Komentarze Dla Tematu - NOWE FLAGI ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ban
Mam na sobie bokserki z Bartem Simpsonem. Czy jakiś kibic Górnika czuje sie urażony?Fan_Gwardii pisze:jak dla mnie uzywanie takiego symbolu jak Bart Simpson przez fanow Anwilu jest juz kserem - bo pierwsi w kraju zrobili to kibice Torcidy, i jest on ich nieoficjalna "maskotka"

Ciekawa (drukowana?) flaga Łks-Gks z trybuną. Dobry pomysł, warto uwiecznić tą ruinę

-
-
- ban
-
-
-
-
-
Prawidło flagi się szyje, drukuje się wlepkiEustachy pisze:no akurat tak sie sklada ze nie mamy...Jarson pisze: bo wy nie macie drukowanych![]()

„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
-
Mam pytanie.
Czytam to forum od dosc dawna i zawsze mnie zastanawialo czemu to "brac kibice net." uwaza ze flagi drukowane to nie flagi tylko banery czy jak tam gadacie.
Tu mozna zaobserwowac prawidolowosc ze jeden napisze i reszta juz tylko szczeka jak on.Z reguly do pierwszej opinii podpina sie reszta klakierow , a ludzi z innym zdaniem opluwa sie itp.
Teraz do sedna.
W czym taka drukowana fana jest gorsza od szytej?Chodzi o pojeta w ten sposob tradycje?To kazda flaga poza malowanymi recznie na przescieradlach nie powinna miec nazwy flaga?Albo [link] szala nie zrobiony na drutach przez babcie , mame lub ciocie?
A czym rózni sie flaga drukowana od szytej ktre i tak w wiekszosci przypadkow powstaja na zamowienie u kibicow-producentow z innych klubow i miast?
I wreszcie czy wyjebanie takiej flagi to mniejszy sukces niz wyjebanie szytej?
Czy ktorys z antagonistow moze mi to wyjasnic?
Czytam to forum od dosc dawna i zawsze mnie zastanawialo czemu to "brac kibice net." uwaza ze flagi drukowane to nie flagi tylko banery czy jak tam gadacie.
Tu mozna zaobserwowac prawidolowosc ze jeden napisze i reszta juz tylko szczeka jak on.Z reguly do pierwszej opinii podpina sie reszta klakierow , a ludzi z innym zdaniem opluwa sie itp.
Teraz do sedna.
W czym taka drukowana fana jest gorsza od szytej?Chodzi o pojeta w ten sposob tradycje?To kazda flaga poza malowanymi recznie na przescieradlach nie powinna miec nazwy flaga?Albo [link] szala nie zrobiony na drutach przez babcie , mame lub ciocie?
A czym rózni sie flaga drukowana od szytej ktre i tak w wiekszosci przypadkow powstaja na zamowienie u kibicow-producentow z innych klubow i miast?
I wreszcie czy wyjebanie takiej flagi to mniejszy sukces niz wyjebanie szytej?
Czy ktorys z antagonistow moze mi to wyjasnic?
-
wszystko zalezy od wlasnego podejscia do sprawy!
piszesz ze jeden napisze ze to baner i reszta mu przyklaskuje, a skad kochany wiesz czy aby to tez nie jest ich prywatne zdanie, ktore zgadza sie ze zdaniem osoby poprzedniej, i ktoremu przyklaskuja zgadzajac sie z nim- czyli wg Ciebie - jak 5 osob napisze ze baner to zle, a jak 5 ze zajebista flaga to dobrze?
a co do podejscia np mojego do sprawy flag i banerow, to flaga jest szyta, a baner drukowany czy jak to sie tam zwie!dla mnie czym innym jest flaga uszyta, czy tez malowana - bo mozna rzec, taka flaga ma dusze, ktos poswiecil jej sporo czasu, wycinajac literki, naszywajac je etc z malowaniem jest podobnie, tez potrzeba duzo czasu zeby stworzyc takie dzielo- takie flagi maja dusze
a banery? ot projekt w fotoszopie, wyslanie mejlem do producenta, ten klika przycisk na maszynie i sie baner drukuje...to nie dla mnie i dlatego uwazam ze baner czyt."flaga" drukowana to nie flaga!
pozdrawiam!
piszesz ze jeden napisze ze to baner i reszta mu przyklaskuje, a skad kochany wiesz czy aby to tez nie jest ich prywatne zdanie, ktore zgadza sie ze zdaniem osoby poprzedniej, i ktoremu przyklaskuja zgadzajac sie z nim- czyli wg Ciebie - jak 5 osob napisze ze baner to zle, a jak 5 ze zajebista flaga to dobrze?
a co do podejscia np mojego do sprawy flag i banerow, to flaga jest szyta, a baner drukowany czy jak to sie tam zwie!dla mnie czym innym jest flaga uszyta, czy tez malowana - bo mozna rzec, taka flaga ma dusze, ktos poswiecil jej sporo czasu, wycinajac literki, naszywajac je etc z malowaniem jest podobnie, tez potrzeba duzo czasu zeby stworzyc takie dzielo- takie flagi maja dusze
a banery? ot projekt w fotoszopie, wyslanie mejlem do producenta, ten klika przycisk na maszynie i sie baner drukuje...to nie dla mnie i dlatego uwazam ze baner czyt."flaga" drukowana to nie flaga!
pozdrawiam!
-
No , dobrze , ale czy szyte flagi , jesli sa robione na zamowienie tez maja dusze?Jesli robi je ktos z drugiego konca Polski?Eustachy pisze:wszystko zalezy od wlasnego podejscia do sprawy!
pozdrawiam!
-
-
I tu sedno sprawy mojego "przypierdalania".Jaka jest roznica miedzy "banerem" jak to nazywacie szytym 500 km od siedziby klubu a "flaga" szyta 500 km od siedziby klubu?Animal pisze:Eustachy z całym szacunkiem ale:
Serce i własny czas to się poświęcało jak się robiło te fany samemu (do dziś się robi) ślęczało się z igłą kołowało płótno i z kumplami z klubo walczyło się żeby to miało ręce i nogi.
Dusze to mozesz wkladac w flage jak ja sam szyjesz w domu amatorsko , a koles u ktorego ja zamowiles w drugim koncu Polski???
Dla mnie w takim wypadku roznica miedzy "drukiem" a "szyta" nie istnieje.
Pozdrawiam
-
- ostatnie ostrzeżenie