Polska - Andora (2.06.2012)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

debiutant

Re: Polska - Andora (2.06.2012)

Post autor: debiutant » 03.06.2012, 11:11

No tu się zgadzam...ale brakuje tej atmosfery,patrząc nawet na ten filmik z hymnów co ktoś wrzucił wyżej,filmik sprzed 4 lat,a ja przed kompem słuchająć nasz hymn czuje dume,pełno Biało-Czerwonych barw,szwaby wygwizdują nasz hymn,kurwica nadal bierze nawet po 4 latach,my rewanżujemy się tym samym i dopingiem wgniatamy ich w ziemie...Szczerze mówiąć w d**** mam polańskiego,y powinnismy robic swoje i tyle,a polanskich itp zawsze mozna przecież wygwizdać,lepsze to by było,niż skandowanie jak wczoraj przez pikników ich nazwisk.
Obrazek

iparts.pl
Michał***24

Post autor: Michał***24 » 03.06.2012, 11:20

Tu masz racje a tym bardziej jak widzę młodego kolesia w koszulce benischa ha !A co do pikników to jest euro oni przyjdą ale jak Polacy nie wyjdą z grupy oni już się nie pojawią brakuje kibiców ale jeżeli chodzi o euro to nie da się tego zmienić bo to nie jest impreza dla kibiców kto wylosował to idzie ja czekam na eliminacje i chce zobaczyć ilu z tych pikników pojedzie za polską na wyjazd jeżeli nie będzie nam szło.

antypiknik

Post autor: antypiknik » 03.06.2012, 13:56

kończyć ten protest bo gówno dał. po EURO czas wrócić!

sasza1916

Post autor: sasza1916 » 03.06.2012, 14:03

Odbiegając trochę od tematu, nie wiecie gdzie można obejrzeć fotorelacje z meczów kadry powiedzmy w latach 2003-2010, oczywiście z głównym naciskiem na zdjęcia trybun? Bo ku*** próbuje znaleźć np. z meczu z Niemcami na mundialu w 2006 i ni c*** nie mogę

fluor

Post autor: fluor » 03.06.2012, 14:03

Spinacie się o to Euro, a w ostatnich latach zawsze gospodarze je bojkotują, bo takie są realia. Tak wogóle losowanie biletów odbywało się jeszcze przed wojną tuskową, było też wiadomo, że PZPN swoją pulę w dużej części rozda sponsorom, których już tylu nie będzie miał w swoich dziejach. 12 mln. głoszeń po bilety, wylosowanie to cud, do tego karty klubu kibica, które okazały się wielkim wałem... Euro jest dla kibiców przyjezdnych, gospodarze zawsze mają lipę.
Po Euro może być różnie, ale pikniki będą licznie, co to jest kilka meczów na rok reprezentacji? Warto się tym tyle przejmować? Minie euroszał to się okaże co będzie.

permanent

Post autor: permanent » 03.06.2012, 16:51

fluor pisze:12 mln. głoszeń po bilety, wylosowanie to cud, do tego karty klubu kibica, które okazały się wielkim wałem... Euro jest dla kibiców przyjezdnych, gospodarze zawsze mają lipę.
Po Euro może być różnie, ale pikniki będą licznie, co to jest kilka meczów na rok reprezentacji? Warto się tym tyle przejmować? Minie euroszał to się okaże co będzie.
Nie wiesz to nie pisz!!! O bilety na mecze Polaków było bardzo łatwo. No chyba że mówisz o loterii coli makburgerów itd. Na portalu uefa bilet można było dostać z palcem w tyłku, szczególnie ostatnio.
permanent mówi jak jest

Nordfront

Post autor: Nordfront » 03.06.2012, 17:00

debiutant pisze:Powiem szczerze zaczynam się gubić już o co chodzi z tym bojkotem,tymbardziej że jeszcze pół tora roku temu jeżdzilismy na nią.
po 1 problemy biletowe
po 2 jakis z****** klub kibica
po 3 kurestwo laty
po 4 wysyp piknikow na meczach
po 5 pojebana sytuacja ze naturalizuje sie buraków którzy o Polsce nie maja pojecia

pisac cos jeszcze czy Ci starczy

Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC » 03.06.2012, 19:02

Szczerze to wole tych buraków (poza Eugenem) niż Olisadebe i Rogera, jakiś tam związek z Polską mają. Powiem więcej, wole Meliksona niż, te dwie wcześniej wspomniane chorągiewki, za brak szacunku do własnych ojczyzn.

