Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Jastrzębie ,Górnik/ROW, Ruch to największe kosy Odry
do kosy mozna tez zaliczyc Piasta Gliwice
-
obiektyw100
kosa Odry Opole to też Ruch Chorzów
Jest już coś oficjalnego na linii Wisła - Polonia Przemyśl? Fotka z dzisiejszego meczu z Chełmianką: http://i42.tinypic.com/2rygdft.jpg
Jak to jest między Falubazem a Lechią Zielona Góra ?? Osoby z Falubazu chodzą na mecze piłki nożnej ?
-
WarszawskaFerajna
Z tego co mi wiadomo to kosa. Na Lechię chodzą zielonogórscy skini. Kiedyś walczyli jako Falubaz przyszło nowe pokolenie i przemieniło się w kosę. Falubaz ma swoją sekcję piłki i organizowany jest doping, wyjazd itp.xxMATxx pisze:Jak to jest między Falubazem a Lechią Zielona Góra ?? Osoby z Falubazu chodzą na mecze piłki nożnej ?
-
Ultra-Projects
- Kontakt:
Jak nie wiesz to nie pisz bzdur - osoby z Lechii pojawiają się na meczach Falubazu, na odwrót już tak nie jest. Kontakty jak najbardziej neutralne, Lechia dobrze wie, że nie jest żadną siłą w mieście. Falubaz ma swoją sekcje piłkarską w B klasie na którą przychodzi obecnie więcej osób niż na trzecioligową Lechie, ale to akurat nie ma nic do rzeczy. W Zielonej Górze jest Tylko Falubaz.WarszawskaFerajna pisze:Z tego co mi wiadomo to kosa. Na Lechię chodzą zielonogórscy skini. Kiedyś walczyli jako Falubaz przyszło nowe pokolenie i przemieniło się w kosę. Falubaz ma swoją sekcję piłki i organizowany jest doping, wyjazd itp.xxMATxx pisze:Jak to jest między Falubazem a Lechią Zielona Góra ?? Osoby z Falubazu chodzą na mecze piłki nożnej ?
-
FALUBAZ ULTRAS
Lechia działa swoje i tyle.
Falubazowi to nie przeszkadza ale bez jaj nie można pisać o kosie.
Falubazowi to nie przeszkadza ale bez jaj nie można pisać o kosie.
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Dyskobolia Grodzisk - Górnik Łęczyca - od wczoraj zgoda.
może ktoś napisac aktualne kosy,układy, i zgody Lecha Poznan , z góry dzięki.
mc5000 pisze:może ktoś napisac aktualne kosy,układy, i zgody Lecha Poznan , z góry dzięki.
Zgody :Arka Gdynia Cracovia Kraków KSZO Ostrowiec
Układ:Łks Łódz
Kosy:Legia,Wisła,Lechia,Ruch Chorzów, Śląsk Wrocław,Pogoń Szczecin
-
Śpię do południa
Dobrze mi się kojarzy, że Górnik Łęczyca jest prowidzewski, czy mi się coś popierdoliło?
Dobrze Ci się kojarzy.
Opisze ktoś Zgody/kosy/uklady Stali gorzów ??
Jak jest na lini , Obra Kościan - Unia Leszno?
Witam.
KKS Kalisz - ŁKS Łodz ??
KKS Kalisz - ŁKS Łodz ??
Witam.
KKS Kalisz - ŁKS Łodz ??
KKS Kalisz - ŁKS Łodz ??
Nie chcę skłamać, ale pewnie kosa lub mała niechęć ze względu na kontakty KKSu z Widzewem. Jeśli nie to mnie poprawcie.
-
henry lloyd
kosamc5000 pisze:Jak jest na lini , Obra Kościan - Unia Leszno?
wlasnie tez jestem ciekawyRadekB pisze:Nie chcę skłamać, ale pewnie kosa lub mała niechęć ze względu na kontakty KKSu z Widzewem. Jeśli nie to mnie poprawcie.
z 15 lat temu ŁKS ustawił się na KKS Kalisz z siekierami. Młodzi KKSiacy powinni pamiętać o tym fakcie ;-)ST1971 pisze:Witam.
KKS Kalisz - ŁKS Łodz ??
-
TYLKO DYSKOBOLIA
proWidzewskie jest miasto Łęczyca. Górnik to Górnik.Śpię do południa pisze:Dobrze mi się kojarzy, że Górnik Łęczyca jest prowidzewski, czy mi się coś popierdoliło?
