Żużel 2012

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Bonjo
Kontakt:

Re: Żużel 2012

Post autor: Bonjo »

Bachusowy Fanatyk pisze:Żużlowe areny mają zwykle około 15 tyś pojemności (ZG, Toruń, Gorzów, Tarnów,Częstochowa, Bydgoszcz, Wrocław, Gdańsk) Leszno stanowi wyjątek tu da się upchać 22-25 tyś fanów. A tymczasem w ekstraklasie: Poznań 42 tyś, Wrocław podobnie, Legia 31 tyś, Gdańsk 50tyś (?), Wisła 34.
Lekko prostując: stadion w Częstochowie ma 17 tysięcy miejsc (dokładnie 16 850). Do tego cała korona + umieszczone co pare metrów schody i bez problemów wejdzie ~20 tysięcy. Upchać to da się nawet 25-30 tys. jak na finale w 2003 r. - choć tutaj pomogły ławki zamiast krzesełek (przed remontem).
iparts.pl
qazwsx123

Post autor: qazwsx123 »

tom26 pisze:
qazwsx123 pisze:
masterfalubaz pisze:coś działo się po meczu Unia-Włókniarz?
A działo.
Coś więcej?
Włókniarze pogonili Leszczynian parę kilosów za Lesznem.
leszczynianin

Post autor: leszczynianin »

To wasze oficjalne info czy tak się zalogowałeś i czekałeś aż ktoś o czymś wspomni żeby się ponapinać?
qazwsx123

Post autor: qazwsx123 »

Zero napinki. Po prostu czysta prawda. Leszczynianie zaczęli rzucać kamieniami w autokary i się przeliczyli.
PolskaPonadWszystko

Post autor: PolskaPonadWszystko »

2. kolejka Ekstraligi - 15 kwietnia 2012 (niedziela)

Apator Toruń - Wybrzeże Gdańsk (17:00)
Falubaz Zielona Góra - Unia Tarnów (17:00)
Włókniarz Częstochowa - Polonia Bydgoszcz (17:30)
Stal Rzeszów - Unia Leszno (przełożony na 29 kwietnia) (19:30)
Sparta Wrocław - Stal Gorzów Wielkopolski (przełożony na 3 maja)

2. kolejka I ligi - 15 kwietnia 2012 (niedziela)

Orzeł Łódź - Motor Lublin (15:00)
GKM Grudziądz - Ostrovia Ostrów Wielkopolski (15:00)
Lokomotiv Daugavpils - Start Gniezno (15:00)

2. kolejka II ligi - 15 kwietnia 2012 (niedziela)

KSM Krosno - Victoria Piła (14:00)
Kolejarz Rawicz - Kolejarz Opole (15:00)
ROW Rybnik - Wanda Kraków (16:00)
PolskaPonadWszystko

2. kolejka Ekstraligi - 15 kwietnia 2012 (niedziela)

Apator Toruń - Wybrzeże Gdańsk (17:00)
Falubaz Zielona Góra - Unia Tarnów (17:00)
Włókniarz Częstochowa - Polonia Bydgoszcz (17:30)
Stal Rzeszów - Unia Leszno (przełożony na 29 kwietnia) (19:30)
Sparta Wrocław - Stal Gorzów Wielkopolski (przełożony na 3 maja)

2. kolejka I ligi - 15 kwietnia 2012 (niedziela)

Orzeł Łódź - Motor Lublin (15:00)
GKM Grudziądz - Ostrovia Ostrów Wielkopolski (15:00)
Lokomotiv Daugavpils - Start Gniezno (15:00)

2. kolejka II ligi - 15 kwietnia 2012 (niedziela)

KSM Krosno - Victoria Piła (14:00)
Kolejarz Rawicz - Kolejarz Opole (15:00)
ROW Rybnik - Wanda Kraków (16:00)
psv

Post autor: psv »

CNZ pisze: To pilnuj swojego podwórka !! Ty mnie też rozpierdalasz chłopaku, ciekawe ile osób z Włókniarza ma ponad 100 wyjazdów albo chociaż 50.
Żeby zaliczyć 100 wyjazdów swojego klubu na żużlu trzeba jeżdzić z 10 lat wszędzie więc bez sensu jest porównywanie tego do ekip piłkarskich.Tak samo nie ma co porównywać liczb wyjazdowych ekip z żużla do piłkarskich,bo to raczej dwa rózne światy!
Michał***24

