Otwarcie Narodowego!!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
PITFALLxyz

Re: Otwarcie Narodowego!!

Post autor: PITFALLxyz » 01.03.2012, 13:06

We wrześniu mecz w Czarnogórze każdy z nas będzie miał okazję się wykazać.

iparts.pl
debiutant

Post autor: debiutant » 01.03.2012, 13:07

Opuszczanie stadionów to najgorsze co możemy zrobić i nie chodzi mi tu tylko o mecze kadry.Bylo także pare felietonow w TMK poniekąd o tym i opuszczanie trybun na dobre nigdy nie wyszlo.
Obrazek

pizdri13

Post autor: pizdri13 » 01.03.2012, 13:09

debiutant pisze:Opuszczanie stadionów to najgorsze co możemy zrobić i nie chodzi mi tu tylko o mecze kadry.Bylo także pare felietonow w TMK poniekąd o tym i opuszczanie trybun na dobre nigdy nie wyszlo.
DOKŁADNIE!!!!!!!

okropniak

Post autor: okropniak » 01.03.2012, 13:10

Prawda jest taka, że do Anglików kibicowsko nie mamy się co porównywać. Wiedzą piłkarską i miłością do futbolu biją nas na głowe. Co niektórzy wyobrażają sobie, że na stadionie będzie siedzieć jedynie banda przekumatych zakapiorów najlepiej z dużymi gabarytami :] a prawda jest taka, że w nawet największych polskich miastach takich ludzi zbyt dużo nie ma. Co więcej i ci kumaci często chcą zabrać swoje dziecko w bezpieczne miejsce na stadionie.
Najpierw ktoś wkleja "Starucha" który j**** kogoś jak psa za to, że nie śpiewa i każe go napierdalać a później wklejacie linka z dopingiem Anglików na Wembley (swoją drogą ciekawe czy tam też młynowy dał ryja by napierdalać tych co nie śpiewają :) ...a może oni potrafią sami śpiewać bez młynowego nawet ci czarni z byłych kolonii :)
Pierdolicie tu o jakiejś Turcji i jej klimatach podczas gdy my Arabami nie jesteśmy ...zachciewa się wam Marakany z Belgradu - stadionu, który nie dość, że się rozpierdala to w dodatku jest symbolem [link]. Pewnie większości Serbów marzą się takie stadiony które powstały w Polsce.
Co niektórzy bojkotują Niemca i Francuza w kadrze podczas gdy 10 lat temu murzyn biegał po śląskim a celtyckie flagi jakoś wisieć potrafiły :)
Kadra to nie wyjazd ani stadion - własność poszczególnych ekip, że zrobi się selekcje i wbiją "lepiej wyglądające" osoby zamiast matek z dziećmi. Chyba nie każdy się z tym pogodził.
Tak jak ktoś to napisał, należymy do cywilizowanej części europy i chuligani czy kumaci będą tutaj zawsze w mniejszości.
Można zrozumieć frustracje powstałą na skutek nagonki na prawdziwy ruch kibicowski ale ja i pewnie kilka innych osób napewno nie zrozumię skrajności w którą co niektórzy tutaj popadają.
Jest strajk, jest bojkot ale jak na tym wyjdziemy to dopiero przyszłość pokaże...

Raul7

Post autor: Raul7 » 01.03.2012, 13:13

PITFALLxyz pisze:We wrześniu mecz w Czarnogórze każdy z nas będzie miał okazję się wykazać.
Już w połowie sierpnia gramy towarzysko z Estonią w ich stolicy. Świetna okazja do rozgrzewki przed zbliżającymi się eliminacjami MŚ. A w trakcie tego całego €uro 2012 do nas będą należały ulice.
Obrazek

PolskaB

Post autor: PolskaB » 01.03.2012, 13:18

Zastanawiam się, bo padają hasła że na euro dostaniemy 3 mecze w d*** i się pikole odwrócą od reprezentacji, a jak jednak stanie się cud i wygramy? Wtedy będzie bum na kadrę, ktoś może ogarnie doping i będzie tak jak wszyscy chcieli oprócz nas. Co wtedy?

