Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
maślanka truskawkowa
Re: Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
na pocieszenie z dedykacją dla wszystkich którzy są sceptyczni wobec obijania kacapów. taka szybka rozkmina
na tym filmie od Ruskiego obrywa polski dziennikarz (i zarazem kibic co nie jest tajemnicą)
http://www.youtube.com/watch?v=FTeEbPU34WE
widac przez chwile od tyłu goscia który go nokautuje (ma spodenki moro i czarną bluze zawiązaną na pasie)
a tutaj jest już kopany przez Polaków
pierwszy raz
http://demotywatory.pl/3831377/Wstyd-mi-za-was
a potem drugi raz
http://s14.postimage.org/5swtw3kjz/4715 ... 6119_o.jpg
:)
na tym filmie od Ruskiego obrywa polski dziennikarz (i zarazem kibic co nie jest tajemnicą)
http://www.youtube.com/watch?v=FTeEbPU34WE
widac przez chwile od tyłu goscia który go nokautuje (ma spodenki moro i czarną bluze zawiązaną na pasie)
a tutaj jest już kopany przez Polaków
pierwszy raz
http://demotywatory.pl/3831377/Wstyd-mi-za-was
a potem drugi raz
http://s14.postimage.org/5swtw3kjz/4715 ... 6119_o.jpg
:)
isis pisze:Ruda kyrwa już się tłumaczy dal putina przez telefon

-
spinakier
Grecja-Rosja 16.czerwiec.2012 (sobota) g20,45.Warszawa MOBILIZACJA ,tfusk ty matole.
pamiętac należy że kominiara dobrze na twarzy Leży.
-
antypiknik
http://www.polskieradio.pl/114/1985/Art ... h-pilkarzy
Tymczasem pikniki zabieraja sie za szycie sektorowki-jestem ciekaw co z tego wyjdzie :D
Tymczasem pikniki zabieraja sie za szycie sektorowki-jestem ciekaw co z tego wyjdzie :D
EBE1977 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=EfL9u0k-BPU
4:55
To chyba ten dziennikarz co wyłapał od kacapów?
zgadza się
Lepiej sie ubrac tak jak "normalni" kibice, latwiej wmieszać sie w tlum...spinakier pisze:Grecja-Rosja 16.czerwiec.2012 (sobota) g20,45.Warszawa MOBILIZACJA ,tfusk ty matole.
dobrze było !!! ktoś wczesniej napisał że nie widział za dużo ekip , trzeba było wyjśc z domu bo ja widziałem sporo :D
Członkowie Ruchu Palikota pomagali przy organizacji Marszu Rosjan. http://vod.gazetapolska.pl/1903-czyje-i ... h-palikota
-
woldemort1
Tylu zatrzymanych bo o identyfikacje nie trudno , tyle ludzi z niepozasłanianymi twarzami ze az przykro patrzec. Chyba super bystrym byc nie trzeba zeby chociaz szal zawiazac wokol twarzy.
Krajobraz jak po wojnie , ganianie do nocy , emocje wielkie.
co do samego meczu to Nasz doping to tylko- "POLSKA POLSKA " "POLSKA BIALO CZRWONI" i raz polecialo chyba " hej POLSKA goooool "
Krajobraz jak po wojnie , ganianie do nocy , emocje wielkie.
co do samego meczu to Nasz doping to tylko- "POLSKA POLSKA " "POLSKA BIALO CZRWONI" i raz polecialo chyba " hej POLSKA goooool "
-
CopA.C.A.B.ana
ku*** nie piszcie jakie ekipy się stawiły,bo niektórzy byli w kilka/kilkanaście osób.Nie ułatwiajcie pracy psiarni.
Spadło trochę postów dotyczących konkretnych miejsc i ekip. Myślcie.
Chuligani z Polski i Rosji, którzy bili się na ulicach Warszawy, chwalą się filmami z zajść w
internecie - donosi "Rzeczpospolita".Część filmów zamieszczonych w sieci ze starć kiboli z Polski i Rosji pozwala na łatwe zidentyfikowanie uczestników zajść. Niektóre zostały zamieszczone przez przypadkowych obserwatorów, a inne - przez samych bojówkarzy.
- Zabezpieczamy je - mówi "Rz" rzecznik Komendy Głównej Policji Mariusz Sokołowski. Zapewnia, że monitorowane są witryny zarówno polskie, jak i zagraniczne.