Post autor: Michał***24 »

około godziny 13 Gkm wpada na osiedle Olimpii w kominiarkach nie wiem kogo oni szukali o tej porze i to jeszcze w kominiarkach.Jedyna rzecza która zrobili rzucili w okno a potem po uciekali jednak najlepsze jest to ze zbiórke maja zaplanowana na godzine 15 w samym centrum miasta przy kamerach.
fc barcelona

Post autor: fc barcelona »

kolego michał nazwa ekipy pisze sie z dużej litery GKM szukali pewnie GKS doszło do czegoś mimo wszystko akcja na plus dla GKM
K.!

Post autor: K.! »

Witam, mógłby ktoś wymienić Zgody/Kosy/Układy Stali Gorzów ? ? ?
szklanka

Post autor: szklanka »

Stal Gorzów

Zgody: nie mają
układy: chyba Kotwica
kosy: Stilon Falubaz Unia Chrobry
Baron_FSW

Post autor: Baron_FSW »

Unia Tarnów - Sparta Wrocław
Inauguracja sezonu ligowego a co za tym idzie sezonu wyjazdowego wypadła nam w odległym Tarnowie. I choć duży kryzys przeżywa nasza- kibicowska grupa Sparty wypadało się pojawić choćby w symbolicznej liczbie. I tak byliśmy w 11 osób na sektorze gości. Część podróżowała autem, część pociągiem. Trasa bez przygód. Na meczu zaznaczamy swoją obecność, wywieszamy fanę „kadrówkę” oraz jedną „barwówkę” a także transparent upamiętniający ofiary zbrodni katyńskiej i "katastrofy" smoleńskiej. Jakiś mosiek z Mościć sądząc po koszulce- kierownik zawodów przed rozpoczęciem spotkania „prosi” o jego ściągnięcie grożąc wjazdem ochrony i przerwaniem meczu. Dosadnie olewamy go i trans wisi całe spotkanie. Gwoździem wyjazdu miała być postać Maciusia Janowskiego- nowej jaskółki, specjalnie przygotowany na jego „cześć” baner nie wchodzi jednak. Na prezentacji lecą w jego osobę złote groszówki i soczysta porcja bluzgów- sytuacja powtarza po zakończeniu meczu kiedy to maciuś- tarnowska piczka lekko się spina. Z kibicowskiego obowiązku- na sektorze ogółem ok. 70 osób z Wrocławia, Unia z oprawą i czasami z naszej perspektywy słyszalnym dopingiem.

Obrazek
-P-(FhZG)

Post autor: -P-(FhZG) »

Falubaz-Unia Tarnów

Z Tarnowa kilkunastu"małyszowców"(przynajmniej tak wyglądali na oko:)). Tego dnia wspomaga nas 25 chłopaków z Zagłębia Lubin(dzięki).
zachod

Post autor: zachod »

Pytanie do kibiców Falubazu...
Oglądałem wasz wczorajszy mecz w TV,zauważyłem sznurki idące z dołu do konstrukcji dachu,tak samo w relacji LIVE macie wpis "12:56 Oprawa kibiców zapowiada się imponująco" z fotką.
Sznurki wiszą cały mecz ewidentnie widać je w TV...Oprawy nie było,w TV nic nie pokazali,fotek też żadnych nie ma...? Coś poszło nie tak ?
kibic_21_

Post autor: kibic_21_ »

wczoraj trafiamy(Zawisza) 10szt. Poloni Bydgoszcz(nie przypadkowe osoby) ktora nie dojechala do Czestochowy z powodu odwolanego meczu, stoja na tzw. Ogrodach, niektorzy z plecakami , szybka akcja i wszyscy pala wrotki ,nie podejmujac walki, nas podobna lidzba.

