Flagi na autach i balkonach - Patriotyzm czy obciach?
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Flagi na autach i balkonach - Patriotyzm czy obciach?
ja mam na aucie, bede miał na balkonie, będe obnosił sie z tym, że jestem Polakiem i kibicuję Polsce, w d**** mam wypowiedzi małolatów, że to obciach, że to złe.... za parę/paręnaście lat, niektórzy z was zrozumieją, że to walka o cos więcej niż punkty na boisku, to walka o zachowanie Polski, o patriotyzm, o tożsamość narodową w tej lewackiej Europie, która marzy o wspólnej fladze i godle, hymnie, tolerancji itp. Ucząc wszystkich eksponowania barw, patriotyzmu, wierzę, że Polska jako kraj sie obroni, a Polacy będa trzymali się jako naród w jeszcze gorszych czasach, jakie przyjdą, bo tak będzie... Europa patrzy, pokazanie im patriotyzmu poprzez obnoszenie się z barwami to symboliczny fuck dla wszystkich przeciwników Polski!
Od jutra naganiam na kupowanie i wywieszanie flag wszystkich dookola!!!!!!!!!!!
-
polać mu !!!piekne lata 90-te pisze:ja mam na aucie, bede miał na balkonie, będe obnosił sie z tym, że jestem [link] i kibicuję Polsce, w d**** mam wypowiedzi małolatów, że to obciach, że to złe.... za parę/paręnaście lat, niektórzy z was zrozumieją, że to walka o cos więcej niż punkty na boisku, to walka o zachowanie Polski, o patriotyzm, o tożsamość narodową w tej lewackiej Europie, która marzy o wspólnej fladze i godle, hymnie, tolerancji itp. Ucząc wszystkich eksponowania barw, patriotyzmu, wierzę, że Polska jako kraj sie obroni, a Polacy będa trzymali się jako naród w jeszcze gorszych czasach, jakie przyjdą, bo tak będzie... Europa patrzy, pokazanie im patriotyzmu poprzez obnoszenie się z barwami to symboliczny fuck dla wszystkich przeciwników Polski!

-
ciekaw jestem tylko czy flagi będziesz mieć eksponowane cały rok? czy tylko na EURO? Bo jak na czas Mistrzostw to dla kogo te flagi? Dla Perkisa i Ojgena?
-
nie wywieszaj wogole bedziesz spoko hooligan i najwiekszy patriota ok?
-
Czyli jak założe szalik Polski i będe z nim w Pubie pijąc browarki i ogladając mecz ze znajomymi to będe nie poważny.? hahah, ja p*******.. ale macie rozkminki. Każdy zrobi to co za stosowne według samego siebie..wyjazdowicz pisze:ciekaw jestem tylko czy flagi będziesz mieć eksponowane cały rok? czy tylko na EURO? Bo jak na czas Mistrzostw to dla kogo te flagi? Dla Perkisa i Ojgena?
-
ciekaw jestem tylko czy flagi będziesz mieć eksponowane cały rok? czy tylko na EURO? Bo jak na czas Mistrzostw to dla kogo te flagi? Dla Perkisa i Ojgena?
Flagi znikną po pierwszym meczu jak przegramy z Grecją 3-0 :)
Flagi znikną po pierwszym meczu jak przegramy z Grecją 3-0 :)
-
czyli kto do tej pory eksponował patriotyzm musi porzucić tą drogę , bo mogą go kumaci zaliczyć do januszy ?
-
Wywiesić flagę? Spoko, nawet jeśli miałby to zrobić jakiś janusz i tylko na czas euro. Takie
działania budzą i pokazują patriotyzm i to jest duży plus.
Tylko mówię o fladze a nie tym gównie które daje jeden z browarów od paru lat z okazji piłkarskich turniejów.
działania budzą i pokazują patriotyzm i to jest duży plus.
Tylko mówię o fladze a nie tym gównie które daje jeden z browarów od paru lat z okazji piłkarskich turniejów.
-
Ja p*******, tego już się nawet nie chce komentować. Spora część to już po prostu dopierdala się do wszystkiego byleby się o coś dojebać.
Kim wy ku*** jesteście żeby mówić komukolwiek, czy i kiedy może wywiesić flagę narodową? Banda pseudopatriotów, powtarzająca slogany jak stado baranów, z której niezły procent z partyzanta wyrwana do odpowiedzi nie potrafiłaby dopasować 3 maja do odpowiedniego roku.
