szef pisze:moje pytanie dotyczy kontaktów na linii Karpaty Krosno, a Polonia Przemyśl?
Kosa!
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
szef pisze:moje pytanie dotyczy kontaktów na linii Karpaty Krosno, a Polonia Przemyśl?
http://i53.tinypic.com/2mpgxt3.jpgencore pisze:Nie wiedziałem gdzie zapytać. Chyba tu będzie optymalnie. Co to jakiś FC z Polski, układ z jakąś polską ekipą, czy co to do k**** nędzy?
http://i40.tinypic.com/u0wl.png
Z przed 10 minut zdjęcie
Lepiej niż Polonia Cracovię i Sandecję ;)cichociemny pisze:Jak Legia w poprzedniej rundzie wspierała Pogoń i Zagłębie?
A może to jakiś FC Borussii z Turyngii (kraj związkowy, który graniczy z Bawarią). Od tego kraju jest blisko do Norymbergii, a ta Turyngia ma flagę w takich samych barwach jak flaga Polski.'08 pisze:encore pisze:
Nie wiedziałem gdzie zapytać. Chyba tu będzie optymalnie. Co to jakiś FC z Polski, układ z jakąś polską ekipą, czy co to do k**** nędzy?
http://i40.tinypic.com/u0wl.png
Z przed 10 minut zdjęcie
To że osobnik cichociemny do dzisiaj nie przyznaje sie za kim jest a uruchamia sie w sprawach Legii. Na derbach jak sam pisał był na środku trybuny i jest neutralny. Zobacz jego poprzednie posty.l.d.z.o pisze:i co tym wpisem chciales udowodnic ze wasza wielka Legia majaca tysiace kibicow w stolycy wspiera zgody smiesznie asz zreszta szkoda slow
dzisiejszy "układ" to już zupełnie coś innego niż to samo pojęcie jeszcze z parę lat temu lub występujące w niektórych ekipach ( podam tu 2 przykłady- Śląsk Wrocław& Zagłębie Sosnowiec- nie wiem jak jest obecnie, ale na pewno do niedawna prywatne kontakty, nieagresja, ale broń boże nic oficjalnego nawet nazywanego "układem"- a to pewnie dlatego, że pojęcie "układ" nabiera dziś oficjalną wymowę, drugi to Legia & BKS Bielsko, ale to chyba "układ" nieaktualny gdyż już jest zgoda )Hakuna pisze:Wyjaśnijcie mi proszę - bo może za młody jestem i mało wiem - jak to jest z układami? Zawsze myślałem że przy zgodzie robi się wspólne gadżety (vlepy, szale itd), a jak jest z układami?
kto ci tak powiedzial?P_FSW pisze:dzisiejszy "układ" to już zupełnie coś innego niż to samo pojęcie jeszcze z parę lat temu lub występujące w niektórych ekipach ( podam tu 2 przykłady- Śląsk Wrocław& Zagłębie Sosnowiec- nie wiem jak jest obecnie, ale na pewno do niedawna prywatne kontakty, nieagresja, ale broń boże nic oficjalnego nawet nazywanego "układem"- a to pewnie dlatego, że pojęcie "układ" nabiera dziś oficjalną wymowę, drugi to Legia & BKS Bielsko, ale to chyba "układ" nieaktualny gdyż już jest zgoda )Hakuna pisze:Wyjaśnijcie mi proszę - bo może za młody jestem i mało wiem - jak to jest z układami? Zawsze myślałem że przy zgodzie robi się wspólne gadżety (vlepy, szale itd), a jak jest z układami?
dziś "układ" to w rzeczywistości zgoda pozostawiająca swoistą furtkę dla obydwu ekip do [gdy zajdzie taka sytuacja] rozstania się bez zrywania zgody( to zawsze coś negatywnego "zrywać zgodę" a tak nic nas nigdy nie łączyło bo mieliśmy tylko "układ")
zgoda to zgoda, wspólne gadżety, łączone flagi czy OFICJALNE wspomaganie się na meczach,
Kiedyś było oficjalnie,wszystko możesz przeczytać z starych zinach,nawet Zagłębie było na wyjeździe Śląska w Myszkowie w 70 osób.Śląsk Wrocław& Zagłębie Sosnowiec- nie wiem jak jest obecnie
z tego co mi wiadomo to nie ma zadnych zgod , dobre relacje z Viktoria Zizkov ale nie wiem czy mozna tu mowic o ukladzieTenZeWschodu pisze:Z kim ma zgode/układ Sparta Praga?