11.11.11

Post autor: 11.11.11 » 01.03.2012, 13:23

Prawda jest taka, że do Anglików kibicowsko nie mamy się co porównywać. Wiedzą piłkarską i miłością do futbolu biją nas na głowe.
Jak miałem12 lat czyli jakieś 15 lat temu za podobną bzdurę wypowiedzianą dostałem buta na pysk.
Anglicy maja poprostu kase i dlatego jeżdżą i ich widać.
Obrazek

drake121

Post autor: drake121 » 01.03.2012, 13:27

A czy na mecze wyjazdowe będzie trzeba mieć te rozjebane karty klubowicza ?

Sylwester89

Post autor: Sylwester89 » 01.03.2012, 13:43

Prawda jest taka ze niektórzy z was mowia ze po Euro wszystko wroci do normalnosci,ze znikna pikniki,euforia nowymi stadionami minie. A fakty sa takie ze napewno jakas tam ich czesc da sobie spokoj ale jak sie oglada jakies z****** materialy z otwarcia Narodowego i widzi jakis totalnych niedojebow którzy prawie spuszczaja sie na widok tego typu obiektów,atosfera jaka bedzie na nich panowala nie da sie zauwazyc ze zapanowala moda na bycie kibicem, oczywiscie w ich rozumieniu tego slowa z wymalowana morda i trabka w ryju. I niestety fakty sa takie ze po calym tym Euro duzo z nich bedzie tak zafascynowana tym calym piknikiem ze beda nadal chodzic na te mecze, poniewaz te nowe stadiony ktorych coraz wiecej w naszym kraju staja sie bezpieczne,komfortowe i im sie to podoba. Klimat na trybunach Polskich stadionow sie zmienia niestety na gorsze, widac to zwlascza w wyzszych gdzie na trybunach coraz wiecej wynalazkow. Wystarczy porownac klimat spotkan jescze pare lat wstecz z tym co dzieje sie obecnie.

kibolek1983

Post autor: kibolek1983 » 01.03.2012, 13:59

Pikole były zawsze w przeważającej części u siebie i taka prawda. Pamiętam jak narzekałem po ostatnim meczu na jakim byłem u siebie (z Irlandią Płn) na doping, najebusów itp. Z tego co widzę wtedy było o niebo lepiej. Samo gwizdanie na CR mnie rozjebało :) skąd taka nienawiść tylko do 1 gościa w ich składzie? może faktycznie większość malowańców tak bardzo kocha Barce, że im gul skoczył ? :)
.

wieśniak

Post autor: wieśniak » 01.03.2012, 14:03

Panowie pierdolicie farmazony i tyle. Ci którzy uważają, że janusze znikną po Euro zdziwić się mogą. Fakt, faktem, że ich ubędzie, ale nie będzie tak, że znikną i stadiony bedą puste jak będzie grala reprezentacja PZPN. Wąsy będą przychodzić nadal, po to by wpierdolić kiełbasy, najebać się niskoprocentowym piwem i pomalować swoje durne mordy. Dla nich to piknik i okazja do pajacowania i z tego nie zrezygnuja. Kwestia tylko tego jak my mamy się w tym odnaleźć ? To, że teraz jest jakiś tam protest, to powiem tak : mozemy sobie protestować w taki sposób do końca życia i c*** z tego wyniknie. Ktoś wie o tym proteście oprócz kibice.net ? Ktoś liczy się z tym protestem ? Ni c****. W mediach zadowoleni, że kulturka i wuwuzele, piłkarzyki pajacyki zadowoleni, rudy c*** wraz z całą świtą kurw, zadowoleni "bo wygrali z bandytełką", policja zadowolona bo c**** mają do roboty i mogą wpierdalać spokojnie pączki. Co by nie zrobić to mamy przejebane, krótko rzecz ujmując. Pozostają dwie opcje po zakonczeniu ojro. Albo zrezygnowac calkiem na dobre z meczów reprezentacji PZPNu i oddać bez walki te mecze, albo wrócic na stadiony i robić swoje kosztem w c*** dużych represji przeciwko nam, za każde najdrobniejsze przewinienie. Każde wyjście chujowe, ale tak to teraz u nas wygląda. Jeżeli ktoś się łudzi, że mecze kadry bedą wyglądać jeszcze kiedyś jak w latach 90tych może o tym zapomnieć, bo to już nie powróci nigdy.
Obrazek

Hannibal84

Post autor: Hannibal84 » 01.03.2012, 14:15

Efekt będzie taki, że januszy będzie więcej i więcej...

