Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
moze ktos opisac stosunki na lini GKM - Pogon Zdunska Wola ? pare lat temu byla dobra zgoda, jak to wyglada teraz?
i jak jest na lini GKM-CKM-BKS ? Miedzy GKM a BKS uklad caly czas , GKM-CKM zerwana zgoda a jak na to relacje miedzy CKM-BKS ? CKM jeszcze posiada jakas "sporotwa" ekipe ? moze byc PW !
i jak jest na lini GKM-CKM-BKS ? Miedzy GKM a BKS uklad caly czas , GKM-CKM zerwana zgoda a jak na to relacje miedzy CKM-BKS ? CKM jeszcze posiada jakas "sporotwa" ekipe ? moze byc PW !
Błękitni nie trzymają z Darzborem .Pewnie pomyliłeś ich z Pogonią Barlinek.
-
Pozwólcie że dorzuce swoje trzy grosze. Gdyby kogoś dziwiło to skąd w mieście które zdawałoby się powinno być tylko za Pogonią opowiadziało sie parę lat temu jako fc Lecha (Błękitni).
Stargard jako miasto od zarania dziejów rywalizował ze Szczecinem i uwierzcie mi że jeszcze stosunkowo nie tak dawno różnica była niewielka (do tej pory Stargard uważany jest jako "Klejnot Pomorza").
Dumni fani ze Stargardu którzy nie tylko gardzą drugim członem- "Szczeciński" postanowili na tyle zamanifestować swoją odrębnośc i odizolowanie od Szczecina że opowiedzieli się na przekór... za Lechem. Niestety z deszczu pod rynne...
Stargard jako miasto od zarania dziejów rywalizował ze Szczecinem i uwierzcie mi że jeszcze stosunkowo nie tak dawno różnica była niewielka (do tej pory Stargard uważany jest jako "Klejnot Pomorza").
Dumni fani ze Stargardu którzy nie tylko gardzą drugim członem- "Szczeciński" postanowili na tyle zamanifestować swoją odrębnośc i odizolowanie od Szczecina że opowiedzieli się na przekór... za Lechem. Niestety z deszczu pod rynne...
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
w Stargardzie tylko Pogoń i myśle że nie ma się co rozdrabniać w tym temacie... Pogoń regularnie poluje na Błękitnych i "kuchenkorza".
-
Jak na linii Lech Poznan - Spartak Moskva? Kontakty pozostały czy przerwane ostatecznie?
Lech - LKS to chuligański uklad?
Cracovia - Ajax to zgoda czy uklad?
Na linii Hutnik Kr - Dynamo Kyiv tylko prywatne kontakty czy coś większe? Toż pytanie po linii Widzew - Sparta Pr.?
Na linii Hutnik Kr - Dynamo Kyiv tylko prywatne kontakty czy coś większe? Toż pytanie po linii Widzew - Sparta Pr.?
-
Mógłby ktoś podrzucić filmiki. Złapane pojedyncze osoby z Torcidy przed Ruch.Były 3 wrzucane dość dawno, mam problem ze znalezieniem .
"I choć na głowie jest problemów sterta,
Do końca świata Polonia, Oderka."
Do końca świata Polonia, Oderka."
-
Tak:)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
prywatne kontaktyHolyShield pisze: Na linii Hutnik Kr - Dynamo Kyiv tylko prywatne kontakty czy coś większe?
