Jak poinformował nas Rzecznik Prasowy Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie
mł. insp. Dariusz Nowak aktualnie trwa analizowanie i wyjasnianie sytuacji jaka miała miejsc podczas meczu z Brnem. Całkowite jej wyjaśnienie potrwa ok. dwóch tygodni i wtedy też powinnismy poznać więcej szczegółów.
Witam!Wczorajszy mecz gwiazd koszykówki pokazał kibiców Pogoni Ruda Śląska!,oraz kibiców innych klubów z Polski!Jest on odpowiedzią na wcześniejsze posty zwiazane z koszykówką!Pozdrawiam kibiców koszykówki!
BezimiennyCzłek pisze:[link]
Nie ma się co dziwić , że potem kibice z kopanej śmieją się z koszykarskich .
Wczorajszy "mecz gwiazd "
To akurat nie jest żadna nowość, że na koszu, czy siatce (nie mówię o kibicach, którzy mają sekcję piłkarską) w dużej mierze jest masa wynalazków, pikoli, pajaców. Tym bardziej na takich masówkach jak cały ten śmieszny mecz gwiazd.
To akurat nie jest żadna nowość, że na koszu, czy siatce (nie mówię o kibicach, którzy mają sekcję piłkarską) w dużej mierze jest masa wynalazków, pikoli, pajaców. Tym bardziej na takich masówkach jak cały ten śmieszny mecz gwiazd.
Wiem , bo sam jestem kibicem koszykarskim . Ale gdy cały czas , od tylu lat będą pojawiać się takie obrazki jak ten , który wrzuciłem nikt nigdy nie będzie traktował koszykarskich normalnie .
My kibice Pogoni Ruda Śląska pokazaliśmy się,wywiesiliśmy flagę oraz przypomnieliśmy stare dobre czasy!Do tych pajaców Nas nie porównujcie,bo za nasze wyjazdy należy nam się szacunekPozdrawiamy!
1971sobol pisze:My kibice Pogoni Ruda Śląska pokazaliśmy się,wywiesiliśmy flagę oraz przypomnieliśmy stare dobre czasy!Do tych pajaców Nas nie porównujcie,bo za nasze wyjazdy należy nam się szacunekPozdrawiamy!
Nikt tutaj nie porównuje Was do tych typów z Zastalu . Po prostu napisaliśmy z Rodowitym jak sprawa wygląda na koszu , o czym pewnie doskonale wiesz .
Liczby naszych dotychczasowych wyjazdów :
Bydgoszcz - 5 osób
Toruń - 8 osób
Chełmno - 11 osób
Włocławek - 12 osób ( 10 + 2 gościnnie Anwil Włocławek )
A na Zastalu nie działa też Falubaz? Bo kiedyś słyszałem,że jakaś awantura w autokarze koszykarzy po meczu Zastalu była z udziałem kibiców Falubazu...
Oglądam zawsze mecze Euroligi kobiet i naprawdę żal jest słuchać kibiców CCC Polkowice,którzy przez cały mecz krzyczą TYLKO!!! "CCC" oczywiście na siedząco. Tragedia jest też na Lotosie Gdynia gdzie krzyczą non stop "Tylko Lotos,Tylko Lotos,hej,hej a ich młyn to jakieś stare dziady,otyłe baby i kilku okularników... Jeśli chodzi o rozgrywki pucharowe mężczyzn to też tragedia. Turów Zgorzelec posiada młyn ze średnią wiekową 50+ Asseco Prokom w ogóle nie wiadomo skąd się ci pajace wzięli a i okrzyków Asseco,Asseco po prostu nie da się znieść... Jednym słowem doping na koszu to często jest nie mniejsza tragikomedia niż na siatkówce.
Widzew pojechał znów na wyjazd?
W radiu mówił komentator:
"Są też Kibice z Łodzi, którzy zagrzewają dziewczyny do walki swoim dopingiem"
Wie ktoś ilu ich pojechało?
Patrząc na te zdjęcia to koszykarscy kibice ROW-u a piłkarscy to rozumiem inna bajka?