W piatek dostajemy cyne ze lokalny rywal jedzie wspomoc swoja zgode z Olsztyna , czekamy 2h czas ucieka ,polonistow nie widac , wiec wykonany zostal telefon do G. , odbiera mowiac ze go nie ma w tej grupie ale zaraz wysle numer do kogos kto jedzie , czego juz sie nie doczekalismy , telefonu juz tez nie odebral rowniez. szkoda braku odawagi , jechaliscie bez psow wiec mozna bylo cos wykrecic, ale czlowiek nie gora jak to mowia,spotkac sie musi :) , od nas mlody sklad.
FALUBAZ ULTRAS

Post autor: FALUBAZ ULTRAS »

zachod pisze:Pytanie do kibiców Falubazu...
Oglądałem wasz wczorajszy mecz w TV,zauważyłem sznurki idące z dołu do konstrukcji dachu,tak samo w relacji LIVE macie wpis "12:56 Oprawa kibiców zapowiada się imponująco" z fotką.
Sznurki wiszą cały mecz ewidentnie widać je w TV...Oprawy nie było,w TV nic nie pokazali,fotek też żadnych nie ma...? Coś poszło nie tak ?

Przed meczem wiatr rozwalił wiekszisc oprawy i nie mogac pokazac całej zrezygnowalismy z niej
yogi1920

Post autor: yogi1920 »

POLONIA - Falubaz
Mecz z Falubazem przypadł na inauguracje ligi po powrocie do najwyższej klasy rozrywkowej. Od tego sezonu zmieniliśmy miejsce z którego prowadzony jest doping. Ze "starej prostej" przenieśliśmy się na pierwszy łuk, gdzie mamy wydzielony własny sektor. Bilety na ten sektor rozprowadzamy sami i nie musimy się martwić że komuś przeszkodzimy w oglądaniu żużla. Na meczu wystawiamy około 300 osobowy młyn. Doping dobry prowadzony przez cały mecz. Na płocie wieszamy flagi: "Ultras From Polonia", "Wilczak" "Polonia 1920 Bydgoszcz". "Fanatic" i debiutująca flage "Sp. Grzechu". Tego dnia wspomaga nas 11 osób ze Stomilu Olsztyn (dzieki !) Po meczu k**** ochroniarki szaleją, zawijają dwóch chłopaków za podpalenie flagi Falubazu. Falubaz okreslił się na 700 osob.
szybka.akcja

Post autor: szybka.akcja »

Pytanie do Włókniarza. Jak Wasza obecna działalność ma sie do zawieszenia jej w zeszłym sezonie i stosunku Rakowa do Was? Pytanie bez napinki.
Anteek

Post autor: Anteek »

http://www.sgif.pl/news.php?readmore=91
Relacja Start Gniezno - Orzeł Łódź
autor_widmo

Post autor: autor_widmo »

szybka.akcja pisze:Pytanie do Włókniarza. Jak Wasza obecna działalność ma sie do zawieszenia jej w zeszłym sezonie i stosunku Rakowa do Was? Pytanie bez napinki.
Wypadałoby Ci napisać DRUKOWANYMI LITERAMI skoro nie rozumiesz faktu (o czym pisałem w tym temacie kilkanaście dni temu), że kibice Włókniarza NIE ZAWIESZALI działalności. Takie zawieszenie dotyczyło TYLKO i WYŁĄCZNIE grupy ultras UF'04, której działanie w dotychczasowym kształcie zostało oficjalnie zakończone z dniem 23 lutego 2012. A co sobie kto o tym myśli to już jego osobista sprawa. Mam nadzieję, że wątek "zawieszenia działalności Włókniarza" nie będzie już więcej kontynuowany na tym forum.
AŁGANOV

Post autor: AŁGANOV »

kibic_21_ pisze:wczoraj trafiamy(Zawisza) 10szt. Poloni Bydgoszcz(nie przypadkowe osoby) ktora nie dojechala do Czestochowy z powodu odwolanego meczu, stoja na tzw. Ogrodach, niektorzy z plecakami , szybka akcja i wszyscy pala wrotki ,nie podejmujac walki, nas podobna lidzba.

W piatek dostajemy cyne ze lokalny rywal jedzie wspomoc swoja zgode z Olsztyna , czekamy 2h czas ucieka ,polonistow nie widac , wiec wykonany zostal telefon do G. , odbiera mowiac ze go nie ma w tej grupie ale zaraz wysle numer do kogos kto jedzie , czego juz sie nie doczekalismy , telefonu juz tez nie odebral rowniez. szkoda braku odawagi , jechaliscie bez psow wiec mozna bylo cos wykrecic, ale czlowiek nie gora jak to mowia,spotkac sie musi :) , od nas mlody sklad.
Chłopie kogo wy trafiliscie,zastanow sie sam!!!Jak mozesz pisac,ze trafiliscie Polonistow,ktorzy nie dojechali do Czestochowy z powodu odwołanego meczu skoro mecz odwołali o godzinie 16 tej.Czyli co grupa według Twojego rozumownia czekała do godziny 16tej,mimo ze mecz zaplanowany był na godzine 17.30!!!
-P-(FhZG)