Tymczasem kibice wypisują na forach ostrzeżenia. "K..., nie wrzucać zdjęć, gdzie są nasi bez kominiarek. Widać twarze" - czytamy na jednej z witryn internetowych.
internecie - donosi "Rzeczpospolita".Część filmów zamieszczonych w sieci ze starć kiboli z Polski i Rosji pozwala na łatwe zidentyfikowanie uczestników zajść. Niektóre zostały zamieszczone przez przypadkowych obserwatorów, a inne - przez samych bojówkarzy.
- Zabezpieczamy je - mówi "Rz" rzecznik Komendy Głównej Policji Mariusz Sokołowski. Zapewnia, że monitorowane są witryny zarówno polskie, jak i zagraniczne.
Tymczasem kibice wypisują na forach ostrzeżenia. "K..., nie wrzucać zdjęć, gdzie są nasi bez kominiarek. Widać twarze" - czytamy na jednej z witryn internetowych.
-
neutralny_kibol
8:28 - tajniacy w koszulkach PolskiEBE1977 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=EfL9u0k-BPU
4:55
To chyba ten dziennikarz co wyłapał od kacapów?
-
Chusteczka
Emocje opadly, może już powoli zacznijmy zajmować się tym, co przed a nie za nami.
Mecze wracają do Polski i oba dość ciekawe. Iroli zjeżdża go Gdańska cala mase, Hiszpanów też pełno. Dziś znowu większość stadionu zajmą kibice obu drużyn.
Chorwaci w Poznaniu wiadomo że jest ich dużo, najsłabsi kibicowsko Włosi. Pomijając fakt że irole i hiszpanie nie są kibicami z krwi i kości tak jak my to rozumiemy to liczby mają bardzo dobre.
Mecze wracają do Polski i oba dość ciekawe. Iroli zjeżdża go Gdańska cala mase, Hiszpanów też pełno. Dziś znowu większość stadionu zajmą kibice obu drużyn.
Chorwaci w Poznaniu wiadomo że jest ich dużo, najsłabsi kibicowsko Włosi. Pomijając fakt że irole i hiszpanie nie są kibicami z krwi i kości tak jak my to rozumiemy to liczby mają bardzo dobre.
-
Lord of North
-
Lord of North
-
HolyShield
Jedna z wersji Rosjan. Warszawa 12 czerwca.
http://lads-from-riga.livejournal.com/589482.html
ktoś by przetłumaczył? bo google slabo to idzie... ale chyba na koniec się odgrażają Ruscy :) heheHolyShield pisze:Jedna z wersji Rosjan. Warszawa 12 czerwca.
Do tej pory szanowałem Korwina,ale jego zachowanie(z tego co widziałem na filmie)zmieniło mój pogląd na jego temat.Pewnie gdyby był wyżej u władzy,już by sie tak ochoczo nie pokazywał wsród kiboli.
Na Ukrainie ruskie chętniejsze na harce w równych liczbach:
Torpedo Moskwa 20 vs 20 Dynamo Kijów- Wygrana Torpedo
Krylia Samara 8 vs 8 Cska Kijów- Wygrana Cska Kijów
Oprócz tego CSKA Kijów kroi flagę Szwedom, a poza tym gdzieś znalazłem zdjęcie Dinamo Briest z reprezentacyjną faną Unionu Berlin.
Oprócz tego CSKA Kijów kroi flagę Szwedom, a poza tym gdzieś znalazłem zdjęcie Dinamo Briest z reprezentacyjną faną Unionu Berlin.
W dodatku w Lwowie pare ruskich dostalo od Karpaty Lwow po glowie.martex.44 pisze:Na Ukrainie ruskie chętniejsze na harce w równych liczbach:
-
Metanabol
martex.44 pisze:Na Ukrainie ruskie chętniejsze na harce w równych liczbach:
Bo wiedzą, że w Polsce nic nie zdziałają, tylko nie chcą się do tego przyznać.