czy to były osoby znaczące w Górniku?...bo jeśli nie to nie ma czym się chwalić,w parę osób to i kibice małego klubu mogą zastraszy jakiegoś kibica z "wielkiego" klubuNO_PAIN pisze:Tak:)
[link]
[link]
[link]
-
Powiem tak nie są to trzy przypadkowe osoby, ale jakieś mega ważne też nie były :)
W "odwecie" kibice Górnika nakręcili ok 10 osób z NRSL - filmik dostępny w necie
W "odwecie" kibice Górnika nakręcili ok 10 osób z NRSL - filmik dostępny w necie
-
jeden c*** czy znaczące osoby czy nie, ubrani typowo kibicowsko (2 pierwsi) więc nie powinno im przejść to przez usta, chodzby za cene wpierdolu, pizdy nie kibicesenza padroni pisze:czy to były osoby znaczące w Górniku?...bo jeśli nie to nie ma czym się chwalić,w parę osób to i kibice małego klubu mogą zastraszy jakiegoś kibica z "wielkiego" klubuNO_PAIN pisze:Tak:)
[link]
[link]
[link]
ubiór o niczym nie świadczy...jeśli byli zaangażowani kibicowsko to ok,dali ciałapijany powietrzem pisze:jeden c*** czy znaczące osoby czy nie, ubrani typowo kibicowsko (2 pierwsi) więc nie powinno im przejść to przez usta, chodzby za cene wpierdolu, pizdy nie kibicesenza padroni pisze:czy to były osoby znaczące w Górniku?...bo jeśli nie to nie ma czym się chwalić,w parę osób to i kibice małego klubu mogą zastraszy jakiegoś kibica z "wielkiego" klubuNO_PAIN pisze:Tak:)
[link]
[link]
[link]
-
moglbys podac link od tego filmiku?trslwirek pisze:Powiem tak nie są to trzy przypadkowe osoby, ale jakieś mega ważne też nie były :)
-
trslwirek pisze:Powiem tak nie są to trzy przypadkowe osoby, ale jakieś mega ważne też nie były :)
pokaż ten filmik, bo z tego co pamiętam znalazło się na nim paru małolatów po 15 lat.
-
Dokładnie, z Ruchu same małolaty.
Jeżeli chodzi o kibiców KSG, to nie byli z pierwszej łapanki. Krążyły pogłoski, że w kwestii jednego z nich padło zapytanie czy by mu nie "wybaczyć". Niestety dla niego ekipa Górnika okazała się charakterna w tej kwestii i nie przygarneli syna marnotrawnego.
Jeżeli chodzi o kibiców KSG, to nie byli z pierwszej łapanki. Krążyły pogłoski, że w kwestii jednego z nich padło zapytanie czy by mu nie "wybaczyć". Niestety dla niego ekipa Górnika okazała się charakterna w tej kwestii i nie przygarneli syna marnotrawnego.
-
ale z was ciule...
-
uwaga na psikoHolyShield pisze:Jak na linii Lech Poznan - Spartak Moskva? Kontakty pozostały czy przerwane ostatecznie?
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
A jak sytuacja w Skierniewicach? Wiem, że jest Legia, jest i Widzew, a liczbowo jak to wygląda? I jak jest na miejscowej Unii Skierniewice?
-
patryjota613 pisze:JerzyNieMaBiałego pisze:ale z was ciule...
Twój wpis niczego nie wnosi...Co by nie mówić chłopaki z KSG wyglądają konkretniej i na bardziej "zaangażowanych" niz chłopaki z Ruchu na filmikach...
konkretniej? ku*** faktycznie na tym forum przebywa banda ciuli! Zapytam was wprost... gdzie macie filmik z dunikowskiego z biedronki gdy dojebaliście mojego młodego bracika a zza regału wyszedłem ja ze szwagrem:D co pizdy ? to jest wszystko gówno warte... przejde sie po osiedlu to ze 20 takich filmików nakręcę! a wy sie napinacie jak c*** wie co by sie stało!
-
Po pierwsze naucz sie pisac smieciu,a po drugie W********** do tego szamba z ktorego wyszedles.Raidowiec pisze:w Stargardzie tylko Pogoń i myśle że nie ma się co rozdrabniać w tym temacie... Pogoń regularnie poluje na Błękitnych i "kuchenkorza".
Prosze skasowac ten post jak i post tego smierdziela.
Jak doszło do zgody między Stilonem Gorzów, a Chrobrym Głogów? O ile się nie mylę to dawna kosa..
-
-
JerzyNieMaBiałego pisze:patryjota613 pisze:JerzyNieMaBiałego pisze:ale z was ciule...
Twój wpis niczego nie wnosi...Co by nie mówić chłopaki z KSG wyglądają konkretniej i na bardziej "zaangażowanych" niz chłopaki z Ruchu na filmikach...
konkretniej? ku*** faktycznie na tym forum przebywa banda ciuli! Zapytam was wprost... gdzie macie filmik z dunikowskiego z biedronki gdy dojebaliście mojego młodego bracika a zza regału wyszedłem ja ze szwagrem:D co pizdy ? to jest wszystko gówno warte... przejde sie po osiedlu to ze 20 takich filmików nakręcę! a wy sie napinacie jak c*** wie co by sie stało!
