Otwarcie Narodowego!!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Sztygar

Re: Otwarcie Narodowego!!

Post autor: Sztygar »

Przy ''Donald matole...'' poleciały gwizdy.
Donald wygrał, ma publikę na euro igrzyska.
iparts.pl
NoCalcioModerno

Post autor: NoCalcioModerno »

Można się śmiać ale ze względów akustyki słychać każde pierdnięcie, więc niosło się chyba lepiej niż na Śląskim. Nie ma młyna na łuku który z racji tego że był bez dachu i oddalony najbardziej od murawy miał problemy z przebiciem się przez stado trębaczy. Do tego trąbki na wejściach zlikwidowano a magię jakiegoś kotła czarownic w Chorzowie dawno włożyć można bylo między bajki, z resztą nie tylko tam.
GangBang

Post autor: GangBang »

Sztygar pisze:Przy ''Donald matole...'' poleciały gwizdy.
Donald wygrał, ma publikę na euro igrzyska.
świat się kończy na euro ?
rozmywacz

Post autor: rozmywacz »

Niektórzy są trochę zaskoczeni brakiem tramwajów, ale tych wolontariusze informują, że do centrum jest tylko 3 km więc można iść piechotą
Nawet z transportem po meczu sonie nie potrafią poradzić.
Sardinero

Post autor: Sardinero »

o gasto tez mowa ze za malo i jest zawiedziony jeden z drugim ze przekosic nie ma gdzie za bardzo..:D
abo

Post autor: abo »

W jednym momencie mi się japa uśmiechnęła jak w miarę głośno i równo poszło "j**** pzpn...", ale to była chwila, reszta tak jak sobie wymarzyli.
ŚW.11

Post autor: ŚW.11 »

Paweł Zarzecki orange sport - "kibice nie byli 12 zawodnikiem reprezentacji, widać było brak zorganizowanego dopingu, jestem przyzwyczajony jak to wygląda na Legii czy Polonii, dziś czułem piknikową atmosferę". brawo.
ŚW.11

Post autor: ŚW.11 »

ŚW.11 pisze:Paweł Zarzecki orange sport - "kibice nie byli 12 zawodnikiem reprezentacji, widać było brak zorganizowanego dopingu, jestem przyzwyczajony jak to wygląda na Legii czy Polonii, dziś czułem piknikową atmosferę". brawo.
p******* mi sie nazwiska.. Te słowa wypowiedział Adam Godlewski z Piłki nożnej dla orange sport.

dodał jeszcze, że ma nadzieje że tak nie będzie to wszystko wyglądało podczas euro
NoCalcioModerno

Post autor: NoCalcioModerno »

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 2960_n.jpg
Znowu zakaz wnoszenia flag, o megafonach nie wspominając.
BKW1920

Post autor: BKW1920 »

3 mecze grupowe i koniec tego cyrku januszy!!
Kalashnikov.

Post autor: Kalashnikov. »

@okropniak dla mnie to jest mega buractwo - co oni sie z choinki urwali ? nie wiedza ze jest bojkot kadry ? Mieszkaja na marsie ?
Komu pojechali kibicowac ? Gdyby to jeszcze byla POLSKA kadra to bym mogl to zrozumiec.
Pipencja

Post autor: Pipencja »

Ogladam wlasnie program Nowy Dzien na Polsacie i jest przegląd prasy i wiecie co pisza? Zamiast kolorowego Jarmarku Europa mamy nowoczesny stadion ale atmosfera na nim jest jarmarkowa: czyli rodziny 3 pokoleniowe, robienie zdjeć z murawa w tle, narzekanie na sędziego i dlugie kolejki po zapiekanki.....
kamen77

Post autor: kamen77 »

Szkoda, że jeszcze tak niedawno gotowaliśmy rywali w "Kotle Czarownic" w Chorzowie, a doping na meczach reprezentacji Polski nie przygasał ani na moment. Teraz doświadczyliśmy zaledwie kilku zrywów na nutę "Polska! Polska!" oraz ze trzy zapytania "Kto wygra mecz?". A nie był to przypadek, bo przecież w Gdańsku na meczu z Niemcami było przed pół roku niemal dokładnie tak samo.