Ciekawe ujęcie pokazała przypadkiem na kilka godzin przed meczem telewizja, chyba Polsat lub WSI24. Więc reporter chyba z braku pomysłu na relację chodził pod stadionem, konkretniem pod którymś z wejść i rozmawiał z napotkanymi ludzmi (ktoś chciał kupić bilet, jakiś zespół co będzie gdzieś tam grał i tańczył, cateringiem itp.) o atmosferze, meczu, wyniku itp. nagle przed bramą pojawiło się kliku 6-7 gości niosących na ramienu po wielkiej niebieskiej wypchanej torbie, takiej w jakich np. wygodnie nosić sektorówki. Wszyscy mieli na szyjach jakieś zielone identyfikatory, szybko weszli nie sprawdzani przez bramę i tyle. Sytuacja jakich wiele, nic nadzwyczajnego, ale jednak gdy zdesperowany reporter w poszukiwaniu jakiegokolwiek ciekawszego tematu, dopadł ostatniego z nich (reszta nie chciała z nim gadać) i zapytał co niosą w tak wielkich i ciężkich torbach, nie usłyszał odpowiedzi, nalegał dalej dociekał, że to pewnie piłki, gościu wkońcu odpowiedział (czystą polszczyzną, bez akcentu), że- nie to nie piłki, to niespodzianka, nie powie co, ale będzie widać i wszyscy zobaczą to na meczu, przy czym strzelił głupi szyderczy usmiech do kamery reportera.
Nie twierdze, że wnosili oni tę ruską sektorówkę, ale wydaje się to wielce prawdopodobne. Jeśli tak to pojawia się pytanie dlaczego wnosili/wnosił to polak/polacy-pracownicy ambasady, russofile? Może widział to ktoś jeszcze i potwierdzi.
Nie twierdze, że wnosili oni tę ruską sektorówkę, ale wydaje się to wielce prawdopodobne. Jeśli tak to pojawia się pytanie dlaczego wnosili/wnosił to polak/polacy-pracownicy ambasady, russofile? Może widział to ktoś jeszcze i potwierdzi.
-
robertLBN.
Pokazaliśmy ruskim cepom jaka drzemie w nas siła. :) Cóż... szkoda że nie chcieli zatańczyć za miastem.
-
ejcu
Ruska sektrówka była wnoszona normalnie przez bramy i sprawdzana.NGL pisze:Ciekawe ujęcie pokazała przypadkiem na kilka godzin przed meczem telewizja, chyba Polsat lub WSI24. Więc reporter chyba z braku pomysłu na relację chodził pod stadionem, konkretniem pod którymś z wejść i rozmawiał z napotkanymi ludzmi (ktoś chciał kupić bilet, jakiś zespół co będzie gdzieś tam grał i tańczył, cateringiem itp.) o atmosferze, meczu, wyniku itp. nagle przed bramą pojawiło się kliku 6-7 gości niosących na ramienu po wielkiej niebieskiej wypchanej torbie, takiej w jakich np. wygodnie nosić sektorówki. Wszyscy mieli na szyjach jakieś zielone identyfikatory, szybko weszli nie sprawdzani przez bramę i tyle. Sytuacja jakich wiele, nic nadzwyczajnego, ale jednak gdy zdesperowany reporter w poszukiwaniu jakiegokolwiek ciekawszego tematu, dopadł ostatniego z nich (reszta nie chciała z nim gadać) i zapytał co niosą w tak wielkich i ciężkich torbach, nie usłyszał odpowiedzi, nalegał dalej dociekał, że to pewnie piłki, gościu wkońcu odpowiedział (czystą polszczyzną, bez akcentu), że- nie to nie piłki, to niespodzianka, nie powie co, ale będzie widać i wszyscy zobaczą to na meczu, przy czym strzelił głupi szyderczy usmiech do kamery reportera.
-
obserwuj post
odnosnie sekrorowki
http://euro2012.dziennik.pl/news/artyku ... -narodowym
Az lezka sie w oku kreci obserwujac z drugiego konca swiata na to co sie do tej pory dzieje a przeciez ojro dopiero co sie zaczelo. Co bedzie dalej czas pokaze, na pewno przyjada szwaby oby angole.
WIELKA POLSKA KIBICOWSKA.
http://euro2012.dziennik.pl/news/artyku ... -narodowym
Az lezka sie w oku kreci obserwujac z drugiego konca swiata na to co sie do tej pory dzieje a przeciez ojro dopiero co sie zaczelo. Co bedzie dalej czas pokaze, na pewno przyjada szwaby oby angole.
WIELKA POLSKA KIBICOWSKA.