To jaka atmosfera będzie na ojro było wiadomo od początku, uefa wypracowała świetny system rozbijania stadionowego ducha. Ważne co będzie pod stadionem :).
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.

"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"

jakwrócątosieopiszą

Post autor: jakwrócątosieopiszą » 03.06.2012, 19:26

Slavia_ZSC pisze:Szczerze to wole tych buraków (poza Eugenem) niż Olisadebe i Rogera, jakiś tam związek z Polską mają. Powiem więcej, wole Meliksona niż, te dwie wcześniej wspomniane chorągiewki, za brak szacunku do własnych ojczyzn.

To jaka atmosfera będzie na ojro było wiadomo od początku, uefa wypracowała świetny system rozbijania stadionowego ducha. Ważne co będzie pod stadionem :).
W********** !!!!!!!!
chyba ci sie fora pojebaly, albo chciales sprowokowac z nowego konta tylko zapomniales sie wylogowac z tego.

Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC » 03.06.2012, 19:55

jebło ci
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.

???

Post autor: ??? » 03.06.2012, 20:03

Jak się to mówi: Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta.
Niestety tym trzecim jakby nie patrzeć jest Donek ze swoją świtą.
Na szczęście jest też takie powiedzenie ,że człowiek na błędach się uczy :)
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.

clearbluesky

Post autor: clearbluesky » 04.06.2012, 09:58

Ten caly bojkot repry jest conajmniej smieszny. Jak sie bedziecie czuc ogladajac i sluchajac jak Polska jako gospodarz zostaje miazdzona kibicowsko? W mediach nawet nikt nie wspomni dlaczego Polacy nie uczestnicza kibicowsko w tej imprezie. Kazdy tu powtarza ze nie chce w Polsce drugiej Anglii ale powoli na trybunach robi sie jeszcze gorzej niz u nich. Pozdrowienia z Chorzowa od antyPolakow...

paradoks

Post autor: paradoks » 04.06.2012, 10:10

Ci którzy myślą że po Ojro 2012 skończą się na nas represje chyba sami w to nie wierzą co piszą. POlicja nigdy nie miała takich narzędzi prawnych jak teraz w walce z nami kibolami i po mistrzostwach nie odpuści i nic się w tej materii nie zmieni do póki atmosfera na stadionach nie będzie przypominała tej z siatkówki czy stadionów Anglii.

Jeżeli chodzi o mistrzostwa to czekają reprezentację PZPNu mam nadzieje trzy bardzo ważne spotkania:

Mecz otwarcia z Grekami potem mecz o wszystko z Rosją i na koniec mecz o honor z Czechami.

Nordfront

Post autor: Nordfront » 04.06.2012, 12:30

Slavia_ZSC pisze:Szczerze to wole tych buraków (poza Eugenem) niż Olisadebe i Rogera, jakiś tam związek z Polską mają. Powiem więcej, wole Meliksona niż, te dwie wcześniej wspomniane chorągiewki, za brak szacunku do własnych ojczyzn.

jeden c***
Ojgen sam mowil ze pieroodli Polske on kocha Niemcy
Szkopy go olali to przyszdl do nas.
Co najlepsze nadal pierdolil ze leje na Polske bo to tylko kadra,a tacy debile jak Ty napedzaja dalej to, ze zjeby dla nas graja.

Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC » 04.06.2012, 16:44

Nordfront pisze:

jeden c***
Ojgen sam mowil ze pieroodli Polske on kocha Niemcy
Szkopy go olali to przyszdl do nas.
Co najlepsze nadal pierdolil ze leje na Polske bo to tylko kadra,a tacy debile jak Ty napedzaja dalej to, ze zjeby dla nas graja.
a takie śmiecie jak ty skamlą cichutko a karawana jedzie dalej - widać lubisz epitety to masz gratisa

wcale mi się ta repra nie podoba, ale dla mnie jest o niebo lepsza niż z murzynem i Rogerem, założę się że czarnego w reprze oglądałeś :)

ja widziałem 1 mecz z nim, słownie JEDEN - jak piłem z kumplami a ten mecz się zaczął i nie chciałem robić szopki i wychodzić, Rogera też raz widziałem tym razem na żywo bo kumple z Wawy na Śląski przyjeżdżali i w końcu po zastanowieniu pojechałem z nimi, żeby się nie pogubili, a poza tym prowadziłem solidnie swój bojkot tej pseudo reprezentacji

