A nawet jakby to co?Po laserach szopki ciąg dalszy.
Romek napisał na Fanie,że h*** wbija w to co myślą o tym inne ekipy i na tym poprzestańmy.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
A nawet jakby to co?Po laserach szopki ciąg dalszy.
nie złapałeś sedna sprawy, chodziło tutaj bardziej o to fakt czy był Ruch słyszalny u nas czy nie, czyli o jakości dopingu. Nie twierdze że był zły, taka akustyka że jak my głosno dopingujemy to ekipa gości wydaje się jakby była za szybą - widać że się bawią ale ich nie słychać, w niektórych momentach było ich słychać ale nie zawszekashtan pisze:Ja rozumiem, że chujowe czasy itp nastały, ale podniecanie się kto kogo wyzywał i kiedy jest przynajmniej śmieszne :)
http://www.youtube.com/watch?v=RPrRAFArH7g 4:30Dwk pisze:jest to gdzieś nagrane?zl88 pisze:Jak to się stało że kilku chłopaków z Ruchu psy wpuściły na sektor Zagłębia?
Ps. Zajebisty motyw Ruchu gdy Lubiński czarnuch był przy piłce... :) I te gesty prawą ręka.. stare dobre czasy...
1000kashtan pisze:
Widzew do Lubina dostał 1000 biletów czy tak jak Wisła - mniejszą pulę?
Zgadzam sie. Ktos zapytał z Zagłebia kiedy zaczelismy bluzgac na nich wiec normalnie odpowiedziałem co nie zmienia faktu ze dziwne pytanie kiedy dlaczego a po co :// tyle pzdRkashtan pisze:Ja rozumiem, że chujowe czasy itp nastały, ale podniecanie się kto kogo wyzywał i kiedy jest przynajmniej śmieszne :)
Tak.Piston pisze:GKM wspomagał Podbeskidzie podczas meczu z Legią ?
Z perspektywy Kamiennej - sektor gości w całości wypełniony. W trakcie meczu małe wymiany uprzejmości. Ogólnie rzecz biorąc kibice gości zaprezentowali się na dobrym poziomie.Warszawski(L)egion88 pisze:Ja moge tylko powiedzieć że przechodząc nieopodal sektora gości kiedy Jage już eskortowali to za dużo ich nie przyjechało. Może z setka. Ale wiadomo, poniedziałek...
10 chłopaków z Grudziądza tego dnia w Bielsku-Białej.Piston pisze:GKM wspomagał Podbeskidzie podczas meczu z Legią ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Grzesiek1908, hanys, obsetwator, Prosto z Polski, yazzar i 116 gości