Prawdę ci napisał nie spinaj się bo ci guma w majtach pęknie pokemonie.
Polujesz to Ty z kolegami z podwórka na miastowych meneli. Jakby Pogoń miała coś do miejscowych Błękitnych, to by wjechała w paręnaście osób na ich młyn, zrobiła co trzeba i koniec. Nie rozpisuj się tak, bo kariery nie zrobisz. W Stargardzie jest Pogoń, są Błękitni. Dopóki nie ma wybryków, dopóty jest spokój. Jeździjcie sobie, krzyczcie, róbcie co chceta, tylko z szacunkiem dla lepszych ekip w swoim regionie. Tyle.Raidowiec pisze:w Stargardzie tylko Pogoń i myśle że nie ma się co rozdrabniać w tym temacie... Pogoń regularnie poluje na Błękitnych i "kuchenkorza".
-
Kolega z jakiegoś specsztabu na euro?yeyo pisze:uwaga na psikoHolyShield pisze:Jak na linii Lech Poznan - Spartak Moskva? Kontakty pozostały czy przerwane ostatecznie?
Tak swoją drogą to też mnie ciekawią niektóre z tych relacji, może w lipcu ktoś wróci do tematu.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
to Ciebie poprawię. Błękitni od lat 90 tych byli pro Lech, choć tak jak było pisane zawsze każdy ich z Pogoni olewał bo zaznaczali swoją obecność na murach lub ewentualnie flagą która notabene się na Lechu pojawiła może 3 razy (bez żadnego wyjazdu). Coś szumieli - dostali 3 wjazdy i skoczy sie kibicka na jasnoniebieskich. Teraz pojawiła się wzwyzka Błękitnych, ale myślę, że 2-3 wjazdy szczecińskie i znów wrócą do poziomu zero. No chyba że będą czerpać od swoich przyjaciół z Barlinka, którzy mimo sympatii do biało niebieskich z Poznania, doskonale jednak wolą ten drugi kolor i strzelanie im z ucha. Czas pokażekraja pisze:Z tego co wiem to jeszcze parę lat temu nie było chyba podziałów w Stargardzie i wszyscy gdy tylko mogli to jeździli na Pogoń i kibicowali Błękitnym. Jednak Błękitni jakiś czas temu się bardziej "wyodrębnili" i kibicują tylko lokalnemu klubowi. Jak coś źle napisałem to niech mnie ktoś poprawi.
Sorry Pogoń jest cienka obecne ale porównanie jej do Błękitnych lub tez stawianie jej za nimi jest chyba troszkę wybujałą fantazją.
-
czy kibice Sokolu Ostroda to tez kibice Stomilu?
-
Panowie ciekawi mnie jedna sytuacja a mianowicie Limanovia wiem że ogólnie to jest garstka cyganów i jakiś odłamów ale ... jak w zeszłym sezonie LImanovia u siebie grała z Unią Tarnów to gospodarze cisnęli Unii teksty typu że Cracovia rządzi w Krakowie itp, ogólnie "jechali " z Unią i wspierali Cracovię. Jak Limanovia grała z Lechią w PP to nagle poczuli miłość do Wisły , pozdrawiali Wisłę itp jebali Cracovię etc , a że nie jestem w temacie wiec ciekawi mnie jak to sie odbyło na ostatnim meczu Limanovi z Unią w Limanowej gdzie Unię Wisła wspierała.
-
pełen folklor w limanowie tam wszystko jest możliwe , zależy jak zawiejemokry_john pisze:Panowie ciekawi mnie jedna sytuacja a mianowicie Limanovia wiem że ogólnie to jest garstka cyganów i jakiś odłamów ale ... jak w zeszłym sezonie LImanovia u siebie grała z Unią Tarnów to gospodarze cisnęli Unii teksty typu że Cracovia rządzi w Krakowie itp, ogólnie "jechali " z Unią i wspierali Cracovię. Jak Limanovia grała z Lechią w PP to nagle poczuli miłość do Wisły , pozdrawiali Wisłę itp jebali Cracovię etc , a że nie jestem w temacie wiec ciekawi mnie jak to sie odbyło na ostatnim meczu Limanovi z Unią w Limanowej gdzie Unię Wisła wspierała.