tak jak napisałem wcześniej wole taką, niż poprzednią, o ideał w dzisiejszych czasach trudno, TO JEST MOJE ZDANIE jak masz inne twoja sprawa, i nie wyskakuj mi tu jeden z drugim z tekstami "W********** i debil"

cyrus

Post autor: cyrus » 04.06.2012, 17:05

Slavia W********** debilu ;)

halodrol

Post autor: halodrol » 04.06.2012, 17:05

Po prostu kupowanie biletów na mecze "reprezentacji" to wyraz poparcia dla laty, pzpn, kaplera, muchy i na końcu tuska.

Nie krzycz j**** pzpn i donald matole bo to właśnie grzesiu i donald Ci sprawili cudowne euro z coca-colą w ręce, kapeluszem, peruką i koszulką Boenisch. Napij się warki, posłucha Endless Summer i opowiedz dzieciom jak za czasów pana premiera tuska zorganizowano fantastyczną imprezę na fantastycznych stadionach. Na koniec w ramach podziękowania zagłosuj na PO.

Tak jak w innym temacie typ pyta czy kupno koszulki oficjalnej to buractwo. Wypada zapytać - naprawdę chcesz wyjebać 297 zł na koszulkę?

fannn

Post autor: fannn » 04.06.2012, 17:26

cyrus pisze:Slavia W********** debilu ;)
ty wolisz rogera i olisadebe czy jaki c***?

halodrol tak czy siak na stadionach jest komplet, to lepiej żebyśmy my porządzili na trybunach, niż wypełnili je pikole.

gregory88

Post autor: gregory88 » 06.06.2012, 15:05

juz wczesniej pisalem ze ten bojkot nam nic nie da a stadion i tak zapelnia janusze wedlug mnie powinismy sie pokazac na tych trzech meczach zeby caly swiat zobaczyl jakich Polska ma fanatycznych kibicow ale juz jest za pozno i np Rosja na meczu z Polska zagluszy Polskich piknikow oby na ulicach bylo inaczej

debiutant

Post autor: debiutant » 06.06.2012, 15:27

Ja myśle że własnie częścią tego bojkotu jest to,żeby ruscy i inni byli głosniejsi od naszych pikoli,powoli to już przynosi skutek,jak Dudka powiedział w wywiadzie że nas brakuje.
Meczów kadry na rok jest może z 10,więć nie ma co płakać panowie,kumaci z rosji,Serbii czy innych państw doskonale wiedzą jaka u nas jest sytuacja.Ostatnia kolejka ligowa ekstraklasy pokazała chyba że mamy się dobrze!
Obrazek

krop12

Post autor: krop12 » 06.06.2012, 19:50

Bojkot srojkot. Zapytaj piknika czemu nie ma kiboli na stadionie? Powie, że nie wie.
Fajna idea była z tym bojkotem, bo wiadomo, że mnóstwo rzeczy wokół kadry jest chujowych, ale już widać, że pomysł z odpuszczaniem meczy i niepokazywaniem się nigdzie nic nie dał. Nikt za nami płakał nie będzie, stadiony się zapełniają, więc wszystko wszystkim pasuje.
Chciano nas wygonić ze stadionów - wyszliśmy sami.
Zjebaliśmy panowie.

kiwa jako tako

Post autor: kiwa jako tako » 06.06.2012, 22:15

Pare tys. ruskich nas przekryczy, dostaniemy trójke w plecy to szybko zatesknią ;) Zresztą mnie szczerze mowiac wyniki na tym Euro nie obchodzą, jako kibic piłki chce po prostu poogladac dobry futbol

gregory88

Post autor: gregory88 » 06.06.2012, 23:55

to samo napisalem pare tygodni wczesniej ze nie kibicujemy obraniakowi czy jakiemus innemy cwelowi tylko Reprezentacji Polski tak smao jak ktos idzie na Wisle to kibicuje druzynie a nie temu zydowi szkoda ze tak pozno to zrozumielismy bo byla dobra okazja do pokazania sie calemu swiatu

fcmati

Post autor: fcmati » 07.06.2012, 00:06

Prawda jest taka, że czas po euro będzie decydujący, bo ja bym nie był pewny, że tak za nami zatęsknią. A im dłużej bojkotujemy tym więcej dajemy czasu piknikom i pzpn-owi na organizację i obyśmy się nie obudzili jak już będzie za późno.

