jak pisze Zupełnie Zielony oficjalnie odcięli się od Tarnovii.A najciekawsze jest to, że ten FC został założony przez przerzutów z Tarnovii.Do których dołączyło kilku przerzutów z Unii i osoby, które zaczęły kibicować Cracovii w momencie pojawienia się mody na Pasy.
Co do samej Tarnovii szkoda cokolwiek o nich pisać.Sami zrobili z siebie FC Cracovii i od dłuższego czasu już im to chyba w ogóle nie przeszkadza, że są tak nazywani.
Jak chodzi o barwy w Tarnowie to już wspominałem wcześniej i nie tylko ja, że praktycznie są nie widoczne na mieście.Na prawdę bardzo rzadkim zjawiskiem jest spotkanie kogoś w barwach na ulicy w Tarnowie.
Co do FC Cracovii, to tak jak pisze Zupełnie Zielony oficjalnie odcięli się od Tarnovii.A najciekawsze jest to, że ten FC został założony przez przerzutów z Tarnovii.Do których dołączyło kilku przerzutów z Unii i osoby, które zaczęły kibicować Cracovii w momencie pojawienia się mody na Pasy.
Larson pisze:czy Bieszczady Ustrzyki Dolne oraz Przełęcz Dukla wykazują jakąkolwiek aktywność kibicowską? w przypadku tych pierwszych pamiętam że kilka lat wstecz odwiedzili m.in. Krosno, Jasło i chyba Jedlicze, nie mówiąc oczywiście o rywalu z Leska. natomiast co do Przełęczy to pamiętam że jakiś kilkunastoosobowy młynek mieli u siebie i flagę/i (?) jedną z nich skroiła swego czasu o ile dobrze pamiętam Brzozovia.
Chłopaki z Bieszczad niedawno mieli ustawkę z Sanovią i obecnie jeżdżą na Polonie Przemyśl
Skrojona flaga Dukli i ich szal przez Brzozovie:
[link]
-
w tamtych latach był taki podział w Tarnowie że na Tovie chodzili skini a na Unie punki o żadnych cyganach nie było mowy.pozniej na Tovie zaczeli chodzic cyganie ale to były jednostki
-
Był krótki okres, że na Unię w latach 90-ych chodziły jakieś cygany (jednostki).Chyba pod koniec lat 90-ych na Unii zrobiono porządek z cyganami i punkami.Na Tarnovie cygany chodziły w latach 2004-2005.dobek pisze:w tamtych latach był taki podział w Tarnowie że na Tovie chodzili skini a na Unie punki o żadnych cyganach nie było mowy.pozniej na Tovie zaczeli chodzic cyganie ale to były jednostki
-
Cytat: "W Tarnowie mieszka obecnie 200 – 250 Romów, miasto jest trzecim, po Krakowie i Nowym Sączu, w Małopolsce pod względem liczby ludności romskiej. Działają tu trzy organizacje zrzeszające Romów, restauracja oraz jedyna w Europie stała ekspozycja poświecona historii i kulturze Romów"
Tekst ze strony: [link]
[link]
[link]
ps. W Dębicy jest dosłownie garstka tych brudasów jeśli cie to tak bardzo interesuje...
Tekst ze strony: [link]
[link]
[link]
ps. W Dębicy jest dosłownie garstka tych brudasów jeśli cie to tak bardzo interesuje...
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
tylko zwroc uwage zielony tumanie ze w Tarnowie mieszka blisko 3 razy wiecej ludzi niz w tej twojej debicy, w 115-tysiecznym miescie liczba 200-250 cyganow jest znikoma skinheadzie od siedmiu bolesci co czarnego na oczy widzi raz na ruski rok
-
do czego to doszło ze Gotyk musi sie wypowiadac jak jest na Unii? daj juz sobie spokój .
tarnovia jest ekipa na wymarciu , My(Unia) trzymamy sie dobrze i nie grozi nam znikniecie kibicowskie czy tego chcecie czy nie.
Ps.co do barw to słabo widzicie , Barwy Unii widoczne sa prawie zawsze w centrum. barw żydów ciezko uswiadczyc .
tarnovia jest ekipa na wymarciu , My(Unia) trzymamy sie dobrze i nie grozi nam znikniecie kibicowskie czy tego chcecie czy nie.
Ps.co do barw to słabo widzicie , Barwy Unii widoczne sa prawie zawsze w centrum. barw żydów ciezko uswiadczyc .
Unia Tarnów 1928
Elita Tarnowa Wierności Unii dochowa !
Elita Tarnowa Wierności Unii dochowa !
-
Jak ktoś spytał o sytuację w Tarnowie (i ponowił później pytanie) nie było od was chętnych aby ją nakreślić.. więc sam widzisz ;)
Pozatym ocena kogoś z zewnątrz chyba nie zaszkodzi, tak czy owak od tego jest forum.