Dziwi postawa Ruskich szczególnie Cska Moskwa. Pamiętam ich mecz w Moskwie z Lechem w europejskich pucharach. Następnie Ruscy chyba podczas wyjazdu do Nancy(jak się mylę niech ktoś poprawi) wywiesili transparent ,, Respect tu KKS to be continued....". Jak widać ciąg dalszy nie nastąpił bo brakło im no nie wiem odwagi?? Może to dziwić oglądając ich ustawki, gdzie katują się na glebie. U nas to trochę inaczej wygląda, ale myślę że mieli obawy szczególnie będąc na obcym terenie tak naprawdę wiedzieli, ze jest na nich mega ciśnienie i na uboczu mogą spotkać mega bandę...
Na forach trwa dyskusja podobnego poziomu jak czasem tutaj o tym, że Polacy bili przypadkowe osoby etc, a tak naprawdę to ciężkie życie mieli tutaj zarówno Chorwaci jak i Rosjanie, a przecież to czołówka Europy. Dodać należy przygody Anglików w Krakowie i tak naprawdę wychodzi, że gdybyśmy wspólnie jeździli na wyjazdy kadry to naprawdę w Europie nie byłoby na nas mocnych!!! Czołowe ekipy odmawiają Polakom, a potem piszą że pogonili naszych pikników... Trochę żenujące, ale niestety prawdziwe...
2018 rok Mundial w Rosji i mecz Rosja-Polska w Moskwie... To byłby mega hit i byłoby naprawdę gorąco, ale to póki co strefa marzeń.
Na forach trwa dyskusja podobnego poziomu jak czasem tutaj o tym, że Polacy bili przypadkowe osoby etc, a tak naprawdę to ciężkie życie mieli tutaj zarówno Chorwaci jak i Rosjanie, a przecież to czołówka Europy. Dodać należy przygody Anglików w Krakowie i tak naprawdę wychodzi, że gdybyśmy wspólnie jeździli na wyjazdy kadry to naprawdę w Europie nie byłoby na nas mocnych!!! Czołowe ekipy odmawiają Polakom, a potem piszą że pogonili naszych pikników... Trochę żenujące, ale niestety prawdziwe...
2018 rok Mundial w Rosji i mecz Rosja-Polska w Moskwie... To byłby mega hit i byłoby naprawdę gorąco, ale to póki co strefa marzeń.
Na meczu z Czechami piknicy będa mieć sektorówke,smieszy mnie to że nam zabraniają,a sami ją będa mieli,przecież to bardzo niebezpieczne taka duża flaga.
-
maślanka truskawkowa
Przepraszam za OT, ale to powyżej to nie jest prawda, nie słuchajcie tych bzdur.bunio5 pisze:Ja dałem sobie spokój z korwinem jużjakiśczas temu. A najgorsze, że wącha sięz palikotem - wspólny marsz wolnych konopii. Dajcie sobie z nim spokój To nie jest człowiek do rządzenia.debiutant pisze:Do tej pory szanowałem Korwina,ale jego zachowanie(z tego co widziałem na filmie)zmieniło mój pogląd na jego temat.Pewnie gdyby był wyżej u władzy,już by sie tak ochoczo nie pokazywał wsród kiboli.
Korwin nigdy nie wąchał się z Palikotem.
Zainteresowani wiedzą, że w czasie kampanii wyborczej na UW odbyła się jedna z najbardziej rzeczowych debat, właśnie pomiędzy Korwinem a Palikotem.
Wszyscy ci, którzy znają Korwin-Mikkego wiedzą doskonale że jest to człowiek bezkompromisowy i oprócz Ligi Polskich Rodzin, nigdy się z nikim nie układał. Honor nie pozwala mu się układać nawet z PJN czy Prawicą Rzeczpospolitej a nawet z lewicowym, socjalistycznym PiSem, więc do dopiero z Palikotem. I to głównie dlatego partia Korwina nie jest w sejmie.
Wiedzą to nawet wszyscy ci, którzy śledzą stronę Korwina i widzą w jaki sposób Korwin jedzie po Palikocie jak po psie, podobnie zresztą robią jego wszyscy sympatycy.
Odnośnie uczestnictwa w Marszu Wyzwolenia Konopi, chciałbym tylko zauważyć że Korwin Mikke od 20 lat chce legalnej marihuany (przed Nową Prawicą, w programie UPR), natomiast Palikot raptem od dwóch lat, po to żeby zjednać sobie młodzież przeciwną Tuskowi, zresztą co ja będę pisał, wiadomo jaki to człowiek.
Nie jestem zagorzałym fanem Korwina, ale mam subskrypcję na jego stronie, ponieważ są tam najbardziej rzetelne i obiektywne informacje ze Świata (wszystko czyta się zupełnie odwrotnie niż w polskich mediach).