Post autor: -P-(FhZG) »

yogi1920 zapomniałeś dopisac, że spalona flaga Falubazu to płócienko, które nigdy nie wisiało na płocie w Zielonej Górze czy meczu wyjazdowym, a jedynie na plecach jednego z piknikowców, których na żużlu wiadomo ilu jest, tak gwoli ścisłości.

p.s. będąc w ZG możesz sobie kupic taką flage w jednym z dwóch sklepów kibica :)
kibic_21_

sluchaj ta 10 byla od was czego sie wypierac nie mozecie bo sa to osoby nam znane wiekszosc wyzyny , pisalem juz yogiemu ksywy kilku osob na pw. , jak pisalem byly z plecakami wiec albo ta grupa nie pojechala do Czestochowy lub byla to grupa ktora wrocila z Olsztyna , nie zdarzylismy sie ich zapytac o to skad wracaja lub gdzie jada bo wszyscy uciekaja , jesli tez masz obiekcje ze to nie wasi ,tez moge ci napisac ich ksywki na pw. ,ale wydaje mi sie ze poprostu nie wygodne jest sie do czegosc przyznac , z reszta to juz u was moim zdaniem standard. Chociaz wydarzen piatkowych nie komentujecie bo to juz by byl smiech na sali , jak widzicie nikt o was nie zapomina , pilnujemy nie tylko wojewodztwa ale i porzadku w miescie . tyle ode mnie , moze cie pisac sobie co chcecie my wiemy swoje. po(Z)drawiam
AŁGANOV

Post autor: AŁGANOV »

kibic_21_ pisze:sluchaj ta 10 byla od was czego sie wypierac nie mozecie bo sa to osoby nam znane wiekszosc wyzyny , pisalem juz yogiemu ksywy kilku osob na pw. , jak pisalem byly z plecakami wiec albo ta grupa nie pojechala do Czestochowy lub byla to grupa ktora wrocila z Olsztyna , nie zdarzylismy sie ich zapytac o to skad wracaja lub gdzie jada bo wszyscy uciekaja , jesli tez masz obiekcje ze to nie wasi ,tez moge ci napisac ich ksywki na pw. ,ale wydaje mi sie ze poprostu nie wygodne jest sie do czegosc przyznac , z reszta to juz u was moim zdaniem standard. Chociaz wydarzen piatkowych nie komentujecie bo to juz by byl smiech na sali , jak widzicie nikt o was nie zapomina , pilnujemy nie tylko wojewodztwa ale i porzadku w miescie . tyle ode mnie , moze cie pisac sobie co chcecie my wiemy swoje. po(Z)drawiam
No nie rosmieszaj mnie prosze.Jak wy chcieliscie trafic ekipe w piatek jak oni wyjechali do Rzeszowa w sobote nad ranem furami,gdzie melduja sie 12 osób.Pozniej piszesz ze trafiacie 10 osób z Polonii z plecakami z Wyzyn,ktora mogła wrocić z meczu Stomilu lub nie dojechała do Czewy z powodu odwołanego meczu(mecz o 16 odwłany!!!),a zaplnowany na 17.30!!!Wiec jak to jest?Pytam sie jeszcze raz.Czy na pewno to byli Polonisci,czy przypadkowe osoby?
Bo wydaje mi sie chłopcze,ze siejesz zamet i propagande typowa dla Was!
kibic_21_

szkoda gadac pogadaj z Borkosiem lub Milakiem niech ci opowiedza, skad wracali i dla czego z kolegami uciekali , przeciez mi nie dasz wiary ale znajomym po szalu chyba tak , a pisalem ze sa z wyzyn bo kilku , mialo klucze do klatek schodowych w ktorych sie zamykaja , nie chce mi sie dalej z toba polemizowac , my tylko piszemy swoje , wy swoje , przy jakims najblizszym spotkaniu napewno obie strony sobie wszystko wyjasnia i mysle ze na tym zakonczymy bo bez sensu ciagniemy ten temat.pozdrawiam
CNZ

