KOMENTARZE 27-30 kwietnia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

asdasd

Re: KOMENTARZE 27-30 kwietnia

Post autor: asdasd » 02.05.2012, 16:35

Żeby zajebać komuś z meczety trzeba mieć odwagę i charakter. Najlepiej dla kibicowskiego świata będzie, jak pierwszy weźmiesz maczetę i sam się nią pierdolniesz, a za Tobą pójdą wszystkie pojebusy z Krakowa.
Zamknijcie rejestrację !

iparts.pl
Nazwa_Wlasna

Post autor: Nazwa_Wlasna » 02.05.2012, 16:38

jablerr pisze:
patryjota613 pisze:
jablerr pisze:Haha... na pewno przejmiemy się opiniami osób z ekip pokroju Prochu Pionki. Skończcie swoje marne żale jednostrzałowcy nie mający nic do powiedzenia w swoich ekipach.

Lech, Lechia, Arka, Śląsk, Jagiellonia, Korona, Sandecja, Unia, GKS Tychy, ŁKS Łódź... Pół kibicowskiej Polski trzyma, trzymało, lub będzie trzymać z ekipami krakowskimi. Sharksi będą biegali z Legią po Warszawie 11.11, JG na układzie pojedzie do Bytomia a wy dalej możecie płakać o honorze i dobrych manierach. Jakoś każdy ma was w d****.
Haha no nie powiem może i jestem "jednostrzałowcem" ale z Twojej pierdolonej maczety...
Może i poł kibicowskij Polski trzyma z "ekipami" krakowskimi,ale te 2 pół was pierdoli...
Ale dojebałs z tą Jagą,jak Jadze najbliżej do Widzewa i Ruchu a MY nie tolerujemy,żeby ekipa z kosami biegała jak jacys pierdolenie rycerze...
Taaa... bo Jaga nigdy nic wspólnego z Wisła nie miała a zgodę zerwali, bo nie podobały im się noże.

Tak się podniecacie, że kibice to jedyna grupa społeczna, która w obliczu wojny będzie bronić Ojczyzny. Wyjdziecie ekipą, bez koszulek na ruskie czołgi i będziecie klaskać w ręce, a jak was przeciągną serią to wejdziecie na k.net i będziecie się żalić, że ruscy niehonorowi. To już lepiej z maczetą wyskoczyć na kacapa :)

Teraz już bardziej serio. Wy macie swój świat, gdzie przeciwnikowi chcecie udowodnić, że jesteście LEPSI. Po prostu, wpierdolicie im na łapy, przekopiecie, pogonicie i jesteście spełnieni - jesteśmy LEPSI. Rozjedziecie się do domów, czasem przybijecie piątki. W Krakowie chodzi o to żeby przeciwnika wyeliminować, eksterminować, maksymalnie zgnoić. Nie ma miejsca dla 2 klubów, z takiego założenia wychodzą osoby decyzyjne z obu stron. To nie my mamy przeciwnikowi udowadniać, że jesteśmy lepsi - przeciwnika ma nie być. A to, że od 20 lat żadna z ekip, mimo wzlotów i upadków nie odpuszcza, to sytuacja wygląda, jak wygląda.
chłopie kazdy normalny wie ze nie chodzi nawet o sprawy kibicowskie bo jesli zalezalo by wam na zabiciu wrogiego kibica to ciagle bylo by bieganie z nozami itp. Tu chodzi o interesy. Jestes debilem nie wiedzac ze wasze ekipy tak naprawde walcza za kluby!

Michał***24

Post autor: Michał***24 » 02.05.2012, 16:40

Z twojego toku wynika że jeżeli ktoś zginie to nic sie nie dzieje bo to świeta wojna rozumie nie mam juz do ciebie pytań.Tak siekiera jest wyznaczkiem odwagi mów tak sobie dalej ale jak dostaniesz tą siekiera w czoło mów tez ze nic sie nie stało.