- Te Zdzichu byłem z Marianem na meczu, ale fajnie napić sie można, kiełbaske zjeść, pokrzyczeć i z domu od żonki sie wyrwać, dawaj z nami
- Nie ja za stary, pozatym sami chuligani tam, strach...
- A gdzie tam dawaj, nawet Józek z roboty idzie, to ty nie pujdziesz
- No dobra

Taki zakładam scenariusz.

moskitpl

Post autor: moskitpl » 01.03.2012, 14:42

Bo problem tkwi w nas samych. Teraz wychodzi na wieszch ,moda na podziały, na "ultraske" i"H" i pikoli.Ekipom z pod znaku H nie wypada śpiewać, oni są od zabawy w lesie, znowu chłopaki z U, są od flag,opraw i dopingu, a pikole mogą pośpiewać ale niech się nie wpierniczają.A trzeba było od początku pikoli edukować ,jak się śpiewa, czy wypada przyjść z trabką ,lub jak machać szalem.Teraz donkowi to na ręke ,niech H siedzą w lasach,U jak chcą to mogą pomóc w dopingu, a pikole zostawiać kasę na kateringu, a że trochę pogwiżdżą na ronaldo to się świat nie zawali.Najśmieszniejszy jest ten bojkot przeciwko najemnej reprze smudy,(u nas nie chodzimy a na wyjazdy już tak),a na wyjazdach to juz grają sami polacy?Albo jesteśmy wszędzie albo nigdzie.Albo repra albo liga.Albo stadion albo las.

Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa » 01.03.2012, 14:44

Jak dla mnie powinniśmy się zmobilizować na mecz z Andorą na Legii w czerwcu. Andora to nie Portugalia, Francja czy Niemcy i pikoli nie zachęci dlatego jest to szansa na pokazanie naszej siły i ciekawe jak doping będzie 90 minut co powiedzą po tym komentatorzy,pilkarze,dziennikarze itp itd + transparenty na ten temat i może w końcu coś do kogoś dotrze.. To jest zła forma protestu w tym momencie bo dla nich liczy siętylko kasa z zapełnionych januszami stadionami, no ale nie nam tu decydować o takich sprawach a 'góra' chce inaczej..

Olsztynianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Olsztynianin » 01.03.2012, 14:48

barany chcą zrobić teatrzyk, tylko żeby był dobry spektakl to trzeba mieć dobrych aktorów. W ostatnich latach po meczach kadry dużo się jedynie pisało o fanatycznych kibcach. Teraz to jest dramat... Już słysze te gwizdy słoneczników po każdej połowie na euro2012, bo przecież oni życzą sobie pięknej gry, za która zapłacili. Trzy mecze - otwarcia, o wszystko i o honor standardowo nawet w tej cienkiej grupie i może co poniektórym napłynie troche oleju do łba i zatęsknią za dopingiem, ktory był wczesniej. Bo jeśli ta szopka co sie wczoraj odbyła na trybunach ma być nazywana 12 zawodnikiem to tylko pogratulować. Niby protest jest, ale po euro będzie obciach, że grając u siebie kibice tak, a nie inaczej wspierali swoją druzyne. Tu jedyna rada to chyba stworzenie "własnego meczu" gdzieś gdzie będzie sie odbywał mecz Polaków i zademonstrowanie tym kołkom "u góry" jak powinno sie wspierac własny zespól... ale to chyba w sferze marzeń bo zaraz te bezmozgi coś by wymyślili, żeby pokrzyżować plany prawdziwym kibicom.

Pch

Post autor: Pch » 01.03.2012, 14:49

Alez mnie smiesza ta teksty, ze tusk wcale nie wygral, ze po euro wszystko wroci do normy.
Pragne poinformowac, ze ryzy wlasnie peka ze smiechu, bo wygral wojne.
Przeciez mu chodzilo wlasnie o spokoj podczas euro i wczoraj mielismy piekny pokaz tego, ze mu sie udalo. A co bedzie po euro to juz go pewnie serdecznie pierdoli bo wtedy juz oczy calej europy nie beda skupione na nas.

Kalashnikov.