Post autor: CNZ »

autor_widmo pisze:
szybka.akcja pisze:Pytanie do Włókniarza. Jak Wasza obecna działalność ma sie do zawieszenia jej w zeszłym sezonie i stosunku Rakowa do Was? Pytanie bez napinki.
Wypadałoby Ci napisać DRUKOWANYMI LITERAMI skoro nie rozumiesz faktu (o czym pisałem w tym temacie kilkanaście dni temu), że kibice Włókniarza NIE ZAWIESZALI działalności. Takie zawieszenie dotyczyło TYLKO i WYŁĄCZNIE grupy ultras UF'04, której działanie w dotychczasowym kształcie zostało oficjalnie zakończone z dniem 23 lutego 2012. A co sobie kto o tym myśli postępowanie naprawcze to już jego osobista sprawa. Mam nadzieję, że wątek "zawieszenia działalności Włókniarza" nie będzie już więcej kontynuowany na tym forum.
Zakończone ?? Ciekawe :) . Skoro tylko grupa ultras zawieszała działalność to dlaczego pytając się kilku kumatych to odpowiadali że nic nie działają, strach ?
szybka.akcja

Post autor: szybka.akcja »

autor_widmo pisze:
Wypadałoby Ci napisać DRUKOWANYMI LITERAMI skoro nie rozumiesz faktu (o czym pisałem w tym temacie kilkanaście dni temu), że kibice Włókniarza NIE ZAWIESZALI działalności. Takie zawieszenie dotyczyło TYLKO i WYŁĄCZNIE grupy ultras UF'04, której działanie w dotychczasowym kształcie zostało oficjalnie zakończone z dniem 23 lutego 2012. A co sobie kto o tym myśli to już jego osobista sprawa. Mam nadzieję, że wątek "zawieszenia działalności Włókniarza" nie będzie już więcej kontynuowany na tym forum.
Rzeczywiście pisałeś. Nie zauważyłem. Sorry. Powodzenia na kibicowskim szlaku!
kibic_21_

pamietaj chloplczyku ze sa takie osoby ktore maja zakazy i nie mogly jechac ,nawet u was na zuzelku owakie sa :)
gość2012

Post autor: gość2012 »

tak tylko,że ja byłem w Łęcznej..
MeznyWG

Post autor: MeznyWG »

Apator Toruń – Wybrzeże Gdańsk

Pierwszy mecz wyjazdowy, jaki przypadł kibicom Wybrzeża, to spotkanie w Toruniu. Spodziewaliśmy się, że wybierze się nas duża liczba osób (ostatecznie blisko 800), dlatego decydujemy się na wykonanie sporych rozmiarów sektorówki. Podróżujemy 3 autokarami i niezliczoną ilością osobówek. Przed stadionem ochrona trzepie każdy centymetr oprawy oraz wszystkie flagi. Jak to bywa, znaleźli się też tacy, którzy nie posłuchali dobrych rad i zostali przed bramami, ze względu na brak umiaru. Na moment przed prezentacją spuszczamy, z górnej trybuny, sektorówkę, na której widnieje czacha na tle serca w płomieniach, a pod nią napis ”Zabójcza miłość do barw”. Jej wymiary to 21x25 m.
Chwilę później, na naszym sektorze, trochę dymu ze świec spowodowało, w niewiadomym celu, krótką wizytę ochrony. Apator reaguje na to odpowiednimi przyśpiewkami. Na płocie tego dnia wieszamy 5 flag i przy pomocy bębna od początku rozkręcamy doping. Najpierw prowadzony z dołu, później zaś z piętra. Wyczyny naszych „zawodowców” na torze nie ułatwiały nam zadania, ale mimo to śpiewamy od pierwszego do ostatniego biegu. Prowadzenie dopingu na takim stadionie to nie lada wyczyn. Poza rykiem motorów, głosem spikera i wciąż przewijających się reklam, nie da się usłyszeć kompletnie nic! Dlatego też Apator u nas słyszalny momentami. Poziom jaki zaprezentowali tego dnia zawodnicy wołał o pomstę do nieba. Po zakończonym spotkaniu wychodzą na chwile ze spuszczonymi głowami, odśpiewujemy „Czy wygrywasz czy nie...” i wracamy do siebie.
UL 1938

Post autor: UL 1938 »