Z tego co mi wiadomo to te pare osoby z h z Viktorii Zizkov rowniez na Sparcie dzialaja bo rowniez Sparcie kibicuja. A pozatym istnieja jakies Kontakty/Uklady z Nitra i Kosice ze Slowacji.gregory88 pisze:z tego co mi wiadomo to nie ma zadnych zgod , dobre relacje z Viktoria Zizkov ale nie wiem czy mozna tu mowic o ukladzieTenZeWschodu pisze:Z kim ma zgode/układ Sparta Praga?
slavia trzyma z gornikiem walbrzych nie wiem jak na dzien dzisiejszy ale wiem ze tez byla zgoda gornika z bohemiansczajnik pisze:w Pradze chyba jest tak, że Victoria Żiżkow trzyma ze Spartą, a Bohemians ze Slavią ?
Górnik dalej trzyma ze Slavią. I jak piszesz nazwy ekip to z dużej litery !gregory88 pisze:slavia trzyma z gornikiem walbrzych nie wiem jak na dzien dzisiejszy ale wiem ze tez byla zgoda gornika z bohemiansczajnik pisze:w Pradze chyba jest tak, że Victoria Żiżkow trzyma ze Spartą, a Bohemians ze Slavią ?
Na dzień dzisiejszy nie mamy żadnych układów i zgód, tak samo sytuacja wygląda z kosami.jestemKibicem1910 pisze:MKS Kluczbork:
-czy ma jakieś kosy?
-czy ma jakieś układy/zgody?
-czy palił kiedyś na stadionie jakieś barwy kogoś?
Odra Opole:Jacas pisze:A Odra Opole?Misiek_MKS pisze:
Na dzień dzisiejszy nie mamy żadnych układów i zgód, tak samo sytuacja wygląda z kosami.

Aha, dzięki za info.Nowa Huta 1906 pisze:Żadnej zgody międzu żydkami niema. No chyba że te dwa murzynki i jeden z pejsami którzy są częstymi gośćmi w Krk na os.Oświecenia cos im obiecywali....
Ale oficjalna vlepa zgodowa jest, więc jest coś na rzeczy.Nowa Huta 1906 pisze:Żadnej zgody międzu żydkami niema. No chyba że te dwa murzynki i jeden z pejsami którzy są częstymi gośćmi w Krk na os.Oświecenia cos im obiecywali....
jak nie wiesz to się nie wypowiadaj internetowy wojowniku.pojawiasz się wszędzie tam gdzie ktoś poruszy temat Cracovii.Zarówno to jaki twoje podpisy świadczą o twoich kopleksach..Nowa Huta 1906 pisze:Żadnej zgody międzu żydkami niema. No chyba że te dwa murzynki i jeden z pejsami którzy są częstymi gośćmi w Krk na os.Oświecenia cos im obiecywali....
Takmacias pisze:jak nie wiesz to się nie wypowiadaj internetowy wojowniku.pojawiasz się wszędzie tam gdzie ktoś poruszy temat Cracovii.Zarówno to jaki twoje podpisy świadczą o twoich kopleksach..Nowa Huta 1906 pisze:Żadnej zgody międzu żydkami niema. No chyba że te dwa murzynki i jeden z pejsami którzy są częstymi gośćmi w Krk na os.Oświecenia cos im obiecywali....
Czy układ Jks-Gks K-ce jest dalej aktualny?
Wyznawca pisze:Tylko pogratulować "kolorowych" wafelków z Holandii.
ta informacja to z TMK ?sloneczny pisze:
Każdy,że wie,że Bałtyk praktycznie nie istnieje na żadnym osiedlu a nawet klatce schodowej w Gdynii. Jednakże nie można o nich zapominać bo przecież nadal działają jak mogą. W latach 80-tych i w pierwszej połowie lat 90-tych Bałtyk miał nie wiele mniej kibiców niż Arka jednak sukcesy Arki i upadek Bałtyku zrobiły swoje
A ty zyles w tamtych latach? Bo ja tak i jestem z tamtej ekipy.sloneczny pisze:
ta informacja to z TMK ?
Nie wypowiadaj się o latach w których nie żyłeś i o regionie który znasz z mapy Polski.
Piernik w dłoń i na sanki.