akurat te relacje nie przeszkadzaly gdy mielismy układ z HZL.puder1 pisze:Raczej przeszkadzją relacje
Ruch-Widzew- Elana
Zagłębie-Zawisza
Komentarze 9-12 marca
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Komentarze 9-12 marca
ale teraz przeszkadzają. Co chyba można było odczuć będąc na meczu. Pierwsza wbita nie poszła na ZL tylko na Zawiszę.
-
alaudaarvensis
Zagłębiu nigdy nie przeszkadzało to że ich zgody z Bydgoszczy, Opola i Gdyni miały kosę z Ruchem, dopiero gdy Lech złożył Zagłębiu propozycję "nie do odrzucenia" zerwali układ z Niebieskimi. Pokolenia się zmieniają i Ruch pobluzgał trochę Zagłębie z którym nic ich nie łączy oraz zgody Zagłębia z którymi ma mniejszą bądź większą ale kosę, więc nic w tym dziwnego.puder1 pisze:Raczej przeszkadzją relacje
Ruch-Widzew- Elana
Zagłębie-Zawisza
-
normalny48
"Fanatyczny wróg publiczny" na Śląsku. prosta, estetyczna oprawa, dobry przekaz + jakieś piro.
Jeśli chodzi o Zagłębie-Ruch
To ze strony Niebieskich poleciało "jazda z kur****..." co było u nas słabo słyszalne, dopiero można było wywnioskować po reakcji prostej że coś pobluzgali, wtedy poleciało to samo z naszej strony. Po meczu wymiana uprzejmości, którą zapoczątkował Ruch bluzgami na nasze zgody, osobiście nie słyszałem nic na Zawiszę dlatego tego nie skomentuje, ale na ich zaczepki odpowiadamy w kierunku Widzewa. Ogólnie mecz na duży plus, dobry doping z obu stron plus u nas oprawa poświęcona fan clubom i grupą kibicowskim na Zagłębiu.
To ze strony Niebieskich poleciało "jazda z kur****..." co było u nas słabo słyszalne, dopiero można było wywnioskować po reakcji prostej że coś pobluzgali, wtedy poleciało to samo z naszej strony. Po meczu wymiana uprzejmości, którą zapoczątkował Ruch bluzgami na nasze zgody, osobiście nie słyszałem nic na Zawiszę dlatego tego nie skomentuje, ale na ich zaczepki odpowiadamy w kierunku Widzewa. Ogólnie mecz na duży plus, dobry doping z obu stron plus u nas oprawa poświęcona fan clubom i grupą kibicowskim na Zagłębiu.
-
supertorca
-
Bachusowy Fanatyk
-
Trzeba Ich Lać
spotkanie pokoleń na historycznej "górce"
wiecej zdjec tu http://www.arkowcy.pl/
wiecej zdjec tu http://www.arkowcy.pl/
Spotkanie pokoleń na Górce
http://www.arka-tv.pl/spotkanie-pokole% ... g%C3%B3rce
http://www.arka-tv.pl/spotkanie-pokole% ... g%C3%B3rce
-
Miasto_Łódź
dziś na Śródmieściu czekający Łks pali wrotki przed podobną liczbą Władców Miasta Włókniarzy
-
SkoczowFans
Zgoda pomiędzy BKS a Legia to farmazon, dalej układ.
-
NoCalcioModerno
Dobrze rozumiem wpis bajkowego Romka? Śląsk zbiera kasę dla kogoś tam a w zamian FIRMA ZEWNĘTRZNA zrealizuje 4 oprawy? Po laserach szopki ciąg dalszy.
http://www.youtube.com/watch?v=RPrRAFArH7g 18:07zubri pisze:Jeśli chodzi o Zagłębie-Ruch
PozdRo ;)
-
andrzejanusz
Zle rozumiesz.NoCalcioModerno pisze:Dobrze rozumiem wpis bajkowego Romka? Śląsk zbiera kasę dla kogoś tam a w zamian FIRMA ZEWNĘTRZNA zrealizuje 4 oprawy? Po laserach szopki ciąg dalszy.
andrzejanusz pisze:Zle rozumiesz.NoCalcioModerno pisze:Dobrze rozumiem wpis bajkowego Romka? Śląsk zbiera kasę dla kogoś tam a w zamian FIRMA ZEWNĘTRZNA zrealizuje 4 oprawy? Po laserach szopki ciąg dalszy.
chyba jednak dobrze bo jest to napisane wprost
Ekipa, która zorganizowała oprawę „Żołnierzy Wyklętych” będzie zbierać pieniądze w czasie meczu z Koroną Kielce. Efektem tej jednej zbiórki będą… cztery oprawy, jakie zostaną pokazane w tym roku kalendarzowym. Trochę to wszystko zawikłane, zatem podajemy tu wszystko w punktach:
1. Zbiórką zajmą się kibice Śląska.
2. Każdy z ofiarodawców otrzyma wlepkę – miniaturkę flagi „Partyzancka Armio Wyklęta – Śląsk Wrocław o Was pamięta”, jaka zadebiutowała na płocie naszego stadionu podczas meczu z Legią, a która z kolei jest miniaturą oprawy zaprezentowanej podczas tego meczu. Wlepka ma wymiar 4×18 centymetrów.
3. Pieniądze w całości weźmie organizator zbiórki, fundacja ODRA-NIEMEN, pieniądze zostaną przeznaczone na paczki dla polskich kombatantów na Kresach (szczegóły – poniżej).
4. W zamian fundacja ODRA-NIEMEN w porozumieniu z paroma innymi instytucjami już teraz jest w trakcie organizacji wspomnianych wyżej czterech opraw meczowych, nawiązujących swa wymową do wydarzeń historycznych, które zaprezentujemy na paru wybranych meczach w czasie tego roku kalendarzowego. Do pierwszej – czynione są przymiarki już podczas meczu z Cracovią.