Mam pytanie do kolegi z Wybrzeża lub kogoś innego z Gdańska :
Jak jest sytuacja między Lechią, Wybrzeżem a Stoczniowcem ? Wiadomo , ze Lechia jest najwieksza siła miasta. A kto jest potem .
PolskaPonadWszystko

3. kolejka Ekstraligi - 22 kwietnia 2012 (niedziela)

Wybrzeże Gdańsk - Polonia Bydgoszcz (14:30)
Unia Leszno - Sparta Wrocław (16:00)
Unia Tarnów - Włókniarz Częstochowa (17:00)
Stal Gorzów Wielkopolski - Stal Rzeszów (18:00)
Apator Toruń - Falubaz Zielona Góra (19:00)

3. kolejka I ligi - 22 kwietnia 2012 (niedziela)

Ostrovia Ostrów Wielkopolski - Orzeł Łódź (15:00)
Start Gniezno - Motor Lublin (16:00)
Lokomotiv Daugavpils - GKM Grudziądz - 10 czerwca

3. kolejka II ligi - 22 kwietnia 2012 (niedziela)

KSM Krosno - Kolejarz Rawicz (15:00)
Wanda Kraków - Kolejarz Opole (15:00)
ROW Rybnik - Victoria Piła (16:00)
pattaya man

Post autor: pattaya man »

pytanie do tych co dzialaja na zuzlu.zawsze byly takie obostrzenia odnosnie wyjazdow?
http://www.espeedway.pl/news,zasady_wpu ... 26,12.html
szczegolnie ciekawi mnie punkt 13-a co sie stanie,jelsi kibice:
1)utkna w korku
2)zostana zatrzymani do dokladnego trzepania
3)stwierdza,ze chca byc na meczu np na prezentacji
4).......(tutaj mozna wpisac tysiace innych powodow)
czy jest/bylo to jakos egzekwowane?ja rozumiem,ze beda tlumaczenia typu-jestes gosciem wiec dostosuj sie do regul gospodarza ale traca to delikatna represja
FALUBAZ ULTRAS

Post autor: FALUBAZ ULTRAS »

Trzeba kupowac bilety na sektory gosci :)
MeznyWG

Post autor: MeznyWG »

UL 1938 pisze:Mam pytanie do kolegi z Wybrzeża lub kogoś innego z Gdańska :
Jak jest sytuacja między Lechią, Wybrzeżem a Stoczniowcem ? Wiadomo , ze Lechia jest najwieksza siła miasta. A kto jest potem .
Sytuacja jaka panuje w Gdańsku miedzy tymi 3 klubami pozostaje od lat bez żadnych zmian. Nie ma między nami żadnej spiny, a nastawienie do siebie ma charakter pokojowy. Także nie ma miejsca tu żadna rywalizacja i trudno określić kto stoi w hierarchii wyżej a kto niżej.
UL 1938

Post autor: UL 1938 »

Ok dzięki za odp.
Anonymus

Post autor: Anonymus »

CNZ pisze:
autor_widmo pisze:
Zakończone ?? Ciekawe :) . Skoro tylko grupa ultras zawieszała działalność to dlaczego pytając się kilku kumatych to odpowiadali że nic nie działają, strach ?
Z pewnością .
Wojtas_ZKS

Post autor: Wojtas_ZKS »

Baron_FSW pisze:Unia Tarnów - Sparta Wrocław
sytuacja powtarza po zakończeniu meczu kiedy to maciuś- tarnowska piczka lekko się spina. Z kibicowskiego obowiązku- na sektorze ogółem ok. 70 osób z Wrocławia, Unia z oprawą i czasami z naszej perspektywy słyszalnym dopingiem.

]
zuzlofanie piczki szukaj w rodzinnym domu,kolo c**** mi lata caly ten wasz zuzel ale wpisac sie musialem bo nie bedzie mi zadna motomysza od "piczek tarnowskich" pojezdzac,Baron co kolejke wuwuzela w jednej lapie popcorn w drugiej a pozniej na forum kozaka trzeba pozgrywac co...
szklanka

Post autor: szklanka »

Panowie, doszły mnie słuchy o zajściach na stadionie i na mieście w Gorzowie na i po meczu Stali.
Można coś więcej nt. ?
avesatan

Post autor: avesatan »

Do Szklanka:
Układ z Kotwicą? Wybacz ale takie pisanie niema sensu. Jak nie masz pewnego infa to zostaw dla siebie takie "informacje".
ODPOWIEDZ