wp.pl
krakowski

Post autor: krakowski »

Przed chwilą w Polsat News dwóch redaktorków przyznało że atmosfera i doping na narodowym słabe w porównaniu z tym co było na śląskim albo na starym stadionie Legii. Gadali że było za cicho i za duże przestoje w dopingu. Szkoda tylko że jako przyczynę takiego stanu rzeczy uznali ... onieśmielenie kibiców nowym stadionem :D
mokry_john

Post autor: mokry_john »

w tvp info był pies przed chwila i mówił ze kibice byli super i wielkie dzięki im za to bo było kulturalne i bez awantur, takich kibiców nam trzeba dumnie podkreślił.
AroStomil

Post autor: AroStomil »

A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
Rywal niezbyt atrakcyjny więc i nie powinno być zbyt wiele pikników. Pokazać klasę, doping przez 90 minut - w naszym stylu + transparenty że na Euro tego zabraknie.
Fisk

Post autor: Fisk »

AroStomil pisze:A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
Rywal niezbyt atrakcyjny więc i nie powinno być zbyt wiele pikników. Pokazać klasę, doping przez 90 minut - w naszym stylu + transparenty że na Euro tego zabraknie.
Popieram, teraz wszyscy myślą że się Nas wyzbyli że osiągnęli swój cel.
a na takim meczu można by im pokazać że nie wyzbyli się Nas tylko My mamy ich w d****, odpowiednie transparenty że na Euro tak nie będzie i myślę że na drugi dzień będzie o tym głośno.
gazo77

Post autor: gazo77 »

Mnie najbardziej wkurwia fakt, że wczoraj propagandowe media zrobiły z tego meczu wielkie święto narodowe - wszędzie flagi, szaliki, dziennikarze w barwach. Wszyscy krzyczą "Polska, Polska" i manifestują wielki sukces peło. Lud jest zadowolony, co dało się słyszeć po gwizdach podczas "donald matole..."
Mogę się niestety założyć, że o prawdziwie patriotycznym dniu i święcie, które mamy dzisiaj, w mediach nawet nie wspomną. Nie mówiąc o tych, którzy wczoraj wymachiwali polskimi flagami, a dziś nie zdają sobie sprawy z tego jaki mam dzień... Dobrze, że przynajmniej my pamiętamy!
sfrustrowany

Post autor: sfrustrowany »

AroStomil pisze:A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
też jestem za, napewno nawet najbardziej nieogarnieci ludzie pokroju szpaka zauwazą tą roznice w dopingu a w zasadzie przepaść, jak do tego pojawią sie odpowiednie transparenty to ludzie mający klapki na oczach zaczną rozumieć o co chodzi, taki 1 mecz z pełnym pierdolnieciem naprawde jest potrzebny..
W SKŁADZIE Z NIEMCAMI I FRANCUZAMI KIBICUJCIE SOBIE SAMI !!!
pelargnia

Post autor: pelargnia »

Jak dla mnie bardzo dobry pomysł!
Na każdym kroku w tv podniecają się fantastyczną atmosferą, zapewne jeszcze dzisiaj Tusk Mucha i reszta naszych miłościwie panujących będzie to powtarzać, żenada.
Lord

Post autor: Lord »

taki mecz z transem "euro2012-NASZe ulice, wasze stadiony" i wszyscy zerani! Dżyzga może nakreci o tym program!
Stachollini

Post autor: Stachollini »

I na taki mecz z przyjemnością pojadę ! Panowie mobilizacja ! Wczoraj na początku myślałem że mi fonia w telewizorni pieprznęła ale za chwilę jak się zaczął "doping" to z fotela spadłem.
kibolek1983

Post autor: kibolek1983 »

msp

Post autor: msp »

kibolek1983 pisze:http://s2.cutt.eu/img/z11260341x.jpg

ku*** szok...