Post autor: Kalashnikov. » 01.03.2012, 14:51

Mnie trapi bardzo jedna rzecz - dlaczego wszyscy czekaja az sie skonczy euro,,i wszystko wroci do normy'' ? Dobrze rozumiem - po ojro bedziecie jezdzic na mecze u siebie jakby nigdy nic ?
PIERDOLIC TEN CALY CYRK !
Odkad mamy te wszystkie wynalazki w kadrze ANI RAZ nikt nie wywiesil zadnego transparentu w stylu,, X, Y, Z - NIGDY NIE BEDZIECIE POLAKAMI'' Po ojro bedziecie juz jezdzic i ich dopingowac ?
Odkad w reprezentacji pojawil sie roger i reszta pizdeczek przestalem jezdzic na kadre.Zaliczylem tylko kilka wyjazdow.
Klade mojego ogromnego kutasa na ta smieszna pseudo reprezentacje, wstyd mi za was ze w ogole macie w planach ,,przejac '' stadiony po ojro.PO KIEGO c**** ?? Zostawic to w c*** , i w ogole sie tym nie interesowac co sie dzieje na meczach u siebie.Jak pikniki beda sobie chodzic to niech sobie ku*** chodza, jak nie beda chodzic to nie beda c*** was to obchodzi ?
Dopoki w reprezentacji bedziemy miec te wszystkie wynalazki, dopoty bede konsekwetnie wbijal c**** w ten caly burdel na kolkach.
Tylko wyjazdy , wyjazdy i jeszcze raz wyjazdy - na ktorych trzeba podkreslac to co myslimy o tej calej szopce, i robic jak najwiekszy burdel, niech pzpn buli kary.
AMEN.
████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░▀████
███│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│███
██▌│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│▐██
██░└┐░░░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░██
██░░└┐░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░░██
██░░┌┘▄▄▄▄▄░░░░░▄▄▄▄▄└┐░░██
██▌░│██████▌░░░▐██████│░▐██
███░│▐███▀▀░░▄░░▀▀███▌│░███
██▀─┘░░░░░░░▐█▌░░░░░░░└─▀██
██▄░░░▄▄▄▓░░▀█▀░░▓▄▄▄░░░▄██
████▄─┘██▌░░░░░░░▐██└─▄████
█████░░▐█─┬┬┬┬┬┬┬─█▌░░█████
████▌░░░▀┬┼┼┼┼┼┼┼┬▀░░░▐████
█████▄░░░└┴┴┴┴┴┴┴┘░░░▄█████
███████▄░░░░░░░░░░░▄███████
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI

Sylwester89

Post autor: Sylwester89 » 01.03.2012, 14:55

My sami na wlasne zyczenie przegrywamy ta wojne z wszystkimi ktorzy sa przeciwko nam kibicom. Juz jakis czas temu klimat Polskich trybun podazyl niewlasciwa strona ulegajac kolejnym restrykcjom,nakazom,dzialaczom co rusz organizujac protesty z ktorych tak naprawde nic nie wyniklo. Dalej niech ekipy zawieszaja dzialalnosc,itp. to tylko ilustruje nasza słabosc.

buakaw pramuk

Post autor: buakaw pramuk » 01.03.2012, 15:00

A na wyjadzach to jakaś inna repre gra ? Dlaczego na meczach u siebie nie można wyrażać tego samego co na wyjazdach ?

El General

Post autor: El General » 01.03.2012, 15:11

http://www.youtube.com/watch?v=3M9wrLN_dV0

ku*** jakie to piękne...Dawać tą wersję na stadiony!!

Kalashnikov.

Post autor: Kalashnikov. » 01.03.2012, 15:11

Co ja ci bede tlumaczyl, dorosniesz to zrozumiesz.Skoro nie widzisz zadnej roznicy to dolacz do ekipy mocnego pierdolniecia Sandecji i zaliczaj z nimi mecze u siebie :)
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI

buakaw pramuk

Post autor: buakaw pramuk » 01.03.2012, 15:28

Kalashnikov. pisze:Co ja ci bede tlumaczyl, dorosniesz to zrozumiesz.Skoro nie widzisz zadnej roznicy to dolacz do ekipy mocnego pierdolniecia Sandecji i zaliczaj z nimi mecze u siebie :)
Dzięki za rade. Hipokryci. Tu repra be tam cacy. A j**** tych piłkarzy i tu i tam. Żeby wyrażać swoje niezadowolenie trzeba chodzić na mecze i głośno to tym k***** wykrzyczeć a nie siedzieć przed kompem i pierdolić smuty jak to w 87 było zajebiście.Bojkotujcie dalej wszystko na pewno kiedyś ktoś ten wasz bunt zauważy.