Kim wy ku*** jesteście żeby mówić komukolwiek, czy i kiedy może wywiesić flagę narodową? Banda pseudopatriotów, powtarzająca slogany jak stado baranów, z której niezły procent z partyzanta wyrwana do odpowiedzi nie potrafiłaby dopasować 3 maja do odpowiedniego roku.
-
widzę, że niektórym przeszkadza bialo-czerwona flaga, wiec powieście sobie tęczową, będziecie ku*** cool i trendy... od paru lat trwa nagonka na patriotyzm, nacjonalizm, przywiązanie do państwa, Boga, wartości, ktorymi szczyci się Polska od setek lat, więc idźcie z duchem czasu, kochajcie się wszyscy, tolerujcie wszystkie dewiacje, tylko potem nie płaczcie, że w święta narodowe nie ma komu powiesić flagi domu, bo to takie staroświeckie... każda okazja do wywieszenia flagi i pokazania, że jestem z Polską i Polakiem jest dobra, tego uczę też swoje dzieci, a one mają uczyć swoje. Amen
-
nie oszukujmy się, większość ludzi ozdabia auta czy balkony w biało-czerwone flagi, bo w hipermarkecie w pierwszej alejce mozna je kupić w promocji. Osoby kupujące pod wpływem marketu, nie kupią i nie wywieszą tych barw na żadne święto bo wtedy to nie bedzie można tego kupić w hipermarkecie. no chyba że w czasie euro nie sprzeda się wszystko to może na 11 listopada będzie promocja i znowu trendi będzie miec barwy na aucie - ale w to naprawdę wątpię i na to bym nie liczył.
była "małyszomania" teraz jest "euromania" - czyli coś sztucznie wykreowanego przez kogoś kto na tym robi biznes.
była "małyszomania" teraz jest "euromania" - czyli coś sztucznie wykreowanego przez kogoś kto na tym robi biznes.
[link]
-
Dokladnie tak jest, jak piszesz.Bardzo celne spostrzezenia wysnuwasz i pieknie nazywasz po imieniu.UltrasGate pisze:nie oszukujmy się, większość ludzi ozdabia auta czy balkony w biało-czerwone flagi, bo w hipermarkecie w pierwszej alejce mozna je kupić w promocji. Osoby kupujące pod wpływem marketu, nie kupią i nie wywieszą tych barw na żadne święto bo wtedy to nie bedzie można tego kupić w hipermarkecie. no chyba że w czasie euro nie sprzeda się wszystko to może na 11 listopada będzie promocja i znowu trendi będzie miec barwy na aucie - ale w to naprawdę wątpię i na to bym nie liczył.
Wiekszosc tych "euromaniakow" zrzuci te flagi z aut i balkonow po euro, a czy powinni?
Wrzuca w kat tak jak inne rzeczy ktore sie kupuje na jakies okazje, a pozniej z nich niekorzysta.
Ci piknikowi patrioci, sa jak choragiewki na wietrze jak zawieje w tv reklamie lub w markecie, to poleci, kupi i zastosuje zgodnie z informacja zalaczona na opakowaniu.
Takich ludzi w Polsce co maja maszty przed domem z polska flaga trzepoczaca na wietrze przez caly rok i ktorzy uczesnicza w waznych swietach narodowych mozna szacowac w kilku procentach i to, sa prawdziwi Polacy.
Ilu z tych "euromaniakow" uczesniczy w wazne swieta narodowe pewnie znikomy procent, a powinni dojsc do wniosku, skoro jestem Polakiem, to i mam obowiazki polskie!
"Był las,nie było was. Nie będzie was, będzie las"
...............o betonach z pzpn

-
Te flagi i inne ozdoby to piękny pomysł na biznes. Polacy dają się na to złapać. Jestem pewien, że po 1 porażce, większość tych flag pójdzie do kosza i tyle.