MAF

Post autor: MAF » 02.05.2012, 16:47

Dokładnie. Jakby ktoś chciał kogoś wyciąć w pień to lepiej kup giwerę, podkładaj bomby pod samochodami, obwieś się materiałami wybuchowymi i wysadź pod stadionem wroga. Na bliskim wschodzie mają to obcykane. Albo taki homoseksualista z Norwegii. Pomyśl, prawie 100 osób a on sam

Wpadliście w błędne koło i podejrzewam, że po obydwu stronach czasem sobie myślicie że to niepotrzebne, ale ponieważ nie możecie okazać słabości to brniecie dalej
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.

aspire

Post autor: aspire » 02.05.2012, 16:50

oprawykibicow pisze:
patryjota613 pisze:
Chłopie,co TY piszesz??Ze u NAS na GóRnym Śląsku to jest jak w bajce?Ze po ustawce/osiedlowych akcjach zbijamy piątki?No wez barana w ściane pierdolinij.Teren jest zdecydowanie bardziej gorący niz Krk,chociaż jest mniej ofiar śmiertelnych.
Myślisz,że u nas nie ma wjazdów na chate,wjazdów na meline,adrenaliny?
Ale gadki typu "szacunek za podjęcie walki" są dalej aktualne?
W Krakowie jest to nie do pomyslenia. Przyjsc na ustawke, podbic sobie po oku i rozejsc do domów. Wroga trzeba wyeliminowac. Ludzi z bramek sobie wynajmują na ustawki, biorą do zdjęc żeby wrzucić na szalikowcy.com, bawią się w jakieś układy chuliganskie, Lech wysyła ŁKS do gazu i miesiąć pózniej piątki sobie przybijają żeby komuś dojebac. Albo Górnik z GKS-em.
To bardziej się nadaje na jakieś wrestling show. W Krakowie nie ma zasad, bo jest nienawiśc niespotykana w zadnym innym miescie bo chodzi o wytępienie wroga wszelkimi sposobami, maczety i widły latają nad głowami, ludzie którzy zginęli podczas tej wojny są wyszydzani, a Ty piszesz że na Śląsku jest bardziej gorąco niż w Krakowie. Pod jakim względem się pytam. Przecież Ty i Tobie podobni mimo że nie mieszkacie w Krakowie jestescie zszokowani tym co się tutaj dzieje.. no więc pomysl jakbys sie zachował gdybyś przezyl tu miesiąc uczestnicząc w akcjach. Zapewne odpuscilbys sobie z tym wszystkim i wyjechał do ciepłych krajów. Leszcze z maczetami piszecie.. no to wez maczete i wyjeb komus w korpus licząc się z tym że wyłapiesz ćwiare albo przesiedzisz całe zycie w kryminale. Do tego trzeba mieć charakter, odwage i pierdolca i byle leszcz tego się nie chwyci bo nie ma do tego jaj
akurat nie p****** farmazonów , dzieciaki z bieżanowa i prokocimia po 15-16 lat lataja z przedłużaczami, wjeżdzaja sobie na osiedla nie tylko c*** wie kto ale i takie małolaty i akurat piszę to bo to widze czasem a nie bo sobie wymyslam, faktycznie po chuju charatkerni, czesto banda patoli a ten pierdoli o charakterze, co ty bierzesz typie to nie wiem
Better dead than red

debiutant

Post autor: debiutant » 02.05.2012, 17:12

Są jakieś foty z meczu Dolcan-Pogoń?Może być na pw.
Obrazek

x.x

Post autor: x.x » 02.05.2012, 17:48

ŁKS obecny w Chorzowie?

czajnik

Post autor: czajnik » 02.05.2012, 17:49

Koleś ma rację, że Wisłą przesadza z "Człowiekiem". Niech będzie wyżynanie się (tzw. święta wojna), którego reszta Polski nie rozumie, jeśli obie strony to akceptują.

Jemu chodzi o to, że śmieszne jest, że przyśpiewkę anty-"Człowiek" śpiewają 50-letnie spitusy z brzuchami i wąsami albo 12-letnie penerki, heh ...
Nasze są miasta, miasteczka, wsie i osady !!! Widzew Łódź

mds

Post autor: mds » 02.05.2012, 18:06

czajnik pisze: Jemu chodzi o to, że śmieszne jest, że przyśpiewkę anty-"Człowiek" śpiewają 50-letnie spitusy z brzuchami i wąsami albo 12-letnie penerki, heh ...
U was gniazdowy informuje kto dana przyspiewke moze spiewac a kto nie !

ktosik

Post autor: ktosik » 02.05.2012, 18:09

ile Czarnych Jasło z Cracovia na derbach ?

Stadionowy

Post autor: Stadionowy » 02.05.2012, 18:11

Kto jak kto ale Wisła powinna się trochę wykazać przy wymyślaniu opraw....

Oprawa Korony Kielce
http://www.youtube.com/watch?v=CetlNQQ1O9s

Ten sam motyw był jeszcze na starych vlepkach Legii.

PT.

