A ostatnio przypadkiem nie wjezdzali z KSC w bar ManU?elo1312 pisze:Z Twente to oczywiscie kosa!!ronnie79 pisze:Na pewno Anderlecht i Twente,a czy coś więcej to nie wiem.CfcK pisze:jakie oficjalne zgody (nie układy,prywatne kontakty) ma Ajax Amsterdam ?
Ajax maja zgode z Maccabi Tel Aviv, dodatkowo troche kontaktow w Europie (Anderlecht, Tottenham, ManUtd, Cracovia itd.) ...
Miedzynarodowe Zgody i Układy
-
Re: Miedzynarodowe Zgody i Układy
-
Raczej bez KSC w tej sytuacji gdzie tam wjezdzali, choc nie wiem o jakim wjezdzianiu teraz pisesz bo byly takie w Amsterdamie jak i w Manchesterze, ale masz racje. Mimo wszystko Ajax ma tam jakies kontakty, uklady, tylko ze nie kazdemu z Ajaxu sie to podoba.

[link]
jakby zdjecia na tym forum tutaj znowu nie dzialali to tutaj masz jeszcze link: [link]
chyba powinno wystarczyc. ;)
Hannover96 + SC Heerenveen (Holandia) a dokladnie Brigade Nord Hannover i Boys Heerenveen

Dosc stara zgoda (juz od lat 80-tych): Schalke04 + Twente Enschede

A wiec zdjecia nie klamia!AJAX AMSTERDAM pisze:Wczoraj Ajax(80os) czekal,ze sprzetem na nich.Psy odprowadili zydow do domu i poszlo duzo mandatow(nawet do 600e)..Chociaz,wielu ludzi czuje,tez sympatie do Man.U.Dziwne to takie...

[link]
jakby zdjecia na tym forum tutaj znowu nie dzialali to tutaj masz jeszcze link: [link]
chyba powinno wystarczyc. ;)
Hannover96 + SC Heerenveen (Holandia) a dokladnie Brigade Nord Hannover i Boys Heerenveen

Dosc stara zgoda (juz od lat 80-tych): Schalke04 + Twente Enschede

-
no to szykuje się dwumecz zgodowy w LE :)
-
Tak + dupny ´´run´´ na bilety w Enschede. Juz w pierwszych 24 godzin po meczu zeszlej rundzie z Viktoria Plzen, S04 mial ponad 50tys(!!!) pytan o biletow do Enschede, wiec spokojnie sami dwukrotnie by umielli wypelnic caly stadion Twente, nawet bilety z holandii jeszcze nie trafili i juz taki chaos! :) A sektor gosci w Enschede miejsci jakies 2,5 czy 3tys osob, choc wiadomo ze kazdy fan S04 bedzie sedzial/stal gdzie chce ale i tak koniki na czarnym rynku w Enschede robia chyba swoj interes zycia. ;)against modern pisze:no to szykuje się dwumecz zgodowy w LE :)
-
15 osób z Millwall dzisiaj na meczu w Utrechcie.
-
Wolfsburg i Pescara (Wlochy) :

[link]
[link]

[link]
[link]