-
ale czy jedno pogrubione z drugim troszkę sie nie kłóci ze sobą?piekne lata 90-te pisze:ja mam na aucie, bede miał na balkonie, będe obnosił sie z tym, że jestem Polakiem i kibicuję Polsce, w d**** mam wypowiedzi małolatów, że to obciach, że to złe.... za parę/paręnaście lat, niektórzy z was zrozumieją, że to walka o cos więcej niż punkty na boisku, to walka o zachowanie Polski, o patriotyzm, o tożsamość narodową w tej lewackiej Europie, która marzy o wspólnej fladze i godle, hymnie, tolerancji itp. Ucząc wszystkich eksponowania barw, patriotyzmu, wierzę, że Polska jako kraj sie obroni, a Polacy będa trzymali się jako naród w jeszcze gorszych czasach, jakie przyjdą, bo tak będzie... Europa patrzy, pokazanie im patriotyzmu poprzez obnoszenie się z barwami to symboliczny fuck dla wszystkich przeciwników Polski!
walka o zachowanie to na pewno nie setki flag wywieszanych przez pikników którzy robią to bo jest to modne. walka o zachowanie tego o czym piszesz odbywa się gdzie indziej. byłeś może 2.06 w Warszawie?
-
o zachowanie tego o czym piszesz*
nie mozna edytowac
nie mozna edytowac
-
rozumiem panowie ze jak by nie było w sklepach żadnych gadżetów i nikt by nie nosił barw narodowych, teraz w tym okresie, było by szaro i buro, a na ulicach panowały by flagi wszystkich inny narodowości grających na euro tylko nie biało-czerwone, wtedy byli byście zadowoleni i dumni z siebie, a może powstał by wtedy temat, co z nas za Polacy, wszyscy w barwach tylko nie MY??!!!

-
I co źle, że była te "małyszomania"? Źle, że naród mógł poczuć dumę, że zwykły chłopak (z ludu, że tak powiem) stawiał w swoim cieniu cały świat. Że dzięki talentowi i ciężkiej pracy pokonywał np. Niemców i Austriaków, którzy posiadali lepszy sprzęt, warunki do przygotowań itd.? Źle, że Polacy mogli odczuć, dzięki niemy dumę?UltrasGate pisze:nie oszukujmy się, większość ludzi ozdabia auta czy balkony w biało-czerwone flagi, bo w hipermarkecie w pierwszej alejce mozna je kupić w promocji. Osoby kupujące pod wpływem marketu, nie kupią i nie wywieszą tych barw na żadne święto bo wtedy to nie bedzie można tego kupić w hipermarkecie. no chyba że w czasie euro nie sprzeda się wszystko to może na 11 listopada będzie promocja i znowu trendi będzie miec barwy na aucie - ale w to naprawdę wątpię i na to bym nie liczył.
Ten temat jest idealną ilustracją polskiej prawicy. Wieczne dzielenie się na grupki mniejsze i jeszcze mniejsze. Ludzie na polskiej prawicy przyzwyczaili się, że żyją w oblężonej twierdzy, że musi nas być MAŁO, ale wiernych i na każdego nowego patrzą z wielkimi podejrzeniami. Zamiast się cieszyć, że ktoś może po raz pierwszy wystawił barwy narodowe na balkon, to narzekanie, że pewnie tego wcześniej nie robił. Ludzie potrzebują impulsu do różnych działań, także patriotycznych i jeśli ma dla nich nim być Euro2012, to już jest jakiś plus z tej imprezy. Też mnie denerwuje skład reprezentacji na tą imprezę, ale jednak zdecydowana większość tam to Polacy z krwi i kości i jebanie kogoś za to, że zamierza kibicować drużynie z orłem na piersi jest śmieszne.
Mam jakieś takie wrażenie, że gdyby na następnym Marszu Niepodległości było 200 tysięcy ludzi, to niektórzy by zaczęli narzekać, że z d*** atmosfera, za dużo pazi, rodzin z dziećmi itd.
-
Zgadzam się w 100%. Czytam i nie wierzę. Co ma piernik do wiatraka. Jest EURO, jestem Polakiem, więc mam ochotę zademonstrować swoją Polskość na ulicy (robię to także w święta narodowe - żeby była jasność). Jak jednemu z drugim to się nie podoba, to lepiej zamilczcie. Wasze nic nie wnoszące komentarze, wielcy patrioci od siedmiu boleści zostawcie sobie na rozmyślania, pochylając się nad książką do gimnazjum.Lucasyno pisze:Czy was juz popierdolilo calkiem? Dlaczego mam nie jezdzic z flagami Polski na samochodzie? bo co bo euro? moze flage rosyjska mam zalozyc? Niektorym to sie juz calkiem w glowie popierdolilo, narcyzami jestescie czy jestescie pedalami i lubicie kolorowo? A moze juz nie mieszkam w Polsce... przypomnijcie sobie jaka byla mobilizacja 4 lata temu na Euro (ktore nie bylo w Polsce)!! Byl temat AKCJA WYWIES FLAGE!! Temat sie rozwinal na paranascie stron, zdjecia blokowisk calych przybrane w bialo czerwone barwy byly wklejane itd itp. Wiem ze wiekszosc dzieci tu piszacych go nie pamieta a najelpiej to niech nie wypowiadaja o czyms o czym nie moja pojecia. A jak nie to wypierdlaalc do ruskich
-
Dziwie sie, ze jeszcze nie ma tematu flagi z Fuck Euro na auto, na balkony itp. ?!
