Komentarze dla Podkarpacia
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
kosmalskiP
jestem z Poznania ale studiowałem w Rzeszowie i dlatego dosyc interesuje sie kibicowsko tym regionem"podkarpacie-sporo ekip prawie kazda druzyna ma swoja ekipe" i hasło ze w Rzeszowie nie ma kibicow jest dosc smieszne bo rzeszow liczy 2 solidne bandy kibicowskie ktore sa w scisl;ej czołowce podkarpacia i teksty ze tam nie ma kibicow sportowego skladu jest dosyc smieszne bo na podkarpaciu sa to konkretniejsze ekpiy mozna powiedziec ze sa w 3 (moje zdanie) stałowka,resovia,stal rz .Swiadcza o tym wyniki ekip Siarka z Wisloka cos chcialy niby zwojowac ale PO pokazalo im miejsce w szeregu(ps:wisłoka awansowala do 3 ligi po wielu latach dla wielu kibicow byla nowosc mecze z Hutnikiem czy Motoerm dlatego takie liczby czym sie wisloka podnieca caly czas pogracie kilka sezonow liga sie znudzi i juz takich liczb nie bedziecie mieli ale napinajcie sie dalej na necie Motor 9 sekund i ,PO pokazlo wam gdzie jest wasze miejsce )
.Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz Resovia(pomijajkac ukladowiczow),Stalówka
.Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz Resovia(pomijajkac ukladowiczow),Stalówka
Widocznie mało wiesz , Siarka z Wisłoką proponowała banda na bande Stali Rzeszów i oczywiście z nimi Igloopol z tego co wiem. A chyba było to w tym sezonie. Może lepiej jak ktoś z tych ekip się wypowie.kosmalskiP pisze:jestem z Poznania ale studiowałem w Rzeszowie i dlatego dosyc interesuje sie kibicowsko tym regionem"podkarpacie-sporo ekip prawie kazda druzyna ma swoja ekipe" i hasło ze w Rzeszowie nie ma kibicow jest dosc smieszne bo rzeszow liczy 2 solidne bandy kibicowskie ktore sa w scisl;ej czołowce podkarpacia i teksty ze tam nie ma kibicow sportowego skladu jest dosyc smieszne bo na podkarpaciu sa to konkretniejsze ekpiy mozna powiedziec ze sa w 3 (moje zdanie) stałowka,resovia,stal rz .Swiadcza o tym wyniki ekip Siarka z Wisloka cos chcialy niby zwojowac ale PO pokazalo im miejsce w szeregu(ps:wisłoka awansowala do 3 ligi po wielu latach dla wielu kibicow byla nowosc mecze z Hutnikiem czy Motoerm dlatego takie liczby czym sie wisloka podnieca caly czas pogracie kilka sezonow liga sie znudzi i juz takich liczb nie bedziecie mieli ale napinajcie sie dalej na necie Motor 9 sekund i ,PO pokazlo wam gdzie jest wasze miejsce )
-
kosmalskiP
czy ja pisze ze Czuwaj odmawialPMP pisze:Poprosił bym o przypomnienie kiedy to byłokosmalskiP pisze: .Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz Resovia(pomijajkac ukladowiczow),Stalówka
Na ulicach i stadionach w ogóle nie ma chuliganów, oni są tylko przed monitorami
-
HOOLTURALNY
Do kosmalskiP
to ze niema ekip na H w Rzeszowie z mojej strony to czysta polewa z typa ktory o to pytal (jasne ze sa) i to jest dla normalnych bardziej niz oczywiste.
Ale nie o tym chcialem napisac moze i sporo wjesz ale chyba nie wszystko skoro takie teksty piszesz "Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz "
Co do walki PO SWH z tego co wiem a wiem duzo bo bralem w tym udzial niewyszlo to najgorzej obydwie ekipy pokazaly sie bardzo dobrze bralo w nich udzial okolo 140 osob po okolo 70 osob z kazdej ekipy walka trwala okolo 1min 20 sekund walka bez zadnych napinek z obydwu stron walka dla PO ale jak sami mowili ze sa bardzo zadowoleni ze wkoncu doszlo do tej walki kazdy pozytywnie i z usmiechem skonczyl to grilowanie procz incydentow ze strony czworonogow. Jak mi wiadomo nikt procz SWH niepodjal rekawicy z PO i raczej kazdy tej walki unika. Wiec krotko podsumowujac zabawa przednia.
moglbym tu pisac i zaprzeczac twoje wypowiedzi ale mysle ze nia ma sensu.
Pozdrawiam
to ze niema ekip na H w Rzeszowie z mojej strony to czysta polewa z typa ktory o to pytal (jasne ze sa) i to jest dla normalnych bardziej niz oczywiste.