Chociaz juz znane nam sa teorie spiskowe, ze teraz Dyskobolia jest antyLech i to w dodatku proWidzew :roll:
człowieku, nie jesteście Bradem Pittem, żeby się o was plotkowało. To, że jesteście proWidzew to ściema, ale to że antyLech to już bliższe prawdy (choć wiadomo bluzgów na meczach Dyskobolia-Lech nie było ...).TYLKO DYSKOBOLIA pisze:proWidzewskie jest miasto Łęczyca. Górnik to Górnik.Śpię do południa pisze:Dobrze mi się kojarzy, że Górnik Łęczyca jest prowidzewski, czy mi się coś popierdoliło?
Chociaz juz znane nam sa teorie spiskowe, ze teraz Dyskobolia jest antyLech i to w dodatku proWidzew :roll:
-
extremalny_korbelis
Jakie sa obecne zgody,kosy,układy ROW Rybnik ?
-
TenZeWschodu
Polonia Przemyśl ma układ z Wisłą Kraków?
-
anabolicwindow
Czy Beskid Andrychów ma jakieś kontakty z Energie Cottbus?
Jak wygląją kontakty na linii Apator-Ruch ?
Czyżby Apator uznał Ruch za kosę już ?
Można to wywnioskować po wczorajszych okrzykach na meczu : Ruch-Elana dwa pedały - HEJ !
Ładnie pojechali ...
Można to wywnioskować po wczorajszych okrzykach na meczu : Ruch-Elana dwa pedały - HEJ !
Ładnie pojechali ...
TenZeWschodu pisze:Polonia Przemyśl ma układ z Wisłą Kraków?
Polonia Przemyśl - Chełmianka Chełm
Na tym meczu wystawiamy młyn około 420 osób w tym 70 osób z Wisły Kraków z flagą. Dzięki za wsparcie. Po meczu przybijamy Oficjalny Układ. Chełmianka dojeżdza pod stadion , jednak nie zostają wpuszczeni. Liczbę sami określą.
Górnik, Wisłoka, Naprzód Rydułtowyextremalny_korbelis pisze:Jakie sa obecne zgody,kosy,układy ROW Rybnik ?
a na przeciwnym biegunie sympatii Odra W., GKS Jastrzębie, Ruch.
Chłopaki z Górnika śmigają także na Widzew. Ekipa pro-Widzewska.Śpię do południa pisze:Dobrze mi się kojarzy, że Górnik Łęczyca jest prowidzewski, czy mi się coś popierdoliło?
Koniec dyskusji i zbędnej polemiki.
-
CZARNISLUPSK1945
Czy można prosić fotki z meczu Polonia-Chelminianka, intersuje mnie mlyn Polonii
-
Młody_Bycek
Masz w c*** zdjęć w galerii i komentarzach do tej kolejki .
Podbijam...nowy.et pisze:Jak wygląją kontakty na linii Apator-Ruch ?
Ładnie pojechali ...
-
Nazwa_Wlasna
wiadomo ze kontakty sie zaostrzą przez sztame Ruch-Elana. Ale nadal wielu ludzi ma bardzo dobre kontakty z chlopakami z KSA wiec ciezko powiedziec ze jest kosa.nowy.et pisze:Jak wygląją kontakty na linii Apator-Ruch ?
Ładnie pojechali ...
-
alaudaarvensis
Polonia - Chełminianka Chełmno? Takich fotek nigdzie nie ma, chyba że chodziło Ci o mecz Polonia Przemyśl - Chełmianka Chełm.CZARNISLUPSK1945 pisze:Czy można prosić fotki z meczu Polonia-Chelminianka, intersuje mnie mlyn Polonii
http://i43.tinypic.com/1556o0m.jpg
Jakie sa obecne zgody,kosy,układy Uni Tarnow?
zgody: Wisła, GlinikInfected pisze:Jakie sa obecne zgody,kosy,układy Uni Tarnow?
układy: kiedyś Okocimski, teraz ?
kosy: Cracovia, Sandecja, Hutnik, Tarnovia...
-
_neutralny_
Kosy to maja raczej ze Stilonem, Falubazem zgód i układów chyba nie mają, mogą mieć prywatne kontakty z innymi ekipami, np. Kotwa zaprosiła ich na swój turniejK.! pisze:Opisze ktoś Zgody/kosy/uklady Stali gorzów ??
ROW - GÓRNIK nie ma sztamy
Rybnik to nasze FC a ROW to nasz zaprzyjazniony klub tak samo jak Concordia :)
Rybnik to nasze FC a ROW to nasz zaprzyjazniony klub tak samo jak Concordia :)
Z tym ROWem to podobnież różne wersje są ;) Śpiewacie przecież zresztą "mamy wielu przyjaciół - ROW Rybnik, GieKSa, Wisłoka Dębica" :)