Komentarze Dla Tematu - NOWE FLAGI ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Fan_Gwardii
-
KYLIMANDŻARO
flaga Gornika Walbrzych rewelacja!
ostatnimi czasy flagi wygladaja jak ksiazka - cala zapisana; hasla dlugie, majace powalac na kolana, niektorym sie udaje, innym nie. Gornik jednak rozbil te wszystkie marniutke haselka konkretnym przekazem.
choc - moim zdaniem- mnie niepotrzebne te postacie
dlatego, ze nie jestem tego zwolennikiem. poza tym same plusy.
ostatnimi czasy flagi wygladaja jak ksiazka - cala zapisana; hasla dlugie, majace powalac na kolana, niektorym sie udaje, innym nie. Gornik jednak rozbil te wszystkie marniutke haselka konkretnym przekazem.
choc - moim zdaniem- mnie niepotrzebne te postacie
dlatego, ze nie jestem tego zwolennikiem. poza tym same plusy.
-
swiatowyfutbol.fora.pl
- ban
-
jagiełło_chojenki
-
WiecznieMłody
-
KS Cracovia
-
Legioholic
-
Mario_Stomil
wszystko zalezy od wlasnego podejscia do sprawy!
piszesz ze jeden napisze ze to baner i reszta mu przyklaskuje, a skad kochany wiesz czy aby to tez nie jest ich prywatne zdanie, ktore zgadza sie ze zdaniem osoby poprzedniej, i ktoremu przyklaskuja zgadzajac sie z nim- czyli wg Ciebie - jak 5 osob napisze ze baner to zle, a jak 5 ze zajebista flaga to dobrze?
a co do podejscia np mojego do sprawy flag i banerow, to flaga jest szyta, a baner drukowany czy jak to sie tam zwie!dla mnie czym innym jest flaga uszyta, czy tez malowana - bo mozna rzec, taka flaga ma dusze, ktos poswiecil jej sporo czasu, wycinajac literki, naszywajac je etc z malowaniem jest podobnie, tez potrzeba duzo czasu zeby stworzyc takie dzielo- takie flagi maja dusze
a banery? ot projekt w fotoszopie, wyslanie mejlem do producenta, ten klika przycisk na maszynie i sie baner drukuje...to nie dla mnie i dlatego uwazam ze baner czyt."flaga" drukowana to nie flaga!
pozdrawiam!
piszesz ze jeden napisze ze to baner i reszta mu przyklaskuje, a skad kochany wiesz czy aby to tez nie jest ich prywatne zdanie, ktore zgadza sie ze zdaniem osoby poprzedniej, i ktoremu przyklaskuja zgadzajac sie z nim- czyli wg Ciebie - jak 5 osob napisze ze baner to zle, a jak 5 ze zajebista flaga to dobrze?
a co do podejscia np mojego do sprawy flag i banerow, to flaga jest szyta, a baner drukowany czy jak to sie tam zwie!dla mnie czym innym jest flaga uszyta, czy tez malowana - bo mozna rzec, taka flaga ma dusze, ktos poswiecil jej sporo czasu, wycinajac literki, naszywajac je etc z malowaniem jest podobnie, tez potrzeba duzo czasu zeby stworzyc takie dzielo- takie flagi maja dusze
a banery? ot projekt w fotoszopie, wyslanie mejlem do producenta, ten klika przycisk na maszynie i sie baner drukuje...to nie dla mnie i dlatego uwazam ze baner czyt."flaga" drukowana to nie flaga!
pozdrawiam!
No , dobrze , ale czy szyte flagi , jesli sa robione na zamowienie tez maja dusze?Jesli robi je ktos z drugiego konca Polski?Eustachy pisze:wszystko zalezy od wlasnego podejscia do sprawy!
pozdrawiam!
I tu sedno sprawy mojego "przypierdalania".Jaka jest roznica miedzy "banerem" jak to nazywacie szytym 500 km od siedziby klubu a "flaga" szyta 500 km od siedziby klubu?Animal pisze:Eustachy z całym szacunkiem ale:
Serce i własny czas to się poświęcało jak się robiło te fany samemu (do dziś się robi) ślęczało się z igłą kołowało płótno i z kumplami z klubo walczyło się żeby to miało ręce i nogi.
Dusze to mozesz wkladac w flage jak ja sam szyjesz w domu amatorsko , a koles u ktorego ja zamowiles w drugim koncu Polski???
Dla mnie w takim wypadku roznica miedzy "drukiem" a "szyta" nie istnieje.
Pozdrawiam
-
NajwiększyHooliganWPolsce