Post autor: PT. » 02.05.2012, 18:14

nie przesadzaj
teraz moze kazdy przed zrobieniem oprawy bedzie przegladam vlepki wszytkich klubow

siemaedziu

Post autor: siemaedziu » 02.05.2012, 18:28

no tak stadionowy, tym sposobem to zgapiliście hasło do oprawy ,nie jesteśmy aniołami,
kocioł czarownic jak widać już zastrzeżony i jest to ksero

Stadionowy

Post autor: Stadionowy » 02.05.2012, 18:33

No ale chyba Korona to nie ekipa z ligi okręgowej (bez urazy) żeby tej oprawy na oczy nie widzieli?
Uważam tylko że Wisła powinna wymyślać coś swojego a nie kopiować inne oprawy.
To może niech Lech (taki przykład-bez spinki) zrobi oprawę "Witamy w Piekle" ?
To tylko moje zdanie

PT.

Post autor: PT. » 02.05.2012, 18:37

przypuszczam ze ten motyw jeszcze byl uzywany gdzies przed Korona.
czepianie sie na sile

Stadionowy

Post autor: Stadionowy » 02.05.2012, 18:45

Jakby nie było oprawa bardzo ładnie wykonana

Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC » 02.05.2012, 19:14

co te krakusy p*******, niech se pokupują ostry sprzęt i urządzą Rwandę, po c*** się rozmieniać na tasaki - się pytam?

w jednym temacie o pensjach górników i spisie narodowym, a w drugim o planowanej eksterminacji połowy miasta
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.

"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"

kosacki

Post autor: kosacki » 02.05.2012, 19:18

Stadionowy pisze:Kto jak kto ale Wisła powinna się trochę wykazać przy wymyślaniu opraw....

Oprawa Korony Kielce
http://www.youtube.com/watch?v=CetlNQQ1O9s

Ten sam motyw był jeszcze na starych vlepkach Legii.

No, podobieństwo aż bije w oczy.

Po oprawie Wisły "Wyjazd rzecz święta" hasło to zaczęło być używane przez ekipy od A-klasy aż po Ekstraklasę.
Ej, wymyślcie coś swojego.

indianadzon

Post autor: indianadzon » 02.05.2012, 19:44

Ponoc na derbach Krakowa dominuje nowa flaga osiedlowa Cracovii Azory

inko

Post autor: inko » 02.05.2012, 19:55

my możemy tylko pierdolić..ale ja mam jeszcze nadzieje, że decyzyjni z Wisły i z Cracovii w końcu zobaczą co się dzieje, i w końcu podejmą jakieś decyzje..ile jeszcze ludzi musi zginąć, tam już dawno przekroczono wszelkie granice, zasady i w ogóle, rozumiem nienawiść ale tak jak chłopak z Łodzi napisał są bardzo humanitarne sposoby wykończenia wroga, jakby nie patrzeć wszyscy jesteśmy polaki we wszystkich płynie biało-czerwona krew i ja bym nie miał sumienia zajebać rodakowi kosy między żebra, chyba żeby powyrzynał moją rodzinę, mnie starsi uczyli szacunek przede wszystkim, teraz zapomniano o takim czymś, myślałem że ogólnie w Krakowie z kosami latają małolaty ale tak do końca nie jest i dziwie się chłopakom ze starszej ekipy z jednej i drugiej strony, że nie robią nic by to ogarnąć, i tak samo głupie jest pierdolenie jakiś pajaców, że każda ekipa z Polski by rozjebała Wisłę czy Cracovię bez sprzętu, miałem przyjemność poznać chłopaków z jednej i drugiej strony na emigracji, i są to charakterne typy którzy nie potrzebują przedłużaczy. z fartem.

jakwrócątosieopiszą

Post autor: jakwrócątosieopiszą » 02.05.2012, 20:02

Kto i w jakich liczbach wspieral Cracovie na derbach oprocz Tarnovii ? Sandecja, GKS Tychy w jakich liczbach ?

Krak

Post autor: Krak » 02.05.2012, 20:04

indianadzon pisze:Ponoc na derbach Krakowa dominuje nowa flaga osiedlowa Cracovii Azory
Obrazek
"j**** żydów" po czym gola dla Wisły strzela Żyd i trybuny wpadają w orgazm :))))

aspire

Post autor: aspire » 02.05.2012, 20:33

swoją drogą dobre jaja na tej Wiśle, cały czas jebią żydów, są tak anty żydowsko itp a tu melikson ładuje brame i 25 tysięcy "anty żydów" krzyczy jego nazwisko ;) żeby nie było, nie jestem z Cracovii, tylko tak luźno mówie co mnie śmieszy
Better dead than red

yetoll

Post autor: yetoll » 02.05.2012, 21:03

[link]

