Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
Co to za d*** w koszulce o smoleńsku na poprzedniej stronie?
-
jestesmywaszastolica pisze:idź gimboju pisać listy do jw, albo złożyć kwiaty pod jakimś kacapskim pomnikiem,a nie produkujesz się na tym forum.
chyba, że masz coś ciekawego odnośnie euro12. czekam na rewelacje z waszej strony
Nie łykaj wszystkiego, co ktoś tutaj wypisuje. Każdy pierwszy dzieciak, może się tutaj zarejestrować i pisać głupoty.
-
Ally czy jak jej tam, co do wyroków, grzywny i kary wiezienia w zawieszeniu, ale o jakie kwoty i długości nie podali na razie.Krzesełko Stadionu pisze:Co to za d*** w koszulce o smoleńsku na poprzedniej stronie?
My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę...
ta cała ally.Bodajże kilka osób z Legii ją chyba kiedyś dobrze poznało ?Krzesełko Stadionu pisze:Co to za d*** w koszulce o smoleńsku na poprzedniej stronie?
-
A ryży swoje........
[link]
[link]
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
Bedąc dzisiaj na lotnisku a pozniej na centralnym w Warszawie (powrot z urlopu) widzialem naprawde duzo ryjow ruskich mocno obitych...
-
kolega wyrok będzie miał w piątek, zobaczymy.nieznajomy05 pisze:
Jakie wyroki?
RZ SIERPEM RAZ MLOTEM W CZERWONA CHOLOTE!
kibic swojego portfela
-
Dokładnie.
Nie wszyscy wychodzili w blask kamer :)
Nie wszyscy wychodzili w blask kamer :)
-
Specyficznie wyglądała sytuacja jak armia pikników idzie w jedną strone ze spiewem "Polska biało-czerwoni a druga banda okrzykiem z "Polska,Polska Kibolska"
Trzeba przyznać że było dużo starć na naszą korzyść z kacapami. Policja też dwa razy przegoniona pod strefą kibica. Zaczęło się od kibica złapanego przez psy (chyba za racę ?) Szkoda że nie dało rady go odbić. Wielkie brawa dla tych którym się chciało. Rosjanie zaskoczyli mnie na minus ,spodziewałem się po nich więcej.
Trzeba przyznać że było dużo starć na naszą korzyść z kacapami. Policja też dwa razy przegoniona pod strefą kibica. Zaczęło się od kibica złapanego przez psy (chyba za racę ?) Szkoda że nie dało rady go odbić. Wielkie brawa dla tych którym się chciało. Rosjanie zaskoczyli mnie na minus ,spodziewałem się po nich więcej.
-
-
na pocieszenie z dedykacją dla wszystkich którzy są sceptyczni wobec obijania kacapów. taka szybka rozkmina
na tym filmie od Ruskiego obrywa polski dziennikarz (i zarazem kibic co nie jest tajemnicą)
http://www.youtube.com/watch?v=FTeEbPU34WE
widac przez chwile od tyłu goscia który go nokautuje (ma spodenki moro i czarną bluze zawiązaną na pasie)
a tutaj jest już kopany przez Polaków
pierwszy raz
[link]
a potem drugi raz
[link]
:)
na tym filmie od Ruskiego obrywa polski dziennikarz (i zarazem kibic co nie jest tajemnicą)
http://www.youtube.com/watch?v=FTeEbPU34WE
widac przez chwile od tyłu goscia który go nokautuje (ma spodenki moro i czarną bluze zawiązaną na pasie)
a tutaj jest już kopany przez Polaków
pierwszy raz
[link]
a potem drugi raz
[link]
:)
-
isis pisze:Ruda kyrwa już się tłumaczy dal putina przez telefon

Grecja-Rosja 16.czerwiec.2012 (sobota) g20,45.Warszawa MOBILIZACJA ,tfusk ty matole.
pamiętac należy że kominiara dobrze na twarzy Leży.
Ziomeczki sorka że rozwalam temat ale to w kontekście walki z lewactwem,kacapami i innymi antifami.
Kolejna pedalska akcja KSP -[link]
Wypieracie się wszystkiego a każdy bez problemu może odwiedzić wasze forum.
Uważam że trzeba tępić na stadionach które są enklawą prawicy jakiekolwiek lewactwo.
Wracając do EURO zapowiada się ciekawie cały turniej w sensie zajść po meczach. Teraz modle się aby Polska awansowała na MŚ w Rosji 2018 :)
Kolejna pedalska akcja KSP -[link]
Wypieracie się wszystkiego a każdy bez problemu może odwiedzić wasze forum.
Uważam że trzeba tępić na stadionach które są enklawą prawicy jakiekolwiek lewactwo.