Ale nie o tym chcialem napisac moze i sporo wjesz ale chyba nie wszystko skoro takie teksty piszesz "Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz "
Co do walki PO SWH z tego co wiem a wiem duzo bo bralem w tym udzial niewyszlo to najgorzej obydwie ekipy pokazaly sie bardzo dobrze bralo w nich udzial okolo 140 osob po okolo 70 osob z kazdej ekipy walka trwala okolo 1min 20 sekund walka bez zadnych napinek z obydwu stron walka dla PO ale jak sami mowili ze sa bardzo zadowoleni ze wkoncu doszlo do tej walki kazdy pozytywnie i z usmiechem skonczyl to grilowanie procz incydentow ze strony czworonogow. Jak mi wiadomo nikt procz SWH niepodjal rekawicy z PO i raczej kazdy tej walki unika. Wiec krotko podsumowujac zabawa przednia.
Pozdrawiam
moze rozwiniesz ten temat, jesli Stal Rz. jest niby w czolówce podkarpacia to czego nie podejmnie walki ze swoim ukladowiczem z Debicy przeciwko PO, tak jak SWH, propozycje ze strony PO, czy tez samej Resovii byly, wiec nie wiem w czym jest problem, skoro niby reszta ekip z podkarpacia im odmawia...dlatego jak dla mnie na ta chwile traktuje Stal na poziomie wlasnie tych ekip ktore niby im odmawiajaHOOLTURALNY pisze:Do kosmalskiP
Pozdrawiam
-
Stary KaeS
- Kontakt:
kosmalskiP
coś się mi wydaje, że w Rzeszowie to uzupełniałeś wykształcenie po uprzedniej edukacji w Szczytnie
Jeżeli widziałeś, to albo byłeś przypadkowym mieszkańcem Lublina wracającym w niedzielę do domu (co jest wykluczone z opisu gdzie to byłeś, studiowałeś itd.), albo
wydygany siedziałeś w jednym z dwóch milicjowozów... Więcej nie napiszę, ale to co piszesz jest typową prowokacyjką... kapitan Żbik
jak najbardziej bez odbioru
jak najbardziej bez odbioru
-
Severius_Snape
Seszel
10 lat życia na Podkarpaciu, jeżdzenie na atrakcyjniejsze mecze poz wzgledem chuliganki i interesowanie sie scena to chyba lekka roznica co do pomieszkiwania w samym Rz. podczas studiów goscia z P-ń i wpajania wszystkim do okoła swoich tez i twierdzeń
A tak poza tematem przez te 10 lat jako obserwator myśle, że w jakis sposob bezstronny prosze cie o podanie powiedzmy 6-u ekip z Podkarpacia, które według Ciebie trzymaja poziom i wiodą w jakis spsob prym w regionie.Taka osobista prosba i moze byc na priv
Pozdro
10 lat życia na Podkarpaciu, jeżdzenie na atrakcyjniejsze mecze poz wzgledem chuliganki i interesowanie sie scena to chyba lekka roznica co do pomieszkiwania w samym Rz. podczas studiów goscia z P-ń i wpajania wszystkim do okoła swoich tez i twierdzeń
A tak poza tematem przez te 10 lat jako obserwator myśle, że w jakis sposob bezstronny prosze cie o podanie powiedzmy 6-u ekip z Podkarpacia, które według Ciebie trzymaja poziom i wiodą w jakis spsob prym w regionie.Taka osobista prosba i moze byc na priv
Pozdro
wyprzedził mnieśmieszek pisze:bardzo ciekawe , bo ja np. NIC o was nie slyszalem poza tym ze w Lubaczowie odbyly sie derby Przemysla.Lubaczow_Hools pisze:u nas w szystko w najlepszym porzadku![]()
![]()
chyba w tej chwili nie istniejecie, wklejasz tu jakies cwane minki a taka miejscowosc jak Lubaczow i taka ekipa jak tamtejsza Pogoń na to nie zasluguje - co wiecej - zalosne to jest.
podaj jakies liczby / wklej opisy jak chcesz udowodnic ze jest inaczej.
Lubaczow_Hools no dawaj, dawaj czekamy
opis
Na meczu jubileuszowym (gracze obecni kontra gracze z czasow I i II ligi Siarki) na stadionie bardzo duzo widzow.
Nas w mlynie w porywach do 150 z jedna oprawa "Nasza Jedyna Milosc...to SIARKA" w polaczeniu napisu ze steropianow,transparentu i balonikow w ksztalcie serca oraz duzych wulkanow i stroboskopow.Pod koniec meczu prezentujemy jeszcze sektorowke "pasiaka". Ogolem mecz minal na fajnej atmosferze na trybunach a takze na boisku.Po meczu wspolna fotka pilkarzy i kibicow na murawie i glosne "Sto lat"...
http://i13.tinypic.com/4tjmzog.jpg
Nas w mlynie w porywach do 150 z jedna oprawa "Nasza Jedyna Milosc...to SIARKA" w polaczeniu napisu ze steropianow,transparentu i balonikow w ksztalcie serca oraz duzych wulkanow i stroboskopow.Pod koniec meczu prezentujemy jeszcze sektorowke "pasiaka". Ogolem mecz minal na fajnej atmosferze na trybunach a takze na boisku.Po meczu wspolna fotka pilkarzy i kibicow na murawie i glosne "Sto lat"...