-
Chodziło mi o sytuację w Manchesterze przed meczem,gdzie KSC również brało udział podobni.elo1312 pisze:Raczej bez KSC w tej sytuacji gdzie tam wjezdzali, choc nie wiem o jakim wjezdzianiu teraz pisesz bo byly takie w Amsterdamie jak i w Manchesterze, ale masz racje. Mimo wszystko Ajax ma tam jakies kontakty, uklady, tylko ze nie kazdemu z Ajaxu sie to podoba.
AJAX AMSTERDAM pisze:Wczoraj Ajax(80os) czekal,ze sprzetem na nich.Psy odprowadili zydow do domu i poszlo duzo mandatow(nawet do 600e)..Chociaz,wielu ludzi czuje,tez sympatie do Man.U.Dziwne to takie...
-
Nie wiadomo. Teraz tylko przez to ze ``nowa`` zgode badz uklad maja to nie musi to od razu znaczyc ze na kazdej udanej akcji Ajaxu w europie od razu KSC musiala byc z nimi.
-
Espanyol ma układ/zgodę z jakąś grupą z Lazio?
Proponuję niektórym forumowiczom pierdolniecie się młotkiem w głowę lub kubeł zimnej wody, zanim znów napiszą coś "mondrego"!
STOP INTERNETOWEJ NAPINCE!
Katyński las- ponury grobowiec, gdzie nasi Żołnierze- legli z kulą w głowie...
STOP INTERNETOWEJ NAPINCE!
Katyński las- ponury grobowiec, gdzie nasi Żołnierze- legli z kulą w głowie...
-
Tak, Brigadas Blanquiazules ma zgodę z Irriducibili.Loco_Locass pisze:Espanyol ma układ/zgodę z jakąś grupą z Lazio?
-
Jakie zgody ma Hajduk Split, bądź kontakty? Słyszałem tylko o dobrych relacjach z Magic Fans z ASSE.
-
Na pewno mają z No Name Benfica. Swoją drogą dziwię się że taka ekipa jak Hajduk trzyma z takimi cipami jak portugalczycy ...Ultra2012 pisze:Jakie zgody ma Hajduk Split, bądź kontakty? Słyszałem tylko o dobrych relacjach z Magic Fans z ASSE.
-
Tak jak piszesz mają dobre układy z St.Etienne.Będąc w Splicie jakiś czas temu rozmawiałem w barze Torcidy ze Stipe Lekicem który miał na sobie bluzę Magic Fans.Oprócz tego pozytywne relacje z No Name Boys z Benfici-tak jak napisał kolega wyżej.Nie wiem jak jest z zabrzańskim Górnikiem obecnie bo wcześniej też jakieś prywatne(a może nie tylko)kontakty mieli...Ultra2012 pisze:Jakie zgody ma Hajduk Split, bądź kontakty? Słyszałem tylko o dobrych relacjach z Magic Fans z ASSE.
-
-
Czy Zenit Sankt Petersburg ma jakies zgody?
-
Pytanie do Niebieskich czy organizujecie jakiś wyjazd do Bukaresztu na Finał LE z góry zaznaczam że nie wiedziałem w którym temacie zapytać więc mądre głowy jak nie mają nic ciekawego do napisania to niech nie męczą klawiatury
-
Mnie ciekawi jak będą zachowywać się polskie ekipy mające zgodę z ruskimi, niemcami czy czechami podczas euro. Będą w razie czego bronić swoich ziomków czy też będą neutralni?
Tym bardziej że wiadomo, że wiele ekip ostrzy sobie zęby na niektóre ekipy z zagranicy.
Tym bardziej że wiadomo, że wiele ekip ostrzy sobie zęby na niektóre ekipy z zagranicy.
-
W Europie, u Zenita, nie ma druhów. Na ile mi wiadomo. Oni chcą przyjaźnić się z Legionistami, lecz tam wszystko na poziomie prywatnych kontaktów.Ames pisze:Wiem, że mieli z Chernomorec Odessa, a jak jest teraz to nie wiem. Może jakiś Legionista jest w temacie?TenZeWschodu pisze:Czy Zenit Sankt Petersburg ma jakies zgody?
W Rosji Zenit prawie nie ma druhów. U ich nawet hasło - Jedne przeciw wszystkim. Druhami Zenita jest rozkaz z Uralu -Zenit Czelabińsk. Częściowo Petersburgów podtrzymują przedstawiciele innego Uralu klubu -Uralmash Ekaterinburg. Dobre stosunki Zenit ma z fanatykami Shinnik Jarosławl i Krylia Sovietov Samara.
Wrogami Zenitu w Rosji są wszystkie moskiewskie kluby - Spartak, Cska, Dynamo, Torpedo, Lokomotiv, a tak samo fankluby tych rozkazów bazują się do St Petersburgu. Również wrogami Zenitu są fanatycy - Orzeł, Khimki, Torpedo Vladimir, Amkar Perm, Tom Tomsk.
Zenit miał styczność i z europejskimi klubami. W domu oni bili się z Crvena Zvezda(nie zła bijatyka), z niemiecką Norymbergą, rozgoniły fanatyków chorwackiego Hajduka. W gościach biły się z niemieckim Eintracht Frankfurt(zwycięstwo), biły się w Francji z Marseille, w Belgii z Standard Liege, w Białorusi biły się z Dynamo Mińsk. Jeszcze z czasu mistrzostw URSS miały wrogość z fanatykami Zalgiris Wilno.
Chernomorez Odessa, mają dobre stosunki z wszystkimi moskiewskimi klubami i w ogóle z fanatykami z Rosji. Większą miarą odesyci przyjaźnili się z fanatykami Spartaka.
Rosyjscy fanatycy. Europejsky zgody:
1) Spartak przyjaźni się z Crvena Zvezda Belgrad, a także miał(ma dotychczas?) dobre stosunki z Lech Poznań.
2) Cska przyjaźni się z Widzew Łódź i Partyzanem Belgrad.
3) Dynamo. Część fanatyków Dynamo ma przyjaźń z belgradzkim OFK. Chociaż z nimi najpierw planowali przyjaźnić się fanatycy Zenita.
4) Lokomotiv. W zeszłym sezonie, parę razy na europucharowe wyjazdy Moskwy przyjeżdżali fanatycy słowackiej Ziliny.
5) Orzeł(2 liga, druhowie Spartaka). Miały znajomość z fanatykami belgradzkiego Vozdovaca. Rozwoju stosunków nie ma, chociaż obie strony pamiętają jeden o jednym)
-
a jak wygląda sytuacja w Ameryce Południowej?
-
To ma jakis powod ze ruscy akurat tylko z polskimi i jugolskimi ekipamy sie kumpluja?
Probuja tworzyc jakies koalicje i dlatego szukaja w najlepszych scen kibicowskich czy powstaly przypadkowo/historycznie?
Nie pajam sympatia do ruskich, dla mnie to wszystko sztuczne i falszywe co oni robia
Probuja tworzyc jakies koalicje i dlatego szukaja w najlepszych scen kibicowskich czy powstaly przypadkowo/historycznie?
Nie pajam sympatia do ruskich, dla mnie to wszystko sztuczne i falszywe co oni robia
Z Serbami od zawsze ruscy mieli dobre kontakty nie tylko kibicowskie, lecz szczególnie na tle historycznym, a co do kontaktów z nami to chyba chcieli trochę podchwycić z naszego podwórka.
-
Łączy coś Spartak z Lewskim Sofia?