Grigio

Post autor: Grigio » 02.05.2012, 21:21

aspire pisze:swoją drogą dobre jaja na tej Wiśle, cały czas jebią żydów, są tak anty żydowsko itp a tu melikson ładuje brame i 25 tysięcy "anty żydów" krzyczy jego nazwisko ;) żeby nie było, nie jestem z Cracovii, tylko tak luźno mówie co mnie śmieszy
A mnie natomiast śmieszy,taki tok rozumowania...

aspire

Post autor: aspire » 02.05.2012, 21:41

Grigio pisze:
aspire pisze:swoją drogą dobre jaja na tej Wiśle, cały czas jebią żydów, są tak anty żydowsko itp a tu melikson ładuje brame i 25 tysięcy "anty żydów" krzyczy jego nazwisko ;) żeby nie było, nie jestem z Cracovii, tylko tak luźno mówie co mnie śmieszy
A mnie natomiast śmieszy,taki tok rozumowania...
skoro sie jest największą ekipą "antyżydowską" cały mecz bluzga żydów a jak żyd strzeli gola to cały stadion skanduje jego nazwisko to dla mnie ( i pewnie dla więszkości) to parodia
Better dead than red

etnerf

Post autor: etnerf » 03.05.2012, 02:21

coś z weszło.com

Jak wiecie, dalecy jesteśmy od krytykowania wulgaryzmów, czy wrzutów na przeciwnika, śmieszy nas lament Wyborczej na temat hasła „Kraków jest nasz”, ale to, co od kilku lat dzieje się w tym mieście, pozostaje dla nas niewytłumaczalnym absurdem. Okrzyki, czy specjalne przed-derbowe wlepki Wisły, z drugiej strony transparent na moście zaprezentowany przez Cracovię odebrały nam resztki chęci, by interesować się „Świętą Wojną”. Co z tego, że Pasy świetnie zaprezentowały się na Rynku, co z tego, że jednolicie czerwony młyn Wisły robił kolosalne wrażenie, skoro wszystko psuje brak szacunku dla ludzkiego życia…

jak widać nie tylko mi się nie podobało...

mlody_kibic

Post autor: mlody_kibic » 03.05.2012, 07:31

Tylko czekać aż będą sobie rodziny wzajemnie cieli wszak wroga najlepiej eliminować w zarodku. Chyba, że już się takie rzeczy dzieją..
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE

jezdze pks-em

Post autor: jezdze pks-em » 03.05.2012, 07:32

W Krakowie juz dawno przestali myslec...(siekiery,tasaki,zydy,murzyni,wyzwiska zmarłego,itp)Zero Hnoru,Szacunku,Godnosci.Pany bez napiny tylko zacznijcie cos z tym robic.
„To czas pełen wrogich słów – rzucanych przeciwko nam. Wzniesiony na gruzach gubiących wartości – wszystkich parszywych kłamstw. To ludzie nie warci nic – trucizna dla naszej krwi”…

siemaedziu

Post autor: siemaedziu » 03.05.2012, 08:39

c*** wam wszystkim w d*** pedały, siedzicie na forum i tylko komentujecie co robią ekipy których nie bardzo sympatią darzycie, a co gorsza 15 wpisów o tym samym rzygać się chcę.Przychodzi mecz czy wyjazd to żadna p**** nie ma nić ciekawego do dodania na temat własnej ekipy, tylko p******* i mędrkują ucząc rozumu co jaka ekipa powinna robić,
A ty aspire kmiocie bez wyobraźni przestań już pitolić o jakiś parodiach jak chcesz to baw się dobrze, najpierw poproś panią od historii żeby ci wytłumaczyła skąd się wzięła w Polce nienawiść i szydera do żydów a potem próbuj być błyskotliwy, dla takich debili jak ty to pewnie murzyn w Afryce to także problem nie wiedząc dlaczego.

Loco_Locass

Post autor: Loco_Locass » 03.05.2012, 09:13

Mnie zaś śmieszą domorośli filozofowie, którzy o Krakowie czytali na kibice.net lub widzieli Rynek w telewizorze. Jadąc kiedyś do dziadków którzy mieszkali na Olszy czułem się nieswojo. Na Prądniki nie jeżdżę. Na mojej dzielnicy będąc za Wisłą dostaniesz prędko po głowie. Mając wroga ulicę dalej każdy ma baczenie na to co i jak robi. Taka specyfika Krakowa, odległa dla kibiców z wielu miast...
Proponuję niektórym forumowiczom pierdolniecie się młotkiem w głowę lub kubeł zimnej wody, zanim znów napiszą coś "mondrego"!
STOP INTERNETOWEJ NAPINCE!