Wracając do EURO zapowiada się ciekawie cały turniej w sensie zajść po meczach. Teraz modle się aby Polska awansowała na MŚ w Rosji 2018 :)
-
-
Pozwolę sobie wrzucić taki oto link z Pyta.pl
http://www.youtube.com/watch?v=EfL9u0k-BPU
Wiadomo jak to pyta, ale też ukazuje jaki rozpierdol tam był i jak psy były zdezorientowani (Nasi, pikole, menele, tajniacy i w c*** reporterów). Zajebisty moment jak zawinięty koleś śpiew "Polska, biało-czerwoni.."
http://www.youtube.com/watch?v=EfL9u0k-BPU
Wiadomo jak to pyta, ale też ukazuje jaki rozpierdol tam był i jak psy były zdezorientowani (Nasi, pikole, menele, tajniacy i w c*** reporterów). Zajebisty moment jak zawinięty koleś śpiew "Polska, biało-czerwoni.."
[link]
Tymczasem pikniki zabieraja sie za szycie sektorowki-jestem ciekaw co z tego wyjdzie :D
Tymczasem pikniki zabieraja sie za szycie sektorowki-jestem ciekaw co z tego wyjdzie :D
-
EBE1977 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=EfL9u0k-BPU
4:55
To chyba ten dziennikarz co wyłapał od kacapów?
zgadza się

Do Warszawy dojechałem o godzinie 6 rano , gdy Naszych narodowych barw nie było widać a sporo widzianych Hiszpanów , lecz obraz radykalnie się zmienił od może 8-10 gdy miasto obudziło się do życia :) Pełno osób z szalami , flagami , wymalowanymi twarzami i tu Mnie osobiście zdziwiło że nie tylko Polacy , lecz nawet murzyni , niemcy , Hiszpanie itd z dużym uśmiechem nosili Nasze barwy narodowe ( może to sposób by nie oberwać? ) z godziny na godzine coraz to większa gorączka , sporo śpiewu dało się zaobserwować , bary od otwarcia zalegane. Już o godzinie 16 na ulicach sporo szajek klubowych wyróżniających się od tłumu , nie mam zamiaru wymieniać żeby sztucznie nie prowokować napinaczy kogo było więcej a kogo mniej.. dało się zaobserwować jak ruski dostają oklep , lecz pojedyńcze osoby które chciały sobie pośpiewać , lecz naprawdę dużo incydentów takich nie było , ponieważ dało się odczuć na plecach ogromną ilość tajniaków wymieszanych w tłumnie , kilka sytuacji uświadomiło tylko , gdy ktoś zaczął uciekać z cudzym portfelem a druga oosba go goniła nagle 10 tajniaków już z tłumu się wyrwało i najmniejszych szans na ucieczkę nie było. Wszystko o 360 stopni odwróciło się po meczu ,gdy tak nielubiane bandy kiboli już zaczeły pojawiać się na zbiórce która została słusznie przeniesiona w inne miejsce:) I jak widać dało to duży efekt ze stadionu na początku wracało pełno pikoli, lecz po paru minutach zaczeli się wyłaniać rosjanie którzy wiedzieli że tak miło jak po południu już nie będzie po okrzykach ,, Fuck rosija " itd , itp :) Już na początku pierwsze osoby dostają oklep jak się stawiały przy ,, zmianie właściciela barw " i nagle większy tłumek rosjan został zauważony ... No i się zaczeło:) nagle sporo kumatych band ruszyło w ich stronę co tu dużo mówić ,,WOJNAAAAAAA!!" Polacy kroją , ruscy po obiciu na ziemi dość częsty widok , ktoś tam nieraz próbuje bolszewikom wstać , niektórzy płakali że ruscy Nam nic nie zrobili , ale to wzbudzało tylko śmiech. Po większych obicach troszkę jakbyśmy odpuścili i tylko prowokowali ruskich żeby chociaż ktoś stanął do walki , lecz oni ze spuszczonymi głowami . Niektórych wzruszał fakt , gdy bolszewicy leżeli na ziemi mocno poturbowani bez samodzielnej możliwości wstania , lecz Mnie osobiście ten widok bardziej cieszył niż martwił , napewno udowodniliśmy że k******* w Naszym kraju są bardzo niemile widziani. Może myśleli że w TV pokażą że tutaj nie ma agresji i kupili tą bajkę to mogą się lansować ile chcą a Nam to przeszkadzać nie będzie , ale jednak tak nie było. Ogólnie wszystko na wielki + dla Nas oczywiście.Pozdrowienia dla każdej kumatej szajki których było naprawdę wiele i jak to się w Naszym kraju mówi :) RAZ SIERPEM , RAZ MŁOTEM ! CZERWONĄ CHOŁOTE !