Wywieszanie flagi nie ma nic wspolnego z Euro tylko w swieta narodowe.A po drugie kazdy madry Polak od dzis stawia maszt i wywiesza flage przed domem!
Akcja flaga przed domem caly rok !
Wywieszanie flagi nie ma nic wspolnego z Euro tylko w swieta narodowe.A po drugie kazdy madry Polak od dzis stawia maszt i wywiesza flage przed domem!
Akcja flaga przed domem caly rok !
FUCK EURO, czyli zamiast flagi ubierz kominiare w takich barwach i idz na polowanie, to wszyscy bedziemy zadowoleni ;).mancunia pisze:
Jest EURO, jestem Polakiem
"Był las,nie było was. Nie będzie was, będzie las"

-
a gdzie napisałem, że to źle?212 pisze:I co źle, że była te "małyszomania"? Źle, że naród mógł poczuć dumę, że zwykły chłopak (z ludu, że tak powiem) stawiał w swoim cieniu cały świat. Że dzięki talentowi i ciężkiej pracy pokonywał np. Niemców i Austriaków, którzy posiadali lepszy sprzęt, warunki do przygotowań itd.? Źle, że Polacy mogli odczuć, dzięki niemy dumę?UltrasGate pisze:nie oszukujmy się, większość ludzi ozdabia auta czy balkony w biało-czerwone flagi, bo w hipermarkecie w pierwszej alejce mozna je kupić w promocji. Osoby kupujące pod wpływem marketu, nie kupią i nie wywieszą tych barw na żadne święto bo wtedy to nie bedzie można tego kupić w hipermarkecie. no chyba że w czasie euro nie sprzeda się wszystko to może na 11 listopada będzie promocja i znowu trendi będzie miec barwy na aucie - ale w to naprawdę wątpię i na to bym nie liczył.
ja tylko stwierdziłem, że to było sztucznie wykreowane, w tym przypadku przez TVP która miała prawa do transmisji skoków.
[link]
wszystko zależy w jaki sposób flaga jest wykorzystywana , bo nikt mi nie powie że to dobry pomysł:
[link]
[link]
-
z tym bym się zgodził.Rewolucja2012 pisze:Na ulicach jeżdzi dość sporo samochodów z flagami Polski czy to żle czy dobrze sam niewiem osobiście mam wyjebane na euro dość smieszy mnie ta atmosfera pikniowa na stadionach przecież to wstyd onbiżenie poziomu itp. ale z drugiej strony ciesze sie widząc flagi polski na samochodach i domach.
[link]
-
z tym, ze trudo ocenić czy to dobrze czy źle że ludzie wieszają na autach czy balkonach flagi. z jednej strony to włączanie się do tej szopki pt euro, ale z drugiej strony to piękny widok.
[link]
Czy to wazne z jakiego powodu ludzie zaczynaja wieszac flagi narodowe? Gdyby wieszali flagi z logo Euro 2012 czy z tymi dwoma pedalkami(slavek i slavko)to bez dwoch zdan bylo by to totalne buractwo! Ale jak eksponowanie Bialo-Czerwonej flagi moze byc odbierane jako buractwo???!!! Na pokaz czy z faktycznego przywiazania do Polskosci...jeden c***!!! Ktos obsmial malyszomanie...ale dzieki Adamowi nawet ci pikole na swoj sposob czuli sie dumni ze sa Polakami! I to jest piekne! Duma z bycia Polakiem! Powod to sprawa drugorzedna!(swego czasu nawet janusze zbombardowali hanawalda sniezkami) Co do ogrodka na focie to ktos ma IQ maksymalnie dwucyfrowe bo wyobrazcie sobie ze idziecie z pieskiem a piesek ma ochote odlac sie akuarat w tym miejscu. Zenada.