Katyński las- ponury grobowiec, gdzie nasi Żołnierze- legli z kulą w głowie...

Latynosek

Post autor: Latynosek » 03.05.2012, 09:23

Po ile piwo na rynku w Krakowie i jaka pojemnosc?

rts1910adw

Post autor: rts1910adw » 03.05.2012, 09:54

8zł 0.5 L

immortal53

Post autor: immortal53 » 03.05.2012, 10:41

siemaedziu pisze:c*** wam wszystkim w d*** pedały, siedzicie na forum i tylko komentujecie
mhmm... wyłączcie tą rejestracje...

c_h

Post autor: c_h » 03.05.2012, 10:44

Widze wielu znawców tematu krakowskiego tutaj.
Mam taką rade - weźcie przyjedźcie, zamieszkajcie,podziałajcie, poczujcie klimat jaki tu panuje a dopiero potem sie wypowiadajcie co jest dobre a co złe. Mysle, że 95% z was by sie obsrało i nie wytrzymało tutaj miesiąca czy nawet tygodnia. Znawcy sprzed monitora.

TS1906NH

Post autor: TS1906NH » 03.05.2012, 11:21

patryjota613 pisze:
c_h pisze:Widze wielu znawców tematu krakowskiego tutaj.
Mam taką rade - weźcie przyjedźcie, zamieszkajcie,podziałajcie, poczujcie klimat jaki tu panuje a dopiero potem sie wypowiadajcie co jest dobre a co złe. Mysle, że 95% z was by sie obsrało i nie wytrzymało tutaj miesiąca czy nawet tygodnia. Znawcy sprzed monitora.

To chojraku zapraszam do Rudy Śląskiej,Katowic zobaczysz co to piekło.Tylko ze u nas jest pakt antysprzętowy,więc maczete zostaw w szafie.

piekło?? jadąc na mecz Wisły czy Cracovii przejeżdżając przez osiedla co chwila widzisz inne napisy na murach, jedno osiedle Wiślackie, następne Pasy, później znowu Wisła itd. a jadąc przez Hute trafisz na Hutnika, więc niewiem o jakim piekle Ty chcesz dyskutować wogóle

Grigio

Post autor: Grigio » 03.05.2012, 11:23

patryjota613 pisze:
c_h pisze:Widze wielu znawców tematu krakowskiego tutaj.

To chojraku zapraszam do Rudy Śląskiej,Katowic zobaczysz co to piekło.Tylko ze u nas jest pakt antysprzętowy,więc maczete zostaw w szafie.
Porównanie Krakowa do Górnego Śląska mimo też gorącej sytuacji w tym regionie, świadczy o totalnej ignorancji piszącego. Najlepiej już dajcie spokój z komentowaniem krakowskiego podwórka,bo nikt czy to z Wisły czy z Cracovii tu nie płacze i się nie żali na sytuacje jaka tam jest,a jakieś "baby" za przeproszeniem z reszty kraju i owszem. Zajmijcie się swoimi ekipami i swoim życiem. Wielcy komentatorzy,którzy chcieli by uchodzić za mentorów.

asdasd

Post autor: asdasd » 03.05.2012, 11:29

Bo np w takiej Łodzi jeżdżąc na mecze jedziesz tylko przez swoje tereny. Bo na Górnym Sląsku jedziesz tylko przez swoje tereny itd itd. Ale swój brak odwagi jakoś trzeba wytłumaczyć, sprzęt pasuje idealnie.
Zamknijcie rejestrację !

yeyo

Post autor: yeyo » 03.05.2012, 11:35

ile łancuchów w Pakosci i tydzien temu w Koronowie?
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/

nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/

infotelefoniczne

Post autor: infotelefoniczne » 03.05.2012, 11:45

asdasd pisze:Bo np w takiej Łodzi jeżdżąc na mecze jedziesz tylko przez swoje tereny. Bo na Górnym Sląsku jedziesz tylko przez swoje tereny itd itd. Ale swój brak odwagi jakoś trzeba wytłumaczyć, sprzęt pasuje idealnie.
Brak odwagi? :) Takie pierdolenie śmieszy mnie najbardziej.
Jeśli wiesz, że w drodze na mecz może czekać na ciebie grupa rywali, posiadająca różne przedłużacze rąk, a ty i tak na ten mecz jedziesz, co oczywiste również nie z gołymi łapami, żeby wyrównać szanse, to to jest brak odwagi?

Zresztą po co ta gadka... nic nie zmienicie swoim internetowym biadoleniem.
siemano

Zablokowany