kaczki po pekińsku wprost z Nadarzyna...

jakiś typ w tvn24 zażenowany tym, że padło nieco gwizdów na Ronaldo....
dramat
JEZUS CHRYSTUS

Post autor: JEZUS CHRYSTUS »

w necie wielka nagonka POLSKICH kibicow Realu Madryt ze gwizdano na ronaldo. nie wierze co sie stalo z tym krajem, na stadionie kolorowe kapelusze i sektory rodzinne, w necie 11 latkowie ktorzy żadaja przeprosin dla ronaldo. i to nie wazne ze gwizdaly janusze - tu akurat nie ma to znaczenia, kazdy kibic swojej druzyny musi gwizdac i wyzywac na rywali - to jeden z urokow bycia na stadionie - dzis oto nastepuje przelom - nie mozna gwizdac! bo to gwiazda!
czas chyba zawiesic szal na kołku.
Baton1

Post autor: Baton1 »

Po Euro wszystko wróci do normy, teraz jest gorączka przed ME i pikole mają swoje święto. wytrwaliśmy długo juz to wytrwamy i te 4 miesiące, potem będą 3 mecze w dupe i piknikom odechce się kibicowania. wszystko wróci do normy.
wrobloszczak

Post autor: wrobloszczak »

Ogólnie mecz,mnie interesował tyle co NIC !!!!!!!! na murawie słabo,na trybunach beznadzieja,sam Przegląd sportowy napisał że nie było dopingu ale to po Euro wszystko wróci do normy,brak sukcesu=brak pikników !!!!!!!!!!
Sardinero

Sandecja była to moze jakas relacja z tego kumatego meczu bedzie..;)..jakies info ciekawe maja czy tyle sie działa ze opisac nie sposob..?..;)
ax88

Post autor: ax88 »

Jestem zachwycony, powiało zachodem ...
Obrazek
... na stadionie festyn, hymn zaspiewany niczym w wiejskiej remizie ... jak dla mnie wczorajsze wykonanie jawne zbeszczeszczenie. Otwarcie stadionu narodowego a oni puszczają z tasmy jakis remix ... żenada

Mamy przepiękny hymn ... ... czy nie mozna puscic go w takiej wersji ???
http://www.youtube.com/watch?v=3M9wrLN_dV0

A tak poza tym to tak ciezko zamiast PÓKI, zaspiewac poprawnie tzn. KIEDY ??? Ręce opadają ...

Tak dla porownania otwarcie Areny Lwów
http://www.youtube.com/watch?v=eUKUPw7xpZU
Rosja - Anglia
http://www.youtube.com/watch?v=Z0x_o0xqrrE
Szkocja - Czechy
http://www.youtube.com/watch?v=IOZasPlwQwU
PerfekcyjnyBanan

Post autor: PerfekcyjnyBanan »

a czesc kibiców klaskała jak schodził Ronaldo:)
Tylko ci za bramkami gwizdali:)
Wiecie tansze bilety...Wydaje mi sie ze połowa bylą z legii bo cały doping nakrecali:)
Ale przy hymnach bardzo ładnie sie zachowywała publicznosc

Brawo Ronaldo, Ładnie pograł na luzie....

A Polscy kibice.?
Ścierwa i nawet dobrze że większość kibice barcelony, pokazali u udowodnili swoją żałosną klasę..
Szkoda słów.

2 przykładowe komentarze za strony realmadrid.pl Jak komuś się nudzi i chce poprawić sobie humor to polecam :)
Stachollini

Post autor: Stachollini »

Parę minut temu przeczytałem że pikniki jednak narzekają ! Otóż Drodzy Kibice narzekają że nie było nigdzie stoisk z pamiątkami ! Normalnie skandal ! ;-)
Sardinero

ax88 pisze:Jestem zachwycony, powiało zachodem ...
Obrazek
... na stadionie festyn, hymn zaspiewany niczym w wiejskiej remizie ... jak dla mnie wczorajsze wykonanie jawne zbeszczeszczenie. Otwarcie stadionu narodowego a oni puszczają z tasmy jakis remix ... żenada

Mamy przepiękny hymn ... ... czy nie mozna puscic go w takiej wersji ???
http://www.youtube.com/watch?v=3M9wrLN_dV0

A tak poza tym to tak ciezko zamiast PÓKI, zaspiewac poprawnie tzn. KIEDY ??? Ręce opadają ...