Bachusowy Fanatyk

Post autor: Bachusowy Fanatyk » 01.03.2012, 15:44

Jurand ze Spychowa pisze:Jak dla mnie powinniśmy się zmobilizować na mecz z Andorą na Legii w czerwcu. Andora to nie Portugalia, Francja czy Niemcy i pikoli nie zachęci dlatego jest to szansa na pokazanie naszej siły i ciekawe jak doping będzie 90 minut co powiedzą po tym komentatorzy,pilkarze,dziennikarze itp itd + transparenty na ten temat i może w końcu coś do kogoś dotrze.. To jest zła forma protestu w tym momencie bo dla nich liczy siętylko kasa z zapełnionych januszami stadionami, no ale nie nam tu decydować o takich sprawach a 'góra' chce inaczej..
Podpisuję się pod tym rękami i nogami;)
Się ku*** dziennikarzyki nie będą miały jak wytłumaczyć czemu na "starym" stadionie ze słabym przeciwnikiem doping był 10x lepszy od "hitu".
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.

buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypał :)i moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej

cieśla

Post autor: cieśla » 01.03.2012, 15:53

Nie bardzo rozumiem, jak iść na mecz z Andorą, przecież bilety pójdą przez klub kolaboranta pzpn, a te co nie pójdą, to rozdadzą na Dzień Dziecka w szkołach...
Przegrywamy sprawę. Mnóstwo chaotycznej dyskusji, ale konkretów mało. Sojuszników prawie nie ma. Coś trzeba postanowić, bo inaczej pozostanie oglądanie zdjęć i wspominki z zinów.

Olsztynianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Olsztynianin » 01.03.2012, 16:05

kolorowo nie jest, pozostaje liga i tam jakas akcja z transparentami, chociaz i tu powoli z roku na rok bedzie coraz ciezej. Chcielismy stadionow to je mamy, ale nieuchronnie za lat nascie mozemy miec druga Anglie.

Pokerface

Post autor: Pokerface » 01.03.2012, 16:24

Panowie o co ta spinka? Przecież każdy od kilkunastu miesięcy wie, jak wygląda sytuacja na kadrze, a tutaj nagle wielkie halo. Do euro już nic nie ugramy, więc nie ma sensu się tylko wystawiać na zakazy. Teraz wszystko kręci się wokół euro i "wielkiej szansy Polski". Ludzie mają wbite do łbów, że będzie święto i się teraz tym jarają. Poczekajmy aż skończy się ten spęd januszy i zaczniemy działać. Wtedy nie będzie takiej sraki w mediach, że "kibole zepsują nam wielkie święto". Po chujowym występie reprezentacji na stadiony będzie przychodziło mniej osób i wtedy będziemy mogli wrócić. Już niejeden klub przepraszał się ze swoimi kibicami, jak ubyło pieniędzy w portfelu.

Niektórzy piszą, że januszom spodoba się atmosfera i będą już zawsze chodzić. Tylko że nie każdy chodzący na mecze zarabia po 10000 zł miesięcznie, żeby móc kupić bilety dla rodziny za 500 zł. Poza tym teraz jest pełno kibiców nowych stadionów. Zobaczą raz obiekt, wrzucą zdjęcia na fejsika, pochwalą się znajomym i więcej nie będą musieli chodzić.

A na tą k**** Szpakowskiego nie ma sensu się denerwować. Czego Wy oczekujecie? Że powie "ojej. ale byłem głupi krytykując ultrasów i fanatyków. To jednak był błąd, przepraszam ich za to i chcę, żeby wrócili na stadiony, bo bez nich nie da się oglądać meczów"? On nawet gdyby był pusty stadion, to i tak znalazłby wytłumaczenie przy okazji krytykując nas. Ja wczoraj oglądałem mecz przy browarach, nie spinając się, tylko już śmiejąc się z tekstów tego oszołoma i ze zmodernizowanych kibiców.

