juz od czasu rejestracji tego ananaska jego wpisy nie przypadały mi do gustu , człowieku powiem wprost albo jesteś WĄSEM , którego zadaniem jest bycie zajebistym informatorem KMWTW z k.net , albo jestes poprostu ciekawym wszystkiego 13 latkiem którego zaczyna interesować kibicowanie, jezeli tak to sorry zadawaj dalej pytania byle by mądrzejsze , albo jeszcze lepiej przeczytaj cały temat :)
Grupa naszych kibiców mieszkających w Niemczech i z racji barw sympatyzująca z Borussią wydała łączone szale które ma też kilku sympatyków Borussi mieszkających na Śląsku, ale nigdy żadnej zgody nie było.
Grupa naszych kibiców mieszkających w Niemczech i z racji barw sympatyzująca z Borussią wydała łączone szale które ma też kilku sympatyków Borussi mieszkających na Śląsku, ale nigdy żadnej zgody nie było.
chyba było jeszcze coś takiego, że ktoś od was był kierowcą autokaru BVB ?
Moze troche nie na temat, ale nie wiedzialem gdzie to napisac:
Jakie sa stosunki miedzy Polonia Przemysl, a Wisla Krakow obecnie? Nieoficjalny uklad, fan club? Widzialem niedawno flage Polonii na meczu Wisly. Chyba, ze mi sie cos pojebalo.
Drugie pytanie. Z kim ma zgody Okocimski Brzesko i czy Karpaty jeszcze trzymaja z Glinikiem? Jak nie to dlaczego doszlo do zerwania zgody.
Jak ma sie sprawa gorzowskiego podwórka?z kim miała/ma zgode/układ Stal.I to samo z kim sie kumał Stilon?Bo przyznam sie,nic mi do głowy nieprzychodzi a chyba cos było.
„To czas pełen wrogich słów – rzucanych przeciwko nam. Wzniesiony na gruzach gubiących wartości – wszystkich parszywych kłamstw. To ludzie nie warci nic – trucizna dla naszej krwi”…
WarsawCasual pisze:Moze troche nie na temat, ale nie wiedzialem gdzie to napisac:
Jakie sa stosunki miedzy Polonia Przemysl, a Wisla Krakow obecnie? Nieoficjalny uklad, fan club? Widzialem niedawno flage Polonii na meczu Wisly. Chyba, ze mi sie cos pojebalo.
Drugie pytanie. Z kim ma zgody Okocimski Brzesko i czy Karpaty jeszcze trzymaja z Glinikiem? Jak nie to dlaczego doszlo do zerwania zgody.
TAK-TAK pisze:Odpowie ktoś na temat Stali i Kotwicy, nie znam dobrze tych dwóch ekip i nie wiem czy obie ekipy udzielają oficjalnego info w tej sprawie więc bez napinki pytam ?
Oficjalnie nic nie ma pomiędzy Kotwicą, a Stalą Gorzów. Na drodze są wyłącznie tylko kontakty prywatne. To wszystko.
TAK-TAK pisze:Odpowie ktoś na temat Stali i Kotwicy, nie znam dobrze tych dwóch ekip i nie wiem czy obie ekipy udzielają oficjalnego info w tej sprawie więc bez napinki pytam ?
Oficjalnie nic nie ma pomiędzy Kotwicą, a Stalą Gorzów. Na drodze są wyłącznie tylko kontakty prywatne. To wszystko.
Sorry ale majac prywatne kontakty to mozna wódke pic w zaciszu domowym lub w knajpie a nie np. skakac na murawe w Slupsku.
WarsawCasual pisze:Moze troche nie na temat, ale nie wiedzialem gdzie to napisac:
Dokładnie, Ja rozumiem że można zapytać o stosunek Ekipy X do Ekipy Y, ale żeby pytać o Zgody i Kosy,przecież to każdy Kibic powinien wiedzieć najlepiej
sam temat dziwny nie jest, juz tak nie pierdolcie i nie robcie z siebie ura-bura, bo co jakis czas dochodzi do zawiazania/zerwania jakiejs sztamy i do tego powinien on byc - biezacej informacji a tylko zadawanie pytan np. jakie zgody ma Legia? czyni go coraz czesciej groteskowym.
Sorry ale majac prywatne kontakty to mozna wódke pic w zaciszu domowym lub w knajpie a nie np. skakac na murawe w Slupsku.
Widać obie ekipy nie chcą o tym pisać, a się ich uczepiliśmy :P
To z Legia - Den Haag to taki żarcik ;) A tak na poważnie, to jak wygląda sytuacja Śląska Wrocław z Unią Tarnów? Ponoć są neutralni, z tego co słyszałem, więc na wyjazd do Tarnowa nie bierzemy emblematów Śląska.
Truthrising pisze:To z Legia - Den Haag to taki żarcik ;) A tak na poważnie, to jak wygląda sytuacja Śląska Wrocław z Unią Tarnów? Ponoć są neutralni, z tego co słyszałem, więc na wyjazd do Tarnowa nie bierzemy emblematów Śląska.
Jakbyś chodził na mecze to byś wiedział jak wyglądają ich relacje. Po drugie chyba nie jesteś upoważniony żeby wypowiadać się tu w imieniu Wisły. Po trzecie to nie forum klubowe tylko ogólnopolskie.