Najbardziej niebezpieczna dzielnica
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Buehehe smiesza mnie takie wpisy.torca1950 pisze:, ale też wolałbym nie znaleźć się w środku jakiegoś osiedla o 1.20.
Ej czy te "dobre chlopaki" z "huty" , nie spia nocami? ku*** 1 godzina to srodek nocy, pusto jest na ulicach, no chyba ze w Krakowie dopiero zycie sie zaczyna o tej porze.
Europejskie Miasto Kultury co krok awantury

Nie neguje tego, ze jest niebezpiecznie, bo sam spierdalalem przez sprzetem w roznej postaci w Krk, ale bez przesady, chociazby z godzinami.
-
o Ugorku teraz slychac mimo ze kibice 2 klubow zyja tam raczej w zgodzie to obcy ma delikatnie mowiac tam przejebaneCzyżu TSW pisze:Co do Krakowa,to mam wątpliwości czy Oświecenia i Piastów są takie niebezpieczne.Chyba jak się chodzi tam w szalach Wisły,to wtedy napewno :twisted:
Chociaż jest to moja prywatna opinia bo kilka razy bywałem w tamtych rejonach (zwłaszcza Oświecenia) i tak źle to nie wyglądało.
Myślę,że Złoty Wiek też jakiś straszny nie jest
Przypały miałem za to na Bohaterów Września-to osiedle wydawało mi się dośc nieciekawe = [link].
Do innych ostatnio mało bezpiecznych miejsc dodałbym jeszcze Kurdwanów i Siemaszki
Kazimierz to typowo modna do imprezowania dzielnica.Bardzo popularna również wśród turystów. Kiedyś było tam nieciekawie,teraz raczej spokój.
Po za tym myślę,że na tych większych krakowskich osiedlach - Prądniki,Azory,Prokocim czy Wieczysta jest raczej dośc spokojnie
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają
"

-
nic m sie nie popierdolilo normalnie mowiac
dobra nie rozmywam tematu

"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają
"

-
'' Na lipinach psy sa albo szybkie albo smaczne '' jadac taksowka taksiarz bral kase z gory a w skepach pootwierane tylko male okienka
Klimat dla obcych dosc malo przyjemny choc pewnie sa osby bardziej obeznane W Dzierzoniowie raczej spokoj kiedys latwo mozna bylo dostac w okolicach rynku teraz raczej spokojnie choc tak jak pisali poprzednicy majac nie fart mozna dostac zawsze i wszedzie ...

-
kiedyś getto bylo w podgórzu w Krakowie bylo mocno przejebane - nie wiem jak jest teraz.co do Kazika, kiedys dzielnica legenda, pelna zulerii i elemntow spod ciemnej gwiazdy, od konca lat 80 zaczeli sie tam artysci przenosic(blisko starego miasta i tanio oraz klimat) no od polowy lat 90 zaczal sie bum ktory trwa, choc ponoc jeszcze na poczatku lat 90 do nowo otwartego "singera" potrafila wpasc banda tłukac kogo popadnie, ale te czasy juz dawno poszly w niepamiec - teraz to inny swiat.. w Hucie wcale tak zle nie jest, zwlaszcza stara (coraz bardziej offowa i przyciagajaca duzo ludzi).. ogolnie moim zdaniem baardzo sie uspokoilo w ciagu 10 lat (najwiecej incydentow to stare miasto - pobicia,kradzieze .zaklócanie ciszy nocnej itd)
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Włokienka????? jak najbardziej niezgadzam się, mieszkałem tam przez rok i co najwyżej żona zajebała męża w upojeniu alkoholowym, jest kilku małolatów mocnych w grupie ale ogólnie teraz to bardzo przeciętna ulica. Wschodnia, Jaracza jak najbardziej bezpieczne.
Stare bałuty jak najbardziej sie zgadzam, szczególnie skrzyżowanie zachodnia - limanowskiego no i bazarowa.
Dodałbym jeszcze okolice górniaka szczególie ulica grabowa i słowiańska no i przybyszewskiego do wieżowców.
Hehe generalnie piątek i sobota to dla miasta cieplejszy okres szczególnie w okolicach dyskotek i w miasteczku studenckim .
Wymieniam tylko te miejsca gdzie często jestem i sie orientuje
Stare bałuty jak najbardziej sie zgadzam, szczególnie skrzyżowanie zachodnia - limanowskiego no i bazarowa.
Dodałbym jeszcze okolice górniaka szczególie ulica grabowa i słowiańska no i przybyszewskiego do wieżowców.
Hehe generalnie piątek i sobota to dla miasta cieplejszy okres szczególnie w okolicach dyskotek i w miasteczku studenckim .
Wymieniam tylko te miejsca gdzie często jestem i sie orientuje
-
na razie głownie ty się napinaszdulasRTS pisze:i niech nie napinaja sie tu ludzie z miast gdzie brak jest 2 rywalzujacych ze soba klubow bo tu jest temat o niebezpiecznych kibicowsko osiedlach tak jak mowielm lodz niebezpieczne baluty 2 dobre ekipy RTS-u i łksu i chojny gdzie łks sie napina ze jest a ich nigdy nie ma

Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer
-
-
-
ogryzek1 pisze:slyszal moze ktos o takiej dzielnicy w Bytomiu - "Miechowice czy Miechowicze" jakos tak... prosil bym aby ktos napisal cos na ten temat...
Miechowice - Nie mieszkam tam ale kilkakrotnie bywałem. Dzielnica jak dzielnica. Dzieli się na Stare i Nowe (Stare to kamienice - kompletna ruina, a Nowe to blokowisko). Bardzo mocny bastion Polonii.
RuchRadzionków pisze:
Bytom-Szombierki , ulica Witosa.
Czemu Witosa takie niebezpieczne? Zdaje mi się, że dużo gorzej na Grossfeldzie i Kleinfeldzie. Zależy też oczywiście dla kogo.
Polonia 1920 Bytom
-
Wrzeszcz, Orunia, Nowy Port - kraina gdzie obcy ginie szczególnie po godzinach 21popek pisze:A jak wygląda sytuacja w Gdańsku ?
Ostatnio zmieniony 29.06.2007, 12:20 przez NajwiększyHooliganWPolsce, łącznie zmieniany 1 raz.
BKS
LECHIA
władcy północy
LECHIA
władcy północy
-
-
na razie głownie ty się napinasz poza tym pisząc, że Bałuty są niebezpieczne, jesteś tak precyzyjny jak strzały na bramkę w wykonaniu Arkadiusza Aleksandra podczas rundy wiosennej
napisalem baluty jako dzielnica nie bede szczegolowo pisal wszystkich uliczek i ulic jesli wedlug ciebie baluty sa bezpieczne to mysle ze jestes na zle drodze chlopcze

pozdro
-
hehe dokladnie tak jestzych pisze:Teraz każdy hiphopowiec mieszka na niebezpiecznej dzielnicy, bo tak mu wypada.

Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer
-
Do Gdyni dodałbym: Oksywie i PogórzeGlacendez pisze:Gdynia : meksyk, zamenhofa , okolice centrum
Gdansk : przymorze , wrzeszcz , brzezno
Sopot : Centrum
zestawienie na okres letni w 3miesice
Do Gdańska: Nowy Port, Zaspe i Orunie (we wrzeszczu okolice akademików do studzieńki i Wyspiańskiego- Lechia wie o co biega)
W Sopocie w lecie najbardziej wkurwiają mnie lansujący się turyści