Fajną ma reke ten gość w kominiarce na pierwszym planie naubierany ze ledwo wszedl przez bramkę a rękę w przegłubie od nadarstka do łokcia ma takiej samej grubosci
JSC pisze:Fajną ma reke ten gość w kominiarce na pierwszym planie naubierany ze ledwo wszedl przez bramkę a rękę w przegłubie od nadarstka do łokcia ma takiej samej grubosci
jaki jest taki jest a co?ma sie koksowac i chwalic przed kumplami?albo polazic 3 miesiace na silke i wyjsc na ulicejakby telewizory nosil?
Na tym zdjęciu jest ekipa Victori Javorzno,Unii Oświęcim, Fabloku Chrzanów i Górnika Brzeszcze na wyjeżdzie do Czechowic Dziedzic. I ten starszy pan usiadł sobie po środku :d Potem musiał chyba szybko uciekać bo na tym meczu była niezła sieka
Otóż mój drogi, zarząd KSP stwierdził, że musi jakoś ukarać kibiców, bo to przecież przez nich Polonia nie awansowała do ekstraklasy i postanowił zrobić im taki o to psikus...
A tak na poważnie to gratuluje spostrzegawczości
Niech żyje wolność
Wolność i swoboda
Niech żyje zabawa
I Legia Warszawa
ten dziadek chodzil od pieluchy na mecze Walcowni,az pewnego razu wpadla widoczna na zdjeciach Victoria Jaworzno,dziadek zawsze siedzial na tym miejscu,i nie chcial odejsc,dostal podobno pare butów(w glowe tez) wyladowal w szpiatlu na 2 tygodnie po czym zmarl[*]
Jak to prawda to ja gratuluje Victorii odwagi i honoru .
(*)
ten dziadek chodzil od pieluchy na mecze Walcowni,az pewnego razu wpadla widoczna na zdjeciach Victoria Jaworzno,dziadek zawsze siedzial na tym miejscu,i nie chcial odejsc,dostal podobno pare butów(w glowe tez) wyladowal w szpiatlu na 2 tygodnie po czym zmarl[*][/quote]
zaden dziadek butow nie dostal czlowieku lalismy sie tam tylko z psami i ochrona i nie p****** glupot trzeba byc jebnietym zeby wierzyc w cos takiego ku*** chlopie tragedia
Nie podnieca mnie pomalowana kasa. Ale jakos w Chorzowie tego nie widzialem a w sumie to zdjecie jest robione w chorzowie od str K-CE. Szczerze to jak chce sie ponabijac to zawsze wchodze na to forum, myslalem ze tu pisza jakies kakrety... A tu sama napinka praktycznie. Zanim cos przeczytasz kakretnego to najpierw 3 strony ...
BYLISMY TU 44 LATA WCZESNIEJ KATOWICE NA ZAWSZE Z RUCHEM