Tyle odemnie.
Pozatym ocena kogoś z zewnątrz chyba nie zaszkodzi, tak czy owak od tego jest forum.
Tyle odemnie.
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
Kilka dni temu obija mi sie o uszy nazwa ekipy - Wisla Panthers.
Moglby ktos obeznany w temacie opisac historie tej grupy? Tak z grubsza, oraz czy sa wciaz aktywni?
Moglby ktos obeznany w temacie opisac historie tej grupy? Tak z grubsza, oraz czy sa wciaz aktywni?
-
Panthers to była/jest(?) grupa kibiców Wisły ze Skawiny,najlepiej żeby ktoś z tego miasto opisał ową grupę,ale raczej grupa ta była zainteresowana chuligańskimi aspektami.
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
Działa ktoś na Heko Czermno? Jakiekolwiek oznaki kibicowania?
Na Heko nic się nie działo za czasów ich [link] na zapleczu ekstraklasy,więc teraz też pewnie niewiele lepiej.
-
gotyk ,nie wchodząc w zbędną polemikę ,chciałbym zdecydowanie zaprotestować o stwierdzeniu że Unia to wymarła ekipa.
na Unii wprowadzana jest nowa jakość kibicowania na różnych płaszczyznach , w kwestii ultra w zasadzie nie wypowiadamy się i wychodzi to nam na zdrowie .
proponowałbym Ci się nie wypowiadać na temat Unii , bo ostatnie nasze spotkanie przy okazji Karpat w Dębicy, przeganiamy was na waszym osiedlu przy stadionie .
druga sprawa będąc już na Wisłoce na meczu Karpat ( po zgodzie) na trybunie w kilka osób , to też rewelacji z waszej strony nie było (zwykły mecz) , zresztą to nikogo nie dziwi .
a że Dębica jest mała ale pakowna to każdy wie :)
na Unii wprowadzana jest nowa jakość kibicowania na różnych płaszczyznach , w kwestii ultra w zasadzie nie wypowiadamy się i wychodzi to nam na zdrowie .
proponowałbym Ci się nie wypowiadać na temat Unii , bo ostatnie nasze spotkanie przy okazji Karpat w Dębicy, przeganiamy was na waszym osiedlu przy stadionie .
druga sprawa będąc już na Wisłoce na meczu Karpat ( po zgodzie) na trybunie w kilka osób , to też rewelacji z waszej strony nie było (zwykły mecz) , zresztą to nikogo nie dziwi .
a że Dębica jest mała ale pakowna to każdy wie :)
copACABana
-
Nigdzie nie napisałem że obecnie Unia jest wymarłą ekipą!!! i na tym mozna by było zakonczyć tłumaczenie czegokolowiek komuś kto:
a) dopiero sie obudził
b) boli go caps lock!
Daj spokój człowieku juz z tymi Karpatami (twojemu koledze już napisałem jak było). Jesli taka "wygrana ciebie" podnieca to jest z wami gorzej niz myślałem...
Na koniec taka mała sugestia, jak ktos będzie pytał o sytuacje w Tarnowie to sam sie wypowiedz, bo potem znów bedziesz miał do kogoś bezproduktywne i mocno opóźnione żale...
Bez odbioru!
a) dopiero sie obudził
b) boli go caps lock!
Daj spokój człowieku juz z tymi Karpatami (twojemu koledze już napisałem jak było). Jesli taka "wygrana ciebie" podnieca to jest z wami gorzej niz myślałem...
Na koniec taka mała sugestia, jak ktos będzie pytał o sytuacje w Tarnowie to sam sie wypowiedz, bo potem znów bedziesz miał do kogoś bezproduktywne i mocno opóźnione żale...
Bez odbioru!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
Przez chwilę była moda na wymyślanie sobie takich nazw na osiedlach i tak byli panthers, tigers, dragons i inne takie. Panthers czyli Skawina to grupa w owym czasie bardzo dobrych chłopaków, ale pokolenie ją tworzące się skończyło to i o nazwie mało kto pamięta.Milenijny pisze:Kilka dni temu obija mi sie o uszy nazwa ekipy - Wisla Panthers.
P.S. było gdzieś tłumaczone po co Gotyk wstawia te kretyńskie gify? :D
Jak wygląda w obecnych czasach kibicowanie na Zagłębiu Wałbrzych, czy mają coś do gadania z miejscowym Górnikiem ??
-
Kibicowanie na Zagłębiu wygląda tak jak wygląda i ciężko to jest podciągnąć pod prawdziwe kryteria kibicowskie. Jakaś grupka podpita przychodzi, coś tam krzyknie, "młynek" prowadzą na siedząco. Nikt za specjalnie nimi się nie przejmuje choć od czasu do czasu młodzieżowcy tak profilaktycznie za uszy ich wytargają. W tym sezonie były derby Górnik II- Zagłębie na których oprócz fanów Górnika nikogo innego nie było.Władcy pisze:Jak wygląda w obecnych czasach kibicowanie na Zagłębiu Wałbrzych, czy mają coś do gadania z miejscowym Górnikiem ??