Infernus

Post autor: Infernus » 01.03.2012, 16:44

Dajecie uciąć sobie łapę, że odpadniemy po tych "trzech meczach" ?
ultraspsżpoznań

mokry_john

Post autor: mokry_john » 01.03.2012, 16:47

a ja mam pytanie odnośnie tego stadionu narodowego , bo wszędzie słychać że to był pierwszy i ostatni sprawdzian przed tym jebanym euro i tak się zastanawiam i ta ku*** lato mówił że na narodowym będzie od tego sezonu rozgrywany finał PP to jak to jest w tym roku finał gdzie indziej czy on się nie liczy do oficjalnych meczy, w końcu dopiero będą do niego losować drużyny.

okropniak

Post autor: okropniak » 01.03.2012, 16:55

Kalashnikov. pisze:Co ja ci bede tlumaczyl, dorosniesz to zrozumiesz.Skoro nie widzisz zadnej roznicy to dolacz do ekipy mocnego pierdolniecia Sandecji i zaliczaj z nimi mecze u siebie :)
Skoncz juz z tymi docinkami i hipokryzja , wez swoja siekiere i pobiegaj przed domem za zydami :) To czy caly ten smieszny protest mial sens czy nie pokaze historia ... Swoja droga na mecze reprezentacjiw Nowym Saczu szczegolnego cisnienia nigdy nie bylo, ktos sobie pojechal i wywiesil flage zeby pozniej kilku chuliganow z kibice.net moglo sie obrazic :)

buakaw pramuk

Post autor: buakaw pramuk » 01.03.2012, 17:02

mokry_john pisze:a ja mam pytanie odnośnie tego stadionu narodowego , bo wszędzie słychać że to był pierwszy i ostatni sprawdzian przed tym jebanym euro i tak się zastanawiam i ta ku*** lato mówił że na narodowym będzie od tego sezonu rozgrywany finał PP to jak to jest w tym roku finał gdzie indziej czy on się nie liczy do oficjalnych meczy, w końcu dopiero będą do niego losować drużyny.
Już coś gadają że finał PP chyba w kwietniu na narodowym.

NoCalcioModerno

Post autor: NoCalcioModerno » 01.03.2012, 18:47

Zaraz, zaraz, na wyjazdy pojedziecie kibicować Obraniakom, Perquisom czy Polanskim, a u siebie to bojkot bo janusze ich oglądają? Coś tu jest nie halo, jak zawsze każdy po swojemu i wyjdzie tak jak protest na stadionach na wiosnę.

Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC » 01.03.2012, 19:06

Za bardzo przeżywacie to wszystko, nie ma bojkotu to sobie Sączersi pojechali i tyle. Większość ma wyjebane w napychanie kapsy pzpnowi i od dawna nie jeździ na mecze u siebie, zaliczając w rewanżu same wyjazdy. To jak kadra wygląda dla większości jest do przełknięcia (może poza Polanskim). Z tych opisów co tu czytam o zajebistej atmosferze na kadrze, to chyba w połowie lat 90, jak pół Śląskiego było wypełnione, i były to same ekipy. Później już zawsze pamiętam "januszy" w mniejszym lub większym stopniu zapełniających stadiony na meczu kadry. Swoją drogą to gęby wymalowane kiedyś mieli właśnie ci najzagorzalsi :)... piękne czasy bez zbędnych wewnętrznych podziałów środowiska...
okropniak pisze: Fakt , zabrakło dzisiaj na stadionie uznanych firm takich jak np: Fred Perry, Lacoste i Lonsdale oraz nalepszej ekipy ubranej w Burberry. Trybuny wyglądały smutno a do tego prowadzący doping miał zwykłe Levisy ...
Dobre. Nihil de nobis sine nobis !
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.

"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"

lsz

Post autor: lsz » 01.03.2012, 19:13

NoCalcioModerno pisze:Zaraz, zaraz, na wyjazdy pojedziecie kibicować Obraniakom, Perquisom czy Polanskim, a u siebie to bojkot bo janusze ich oglądają? Coś tu jest nie halo, jak zawsze każdy po swojemu i wyjdzie tak jak protest na stadionach na wiosnę.
Nie
Pojedziemy im pocisnąć, niech wiedzą, że nie są w tej reprezentacji mile widziani