-
Tych "fanatyków" można pominąć milczeniem w kibicowskich dywagacjach.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Byłem na tym meczu i nie przypominam sobie, by miejscowi pozdrawiali Wisłę, czy ubliżali Pasom.mokry_john pisze:Jak Limanovia grała z Lechią w PP to nagle poczuli miłość do Wisły , pozdrawiali Wisłę itp jebali Cracovię etc .
Lechia Gdańsk!
-
a skąd pomysł, że Limanovia to cygany ??
W mieście od zawsze wojenka młodzieży z tymi syfami -nawet program w TV o tym był.
Również byłem na meczu Limanovia-Lechia, a właściwie pod stadionem i na pobliskim osiedlu i paimętam poruszenie na wieść "dzieje się coś, gonią kogoś!" po czym okazało się, że to miejscowi gonili akurat jakichś ciapatych.
Fajnie komuś pocisnąć od cyganów, ale polecam odrobinę zdrowego rozsądku. Cyganie na meczu raczej zdrowo by nie wyszli.
W mieście od zawsze wojenka młodzieży z tymi syfami -nawet program w TV o tym był.
Również byłem na meczu Limanovia-Lechia, a właściwie pod stadionem i na pobliskim osiedlu i paimętam poruszenie na wieść "dzieje się coś, gonią kogoś!" po czym okazało się, że to miejscowi gonili akurat jakichś ciapatych.
Fajnie komuś pocisnąć od cyganów, ale polecam odrobinę zdrowego rozsądku. Cyganie na meczu raczej zdrowo by nie wyszli.
co do wcześniejszych "akcji " kibiców Limanovii to nic nie wiem ale jeżeli chodzi o ostatni mecz Unii w Limanowej to kibice Limanovii krzyczeli "gości pozdrawiamy" a na końcu krzyczeli "Unia Tarnów" . Pozdrawiam
-
Czy wyjaśniona została sprawa zgwałcenia przez dwóch mieszkańców Moskwy 28-letniego polskiego kibica (ich układowicza)? Nazwę klubu pominę, żeby nie wywoływać napiny. Policji oddali go ponoć sami swoi, ale co z relacjami między oboma klubami?
czajnik pisze:Nazywacie Widzew wieśniakami ? OK, nazywacie komuchami ? OK
Czy wyjaśniona została sprawa zgwałcenia przez kilkunastu mieszkańców Łodzi dwóch żyraf w łódzkim ZOO?Nazwę klubu pominę, żeby nie wywoływać napiny. Ponoć wydały ich małpy podczas przesłuchania.
-
Chyba o to chodzi, ja p*******...
"Antes de comenzar el partido de Copa Real CSKA de Moscú, equipo de fútbol los aficionados rusos de dos bebedores de cerveza la calle Bolívar ha dado un simpatizante de la construcción del club de Polonia Widzew Lodz y tuvo, en la violación homosexual. De 28 años de edad, el hombre sufrió lesiones, los rusos fueron enviados a la cárcel".
"Antes de comenzar el partido de Copa Real CSKA de Moscú, equipo de fútbol los aficionados rusos de dos bebedores de cerveza la calle Bolívar ha dado un simpatizante de la construcción del club de Polonia Widzew Lodz y tuvo, en la violación homosexual. De 28 años de edad, el hombre sufrió lesiones, los rusos fueron enviados a la cárcel".
-
Jak już kręcisz afere, to nazywaj rzeczy po imieniu
i opisz sytuację.
i opisz sytuację.
-
rtsiak bardzo smieszne, zwlaszcza dla tego chlopaka od Was...
A mi chyba o to
"Dos jirafas fueron violadas por una docena de hinchas de Lodz LKS en el zoológico. ¿Ha informado a la policía de todos los monos"
"Dos jirafas fueron violadas por una docena de hinchas de Lodz LKS en el zoológico. ¿Ha informado a la policía de todos los monos"
-