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Jakieś kilka lat temu Zagłębie miało się pokazać na meczu Śląsk - Lechia jako stara zgoda czemu nie pojechali ?
-
Z któregoś artykułu w TMK wynika iż owszem Śląsk chciał ich wziąć jednorazowo na zasadzie starej zgody jednakże jak przyszło co do czego zaproponowali im bycie Fan Clubem.yogi_1981 pisze:Jakieś kilka lat temu Zagłębie miało się pokazać na meczu Śląsk - Lechia jako stara zgoda czemu nie pojechali ?
-
Ten klub już nie istnieje.Schalke04 pisze:Działa ktoś na Heko Czermno? Jakiekolwiek oznaki kibicowania?
Czy Concordia Elbląg ma jakiś kibiców? Pytam się,bo ciekawi mnie czy będą teraz jakieś derby kibicowskie w związku z grą Olimpii w tej samej lidze co Concordia?
-
a na Zagłębiu Wałbrzych nie pojawiały się czasem punki i innego rodzaju patologie?
-
Punki, cyganie i mulat...
Fragment artykułu o Zagłębiu z TMK z marca 2012:
[link]
[link]
-
Górnik vs Zagłebie w tamtych czasach to 2 różne światy.Lonely Rider pisze:Punki, cyganie i mulat...
[link]
Na Zagłębie chodziły punki, cyganie itp. Jednym z ważniejszych był nie mulat ale prawdziwy murzyn, który rzucał się w oczy każdemu kto na Thorez zaglądał. Czołówka fanów Thorezu zamieszkiwała Gorce. W Wałbrzychu mieli niemal w 100 % Biały Kamień oraz Szczawno Zdrój. Na innych dzielnicach było różnie ale zazwyczaj to większość była nasza. Na Górnika chodzili skinheadzi, złodziejaszki, typowe rzezimieszki. W mniejszym stopniu modni wówczas metalowy.
Odnośnie w/w artykułu to autor na samym początku przeprosił za ewentualne niedociągnięcia oraz nieporozumienia. Jest tak w miarę obiektywnie, ale co mogę dodać od siebie odnośnie końcówki rozpadu fanów Thorezu to fakt iż opisane jest tak jakby ich było z kilkusat, a prawda jest taka, że po fuzji było ich nie więcej jak kilkunastu (proporcja młyna 150 to 135 Górnik , a 15 Thorez) i to już wtedy byli w stanie agonalnym. Odnośnie wyjazdów po fuzji to np. na 50 osób jak zdarzył się jakiś Thoreziak to zazwyczaj słynny "B" wraz z "F" których zabierano z litości bez pieniędzy gdy zostawały wolne miejsca w autobusie. Liczby Thoreziaków powyżej 2-3 osób na wyjeździe to sytuacje sporadyczne. Aktualnie żaden Thoreziak nie ma wjazdu na Górnika a Ci co zostali po fuzji jak to nazwał autor "wchłonięci" to albo sami przestali chodzić albo zostali pogonieni.
-
Chemik Bydgoszcz ma jakis kibicow
-
Ale nikt nie pytał o Chemik, więc nie wiem po co to stwierdzasz..Tomi PG pisze:Chemik Bydgoszcz ma jakis kibicow
-
Myślę że to było pytanie
tatarak pisze:Jak to pierwszy raz zobaczyłem to aż mi ciary przeszły... Przezajebisty doping Zagłębia.Biskup pisze:Zagłębie po zycia kres
http://www.youtube.com/watch?v=KFS8S6mW45Q
0:58 min
Ma na siatkówce, ale piknikowych raczejTomi PG pisze:Chemik Bydgoszcz ma jakis kibicow
-
Myślę, że pytania jest zakończone znakiem zapytania.eMKaeSiak1946 pisze:Myślę że to było pytanie
-
Czy na Orle Wałcz jeszcze coś się dzieje ?

http://ultra-projects.manifo.com/
Profesjonalne projektowanie graficzne
www.grafikakibica.com - największe i najlepsze forum dot. grafik kibicowskich w sieci
czy Concordia Piotrków Tryb. coś działa u siebie i czy jeżdżą na wyjazdy ?
Co sie dzieje z takimi ekipami jak Pogon Lezajsk,Unia Nowa Sarzyna,Lada Bilgoraj,Sparta Szepietowo,Dyskobolia,LKS Czarnylas,Astra Krotoszyn,Czarni Slupsk,Polonia Leszno i Polonia Slubice? jakies liczby, dzialalnosc z ostatnich miesiecy?