Mysle ze nie powinny nas denerwowac nagminnie wywieszane flagi,tylko cieszyc oko i dusze. A czy wywieszane sa z poczucia patriotyzmu czy tylko dlatego "bo sasiad tez powiesil" to juz indywidualna sprawa kazdego kibica. Placa podatki(to tez przejaw patriotyzmu) wiec maja prawo wieszac swoja flage narodowa.
Mysle ze nie powinny nas denerwowac nagminnie wywieszane flagi,tylko cieszyc oko i dusze. A czy wywieszane sa z poczucia patriotyzmu czy tylko dlatego "bo sasiad tez powiesil" to juz indywidualna sprawa kazdego kibica. Placa podatki(to tez przejaw patriotyzmu) wiec maja prawo wieszac swoja flage narodowa.
-
wywieszajmy polskie flagi w oknach na balkonach w autach nośmy polskie koszulki bluzy szaliki pokażmy ze Polska potrafi się zjednoczyć!!tylko normalne bez jakis wynalazków z logo euro ludkami itp.
fuck euro!!!
fuck euro!!!
KS APATOR TORUŃ
[link]
[link]
-
Skroiliście już chłopaki jakieś flagi Polski? :)
czajnik pisze:Nazywacie Widzew wieśniakami ? OK, nazywacie komuchami ? OK
-
Pierdolę cały ten festyn, ja barwy narodowe wywieszam z okazji ważnych dat - szkoda że wtedy nie widzę takiego lasu biało-czerwonych flag, co teraz. Sram na patriotyzm kupowany z kiełbasą i podążających za trendami gamoni lansujących się swoją rzekomą dumą narodową, której pewnie nie potrafiliby nawet w dwóch zdaniach zdefiniować. O czym my mówimy, 3/4 tych durniów nie potrafiłoby nawet zaśpiewać wszystkich zwrotek hymnu, jak ktoś dobrze to zauważył. Nieważne, że te same cymbały lecą potem głosować na rudą małpę czy jakichś palikmiotów, liczy się to, że raz na jakiś czas wymalują sobię japy na biało i czerwono.
EURO2012 ma tyle wspólnego z Polską, co cała ta śmieszna kadra francusko-niemieckich odrzutów. A jak wam tak serce rośnie na widok biało-czerwonych lusterek, to w********** na mecze dopingować Ojgena i jego ferajnę.
j****
EURO2012 ma tyle wspólnego z Polską, co cała ta śmieszna kadra francusko-niemieckich odrzutów. A jak wam tak serce rośnie na widok biało-czerwonych lusterek, to w********** na mecze dopingować Ojgena i jego ferajnę.
j****
-
Wywieszanie na balkonach wszelkiego rodzaju flag tak jak i jeżdżenie z flagą na aucie z okazji tej imprezy to dla mnie osobiście mega obciach.Czemu to ma służyć ? Pokazaniu iż jest się Polakiem ? Czy patriotą ?To nie komercyjne wywieszane chorągiewki czynią z Ciebie wielkiego patriotę ,tylko przekuty w czyn ruch który zapisuje się i odznacza echem w społeczeństwie.
ŁKS
ŁÓDZ
ŁÓDZ
Wiozłem ostatnio moją babcię (91 l.) do lekarza.Zauważyła flagi przy samochodach- zapytała jaki jest powód wywieszania tych flag.Ja jej odpowiedziałem że to w związku z mistrzostwami Europy w piłkę nożną , babcia skomentowała: "Każdy powód jest dobry by pokazać że jest się prawdziwym Polakiem" Jej bardzo się podobało i mówiła że za jej młodości barwy narodowe były zakazane.Ja nie mam wątpliwości czy obciach czy nie.Ważne żeby traktować flagę i barwy z należytym szacunkiem.U mnie pod oknem już wisi.
-
Każdy postępuje jak uważa , ja na euro flagi nie wywieszam gdyż nie utożsamiam się z tą Polską którą tworzą obcokrajowcy w naszej Reprezentacji i którą zbudował pan Tusk przed Euro , flaga na świętach państwowych u mnie wisi zawsze. Oczywiście można być dumnym ze swojego kraju i wywieszać flagę na euro nikomu tego nie zabraniam ale jaki odsetek z tych ,,patriotów'' pamięta o innych świętach narodowych ? mniejszy niż 1%
Według mnie pojęcie patriotyzmu jest szerokie , osoba która wiesza raz w życiu flagę za oknem bo jest euro i która tego już czynić nie będzie z okazji innych świąt i rocznic jest BURAKIEM i mojego zdania nie zmienicie
CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM ! WIELKA POLSKA NA WIEKI !
