oj zdziwiłbyś się.jestesmywaszastolica pisze: Co do KSW to osoby które się tam udzielają to siłą rzeczy darują sobie pewne sprawy.
wiem o dwóch przypadkach, że topowi zawodnicy ksw walczyli w pewnych ekipach.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
oj zdziwiłbyś się.jestesmywaszastolica pisze: Co do KSW to osoby które się tam udzielają to siłą rzeczy darują sobie pewne sprawy.
I to jest lipa,nie angazuja sie meczowo tylko na ustawkach.Coz takie czasy.jestesmywaszastolica pisze:ale tu chodzi o coś innego.
W różnych miastach to różnie wygląda, ale trend jest taki, że coraz więcej osób zaangażowanych sportowo, nie angażuje się za bardzo meczowo.
Zakazy, kamery, inwigilacja psów powoduje, że dużo osób szczególnie tych ogarniających tematy na mieście, częściej można spotkać podczas meczu w knajpie pod stadionem, niż na trybunach, a ich aktywność siłą rzeczy ogranicza się do bycia pod telefonem.
Co do KSW to osoby które się tam udzielają to siłą rzeczy darują sobie pewne sprawy.
Ci co biją się na mniejszych galach, nie muszą na to aż tak zwracać uwagi.
Jeszcze wracając do siły danej bandy to wszystko zależy od mobilizacji.
Ekipa sportowa zawsze, albo prawie zawsze obije porównywalną liczbową ekipę wyjazdową, nawet z tej wyższej półki. Oczywiście inaczej to wszystko wygląda na masówkach jak ktoś jedzie w 1000osób, czy tam 2000 osób tak jak Jaga vs KSGKS.
Zresztą dzisiaj to w******* można dostać praktycznie wszędzie jak się nie jest na oriencie tak jak Arka w Gorzycach, czy tam Lech w Łęcznej, czy wreszcie nasze przygody z BanikiemOstrawa. chociaż to 1 to już taka prehistoria.
Piast Człuchów. Wybierali się wspierać Kaszubię na meczu w Chojnicach, ale traf chciał, że mieli wizytę Chojniczanki, która ich obiła i wykroiła flagę, która miała tego dnia debiutować.C-45 pisze:Kto stracił flagę zanim ta jeszcze zdołała zadebiutować? Pamiętam że była taka akcja ale nie mogę sobie przypomnieć.
Gryfa Wejherowo.Wybierali się wspierać Kaszubię na meczu w Chojnicach
Fakt mój błąd, myślałem o klubie z Wejherowa, a napisałem Kaszubia.krecikgryf pisze:Gryfa Wejherowo.Wybierali się wspierać Kaszubię na meczu w Chojnicach
Zle pamietasz kolego,akurat to co pisza w TMK jest zgodne z prawda,pozatym nie byla to typowa polanka,a sparing przy trasie ktora jechal Gks ze zgodamialtgr pisze:Z tego co pamietam to flage GKS Katowice(mecz z Widzewem),a wlasciwie ostatnie literki CE urwal chlopak z Ruchu, a nie z Widzewa.
W najnowszym numerze tmk jest chyba spory blad odnosnie ustawki GKS - Legia, chlopak z Zaglebia pisze, ze niby bylo to starcie Zaglebie/Legia/BKS kontra GKS z kims, a pamietam, ze na innych bardziej powaznych forach nawet Legia pisala, ze miala to byc walka GKS - Legia z niewielkim udzialem zgod(co ciekawe najwiecej walczylo wlasnie Zaglebia hehe).
Kolega to w ogóle jest przechuj.Mi ciśnie że wiedzę czerpię z forów Ruchu i Gieksy a sam wypierdala z tekstem o innych "poważnych forach" ,no nie mogę.Jakie to są te poważne fora szczurku ? To z szalikowców.com,samosia.pl czy może onet ? "GKS z kimś" też dobre..zbedna napinka pisze:Zle pamietasz kolego,akurat to co pisza w TMK jest zgodne z prawda,pozatym nie byla to typowa polanka,a sparing przy trasie ktora jechal Gks ze zgodamialtgr pisze:Z tego co pamietam to flage GKS Katowice(mecz z Widzewem),a wlasciwie ostatnie literki CE urwal chlopak z Ruchu, a nie z Widzewa.
W najnowszym numerze tmk jest chyba spory blad odnosnie ustawki GKS - Legia, chlopak z Zaglebia pisze, ze niby bylo to starcie Zaglebie/Legia/BKS kontra GKS z kims, a pamietam, ze na innych bardziej powaznych forach nawet Legia pisala, ze miala to byc walka GKS - Legia z niewielkim udzialem zgod(co ciekawe najwiecej walczylo wlasnie Zaglebia hehe).
To opowiedz wersje Ruchu :)zbedna napinka pisze:Nic nie rozwiazales za to zasiales tylko farmazon.Ale w chuju to mam koniec z mojej strony.
A gdzie ten farmazon jeśli można wiedzieć?zbedna napinka pisze:Nic nie rozwiazales za to zasiales tylko farmazon.Ale w chuju to mam koniec z mojej strony.
http://kibolski.pl/... pisze:Nas w młynie 4000 szala, w tym wysłannicy Arki (ok. 50), Cracovii, KSZO Ostrowiec, Górnika Konin i Amiki Wronki
Błędne koło bym powiedział z tym sprzętem. Wisła nie podpisała paktu bo Cracovia nie podpisała i odwrotnie. Sprzęt jest bodajże od lat 90 chociaż mogę się mylić, bo to nie moje czasy.Igloopol1978 pisze:Pytanie bedzie z tych drazliwych,ale bez napinki po prostu mnie to ciekawi.Moze byc odp na priv.
Od kiedy w Krakowie uzywany jest sprzet? Wydawalo mi sie ze od zawsze,ale pare osob chociazby o Śp. Czlowieku,pisalo ze miedzy innymi przez niego w Krakowie jest sprzet.
Drugie to mnie dziwi ze jak prawie cala kibicowska Polska zawiera pakty antysprzetowe,to w Krakowie jakos nie potrafia tego zrobic.Az taka nieufnosc czy poprostu zamilowanie do "ostrych" zabaw?
Wiem, pamiętam tą sytuację, co nie zmienia faktu że klimat dobry.Hetman_KSV pisze:Poszło wtedy chyba o to, że Kuehbauer obraził Polaków. Stąd chyba te gwizdy.Stary14 pisze:naszło mnie na małe wspomnienia z kadry
http://www.youtube.com/watch?v=To-UvbAy ... re=related
Obczajcie hymny gwizdy na Austriaków i zajebiscie nasz hymn wykonany, kartony, race.Działo się coś ciekawego na tym meczu?