wlasnie tez jestem ciekawyRadekB pisze:Nie chcę skłamać, ale pewnie kosa lub mała niechęć ze względu na kontakty KKSu z Widzewem. Jeśli nie to mnie poprawcie.

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
"...ludziom trzeba od podstaw wpajać, że GKS TYCHY jest najważniejszy..." Krzysztof Bizacki
-
z 15 lat temu ŁKS ustawił się na KKS Kalisz z siekierami. Młodzi KKSiacy powinni pamiętać o tym fakcie ;-)ST1971 pisze:Witam.
KKS Kalisz - ŁKS Łodz ??
Nasze są miasta, miasteczka, wsie i osady !!! Widzew Łódź
-
proWidzewskie jest miasto Łęczyca. Górnik to Górnik.Śpię do południa pisze:Dobrze mi się kojarzy, że Górnik Łęczyca jest prowidzewski, czy mi się coś popierdoliło?
Chociaz juz znane nam sa teorie spiskowe, ze teraz Dyskobolia jest antyLech i to w dodatku proWidzew :roll:
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
człowieku, nie jesteście Bradem Pittem, żeby się o was plotkowało. To, że jesteście proWidzew to ściema, ale to że antyLech to już bliższe prawdy (choć wiadomo bluzgów na meczach Dyskobolia-Lech nie było ...).TYLKO DYSKOBOLIA pisze:proWidzewskie jest miasto Łęczyca. Górnik to Górnik.Śpię do południa pisze:Dobrze mi się kojarzy, że Górnik Łęczyca jest prowidzewski, czy mi się coś popierdoliło?
Chociaz juz znane nam sa teorie spiskowe, ze teraz Dyskobolia jest antyLech i to w dodatku proWidzew :roll:
Nasze są miasta, miasteczka, wsie i osady !!! Widzew Łódź
-
Jakie sa obecne zgody,kosy,układy ROW Rybnik ?
Skarżyć nie wolno, kapować nie wolno, ODEGRAĆ SIĘ WOLNO!
-
Polonia Przemyśl ma układ z Wisłą Kraków?
-
Czy Beskid Andrychów ma jakieś kontakty z Energie Cottbus?
-
Jak wygląją kontakty na linii Apator-Ruch ?
Czyżby Apator uznał Ruch za kosę już ?
Można to wywnioskować po wczorajszych okrzykach na meczu : Ruch-Elana dwa pedały - HEJ !
Ładnie pojechali ...
Można to wywnioskować po wczorajszych okrzykach na meczu : Ruch-Elana dwa pedały - HEJ !
Ładnie pojechali ...
-
TenZeWschodu pisze:Polonia Przemyśl ma układ z Wisłą Kraków?
Polonia Przemyśl - Chełmianka Chełm
Na tym meczu wystawiamy młyn około 420 osób w tym 70 osób z Wisły Kraków z flagą. Dzięki za wsparcie. Po meczu przybijamy Oficjalny Układ. Chełmianka dojeżdza pod stadion , jednak nie zostają wpuszczeni. Liczbę sami określą.
-
Górnik, Wisłoka, Naprzód Rydułtowyextremalny_korbelis pisze:Jakie sa obecne zgody,kosy,układy ROW Rybnik ?
a na przeciwnym biegunie sympatii Odra W., GKS Jastrzębie, Ruch.

-
Chłopaki z Górnika śmigają także na Widzew. Ekipa pro-Widzewska.Śpię do południa pisze:Dobrze mi się kojarzy, że Górnik Łęczyca jest prowidzewski, czy mi się coś popierdoliło?
Koniec dyskusji i zbędnej polemiki.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Czy można prosić fotki z meczu Polonia-Chelminianka, intersuje mnie mlyn Polonii

-
Masz w c*** zdjęć w galerii i komentarzach do tej kolejki .
-
Podbijam...nowy.et pisze:Jak wygląją kontakty na linii Apator-Ruch ?
Ładnie pojechali ...
-
wiadomo ze kontakty sie zaostrzą przez sztame Ruch-Elana. Ale nadal wielu ludzi ma bardzo dobre kontakty z chlopakami z KSA wiec ciezko powiedziec ze jest kosa.nowy.et pisze:Jak wygląją kontakty na linii Apator-Ruch ?
Ładnie pojechali ...
-
Polonia - Chełminianka Chełmno? Takich fotek nigdzie nie ma, chyba że chodziło Ci o mecz Polonia Przemyśl - Chełmianka Chełm.CZARNISLUPSK1945 pisze:Czy można prosić fotki z meczu Polonia-Chelminianka, intersuje mnie mlyn Polonii
[link]
-
Jakie sa obecne zgody,kosy,układy Uni Tarnow?
-
zgody: Wisła, GlinikInfected pisze:Jakie sa obecne zgody,kosy,układy Uni Tarnow?
układy: kiedyś Okocimski, teraz ?
kosy: Cracovia, Sandecja, Hutnik, Tarnovia...
-
Kosy to maja raczej ze Stilonem, Falubazem zgód i układów chyba nie mają, mogą mieć prywatne kontakty z innymi ekipami, np. Kotwa zaprosiła ich na swój turniejK.! pisze:Opisze ktoś Zgody/kosy/uklady Stali gorzów ??
-
ROW - GÓRNIK nie ma sztamy
Rybnik to nasze FC a ROW to nasz zaprzyjazniony klub tak samo jak Concordia :)
Rybnik to nasze FC a ROW to nasz zaprzyjazniony klub tak samo jak Concordia :)
-
Z tym ROWem to podobnież różne wersje są ;) Śpiewacie przecież zresztą "mamy wielu przyjaciół - ROW Rybnik, GieKSa, Wisłoka Dębica" :)

