TELEGAZETA pisze:A czym się różni zgoda od układu w przypadku Polonii Przemyśl i Wisły Kraków ? Jedni wieszają flagi drugich na meczach u siebie. Polonia Przemyśl od lat jezdzi w swoich barwach na mecze Wisly...
P.S kiedy Wisłą wspomogła Unię w Wieliczce w ... 70 osób? Sama Unia mówiła o 30 (dokladnie 20 miejscowych, kilku z Kłaja i 4 z Krakowa ). Skąd to nagłe rozmnożenie wspomagających?
wiesz co ?!
strasznie Cię boli temat relacji z Naszymi Braćmi z Tarnowa !!!
nie wiem jaki masz interes by Nam bruździć, ale nikt nie robi afery z liczby w jakiej wspomagamy Unistów (nawet Nasi ziomale z Tarnowa) tylko Ty !!!
niestety zmartwię Cię, ale sztama między kibolami Wisły i Unii ma się bardzo dobrze czy Ci się to podoba czy nie :< ... uśmiechnij się :D
TELEGAZETA pisze:
P.S kiedy Wisłą wspomogła Unię w Wieliczce w ... 70 osób? Sama Unia mówiła o 30 (dokladnie 20 miejscowych, kilku z Kłaja i 4 z Krakowa ). Skąd to nagłe rozmnożenie wspomagających?
Nie było ,ani 30 ,ani 70 osób c**** wiesz i p********* głupoty.
Było 50 osób ,w tym samym czasie Wisła miała swój wyjazd.
Lepiej się zajmij waszymi liczbami na meczach Tarnovii,a od Wisły i Unii się odpierdol patałachu.
Jak na lini:
Górnik Zabrze - Hajduk Split - są dalej utrzymywane jakieś kontakty?
Górnik Zabrze - Banik Ostrava - podobno Banik widziany na WDŚ
Górnik Zabrze - Motor Lublin
Górnik - Hajduk - prywatne kontakty, lecz koniec oficjalnego układu
Górnik - Banik - prywatne kontakty, zgoda naszej zgody (GKSu), stosunki dobre
Górnik - Motor - KOSA
trslwirek pisze:Jak na lini:
Górnik Zabrze - Hajduk Split - są dalej utrzymywane jakieś kontakty?
Górnik Zabrze - Banik Ostrava - podobno Banik widziany na WDŚ
Górnik Zabrze - Motor Lublin
Górnik - Hajduk - prywatne kontakty, lecz koniec oficjalnego układu
Górnik - Banik - prywatne kontakty, zgoda naszej zgody (GKSu), stosunki dobre
Górnik - Motor - KOSA
Górnik mial oficjalny uklad z Hajdukiem? Mozna sie dowiedziec na czym on polegal? Jak wygladalo wsparcie dla jednym i drugich?
adrian_png pisze:niektorzy tu takie pytania zadaja ze nie wiadomo czy smiac sie czy plakac
Jeden z najgłupszych tematów na tym forum. Jakieś neutrale hhehehe co to jest? Masz zgody i układy a reszta to kosy a tu rozkminy małolatów i psów co sobie chyba mapki robią lub wypisują w zeszycie lub notesie podręcznym ściągi.
Mnie także dziwi że ten temat tak dobrze się trzyma,ale to świadczy o poziomie forum ;)Nie chce się wymądrzać,ale jak mozna nie wiedzieć kto z kim ma zgode lub kose.Rozumiem jeszcze pytania o jakieś mniejsze ekipy,ale nie mam pojęcia jaką trzeba mieć wiedze kibicowską by pytać z kim trzyma Górnik lub z kim kose ma Wisła itp
Pytanie z czystej ciekawości , jaki był stosunek kibiców Alitu do sympatyków Powiślanki przed układem sportowym tych drugich z KSZO , oraz czy zmieniło się ich podejście do kibiców z Lipska po przybiciu układu?
Chciałeś powiedzieć - wyczytałem na internecie albo usłyszałem od kolegi co czytał :D
Dla takich kwiatków jak ty.Lecha 190 osób wspiera Arkę w Bydgoszczy.
jacy88 pisze:Stal Gorzow wspiera sie jeszcze z Kotwica czy juz koniec kontaktow ? Tylko bez spin pozdro
Nie jestem odpowiednią osobą do oficjalnego oceniania ale z tego co słyszałem od znajomego to kontakty w ostatnim czasie znacznie podupadły, ale może niech wypowie się ktoś z Gorzowa
against modern pisze:jak jest na linii Elana - Arka ?? bo chyba nie można tego nazwać kosą ?? :)
Jak to nie ? Przecież oni jeszcze jakieś 2 lata temu ze sobą grillowali... Jest kosa na bank :)
O ile mnie pamięć nie myli to Elana spotkała się wtedy z Bałtykiem a nie Arką.
2010r:
Arka Gdynia : Elana Toruń - 18x18 (do 21 lat) - wygrana
źródło szalikowcy.com (nie wiem na ile to wiarygodne). A swoją drogą to ja nie znalazłem nic o grillu z Bałtykiem :)
Odpowie ktoś na temat Stali i Kotwicy, nie znam dobrze tych dwóch ekip i nie wiem czy obie ekipy udzielają oficjalnego info w tej sprawie więc bez napinki pytam ?