Według mnie pojęcie patriotyzmu jest szerokie , osoba która wiesza raz w życiu flagę za oknem bo jest euro i która tego już czynić nie będzie z okazji innych świąt i rocznic jest BURAKIEM i mojego zdania nie zmienicie
CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM ! WIELKA POLSKA NA WIEKI !
-
A ja też sobie przyczepię na furę. Co mi tam, mi się podoba, im więcej biało-czerwonych flag tym lepiej. Serce się raduje. A że to chwilowa modła. c***, lepiej tak niż wcale ;)
Dodam że u mnie na święta narodowe jest zawsze wywieszana.
-
Dopiero dwa polkołpaki i jednego kondoma z lusterka. Chciałem jeszcze drugiego, ale cieć parkingowy mnie chyba przyłapał :(Theo_08 pisze:Skroiliście już chłopaki jakieś flagi Polski? :)
Dokładnie tak.krzycho_ASR pisze:Pierdolę cały ten festyn, ja barwy narodowe wywieszam z okazji ważnych dat - szkoda że wtedy nie widzę takiego lasu biało-czerwonych flag, co teraz. Sram na patriotyzm kupowany z kiełbasą i podążających za trendami gamoni lansujących się swoją rzekomą dumą narodową, której pewnie nie potrafiliby nawet w dwóch zdaniach zdefiniować. O czym my mówimy, 3/4 tych durniów nie potrafiłoby nawet zaśpiewać wszystkich zwrotek hymnu, jak ktoś dobrze to zauważył. Nieważne, że te same cymbały lecą potem głosować na rudą małpę czy jakichś palikmiotów, liczy się to, że raz na jakiś czas wymalują sobię japy na biało i czerwono.

-
Kto z tego tematu, ma wywieszoną POLSKA flage na czas euro, a nie wywiesił w święto narodowe?
-
Wy jestescie pojebani ze takie rozkminy tutaj dajecie.Kazdy ma swoje zdanie a Wy tutaj płaczecie. Przegralismy walke z tuskiem na euro to wymyslacie ze nie wywiesicie flagi i c*** bo jest ojgen czy perkis. A mi on wcale nie przeszkadza. Jak gra to niech gra dalej. Ja kibicowałem zawsze dla siebie i dla pokazania nas jako polskich kiboli na świecie ,nie dla nich.
-

Dublin dzisiaj.
Nie rozumiem jak można kogoś krytykować za wywieszenie narodowej flagi....
Wiadomo że nie wszystko związane z Euro jest cacy, ale nie dajmy sobie obrzydzić wszystkiego.
Do tych wszystkich tak głoszących hasło Fuck Euro, tak samo będziecie głosić "Fuck Champions League" identycznie albo i jeszcze bardziej skomercjalizowane rozgrywki, jak Wasza drużyna awansuje ?
Niestety obecna piłka jest jaka jest lata 90te już nie wrócą, trzeba próbować znaleźć sobie w niej miejsce.
Nie kibicujemy dla Ojgena, Tuska czy Obraniaka tylko dla Polski, dla siebie. Kto uważa że jeśli przejebiemy wszystkie mecze nagle się wszystko zmieni i nie będzie Laty, Smudy, niechcianych piłkarzy jest w błędzie. Będzie dalej to samo, przyjdzie dajmy na to Skorża i jeśli Polanski czy Boenisch będą dobrzy, będą dalej grać.
Przez długi czas miałem na tą reprezentację wyjebane, myślałem, że tak będzie też na mistrzostwach, ale chyba jednak nie potrafię wymazać z siebie całej masy przygód, emocji z meczów, wyjazdów i nie trzymać kciuków za reprezentację. Niech grają walczą i niech opierdolą kacapów i może ćwierćfinał z niemcami...
-
Wywieszanie flag jest jak na najbardziej na miejscu.
Jednakże wywieszanie jakiś pseudo - bander na samochodach (chodzi mi tutaj o chorągiewki, gdzie nasze Godło niejako "wcina" się w czerwono pole na fladze) to już jest brak szacunku do narodowych barw i po prostu kpina.