pizdri13

Post autor: pizdri13 » 01.03.2012, 19:16

buakaw pramuk pisze:
. Żeby wyrażać swoje niezadowolenie trzeba chodzić na mecze i głośno to tym k***** wykrzyczeć a nie siedzieć przed kompem i pierdolić smuty jak to w 87 było zajebiście.Bojkotujcie dalej wszystko na pewno kiedyś ktoś ten wasz bunt zauważy.
dokladnie glosno o tym k***** krzyczec !!!
myslicie sobie ze ktos przyjdzie i was pożali jacy to jestescie cudowni? ze was brak , ze brak tego fanatycznego dopingu ? kogo wy sie spodziewacie papieza ze was pogłaszcze po łbach?
albo jakies smieszne teksty ze jedzmy tu albo tu pokazac sie bo na euro tego nie bedzie .. O TO WŁASNIE CHODZI TEJ RUDEJ KURWIE Z RZADU!!!! zeby na euro polscy hools byli obrazeni na siebie
ps . ty kałasznikow jak wczoraj Sandecja cisneła z tuskiem i pzpn em to waliłes flaka pod biurkiem na temacie miss kibicek..

a i jeszcze do tych co maja problem ze francuz czy niemiec jest w reprezentacji To WYPIERDALAC DO GABONU TAM SĄ WCZYSCY Z JEDNEGO PIECA - JAK NIE TO NIE JESTESCIE KIBICAMI I NIE MACIE POJECIA NA CZYM POLEGA KIBICOWANIE

NoCalcioModerno

Post autor: NoCalcioModerno » 01.03.2012, 19:23

Nie ma jedności ani co do bojkotu kadry, więc część ekip jeździ, z flagami, czy też bez. Nie było jedności w kwestii protestu na wiosnę i teraz coraz częściej nasila się zjawisko kibic=bydło. Kolejny przykład to skandaliczna postawa klubu Cracovia wobec gości, podziękować należy w głównej mierze tym, co dopingowali, bo pożegnanie stadionu, bo derby, do mecz o mistrza. Teraz można się tylko razem z nimi zesrać, bo służby robią co chcą, bojkotu ligi ani kadry nie ma, na lidze jest pusto, ale na meczach pokazywanych w tv prawie komplet, bo biedronce, czy innym rozdają bilety i większość sobie przyjedzie. Sami w dużej mierze jesteśmy temu winni tak na lidze jak i na kadrze. Bojkotujcie wszystko dalej na pół gwizdka.

Kalashnikov.

Post autor: Kalashnikov. » 01.03.2012, 19:56

Grajac u siebie musicie kupowac te smieszne karty klubu kibica.W Polsce za pociski rogerowi , polanskiemu i reszcie mozecie wylapac soczyste zakazy, + pewnie sanki za nawolywanie do rasizmu i bog wie co jeszcze.Na wyjazdach jest ta samowolka mozna sie wyrzyc.Skoro wam nie to nie przeszkadza to jedzcie na mecze u siebie, przeciez wam tego nikt nie zabroni.
Ja mam na ten temat swoje wyrobione zdanie.Nie mam zamiaru napychac kieszeni zlodziejom z pzpnu.
Kazdy z Was niech robi to co uwaza za sluszne, jak chcecie uczestniczyc w tej szopce to prosze bardzo.Kto lubi mocne wrazenia to widzimy sie na wyjazdach.tyle.
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI

NoCalcioModerno

Post autor: NoCalcioModerno » 01.03.2012, 20:00

Poza rozdawanymi biletami i częścią dla wynalazków na karty, wczoraj praktycznie na każdy sektor można było kupić bilety w kasach, w okienku o żadnych kartach nic nie wiedzieli.
PS. Nie nie byłem, ale z tymi kartami to farmazon jak widać.

Hubertus

Post autor: Hubertus » 01.03.2012, 20:24

AroStomil pisze:A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
Rywal niezbyt atrakcyjny więc i nie powinno być zbyt wiele pikników. Pokazać klasę, doping przez 90 minut - w naszym stylu + transparenty że na Euro tego zabraknie.
Podpisuję się pod tym obiema rękoma.

