Ja mam pytanie podklad do tego teledysku jest zciagniety z jednej z pisenek hip hopu czy muglby mi podac tytul tego utworu i nazwe wykonawcy lub ewntualnie wrzucic tu ta nute jak ktos z was ma
Mały01 pisze:Ja mam pytanie podkład do tego teledysku jest zciągniety z jednej z piosenek hip hopu czy mógłby mi podać tytlu tego utworu i nazwę wykonawcy lub ewentualnie wrzucić tu ta nutę jak ktoś z was ma.
Najlepszy jest bit PEEL MOTYFU szkoda, że został zawszony.
Pomijam tu aspekt liryczny, którego komentowac nie musze Generalnie jak słysze to mocne gówno to sram w pory.
"Na meczu pojawiamy się w około 40 głów, wieszamy jedną flage, dobry doping od początku, w drugiej połowie wyrywamy ławki i rzucamy na boisko balonik. Powrót do domu spokojny"
"Na meczu pojawiamy się w około 40 głów, wieszamy jedną flage, dobry doping od początku, w drugiej połowie wyrywamy ławki i rzucamy na boisko balonik. Powrót do domu spokojny"
Dodałbym jeszcze "zrywamy wlepkę w sektorze gości" i "+za akcję, - za sprzęt"
Dzisiaj widziałem w Centrum Gdynii starszą Panią (około 70 lat) w kurtce Anty Wisła. Troszkę się zdziwiłem jak zobaczyłem wielką przekreśloną gwiazdę, którą nosi starsza Pani z zakupami.
Widocznie pożyczyła od synka, który wyjechał na wakacje.
Mam nadzieje, że nie pojechała skmką do Gdańska
Na tym zdjęciu jest ekipa Victori Javorzno,Unii Oświęcim, Fabloku Chrzanów i Górnika Brzeszcze na wyjeżdzie do Czechowic Dziedzic. I ten starszy pan usiadł sobie po środku :d Potem musiał chyba szybko uciekać bo na tym meczu była niezła sieka
Otóż mój drogi, zarząd KSP stwierdził, że musi jakoś ukarać kibiców, bo to przecież przez nich Polonia nie awansowała do ekstraklasy i postanowił zrobić im taki o to psikus...