-
Zapewne tak,skoro zostali umieszczeni przez fanow CSKA Sofia na tej oprawie :

-
Ciekawe czy będą dziś atrakcje w Mediolanie z wiadomych względów
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
-
Zgody nie ma. Są osobiste kontakty kilku fanatyków Spartaka z przedstawicielami Levski. Być może zza tego że przedtem w ciągu dosyć długotrwałego czasu Levski nazywał się Spartak. No a zasadniczy wrogowie Spartaka z Cska Moskwa chciały zaprzyjaźnić się z Cska Sofia.Viclav pisze:Łączy coś Spartak z Lewskim Sofia?
-
-
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WquicFuvIc
Partizan w gościnie Milanu po meczu na Interze.
Partizan w gościnie Milanu po meczu na Interze.
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
-
Zgody Sparty Praga?
-
Kiedyś FC Koszyce obecnie chyba brak.
-
-
Witam. Z kim przyjaźnią się kibice Ujpestu Budapeszt i czy ich kontakty z Legią to tylko prywatne kontakty ? Oraz z kim mają zgodę kibice Zenitu ?
-
bienio1234.. Mogę Ci odpowiedzieć jak to wygląda pomiędzy nami(L) a Ujpestem.. To wykroczyło, poza tylko i wyłącznie prywatne kontakty, lecz oficjalnej zgody nie ma.. Ale jesteśmy mile widziani na meczach Ujpestu, tak samo jak i oni u nas.. np. w Bydgoszczy na finale P.P. było 10 osób z Budapesztu.. Później na derbach F-U byliśmy w 50 osób i co mi się rzuciło w oczy wszyscy do nas podchodzili bardzo miło.. nie dotyczyło to tylko kibiców, których znali.. lecz wszystkich Legionistów.. Być może to te nasze czerwono-biało- zielone czapki( wracaliśmy wtedy z Bukaresztu) być może ogólne postrzeganie Polaków na Węgrzech.. Ale czuliśmy się jak w domu.
-
Dzięki za info. A po za wami Ujpest ma jeszcze jakieś zgody, kontakty z innymi ekipami?
-
Ujpest ma zgodę z Fiorentiną. Zenit masz opisany kilka postów wyżej:)
-
Dzięki bardzo za wyjaśnienie !
-
Zgody Spartaka Trnawa?
-
Obecnie nie mają z nikim ( choć nie jestem do końca pewny). Niegdyś była zgoda z Banikiem, ale została zerwana. Jednak do teraz pozostają kontakty.
Ja też mam pytanie. Orientuje się ktoś czy był ruch kibicowski na Petrzalce tej która grała w Lidze Mistrzów?
Ja też mam pytanie. Orientuje się ktoś czy był ruch kibicowski na Petrzalce tej która grała w Lidze Mistrzów?
-
Swego czasu kiedyś na stadionie Wisły wisiała flaga VFL Bochum bodajże. Ktoś może przybliżyć?
Kocham Polskę
-
A jak jest we Francji ? PSG , Saint Etienne , Bordeaux mają jekieś zgody ?
-
W którym roku powstała zgoda Śląska z Opavą? Może ktoś podać liczby wyjazdowe Opavy z zeszłego sezonu?
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"