Do następnego..:)
Do następnego..:)
-
Lepiej sie ubrac tak jak "normalni" kibice, latwiej wmieszać sie w tlum...spinakier pisze:Grecja-Rosja 16.czerwiec.2012 (sobota) g20,45.Warszawa MOBILIZACJA ,tfusk ty matole.
mówię zdrówko, chociaż wiem że nie pójdzie na zdrowie.
-
dobrze było !!! ktoś wczesniej napisał że nie widział za dużo ekip , trzeba było wyjśc z domu bo ja widziałem sporo :D
-
Był nie był... h** was to w ogóle obchodzi?! Trzeba było jechać jeden z drugim do Stolicy to byście widzieli kto gdzie i jak, a nie ku*** siedzieć w kapciach przed pc i udawać chuliganów na odległośc komentując najświeższe filmiki na youtube, czy też foty na facebooku.
Dobrze było pozdro dla obecnych!
Dobrze było pozdro dla obecnych!
-
Członkowie Ruchu Palikota pomagali przy organizacji Marszu Rosjan. [link]
-
Byłem we wtorek w Stolicy. Ogólnie na pare godzin przed meczem w centrum spokój, widziałem ogromne grupy pijanych pikoli w cylindrach i flagach na plecach głównie mam tu na myśli naszych pikoli, chociaż też widziałem najebanych Irlandczyków w ich barwach którzy pytali "czy idziemy z nimi bić ruskich" hehe. widziałem też sporo pikoli z rosji, co najbardziej mnie smieszyło kibice małysza w naszych barwach chętnie pozowali z nimi do zdjęć bądź też pili alkohol. Ogólnie co do tych grupek ruskich w centrum to nie zachowywały sie prowokacyjnie w sumie wyglądali na niezainteresowanych żadnymi spięciami. Po meczu w centrum jednak do późnych godzin nocnych dochodzi do incydentów raczej szybko gaszonych ucieczką ruskich chociaz nasi pikole tez pare razy palili wrotki. Najgorsze (moim zdaniem oczywiście) to zajścia, w których obrywali zwykli przechodnie, mam tu na myśli fakt ze kacapy najmocniejsze robiły się na widok pazi z trąbkami, ale ogólnie domyślam się ze sporo ruskich pikoli wyłapywało w ten sposób. Ogólnie to psiarnia nie wyrabiała i często wpadała gdy już nic sie nie działo i często pokręcała przypadkowych ludzi. Z widzianych ekip to mogę jedynie napisac ze widziałem małolatów w białych koszulkach w około 30 osób ciupiących na ruskich w samym centrum przy wyjsciu z podziemi. Tyle ode mnie, piszę o tym co widzialem w centrum.
-
Tylu zatrzymanych bo o identyfikacje nie trudno , tyle ludzi z niepozasłanianymi twarzami ze az przykro patrzec. Chyba super bystrym byc nie trzeba zeby chociaz szal zawiazac wokol twarzy.
Krajobraz jak po wojnie , ganianie do nocy , emocje wielkie.
co do samego meczu to Nasz doping to tylko- "POLSKA POLSKA " "POLSKA BIALO CZRWONI" i raz polecialo chyba " hej POLSKA goooool "
Krajobraz jak po wojnie , ganianie do nocy , emocje wielkie.
co do samego meczu to Nasz doping to tylko- "POLSKA POLSKA " "POLSKA BIALO CZRWONI" i raz polecialo chyba " hej POLSKA goooool "
-
ku*** nie piszcie jakie ekipy się stawiły,bo niektórzy byli w kilka/kilkanaście osób.Nie ułatwiajcie pracy psiarni.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Jak ktoś tu wcześniej wspomniał, wstydu nie było. Europa niech sra dalej w gacie przed nami. Wysokiego PKB i autostrad może nie mamy, ale za to mamy ku*** charakter. I z tego jestem dumny.
-
napewno cieszy, że to pójdzie w świat(głównie dzieki "POlskim" mediom) i na długo zostanie zapamiętane, że ruskim wyszło bokiem panoszenie się na Polskiej Ziemi. jedyne co razi w oczy to zbyt duża ilość poszkodowanych przypadkowych osób, pikników i kibiców małysza ale takie życie, akcje w mieście spontaniczne i z rozmachem.pieciul pisze:Jak ktoś tu wcześniej wspomniał, wstydu nie było. Europa niech sra dalej w gacie przed nami. Wysokiego PKB i autostrad może nie mamy, ale za to mamy ku*** charakter. I z tego jestem dumny.
-
Spadło trochę postów dotyczących konkretnych miejsc i ekip. Myślcie.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Chuligani z Polski i Rosji, którzy bili się na ulicach Warszawy, chwalą się filmami z zajść w
internecie - donosi "Rzeczpospolita".Część filmów zamieszczonych w sieci ze starć kiboli z Polski i Rosji pozwala na łatwe zidentyfikowanie uczestników zajść. Niektóre zostały zamieszczone przez przypadkowych obserwatorów, a inne - przez samych bojówkarzy.
