Doktor pisze:Pisalo juz to wiele osob,mialy tu byc wklejane specyficzne fotki kibicow,a nie pilkarzy z wyjebanymi gratami.
Wiem wiem, niektóre nie są czysto kibicowkie i nie trzeba mi smęcić. Wkeiłem te, które uznałem za śmieszne, albo specyficzne.
Więc nie wal smutów, bo jestem pewien, że tobie też się część tych fotek podobała, a przy niektórych, jak np. kobiety z wywalonymi gratami i umalowanymi na nich kosztulkami, to sobie gałę ucisnąłeś [/quote]
Ale w pytę akcja (a do tego zajebiście specyficzna). Myśle, że spokojnie z 10 pkt w lidze hóls.
Jak byś jeszcze wkleil fotke jak ktoś sprzedaje faka dla psa jak ten nie patrzy to był bym skłonny rzucić od siebie nawet ze 12 pkt.
Paiatzzo pisze:Ale w pytę akcja (a do tego zajebiście specyficzna). Myśle, że spokojnie z 10 pkt w lidze hóls.
Jak byś jeszcze wkleil fotke jak ktoś sprzedaje faka dla psa jak ten nie patrzy to był bym skłonny rzucić od siebie nawet ze 12 pkt.
Japierdole czy ja napisałem, ze jest to jakas super zajebista akcja?Czemu nie dorzuciles swoje 3 grosze jak były podobne fotki?Nie jest specyficzna? to co moze lepiej wklejac fotki jak ktos dupe pokazuje przez kraty (fotka nizej) albo piłkarzy bez spodenek? Jebnij sie w łeb zanim cos napiszesz, bo za nielugo nie bedzie mozna nic tutaj wrzucic...nie pozdrawiam
Paiatzzo pisze:Ale w pytę akcja (a do tego zajebiście specyficzna). Myśle, że spokojnie z 10 pkt w lidze hóls.
Japierdole czy ja napisałem, ze jest to jakas super zajebista akcja?Czemu nie dorzuciles swoje 3 grosze jak były podobne fotki?Nie jest specyficzna? to co moze lepiej wklejac fotki jak ktos dupe pokazuje przez kraty (fotka nizej) albo piłkarzy bez spodenek? Jebnij sie w łeb zanim cos napiszesz, bo za nielugo nie bedzie mozna nic tutaj wrzucic...nie pozdrawiam
kolega ma racje a Ty jeszcze pyskujesz
faktycznie lepiej bedzie jak juz nic nie bedziesz wrzucal...
Ja mam pytanie podklad do tego teledysku jest zciagniety z jednej z pisenek hip hopu czy muglby mi podac tytul tego utworu i nazwe wykonawcy lub ewntualnie wrzucic tu ta nute jak ktos z was ma
Mały01 pisze:Ja mam pytanie podkład do tego teledysku jest zciągniety z jednej z piosenek hip hopu czy mógłby mi podać tytlu tego utworu i nazwę wykonawcy lub ewentualnie wrzucić tu ta nutę jak ktoś z was ma.
Najlepszy jest bit PEEL MOTYFU szkoda, że został zawszony.
Pomijam tu aspekt liryczny, którego komentowac nie musze Generalnie jak słysze to mocne gówno to sram w pory.
"Na meczu pojawiamy się w około 40 głów, wieszamy jedną flage, dobry doping od początku, w drugiej połowie wyrywamy ławki i rzucamy na boisko balonik. Powrót do domu spokojny"
"Na meczu pojawiamy się w około 40 głów, wieszamy jedną flage, dobry doping od początku, w drugiej połowie wyrywamy ławki i rzucamy na boisko balonik. Powrót do domu spokojny"
Dodałbym jeszcze "zrywamy wlepkę w sektorze gości" i "+za akcję, - za sprzęt"
Dzisiaj widziałem w Centrum Gdynii starszą Panią (około 70 lat) w kurtce Anty Wisła. Troszkę się zdziwiłem jak zobaczyłem wielką przekreśloną gwiazdę, którą nosi starsza Pani z zakupami.
Widocznie pożyczyła od synka, który wyjechał na wakacje.
Mam nadzieje, że nie pojechała skmką do Gdańska