gregory88

Post autor: gregory88 » 01.03.2012, 21:00

sfrustrowany pisze:http://www.youtube.com/watch?v=FIFy4k09 ... re=related

naprawde plakac sie chce jak sie patrzy na to co wczoraj bylo w porownaniu z tym co bylo jeszcze tak niedawno.. mam nadzieje że jeszcze dozyjemy takich meczy jak ten powyżej..
ja jestem w stanie wrocic na stadion jak tylko dyzma sie zawinie razem ze swoimi perkisami i obornikami, ceny cenami, moge dawać i po 200zł za bilet jak bede wiedzial że grają sami Polacy i oddają całe serce na boisku za tą kadre, niech nawet dostają kazdy mecz 0-5 ale żeby grali NASI
to powiedz mi w ilu Polskich klubach graja zagraniczni Pilkarze , w wiekszosci klubow sa czarni niemcy i c*** wie kto jeszcze i jakos tym druzyna kibicujemy a dlaczego ? bo nie kibicujemy jakims c**** z zachodu tylko naszemu klubowi tak samo jest z Reprezentacja to ze jest tam jakis Francus i Niemiec to nie jest nasza wina i nie chodzimy na stadion po to zeby im kibicowac tylko Polskiej Reprezentacji tak naprawde to sami sie niszczymy te k**** z pzpn chca tego a my im tylko pomagamy a tym bardziej na euro powinismy sie pokazac z jak najlepszej strony bo bedzie nas ogladac caly swiat

wieśniak

Post autor: wieśniak » 01.03.2012, 21:01

pizdri13 pisze:
buakaw pramuk pisze:
. Żeby wyrażać swoje niezadowolenie trzeba chodzić na mecze i głośno to tym k***** wykrzyczeć a nie siedzieć przed kompem i pierdolić smuty jak to w 87 było zajebiście.Bojkotujcie dalej wszystko na pewno kiedyś ktoś ten wasz bunt zauważy.Standard ten określa parametry elektryczne, jak również interfejs programisty. Jest to rodzaj pamięci ROM, w której zapisuje się parametry monitora lub odbiornika. Parametry te można odczytać programowo. Tymi danymi mogą być fizyczne rozmiary monitora, maksymalna częstotliwość odchylania poziomego i pionowego, punkt bieli parametry obrazu, itd. Dodatkowy standard DDC/CI (Command Interface) umożliwia programowe sterowanie ekranu, tzn. wysyłanie rozkazów, które mogą powodować przykładowo zmianę jasności, kontrastu lub wielkości obrazu. Komunikacja z ekranem zrealizowana została za pomocą szeregowego interfejsu l2C.

Najczęściej ta pierwsza pamięć, którą jesteśmy bardziej zainteresowani z uwagi na swoją zawartość jest na przykład formatu 24C08, 24C16. Jeżeli odbiornik ulegnie uszkodzeniu na skutek złego działania EEPROM, objawy mogą wystąpić również w postaci uszkodzenia obrazu lub dźwięku, a nie tylko być związane ze stanem „standby”. Pamięć EEPROM - to Electrically Erasable Programmable Read-Only Memory (elektrycznie kasowana programowalna pamięć tylko do odczytu).Może być również przedstawiona, jako E2PROM. Jest to bardzo prosty sposób, na przechowywanie w formie elektronicznej stosunkowo małych ilości danych. Duży mikroprocesor może zawierać zarówno ROM (tylko odczyt) jak i RAM (pamięć o dostępie swobodnym). Mikroprocesory z dużą ilością ROM są drogie, układ EEPROM może obniżyć całkowity koszt odbiornika, ponieważ spowoduje to obniżenie wymagań w stosunku do wielkości pamięci ulokowanej w mikroprocesorze.Pamięci EEPROM stosowane w większości odbiorników są typu szeregowego, a mikroprocesor czyta i zapisuje jeden bit w tym samym czasie przy pomocy 2 linii adresowych, choć proces tego zapisu przebiega dłużej niż przy użyciu samego mikroprocesora. Program EEPROM może przypominać tzw. "maskę" (od pierwszych pamięci "MROM" - MaskROM), gdzie program jest fizycznie zapisany w urządzeniu, a powszechnie jest nazywany "dumpem”, co oznacza zrzut informacji elektronicznie ładowanej przy użyciu programatora do pamięci EEPROM.

a i jeszcze do tych co maja problem ze francuz czy niemiec jest w reprezentacji To WYPIERDALAC DO GABONU TAM SĄ WCZYSCY Z JEDNEGO PIECA - JAK NIE TO NIE JESTESCIE KIBICAMI I NIE MACIE POJECIA NA CZYM POLEGA KIBICOWANIE
O ku*** mać to ja nie jestem kibicem bo mnie przeszkadza ze w reprezentacji Polski graja szwaby albo żabojady. Dobrze wiedziec :)
Obrazek

ODPOWIEDZ