Jednakże wywieszanie jakiś pseudo - bander na samochodach (chodzi mi tutaj o chorągiewki, gdzie nasze Godło niejako "wcina" się w czerwono pole na fladze) to już jest brak szacunku do narodowych barw i po prostu kpina.
-
Młody, ale chyba nie do końca rozumiesz sytuacja, no chyba ze ja to źle odbieram.
Większość która krzyczy fuck euro włącznie ze mna, bedzie siedzieć w domu, barze, na miescie i bedzie trzymać kciuki za POLSKĘ to zupełnie normalne ale za c**** nie pójdę na mecz i nie będę zdzierał gardła, żeby kurwie polanskiemu i reszcie marionetek które nie potrafiły wstawić sie za orłem grało sie lepiej i zeby komuch lato cieszył morde jaki to doping i atmosfera na stadionie.
A jeśli chodzi o propagowanie Polskości w czasie takich imprez to oczywiście jestem za niech mi ktoś ku*** odpowie czemu tego propagowanie nie widać w świeto niepodległości i swieto flagi ??
Czemu wtedy ludzie nie zapierdalaja z flagami na autach ? odpowiedz jest prosta bo wtedy trzeba byc PATRIOTĄ a nie pierdolonym populista który wiesza flage na EURO bo tak robią wszyscy.. czysta hipokryzja!
TYLKO POLSKA !
PS. zeby nikt nie pomyslal ze "fuck euro" oznacza dla mnie kibicowanie reprezantacji albo nie.
Większość która krzyczy fuck euro włącznie ze mna, bedzie siedzieć w domu, barze, na miescie i bedzie trzymać kciuki za POLSKĘ to zupełnie normalne ale za c**** nie pójdę na mecz i nie będę zdzierał gardła, żeby kurwie polanskiemu i reszcie marionetek które nie potrafiły wstawić sie za orłem grało sie lepiej i zeby komuch lato cieszył morde jaki to doping i atmosfera na stadionie.
A jeśli chodzi o propagowanie Polskości w czasie takich imprez to oczywiście jestem za niech mi ktoś ku*** odpowie czemu tego propagowanie nie widać w świeto niepodległości i swieto flagi ??
Czemu wtedy ludzie nie zapierdalaja z flagami na autach ? odpowiedz jest prosta bo wtedy trzeba byc PATRIOTĄ a nie pierdolonym populista który wiesza flage na EURO bo tak robią wszyscy.. czysta hipokryzja!
TYLKO POLSKA !
PS. zeby nikt nie pomyslal ze "fuck euro" oznacza dla mnie kibicowanie reprezantacji albo nie.
-
Panowie piszecie same negatywy o reprezentacji, czyli ja rozumie że jak strzelimy gola,wygramy mecz to nie będziecie się cieszyć, tylko będzie żałobna atmosfera ?
-
Naszczęście wiekszosc odpowiedzi jest "pozytywnych" apropo "akcji-flaga", ale jak się czyta niektóre posty to aż żal dupe ściska... naprawdę tylko czekać jak jeden z drugim gamoń zacznie kroić flage polski drugiemu polakowi bo sobie wywiesił na balkonie albo na aucie
mnie się gęba uśmiecha od ucha do ucha jak widze, że co raz więcej aut jeździ z flagami polski- ba, sam sobie nawet ją założę i chciałbym aby kazde auto było w ten sposób uozdobione. Za granicą, szczególnie na wyspach tego typu akcje są częste i nikomu nawet do pustego łba nie przychodzi, że to obciach :O
ale tak wiem , fuck euro i kmwtw
proponuje wszystkim zbuntowanym założyć czarną kominiarke tego dnia i kroić każdego kto ma na sobie barwy polski
oczywiscie potem wiecie co z tym zrobić? na płot, benzynka i palimy....
smutne, że na tym forum doszło do takich rozkminek
mnie się gęba uśmiecha od ucha do ucha jak widze, że co raz więcej aut jeździ z flagami polski- ba, sam sobie nawet ją założę i chciałbym aby kazde auto było w ten sposób uozdobione. Za granicą, szczególnie na wyspach tego typu akcje są częste i nikomu nawet do pustego łba nie przychodzi, że to obciach :O
ale tak wiem , fuck euro i kmwtw
proponuje wszystkim zbuntowanym założyć czarną kominiarke tego dnia i kroić każdego kto ma na sobie barwy polski
oczywiscie potem wiecie co z tym zrobić? na płot, benzynka i palimy....
smutne, że na tym forum doszło do takich rozkminek