-
Śpiewać, śpiewamy :)
ale oficjalnie na dzień dzisiejszy nasze zgody to :
Wisłoka Dębica
GKS Katowice
ale oficjalnie na dzień dzisiejszy nasze zgody to :
Wisłoka Dębica
GKS Katowice
-
-
kto by sie chcial trzymac z frajerami ?
-
Z Nikim Nic...debiutant pisze:Ruch Radzionków ma jakiś układ czy z nikim nie trzymają?
-
układ z Dozametem Nowa SólInfected pisze:Z Nikim Nic...debiutant pisze:Ruch Radzionków ma jakiś układ czy z nikim nie trzymają?
-
Jak jest u Zastalu i czy mają jakąś ekipę chuliganów i ultrasów?
-
Zastal Zielona Góra ? To koszykowka jest z tego co ogarniam i w Zielonej Gorze to chyba Falubaz tyko ma ekipe ale moge sie mylic
-
Z tego co się orientuje to Zastal i Falubaz to prawie ci sami ludzie, nawet kiedyś mieli oprawę odnośnie obu klubów:" Zastal w dzień, falubaz po zmroku........" czy jakoś tak.
W&R
-
Było już pisane wiele razy ....
Od dłuższego czasu Falubaz nie ma nic wspólnego z Zastalem.
Kiedyś zapoczątkował im akcje która miała na celu rozkręcenie dopingu na większą skale.
Oczywiscie że Falubaz bywa na Zastalu ale z dopingiem i całą otoczką nie ma nic wspólnego.
I zdarzają się ludzie w barwach Falubazu na meczach Zastalu a co gorsze też na wyjazdach ....Ale cóż Januszę są wszędzie.
Od dłuższego czasu Falubaz nie ma nic wspólnego z Zastalem.
Kiedyś zapoczątkował im akcje która miała na celu rozkręcenie dopingu na większą skale.
Oczywiscie że Falubaz bywa na Zastalu ale z dopingiem i całą otoczką nie ma nic wspólnego.
I zdarzają się ludzie w barwach Falubazu na meczach Zastalu a co gorsze też na wyjazdach ....Ale cóż Januszę są wszędzie.
Jedno z dwóch oficjalnych kont kibiców Falubazu
-
@adam1980
żadna oprawa, taka akcja to była.
Zobacz na moje posty, niedawno w tym temacie (?) to opisałem dokładnie.
żadna oprawa, taka akcja to była.
Zobacz na moje posty, niedawno w tym temacie (?) to opisałem dokładnie.
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.
buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypałi moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
-
Watpieteodorcool pisze:Mam pytanie na WDŚ ponoć gościnnie obecna delegacja Jagi, oczywiście po stronie Ruchu, potwierdzi ktoś??
-
Zacytuje tu posta z Naszego forumhrabiego.Barry.Kenta pisze:ArcticMonkey pisze:pytanie bez napinki - jakie są obecnie relacje między Cracovią a Polonią??
oficjalnie wiem, że każdy powie - zgoda, ale biorąc pod uwagę lekceważące podejście Cracovii raczej chyba ciężko to tak nazwać? Najdłuższa zgoda w Polsce, ale relacje z Arką i Lechem chyba przeważyły, a może się mylę..??
podbijam !
,,Jest parę osób na Cracovii którzy traktują nas ja zgodę ale reszta osób ma na Nas wyjebane bo liczy się Arka i Lech..''
-
Czy ja wiem?Infected pisze:Watpieteodorcool pisze:Mam pytanie na WDŚ ponoć gościnnie obecna delegacja Jagi, oczywiście po stronie Ruchu, potwierdzi ktoś??
-
rozpierdalaja mnie takie posty, mogliscie jeszcze dopisac KMWTW zeby bardziej tajemniczoLatynosek pisze:Czy ja wiem?Infected pisze:Watpieteodorcool pisze:Mam pytanie na WDŚ ponoć gościnnie obecna delegacja Jagi, oczywiście po stronie Ruchu, potwierdzi ktoś??
-
Nie wiedziałem gdzie zapytać.
W Radomiu jest Radomiak i Bron. Jak stosunkowo rozkłada się Radom. Ile procentowo Radomiaka a ile Broni. Proszę o odpowiedź jedynie kogoś z Radomia. Takie pytanie z cziekawości...
W Radomiu jest Radomiak i Bron. Jak stosunkowo rozkłada się Radom. Ile procentowo Radomiaka a ile Broni. Proszę o odpowiedź jedynie kogoś z Radomia. Takie pytanie z cziekawości...

-
Prawda to że Podbeskidzie zerwało z GKM... a Awanti ostatnie??
-
Tak.JP100% pisze:Prawda to że Podbeskidzie zerwało z GKM... a Awanti ostatnie??
Układ został zerwany z dniem wczorajszym.
-
-
hahaha Podbeskidzie to moze zerwac gałązke z drzewa.JP100% pisze:Prawda to że Podbeskidzie zerwało z GKM... a Awanti ostatnie??
GKM zrywa z nimi.
Jak pokazuje przeszlosc konfidenci predzej czy pozniej zostana sami :)
vide Radzionkow vide TSP