lodołamacz pisze:Wisła - Spartak
Piro i mikołaj http://www.youtube.com/watch?v=Mc2BRhUN2X8
i nowa piosenka z mocnym pierdolnięciem http://www.youtube.com/watch?v=ovmqP5kffKY
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
lodołamacz pisze:Wisła - Spartak
Piro i mikołaj http://www.youtube.com/watch?v=Mc2BRhUN2X8
Kod: Zaznacz cały
http://www.widzewtomy.net/index.php?view=image&format=raw&type=orig&id=3425&option=com_joomgallery&Itemid=154
http://www.widzewtomy.net/index.php?view=image&format=raw&type=orig&id=3428&option=com_joomgallery&Itemid=154
Do góry kołami? Wisiał sobie samotnie na wiadukcie i wziąć (jak coś) to mógł go sobie nawet dozorca. Lepiej było wyciąć ładny fragmencik, ech :) Zapomniałem jak zajebaliśmy wam "robotnicze toważydostwo sportowe" wyciąć z ostatniego słowa "port" dla szwagra pracującego w stoczni. Pozdrawiam was, fanatycy tylko z jednej dzielnicy.czajnik pisze:powinien zawisnąć do góry kołami jak coś, wtopa niestety z naszej strony, lekko beczkowa co by nie mówić ...
Pare małych uwag:Elana 1968 pisze:Energa Toruń-Widzew Łódź(parę tygodni temu) w młynie gospodarzy około 20-30 osób a kibiców Widzewa około 10 osób a mimo to byli dużo głośniejsi od kibiców "Katarzynek" Miałem okazję być na tym meczu i kibice naszych Katarzynek ogólnie są żenujący. Prowokowali Widzew między innymi takimi tekstami jak "Chodźcie do nas" albo "Gdzie jest Widzew na mapie" Młyn Sidenu treściowo i jakościowo prezentuje się dużo lepiej
Chyba niezbyt dużo wiesz, sam chodziłem na Siden za czasów II ligi i jestem dalej, a kibiców sukcesu to szukaj u siebieHermes1975 pisze: - Czy mam napisac cos kibicach Polksiego Cukru? Siden zakończył działalność 1,5 temu. Elana widze ze jestes kumaty. Za czasów II ligi doping na Sidenie prowadziły osoby zwiazane z Kubikiem (koles zwiazany obecnie z Butelka) i Mazim. Po awansie do I ligi pojawi sie kibice sukcesu którzy zaczeli chodzic i dopingowac Siden. Moze zarzuc jakie filmiki z ich dopingu :D
Na mecze Sidenu też czasem chodzę i też widzę jakby inne twarze w młynie. Słyszałem,że tam nawet Budowlani czasem są w większej liczbie niż sam Siden a było tak przynajmniej na jednym meczu. Sam Fan-club Sidenu z tego co wiem liczy zaledwie 7 osób a ich młyn czasem dochodzi do 20-30 osób więc w większości są to osoby albo z Budowlanych albo nie należące do któregoś z fan-clubów tylko dopingujące okazjonalnie.Hermes1975 pisze:Pare małych uwag:Elana 1968 pisze:Energa Toruń-Widzew Łódź(parę tygodni temu) w młynie gospodarzy około 20-30 osób a kibiców Widzewa około 10 osób a mimo to byli dużo głośniejsi od kibiców "Katarzynek" Miałem okazję być na tym meczu i kibice naszych Katarzynek ogólnie są żenujący. Prowokowali Widzew między innymi takimi tekstami jak "Chodźcie do nas" albo "Gdzie jest Widzew na mapie" Młyn Sidenu treściowo i jakościowo prezentuje się dużo lepiej
-Na mecz PP osoby kumate niestety nie mogły przyjsc. Zostało niekumate gówniarstwo.
- Jezeli robiły napine trzea było w nich wjechac obstawiam ze po paru strzałach całe towarzystwo by uciekło,
- KIBICÓW WIDZEWA MOGE JEDYNIE PRZEPROSIC. Osoby które były na meczu i napinały się na Widzew dostały "pouczone" i miały zakaz wstepu na mecz z Lotosem i AZS Poznań.