5. Zbiórka jest legalna, fundacja rozliczy się z niej między innymi na łamach Fana.
Ponawiam swoje pytanie do Kielczan. Czy wyjaśniła się jako sytuacja z Waszego stadionu z meczu z Podbeskidziem. Chodzi o tych trzech gości, którzy uciszali każdy przejaw dopingu na głównej. Jakiś staruszek wspominał w prasie, że to chyba policja była. Ponoć ktoś z zarządu z tym Panem mieli przeglądać monitoring celem identyfikacji tych osób.
Sprawcy dalej poszukiwani :) <i klub i media cisza>he-man pisze:Ponawiam swoje pytanie do Kielczan. Czy wyjaśniła się jako sytuacja z Waszego stadionu z meczu z Podbeskidziem. Chodzi o tych trzech gości, którzy uciszali każdy przejaw dopingu na głównej. Jakiś staruszek wspominał w prasie, że to chyba policja była. Ponoć ktoś z zarządu z tym Panem mieli przeglądać monitoring celem identyfikacji tych osób.
Wiem, że ta sprawa z kibicowaniem ma mało wspólnego, ale dotyczy tej kolejki. Trzeba przyznać, że w Zabrzu mają niezłych wojowników.
http://www.mmsilesia.pl/405991/2012/3/1 ... =naSygnale
http://www.mmsilesia.pl/405991/2012/3/1 ... =naSygnale
gwizdy idą ze strony prostej, a nie z Przodka gdzie zasiadają fanatycy, na Przodku nie było tak dobrze słychać Ruchu tak samo pewnie było w drugą stronę, ja nawet nie zajarzyłem że to Wy zaczeliście bluzgać Zawisze, i byłem zdziwiony że Zagłębie zaczęło "jazda z k.." bo w 1 połowie było śpiewane że Ruch pokonamy, dopiero potem koleżka mi powiedział że to wy zaczeliście na Zawisze bluzgiBiały__ pisze:http://www.youtube.com/watch?v=RPrRAFArH7g 18:07zubri pisze:Jeśli chodzi o Zagłębie-Ruch
PozdRo ;)
-
Niebieski1980
Pierwsze bluzgi polecialy w strone pilkarzy Zaglebia na poczatku meczu przy prezentowaniu wyjsciowych 11stek.
Nie było tego słychać, nawet gwizdy nie poleciały nic, tak jak pisałem z Przodka nie poleciał na Was żaden bluzg w 1 połowie, przez to że na Zawisze zaczęliście to poszło od nas "jazda z ..".
Ja rozumiem, że chujowe czasy itp nastały, ale podniecanie się kto kogo wyzywał i kiedy jest przynajmniej śmieszne :)
A nawet jakby to co?Po laserach szopki ciąg dalszy.
Romek napisał na Fanie,że h*** wbija w to co myślą o tym inne ekipy i na tym poprzestańmy.
nie złapałeś sedna sprawy, chodziło tutaj bardziej o to fakt czy był Ruch słyszalny u nas czy nie, czyli o jakości dopingu. Nie twierdze że był zły, taka akustyka że jak my głosno dopingujemy to ekipa gości wydaje się jakby była za szybą - widać że się bawią ale ich nie słychać, w niektórych momentach było ich słychać ale nie zawszekashtan pisze:Ja rozumiem, że chujowe czasy itp nastały, ale podniecanie się kto kogo wyzywał i kiedy jest przynajmniej śmieszne :)
http://www.youtube.com/watch?v=RPrRAFArH7g 4:30Dwk pisze:jest to gdzieś nagrane?zl88 pisze:Jak to się stało że kilku chłopaków z Ruchu psy wpuściły na sektor Zagłębia?
Ps. Zajebisty motyw Ruchu gdy Lubiński czarnuch był przy piłce... :) I te gesty prawą ręka.. stare dobre czasy...
Widzew do Lubina dostał 1000 biletów czy tak jak Wisła - mniejszą pulę?
-
alkopato_1
1000kashtan pisze:
Widzew do Lubina dostał 1000 biletów czy tak jak Wisła - mniejszą pulę?
GKM wspomagał Podbeskidzie podczas meczu z Legią ?
-
Niebieski1980
Zgadzam sie. Ktos zapytał z Zagłebia kiedy zaczelismy bluzgac na nich wiec normalnie odpowiedziałem co nie zmienia faktu ze dziwne pytanie kiedy dlaczego a po co :// tyle pzdRkashtan pisze:Ja rozumiem, że chujowe czasy itp nastały, ale podniecanie się kto kogo wyzywał i kiedy jest przynajmniej śmieszne :)
Tak.Piston pisze:GKM wspomagał Podbeskidzie podczas meczu z Legią ?
-
Warszawski(L)egion88
Ja moge tylko powiedzieć że przechodząc nieopodal sektora gości kiedy Jage już eskortowali to za dużo ich nie przyjechało. Może z setka. Ale wiadomo, poniedziałek...
Jagiellonii komplet na Polonii
Z perspektywy Kamiennej - sektor gości w całości wypełniony. W trakcie meczu małe wymiany uprzejmości. Ogólnie rzecz biorąc kibice gości zaprezentowali się na dobrym poziomie.Warszawski(L)egion88 pisze:Ja moge tylko powiedzieć że przechodząc nieopodal sektora gości kiedy Jage już eskortowali to za dużo ich nie przyjechało. Może z setka. Ale wiadomo, poniedziałek...
-
InternetowyNapinacz
10 chłopaków z Grudziądza tego dnia w Bielsku-Białej.Piston pisze:GKM wspomagał Podbeskidzie podczas meczu z Legią ?