Zgadza się. ROW Rybnik to piłka nożna, koszykówka i żużel. Każda z tych dyscyplin ma inną ekipę. Kiedyś ROW Rybnik to była jedna ekipa która jeździła na żużel i kosza oraz jeździła do Zabrza na mecze Górnika. W 2003 roku reaktywowano sekcję piłkarską. Osobne grupy kibicowskie zaczęły się tworzyć w 2004 roku po awansie piłkarzy do czwartej ligi. Wśród kibiców kosza są też kibice żużla. Koszykarki ROW-u ponownie w Ekstraklasie grają od 2007 roku ale tak naprawdę od tego sezonu zaczęła działać aktywnie grupa kibiców kosza. Przełom nastąpił wraz z wyjazdem do Brzegu 7 stycznia. Na meczach u siebie młyn niedawno liczył 10-20 osób a od tego roku 20- 30 osób co i tak jest poniżej naszych oczekiwań. W latach 90-tych gdy drużyna nazywała się Color Cap młyn liczył nawet 200 osób. Tu są linki do fotek z tamtych czasów: [link], [link]. Cieszy mnie to że potrafimy na wyjazd zebrać się w 50 osób. Teraz w niedziele jedziemy pełnym autokarem do Gorzowa. Chociaż żałuję że nie jest u nas jak na Widzewie czy Wiśle gdzie kibice piłki kibicują na koszu. Fajnie ze wszystko się fajnie rozkręca na koszu i jestem pewny że z czasem będzie coraz lepiej.
Gladius pisze:Flaga USA bo w klubie gra pięć amerykanek.
Specjalne wydanie programu o koszykarskim ROW-ie: [link]
To jak w kadrze kopanej graja niemcy i francuzi tez wieszac ich flagi?[/quote
Ro***cie mi nadgarstki,niedługo bedziecie wieszac flagi Zimbawbe,RPA czy Sudanu,bo tam gra jakaś małpa.Co wy odpierda**cie.
„To czas pełen wrogich słów – rzucanych przeciwko nam. Wzniesiony na gruzach gubiących wartości – wszystkich parszywych kłamstw. To ludzie nie warci nic – trucizna dla naszej krwi”…
Patrząc na te zdjęcia to koszykarscy kibice ROW-u a piłkarscy to rozumiem inna bajka?
Zgadza się. ROW Rybnik to piłka nożna, koszykówka i żużel. Każda z tych dyscyplin ma inną ekipę. Kiedyś ROW Rybnik to była jedna ekipa która jeździła na żużel i kosza oraz jeździła do Zabrza na mecze Górnika. W 2003 roku reaktywowano sekcję piłkarską. Osobne grupy kibicowskie zaczęły się tworzyć w 2004 roku po awansie piłkarzy do czwartej ligi. Wśród kibiców kosza są też kibice żużla. Koszykarki ROW-u ponownie w Ekstraklasie grają od 2007 roku ale tak naprawdę od tego sezonu zaczęła działać aktywnie grupa kibiców kosza. Przełom nastąpił wraz z wyjazdem do Brzegu 7 stycznia. Na meczach u siebie młyn niedawno liczył 10-20 osób a od tego roku 20- 30 osób co i tak jest poniżej naszych oczekiwań. W latach 90-tych gdy drużyna nazywała się Color Cap młyn liczył nawet 200 osób. Tu są linki do fotek z tamtych czasów: [link], [link]. Cieszy mnie to że potrafimy na wyjazd zebrać się w 50 osób. Teraz w niedziele jedziemy pełnym autokarem do Gorzowa. Chociaż żałuję że nie jest u nas jak na Widzewie czy Wiśle gdzie kibice piłki kibicują na koszu. Fajnie ze wszystko się fajnie rozkręca na koszu i jestem pewny że z czasem będzie coraz lepiej.
W Twoim poście zgadza się tylko to pogrubione.
ROW Rybnik to tylko piłka!!!
Inni kibice z Rybnika to kibice Uteksów, Majcherów itp osobne grupy kibiców nie są od 2004 roku, tylko od momentu jak kibice żużla skurwili się i razem z działaczami żużla zaczeli działać przeciwko kibicom piłkarskim.
Kibice piłkarscy nie mają nic wspólnego z tą patologiczną mieszanką żużlowo- koszykarską, tym bardziej że za ogarnianie dopingu na koszu wziąl się typ przez nas pogoniny za bliskie kontakty z psami
W Twoim poście zgadza się tylko to pogrubione.
ROW Rybnik to tylko piłka!!!
Inni kibice z Rybnika to kibice Uteksów, Majcherów itp osobne grupy kibiców nie są od 2004 roku, tylko od momentu jak kibice żużla skurwili się i razem z działaczami żużla zaczeli działać przeciwko kibicom piłkarskim. Kibice piłkarscy nie mają nic wspólnego z tą patologiczną mieszanką żużlowo- koszykarską, tym bardziej że za ogarnianie dopingu na koszu wziąl się typ przez nas pogoniny za bliskie kontakty z psami
Ostatnio dość aktywnie działają na hali Zagłębie, Legia, Widzew czy ŁKS.. za co należą się tym ekipą brawa :) widać że "ekipy piłkarskie" robią różnicę w dopingu na hali