- Czy mam napisac cos kibicach Polksiego Cukru? Siden zakończył działalność 1,5 temu. Elana widze ze jestes kumaty. Za czasów II ligi doping na Sidenie prowadziły osoby zwiazane z Kubikiem (koles zwiazany obecnie z Butelka) i Mazim. Po awansie do I ligi pojawi sie kibice sukcesu którzy zaczeli chodzic i dopingowac Siden. Moze zarzuc jakie filmiki z ich dopingu :D
NIE JEST NASZYM CELEM RYWALIZOWAC Z SIDENEM, GDYZ LICZAC OBA MŁYNY NA JAKIES 70-80 OSOB DLA LICZACYCH SIE EKIP JESTESMY OBAJ SMIESZNI I ZALOSNI!!! Tyle osob z tego co pamietam pojechało na Wisłe w Eurolidze na Słowacje.
Jeszcze raz przepraszam kibiców Widzewa za zachowanie gówniarzy!!! życze Wam wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2012!!!
AZs Gorzów- Stilon kosaElana 1968 pisze:Jakie są stosunki między kibicami AZS-u Gorzów a Stilonem Gorzów i Stalą?
Nie wiesz to nie gadaj głupot!Hermes1975 pisze:Elana 1968 pisze:Jakie są stosunki między kibicami AZS-u Gorzów a Stilonem Gorzów i Stalą?
AZs Gorzów- Stilon kosa
Azs- Stal te same osoby
Z Poznania, na sektorze myśle że spokojnie ponad 200 osób, ale tylko część aktywna :)robert4444 pisze:skąd dzisiaj wracał Anwil i w jakiej liczbie ?
widziany na pewnym McD
P.S. całkiem fajne panny z wami jeżdżą :)
Uśmiałem się :DHermes1975 pisze:AZs Gorzów- Stilon kosaElana 1968 pisze:Jakie są stosunki między kibicami AZS-u Gorzów a Stilonem Gorzów i Stalą?
Azs- Stal te same osoby
[link]normalny48 pisze:Zarzućcie jakimś zdjęciem chłopaki.
Faktycznie osób sporo, pewnie większość to jakieś pikniki, szkoda ze nie potrafią chociaż założyć barw klubowych.Gonzales pisze:[link]normalny48 pisze:Zarzućcie jakimś zdjęciem chłopaki.
Na zdjęciu około 220 osób, z czego jakieś 190 spokojnie Anwilu (nie wnikam czy przyjechali z Włocławka, czy studiują lub pracują w Poznaniu, bo to ciężko zweryfikować jednak sądząc po ilości samochodów mijanych w drodze do Włocławka i osób widzianych właśnie w McDonaldsie sądze ze spora część przyjechała jednak z Włocka).
Dopinguje 70 - 100 osób, pare momentów że większość sektora, ale zdecydowanie za dużo "obserwatorów".
No niestety... taka jest obecnie sytuacja na koszu. Na szczęście w naszym przypadku takie mecze wyjazdowe gdzie zjawia się dużo przypadkowych osób nie są zbyt częste i zazwyczaj jezdzimy np. 50 osób, ale samych osób z młyna... wtedy prezentujemy sie znacznie lepiej, przynajmniej w moim odczuciu.sądna noc pisze:Faktycznie osób sporo, pewnie większość to jakieś pikniki, szkoda ze nie potrafią chociaż założyć barw klubowych.Gonzales pisze:[link]normalny48 pisze:Zarzućcie jakimś zdjęciem chłopaki.
Na zdjęciu około 220 osób, z czego jakieś 190 spokojnie Anwilu (nie wnikam czy przyjechali z Włocławka, czy studiują lub pracują w Poznaniu, bo to ciężko zweryfikować jednak sądząc po ilości samochodów mijanych w drodze do Włocławka i osób widzianych właśnie w McDonaldsie sądze ze spora część przyjechała jednak z Włocka).
Dopinguje 70 - 100 osób, pare momentów że większość sektora, ale zdecydowanie za dużo "obserwatorów".
no i co w związku z tym ? kogo to tak na prawde interesuje ?adonis1 pisze:kotwica kołobrzeg pokonała trefl sopot 64-59 co za meczyk
No własnie też wydawało mi się to nieprawdopodbne,że to te same osoby bo po pierwsze niby z jakiej paki? a po drugie nie dawno protestowali razem ze Stilonem przeciwko Stali Gorzów za to,że miasto nie daje im pieniędzy tylko wszystko pakuje w żużelTypowyJanusz pisze:Uśmiałem się :DHermes1975 pisze:AZs Gorzów- Stilon kosaElana 1968 pisze:Jakie są stosunki między kibicami AZS-u Gorzów a Stilonem Gorzów i Stalą?
Azs- Stal te same osoby
Z tego co się orientuje to AZS pozostaje neutralny w mieście.
Również bzdurą jest, że AZS i Stal to te same osoby.