Tak dla porownania otwarcie Areny Lwów
http://www.youtube.com/watch?v=eUKUPw7xpZU
Rosja - Anglia
http://www.youtube.com/watch?v=Z0x_o0xqrrE
Szkocja - Czechy
http://www.youtube.com/watch?v=IOZasPlwQwU
Tych 2 od prawej to chinczyki jakies chyba..:)
AJAX AMSTERDAM

Post autor: AJAX AMSTERDAM »

Po euro,januszy,juz niebedzie na stadionach.Trzeba czekac.Jedyna sluszna decyzja,na to wszystko.
kiwa jako tako

Post autor: kiwa jako tako »

Nie byłbym taki pewien czy po ojro nie bedzie Januszy ... na Wembley i wielu innych nowoczesnych stadionach jest taki sam festyn jak i u nas, tylko my sie jeszcze do tego nie przyzwyczailismy ...
... tak naprawde kibicowanie jest na wyjazdach ... polecam obejrzec dokument ( po polsku ) o Angolach z Mundialu 2006 ... obraz kompletnie inny niz ten widziany w tv

http://www.youtube.com/watch?v=qdL-rNeeBME
pizdri13

Post autor: pizdri13 »

Drodzy panowie Kibolowie . Chcialem wam serdecznie podzekowac ze zrozumieliscie moje przesłanie i program walki z kibolowaniem na stadionach. Niezmiernie mnie cieszy ze zamaist przeklinac na euro bedziecie siedziec w domach pluć po klawiaturach i spinac sie na forach , cieszy mnie tez to ze juz zaczeliscie sobie wypominac ze ktos wywiesil flage a ktos nie .Mam nadzieje ze dotrzymacie słowa i nie przyjdziecie na euro , dobrze ze wam sie wydaje ze rządowi i pzpn-owi bedzie was kiedys brakowac (ze niby wasz doping jest cudowny itp sami wiecie ze wczorajszy tez byl nazwany swietnym wiec taki pozostanie. Mama nadzieje ze bedziecie sie kłucic i trwac w sporach całą wiecznosc .

pzdrawiam prawdziwy kibic - donald tusk
sfrustrowany

Post autor: sfrustrowany »

http://www.youtube.com/watch?v=FIFy4k09 ... re=related

naprawde plakac sie chce jak sie patrzy na to co wczoraj bylo w porownaniu z tym co bylo jeszcze tak niedawno.. mam nadzieje że jeszcze dozyjemy takich meczy jak ten powyżej..
ja jestem w stanie wrocic na stadion jak tylko dyzma sie zawinie razem ze swoimi perkisami i obornikami, ceny cenami, moge dawać i po 200zł za bilet jak bede wiedzial że grają sami Polacy i oddają całe serce na boisku za tą kadre, niech nawet dostają kazdy mecz 0-5 ale żeby grali NASI
PITFALLxyz

Post autor: PITFALLxyz »

We wrześniu mecz w Czarnogórze każdy z nas będzie miał okazję się wykazać.
debiutant

Post autor: debiutant »

Opuszczanie stadionów to najgorsze co możemy zrobić i nie chodzi mi tu tylko o mecze kadry.Bylo także pare felietonow w TMK poniekąd o tym i opuszczanie trybun na dobre nigdy nie wyszlo.
pizdri13

Post autor: pizdri13 »

debiutant pisze:Opuszczanie stadionów to najgorsze co możemy zrobić i nie chodzi mi tu tylko o mecze kadry.Bylo także pare felietonow w TMK poniekąd o tym i opuszczanie trybun na dobre nigdy nie wyszlo.
DOKŁADNIE!!!!!!!
ODPOWIEDZ