- Zabezpieczamy je - mówi "Rz" rzecznik Komendy Głównej Policji Mariusz Sokołowski. Zapewnia, że monitorowane są witryny zarówno polskie, jak i zagraniczne.
Tymczasem kibice wypisują na forach ostrzeżenia. "K..., nie wrzucać zdjęć, gdzie są nasi bez kominiarek. Widać twarze" - czytamy na jednej z witryn internetowych.
internecie - donosi "Rzeczpospolita".Część filmów zamieszczonych w sieci ze starć kiboli z Polski i Rosji pozwala na łatwe zidentyfikowanie uczestników zajść. Niektóre zostały zamieszczone przez przypadkowych obserwatorów, a inne - przez samych bojówkarzy.
- Zabezpieczamy je - mówi "Rz" rzecznik Komendy Głównej Policji Mariusz Sokołowski. Zapewnia, że monitorowane są witryny zarówno polskie, jak i zagraniczne.
Tymczasem kibice wypisują na forach ostrzeżenia. "K..., nie wrzucać zdjęć, gdzie są nasi bez kominiarek. Widać twarze" - czytamy na jednej z witryn internetowych.
-
8:28 - tajniacy w koszulkach PolskiEBE1977 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=EfL9u0k-BPU
-
Emocje opadly, może już powoli zacznijmy zajmować się tym, co przed a nie za nami.
Mecze wracają do Polski i oba dość ciekawe. Iroli zjeżdża go Gdańska cala mase, Hiszpanów też pełno. Dziś znowu większość stadionu zajmą kibice obu drużyn.
Chorwaci w Poznaniu wiadomo że jest ich dużo, najsłabsi kibicowsko Włosi. Pomijając fakt że irole i hiszpanie nie są kibicami z krwi i kości tak jak my to rozumiemy to liczby mają bardzo dobre.
Mecze wracają do Polski i oba dość ciekawe. Iroli zjeżdża go Gdańska cala mase, Hiszpanów też pełno. Dziś znowu większość stadionu zajmą kibice obu drużyn.
Chorwaci w Poznaniu wiadomo że jest ich dużo, najsłabsi kibicowsko Włosi. Pomijając fakt że irole i hiszpanie nie są kibicami z krwi i kości tak jak my to rozumiemy to liczby mają bardzo dobre.
-
neutralny_kibol pisze:8:28 - tajniacy w koszulkach PolskiEBE1977 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=EfL9u0k-BPU
Jebane zomo, takich k**** na filmikach widac multum!!!

-
PO co wypowiadają się osoby, których nie było w Stolicy, w centrum wydarzeń ? Jak można mieć cokolwiek do powiedzenia jeśli Was tam nie było. Nie macie pojęcia, ponieważ filmiki nie oddają tego co się działo. Milicja zawijała młodych chłopaków za fakt, że szli chodnikiem, Ruscy byli traktowani jak vipy, pełna swoboda i spontan bo zero reakcji ze strony niebieskich.
Powiem, że milicja sprowokowała całą sytuację, odpuściła ruskim i zawijała Polaków, jeśli ktoś był na Starówce to wie o czym mówię.
Psiarnia sama prowokowała zamieszki co widać po kominach pod stadionem. Dym miał być od kiedy płezydent Warszawy wydał zgodę. Dużo przypadkowych osób się włączyło bo zostali zaatakowani.
Jesteście jak krytycy filmowi, komentujecie to co zobaczycie na ekranie tv czy na [link].
Powiem, że milicja sprowokowała całą sytuację, odpuściła ruskim i zawijała Polaków, jeśli ktoś był na Starówce to wie o czym mówię.
Psiarnia sama prowokowała zamieszki co widać po kominach pod stadionem. Dym miał być od kiedy płezydent Warszawy wydał zgodę. Dużo przypadkowych osób się włączyło bo zostali zaatakowani.
Jesteście jak krytycy filmowi, komentujecie to co zobaczycie na ekranie tv czy na [link].
-
-
Jedna z wersji Rosjan. Warszawa 12 czerwca.
[link]
[link]
-
"W jakim my kraju żyjemy, że strzela się do Polaków aby ochronić przemarsz Rosjan w ich święto niepodległości !? Tym czasem w nasze święto niepodległości, pozwala się na zablokowanie legalnego marszu przez grupy lewackie wspierane przez Niemieckich anarchistów"
-
ktoś by przetłumaczył? bo google slabo to idzie... ale chyba na koniec się odgrażają Ruscy :) heheHolyShield pisze:Jedna z wersji Rosjan. Warszawa 12 czerwca.
[link]