Bo niestety, ale bojkot reprezentacji nigdy nie będzie tak skuteczny jak klubu. Dopóki nie pójdzie jakieś odgórne zarządzenie z OZSK, może Ultras Polska się reaktywuje to słabo to widzę.

Maciejuss

Post autor: Maciejuss » 07.06.2012, 00:13

Bojkot Reprezentacji to bardzo ciężka sprawa na pewno dużo cięższa niż bojkot danego klubu.Przede wszystkim danemu klubowi piłkarskiemu nie kibicuje taka rzesza ludzi jak Reprezentacji dlatego na kadrze mimo chujowej atmosfery zawsze będą pełne stadiony na czym zależy pzpnowi ....oni chcą trzepać kasę z biletów a atmosfera ich nie interesuję..myślę , że chyba by nas bardziej odczuli gdybyśmy dalej byli na trybunach ale stało się tak jak się stało i nie ma już odwrotu , najwyżej za jakiś czas zobaczymy czy dało to jakiekolwiek efekty.
Pozdrawiam

Garnek

Post autor: Garnek » 07.06.2012, 10:27

fcmati pisze:Prawda jest taka, że czas po euro będzie decydujący, bo ja bym nie był pewny, że tak za nami zatęsknią. A im dłużej bojkotujemy tym więcej dajemy czasu piknikom i pzpn-owi na organizację i obyśmy się nie obudzili jak już będzie za późno.

Bo niestety, ale bojkot reprezentacji nigdy nie będzie tak skuteczny jak klubu. Dopóki nie pójdzie jakieś odgórne zarządzenie z OZSK, może Ultras Polska się reaktywuje to słabo to widzę.
Nie wiem za czym mieliby zatęsknić. Pieniądze się zgadzają, ludzie na mecze przychodzą, nikt nie przeklina ani rac nie odpala czyli wszystko tak jak chcieli.

Luca Brasi

Post autor: Luca Brasi » 07.06.2012, 11:49

Nawet mi się nie chce dokładnie czytać wcześniejszych postów, bo widzę, że masa baranów się wypowiada. Prawda jest taka, że w Reprezentacji Polski gra obecnie 5-ciu obcokrajowców, którzy nie powinni być nawet postrzegani jako kandydaci do powołania. Ludzie, którzy się z nimi utożsamiają są burakami, jarajcie się dalej tym zasranym Euro, idźcie na rynek wypić szczocha z uefowskiego kija z ruskim i szkopem, udanej zabawy pajace bez charakteru !
All work and no play makes Jack a dull boy

Terefere

Post autor: Terefere » 08.06.2012, 17:41

Luca Brasi pisze:Nawet mi się nie chce dokładnie czytać wcześniejszych postów, bo widzę, że masa baranów się wypowiada. Prawda jest taka, że w Reprezentacji Polski gra obecnie 5-ciu obcokrajowców, którzy nie powinni być nawet postrzegani jako kandydaci do powołania. Ludzie, którzy się z nimi utożsamiają są burakami, jarajcie się dalej tym zasranym Euro, idźcie na rynek wypić szczocha z uefowskiego kija z ruskim i szkopem, udanej zabawy pajace bez charakteru !
Otóż to szkoda, że nasz ruch kibicowski powoli też traci swój charakter, idee i przekonania co do słuszności swoich działań. Jednemu z drugim się wydaję, że jak fanatyków nie będzie na stadionach euro to w Europie powiedzą, że nic nie znaczymy... ku*** a w pucharach to kto jeździ ormianie kibicujący polskim klubom czy może jednak Ci sami Polacy fanatycy, których gówno obchodzi impreza, która skierowana jest do ludzi, którzy malują twarze, idą z trąbkami i przyniosą siano. I mówienie jak sie czujecie gdy NASI grają , jak nie kibicujecie , jak przekrzyczą na trybunach ?! Ja czuję się doskonale, bo nie chcę żeby mój naród reprezentowany był przez francuzów i niemców.. na rodzimych stadionach co drugi against modern football głosi, ale na reprezentacji to mu nie przeszkadza już - a właśnie idea modern football to imprezy typu euro, reprezentacje żłożone z obcokrajowców itd. Mecze owszem obejrzę dla samej piłki tyle,.
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”

ODPOWIEDZ