Konkretna!!don_sado pisze:

Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
Panowie i Panie mam do Was pytanie. Co sądzicie o dziabaniu sobie tekstów innych ekip, z którymi nic Was nie łączy? Mianowicie chciałbym sobie zrobić napis na przedramieniu "da života iman dva ja bi oba tebi da" co znaczy po polsku "jeżeli miałbym dwa życia, oba oddałbym tobie". Jest to tekst z grafa Hajduka Split. Nic mnie nie łączy z tą ekipą jednak wydaje mi się to zajebisty cytat na tatuaż.
Co o tym myślicie?
Co o tym myślicie?
-
Wydziargaj sobie "Soy una puta barata" - będzie neutralnie.
Jeżeli jesteś idiotą który nie potrafi zmienić języka klawiatury, to nie pisz, że jesteś za granicą.O emigracji i tak już krążą chujowe opinie.
Wrocław - stolica Śląska

Wrocław - stolica Śląska

-
prześmieszne ;)Boig Noi pisze:Wydziargaj sobie "Soy una puta barata" - będzie neutralnie.
-
[link]CITT pisze:Czy jest ktos w stanie zalatwic ten obrazek w wiekszych rozmiarach?
[link]
Pozdrawiam
-
Tatuaż robisz dla siebie czy dla ekspertów z forum? Podoba Ci się to dziabaj.plopot pisze:Panowie i Panie mam do Was pytanie. Co sądzicie o dziabaniu sobie tekstów innych ekip, z którymi nic Was nie łączy? Mianowicie chciałbym sobie zrobić napis na przedramieniu "da života iman dva ja bi oba tebi da" co znaczy po polsku "jeżeli miałbym dwa życia, oba oddałbym tobie". Jest to tekst z grafa Hajduka Split. Nic mnie nie łączy z tą ekipą jednak wydaje mi się to zajebisty cytat na tatuaż.
Co o tym myślicie?
Zamknijcie rejestrację !
-
No ja jednak bym sobie nie wydziabał, nawet jakby mi się podobał.
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!
Czy możecie podesłać inne dziary tego typa... Bo tych stron jest 75 :) zanim znajde ( oile znajde w ogóle ) to troche minie. Z góry dzięki :)
[link]
[link]
-
To ze inna ekipa to tam nic.Ale dziaranie sobie czegos w jezyku ktorego sie niezna tylko dlatego ze fajnie brzmi to niezle buractwo.Chyba ze masz cos wspolnego z Chorwacja to dziabaj śmiałoplopot pisze:Panowie i Panie mam do Was pytanie. Co sądzicie o dziabaniu sobie tekstów innych ekip, z którymi nic Was nie łączy? Mianowicie chciałbym sobie zrobić napis na przedramieniu "da života iman dva ja bi oba tebi da" co znaczy po polsku "jeżeli miałbym dwa życia, oba oddałbym tobie". Jest to tekst z grafa Hajduka Split. Nic mnie nie łączy z tą ekipą jednak wydaje mi się to zajebisty cytat na tatuaż.
Co o tym myślicie?
-
konkretna dziara! jedna z lepszych
-
DOJEBANA
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
-
Plagiat , lustrzane odbicie tatuaza kolezki z Motoru zrobionego 2 lata temudon_sado pisze:

ACAB
Panowie ktora forma jest poprawna, Gloria Patria czy Gloria Patriae ? Jesli macie jakies zdjecia tatuazy z owym napisem to poprosze
-
No niestety muszę Cię wyprowadzić z błędu Wilsonie, bo tamta dziara jest wzorowana na:Flow17 pisze:Plagiat , lustrzane odbicie tatuaza kolezki z Motoru zrobionego 2 lata temudon_sado pisze:

pozdro
-
Przecież to to samo.
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!
-
czyli oba sa plagiatem i dyskusje można zakończyć.
-
UWAGA13 pisze:[link]
Chyba była ta dziarka ? Mogłaby być lepsza wg mnie.
-
Wykonanie spoko, ale pomysł raczej niezbyt górnych lotów...Endless pisze:UWAGA13 pisze:[link]
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
Chodziło mi o wykonanie herbu, że koło w środku jest jakby spłaszczone, a te białe i czerwone fragmenty po bokach wyglądają niechlujnie. Mam nadzieję, że to tylko takie napięcie pleców czy coś. Dodatkowo literka "d" na górze mi się nie podoba, no ale nie mi się ma to podobać tylko właścicielowi.dmn pisze:Wykonanie spoko, ale pomysł raczej niezbyt górnych lotów...Endless pisze:UWAGA13 pisze:[link]
-
To jest jakiś popularny wzór czy czysty przypadek?Krak pisze:[link]
[link]
Kriss Mart pisze:żeby zrobić więcej mąkiaha pisze:Do Chojniczanki Chojnice.
Czemu macie dwa młyny u siebie na stadionie?
-
Motyw, można powiedzieć stary jak świat i uskuteczniany w różnych konfiguracjach
http://rksursus.blogspot.com/
-
poszukuje motywów na tatuaz zwiazany z Powstaniem Warszawskim na noge :) Jak macie jakies linki etc wysylac priv albo tu w temacie, zbieram sie w sobie i szukam projektu. nie chce nikogo kserowac, ale po prostu ciekaw jestem.
-
Podbijam kolegę. Może być też na rękę.stoLier pisze:poszukuje motywów na tatuaz zwiazany z Powstaniem Warszawskim na noge :) Jak macie jakies linki etc wysylac priv albo tu w temacie, zbieram sie w sobie i szukam projektu. nie chce nikogo kserowac, ale po prostu ciekaw jestem.
-
podbijam i ja , jak ktoś moze prosiłbym tez ogolnie o patriotyczne tatuaże na ręke
-
[link]
11.11.11 r. ze sobą w roli głównej
sorry za jakoś i za wielkość, nie mam lepszego telefonu, praca wykonana w studiu Panteon, Białystok
sorry za jakoś i za wielkość, nie mam lepszego telefonu, praca wykonana w studiu Panteon, Białystok
To jeszcze chyba nie koniec? Praca na razie taka sobie, oczywiście jeśli chodzi o wykonanie, to jedno skrzydło wygląda jakby gościowi tuszu zabrakło i leciał na ostatkach, to samo szpony. Niech Ci to poprawi bo dziara ma potencjał.
Generalnie chodziło mi o to żeby te szpony były jaśniejsze, one nawet jeszcze bardziej zbledną. Głównym motywem jest Husaria. Tak samo tym mocniejszym akcentem orła ma być jego głowa i tułów. Oczywiście dojdą jeszcze cienie wokół.desaparecido pisze:To jeszcze chyba nie koniec? Praca na razie taka sobie, oczywiście jeśli chodzi o wykonanie, to jedno skrzydło wygląda jakby gościowi tuszu zabrakło i leciał na ostatkach, to samo szpony. Niech Ci to poprawi bo dziara ma potencjał.
Sorry zapomniałem jeszcze dodać, prawe skrzydło dlatego tak wygląda bo część już jest zagojona. Wczoraj tylko góra tego skrzydła była kończona.
-
Kozak jak c*** :)sooql pisze:[link]
-
Mistrzostwo!sooql pisze:[link]

-
Ciekawe ile jeszcze osób wydziabie sobie tego samego husara.
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Ma ktoś foto tatuażu kibica PB desperados? Z góry dzeki
-
jak było to sorry

-
[link]
Nie wiem czy chodziło o to .
Nie wiem czy chodziło o to .
"I choć na głowie jest problemów sterta,
Do końca świata Polonia, Oderka."
Do końca świata Polonia, Oderka."
-
Nie wytrzymalem i musialem sie zalogowac zeby napisac jednego posta.