Polska - Andora (2.06.2012)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Polska - Andora (2.06.2012)
Odbiegając trochę od tematu, nie wiecie gdzie można obejrzeć fotorelacje z meczów kadry powiedzmy w latach 2003-2010, oczywiście z głównym naciskiem na zdjęcia trybun? Bo ku*** próbuje znaleźć np. z meczu z Niemcami na mundialu w 2006 i ni c*** nie mogę
Spinacie się o to Euro, a w ostatnich latach zawsze gospodarze je bojkotują, bo takie są realia. Tak wogóle losowanie biletów odbywało się jeszcze przed wojną tuskową, było też wiadomo, że PZPN swoją pulę w dużej części rozda sponsorom, których już tylu nie będzie miał w swoich dziejach. 12 mln. głoszeń po bilety, wylosowanie to cud, do tego karty klubu kibica, które okazały się wielkim wałem... Euro jest dla kibiców przyjezdnych, gospodarze zawsze mają lipę.
Po Euro może być różnie, ale pikniki będą licznie, co to jest kilka meczów na rok reprezentacji? Warto się tym tyle przejmować? Minie euroszał to się okaże co będzie.
Po Euro może być różnie, ale pikniki będą licznie, co to jest kilka meczów na rok reprezentacji? Warto się tym tyle przejmować? Minie euroszał to się okaże co będzie.
Jak się to mówi: Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta.
Niestety tym trzecim jakby nie patrzeć jest Donek ze swoją świtą.
Na szczęście jest też takie powiedzenie ,że człowiek na błędach się uczy :)
Niestety tym trzecim jakby nie patrzeć jest Donek ze swoją świtą.
Na szczęście jest też takie powiedzenie ,że człowiek na błędach się uczy :)
Ci którzy myślą że po Ojro 2012 skończą się na nas represje chyba sami w to nie wierzą co piszą. POlicja nigdy nie miała takich narzędzi prawnych jak teraz w walce z nami kibolami i po mistrzostwach nie odpuści i nic się w tej materii nie zmieni do póki atmosfera na stadionach nie będzie przypominała tej z siatkówki czy stadionów Anglii.
Jeżeli chodzi o mistrzostwa to czekają reprezentację PZPNu mam nadzieje trzy bardzo ważne spotkania:
Mecz otwarcia z Grekami potem mecz o wszystko z Rosją i na koniec mecz o honor z Czechami.
Jeżeli chodzi o mistrzostwa to czekają reprezentację PZPNu mam nadzieje trzy bardzo ważne spotkania:
Mecz otwarcia z Grekami potem mecz o wszystko z Rosją i na koniec mecz o honor z Czechami.
juz wczesniej pisalem ze ten bojkot nam nic nie da a stadion i tak zapelnia janusze wedlug mnie powinismy sie pokazac na tych trzech meczach zeby caly swiat zobaczyl jakich Polska ma fanatycznych kibicow ale juz jest za pozno i np Rosja na meczu z Polska zagluszy Polskich piknikow oby na ulicach bylo inaczej
Ja myśle że własnie częścią tego bojkotu jest to,żeby ruscy i inni byli głosniejsi od naszych pikoli,powoli to już przynosi skutek,jak Dudka powiedział w wywiadzie że nas brakuje.
Meczów kadry na rok jest może z 10,więć nie ma co płakać panowie,kumaci z rosji,Serbii czy innych państw doskonale wiedzą jaka u nas jest sytuacja.Ostatnia kolejka ligowa ekstraklasy pokazała chyba że mamy się dobrze!
Meczów kadry na rok jest może z 10,więć nie ma co płakać panowie,kumaci z rosji,Serbii czy innych państw doskonale wiedzą jaka u nas jest sytuacja.Ostatnia kolejka ligowa ekstraklasy pokazała chyba że mamy się dobrze!
-
kiwa jako tako
Pare tys. ruskich nas przekryczy, dostaniemy trójke w plecy to szybko zatesknią ;) Zresztą mnie szczerze mowiac wyniki na tym Euro nie obchodzą, jako kibic piłki chce po prostu poogladac dobry futbol
Prawda jest taka, że czas po euro będzie decydujący, bo ja bym nie był pewny, że tak za nami zatęsknią. A im dłużej bojkotujemy tym więcej dajemy czasu piknikom i pzpn-owi na organizację i obyśmy się nie obudzili jak już będzie za późno.
Bo niestety, ale bojkot reprezentacji nigdy nie będzie tak skuteczny jak klubu. Dopóki nie pójdzie jakieś odgórne zarządzenie z OZSK, może Ultras Polska się reaktywuje to słabo to widzę.
Bo niestety, ale bojkot reprezentacji nigdy nie będzie tak skuteczny jak klubu. Dopóki nie pójdzie jakieś odgórne zarządzenie z OZSK, może Ultras Polska się reaktywuje to słabo to widzę.
Bojkot Reprezentacji to bardzo ciężka sprawa na pewno dużo cięższa niż bojkot danego klubu.Przede wszystkim danemu klubowi piłkarskiemu nie kibicuje taka rzesza ludzi jak Reprezentacji dlatego na kadrze mimo chujowej atmosfery zawsze będą pełne stadiony na czym zależy pzpnowi ....oni chcą trzepać kasę z biletów a atmosfera ich nie interesuję..myślę , że chyba by nas bardziej odczuli gdybyśmy dalej byli na trybunach ale stało się tak jak się stało i nie ma już odwrotu , najwyżej za jakiś czas zobaczymy czy dało to jakiekolwiek efekty.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nie wiem za czym mieliby zatęsknić. Pieniądze się zgadzają, ludzie na mecze przychodzą, nikt nie przeklina ani rac nie odpala czyli wszystko tak jak chcieli.fcmati pisze:Prawda jest taka, że czas po euro będzie decydujący, bo ja bym nie był pewny, że tak za nami zatęsknią. A im dłużej bojkotujemy tym więcej dajemy czasu piknikom i pzpn-owi na organizację i obyśmy się nie obudzili jak już będzie za późno.