Piszę to nie dlatego żeby w jakikolwiek sposób bronić Korwin-Mikkego, tylko dlatego że potrafię spojrzeć na sprawę obiektywnie, bo miałem z tym człowiekiem trochę do czynienia.
-
Zerwikaptur
sektorówka pikoli ma 50 na 30 metrów ,ci od ktorych wyszedl pomysl organizuja pikoli do jej rozwiniecia we Wroclawiu jak mowia potrzeba setek ludzi (widac nie wiedza jak ja rozwinac albo wie jak tylko kilku z nich) co ciekawe maja zgode uefa ,ruskie na swoja uzyskali zgode kilka miechow temu
-
Warszawiak_L_
Bez Ciśnień pisze:Z wydarzeń około meczowych.
W nocy z wtorku na środę, po meczu Polska-Rosja, ekipa Polonii wraz z ziomkami z Realu Saragossa obija kibiców Legii, która próbuje szczęścia w ataku na knajpę na Starówce, gdzie biesiadują poloniści. Legioniści w kominach ruszają z okrzykiem "Warsaw Fans Hooligans", jednak nacinają się konkretnie i zostają pogonieni (na pewno jeden ciężki KO). Momentalnie zjawiają się tajniaki i przerywają cała zabawę. 3 Polonistów zostaje zawiniętych w wyniku zajść.
A nikt ze strony "czarnuchów" nie miał przedłużaczy ?
prawie w każdym serwisie informacyjnym w tv jest mowa o szyciu ogromnej flagi
redaktorzy podniecają się niemiłosiernie i używają już dobitnie kumatego stwierdzenia "sektorówka", że największa, że najlepsza na świecie itd...
nikt z nich nigdy nie widział sektorówki w polskiej lidze ?!
redaktorzy podniecają się niemiłosiernie i używają już dobitnie kumatego stwierdzenia "sektorówka", że największa, że najlepsza na świecie itd...
nikt z nich nigdy nie widział sektorówki w polskiej lidze ?!
-
White Angels
Sponsorowana flaga dwoch firm koszt 4o tys rozbite na poł..Zimoch nakrecil wiec teraz kto ja bedzie rozkładał..jak janusz..januszowi nie rowny..;)
Obie strony bez sprzętu. A"czarnuchów" to u siebie w domu poszukaj.Warszawiak_L_ pisze:Bez Ciśnień pisze:Z wydarzeń około meczowych.
W nocy z wtorku na środę, po meczu Polska-Rosja, ekipa Polonii wraz z ziomkami z Realu Saragossa obija kibiców Legii, która próbuje szczęścia w ataku na knajpę na Starówce, gdzie biesiadują poloniści. Legioniści w kominach ruszają z okrzykiem "Warsaw Fans Hooligans", jednak nacinają się konkretnie i zostają pogonieni (na pewno jeden ciężki KO). Momentalnie zjawiają się tajniaki i przerywają cała zabawę. 3 Polonistów zostaje zawiniętych w wyniku zajść.
A nikt ze strony "czarnuchów" nie miał przedłużaczy ?
-
spinakier
Ktoś tam napisał o koktajlach ja wiem że to nie honorowe ,ale te czarnuchy strzelają do nas osobiście zabrakło mi trochę świec dymnych i tego typu sprzętu,Mobilizacja.
Woleli aresztowac zamiast rozmawiac robili nagonki ,szczuli społeczeństwo prowokowali to teraz im za to zapłacimy W.O.J.N.A
Woleli aresztowac zamiast rozmawiac robili nagonki ,szczuli społeczeństwo prowokowali to teraz im za to zapłacimy W.O.J.N.A
ochłoń chłopiespinakier pisze:Ktoś tam napisał o koktajlach ja wiem że to nie honorowe ,ale te czarnuchy strzelają do nas osobiście zabrakło mi trochę świec dymnych i tego typu sprzętu, Mobilizacja.
Niektóre tajniaki z tego co widze na filmikach były w barwach Polski nawet z szalikami chyba.Tak jak piszesz,fotografować jak się da...
-
robertLBN.
Węgrzy byli widziani na mieście nawet z czterema Węgrami udało zamienić się parę słów jedyne z nich były że zrozumiałem po to żeby pomóc Polskim braciom. SZACUN DLA NICH NA ZAWSZE z Mojej strony.