http://i13.tinypic.com/4tjmzog.jpg
Ostatnio zmieniony 24.06.2007, 18:03 przez S_ST, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ObserwatorHG
-
On88_PODKARPACIE*
-
Nizanski MARGINES
- Kontakt:
-
dj_decks_elo_peja
-
realmadryt
- ban
Podsumowanie wyjazdów kibiców Stalówki na sezon 2007/2008 r.:
jesień: ( info. stalowka.pl )
Warta Poznań - Stalówka 98 (12 Raków, 12 Resovia)
Pelikan Łowicz - Stalówka 7
GKS Katowice - Stalówka 185 (37 Resovia, 6 Raków)
Śląsk Wrocław - Stalówka 94 (25 Raków)
ŁKS Łomża - Stalówka 0
Tur Turek - Stalówka 3
Wisła Płock - Stalówka 72 (10 Resovia)
Motor Lublin - Stalówka 330 (15 Raków, 14 Resovia)
Polonia Warszawa - Stalówka 2 (zamknięty sektor dla gości)
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Stalówka 117 (29 Raków) + 25 Stalówka i 25 Resovia
Włókniarz Konstantynów Łódzki - Stalówka PP. 2
a takze :
Raków - Chrobry Głogów 23
Raków - Polonia Słubice 5
Koszarawa Żywiec - Raków 100 (22 Stalówka)
Miedź Legnica - Raków 117 (5 Stalówka)
Sandecja Nowy Sącz - Resovia 165 (22 Stalówka, kilku ŁKS)
Resovia - KSZO 22
Resovia - Kolejarz Stróże 1
Stal Rzeszów - Resovia ok. 1850 (ok. 200 Stalówka, 95 ŁKS, 16 Miedź, 12 Stal Sanok, 23 Union Berlin)
Wisłoka Dębica - Resovia 250 (4 Stalówka, 4 ŁKS)
ponadto byliśmy obecni na meczach siatkarskich w Nisku:
Resovia - Jadar Radom
Orkan - Resovia II
Portugalia - Polska 1
Finlandia - Polska 5 z flagą
Polska - Kazachstan 21 z flagą
Polska - Belgia 180 Stalowa z 3 flagami + 18 Nisko z flagą
Serbia - Polska 68 (w tym 7 Stalówka z flagą, 42 Resovia z flagą, 10 ŁKS, 5 Miedź, 4 JKS)
jesień: ( info. stalowka.pl )
Warta Poznań - Stalówka 98 (12 Raków, 12 Resovia)
Pelikan Łowicz - Stalówka 7
GKS Katowice - Stalówka 185 (37 Resovia, 6 Raków)
Śląsk Wrocław - Stalówka 94 (25 Raków)
ŁKS Łomża - Stalówka 0
Tur Turek - Stalówka 3
Wisła Płock - Stalówka 72 (10 Resovia)
Motor Lublin - Stalówka 330 (15 Raków, 14 Resovia)
Polonia Warszawa - Stalówka 2 (zamknięty sektor dla gości)
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Stalówka 117 (29 Raków) + 25 Stalówka i 25 Resovia
Włókniarz Konstantynów Łódzki - Stalówka PP. 2
a takze :
Raków - Chrobry Głogów 23
Raków - Polonia Słubice 5
Koszarawa Żywiec - Raków 100 (22 Stalówka)
Miedź Legnica - Raków 117 (5 Stalówka)
Sandecja Nowy Sącz - Resovia 165 (22 Stalówka, kilku ŁKS)
Resovia - KSZO 22
Resovia - Kolejarz Stróże 1
Stal Rzeszów - Resovia ok. 1850 (ok. 200 Stalówka, 95 ŁKS, 16 Miedź, 12 Stal Sanok, 23 Union Berlin)
Wisłoka Dębica - Resovia 250 (4 Stalówka, 4 ŁKS)
ponadto byliśmy obecni na meczach siatkarskich w Nisku:
Resovia - Jadar Radom
Orkan - Resovia II
Portugalia - Polska 1
Finlandia - Polska 5 z flagą
Polska - Kazachstan 21 z flagą
Polska - Belgia 180 Stalowa z 3 flagami + 18 Nisko z flagą
Serbia - Polska 68 (w tym 7 Stalówka z flagą, 42 Resovia z flagą, 10 ŁKS, 5 Miedź, 4 JKS)
-
Nizanski MARGINES
- Kontakt:
-
HOOLTURALNY
2
Wczoraj wybralismy sie do Debicy w dwie osoby jako obserwatorzy ustawianej walki oczywiscie bez sprzetu pomiedzy Wisłoką a Iglopolem. Po dlugich czestych rozmowach telefonicznych z LKS-em i zmiana miejsca walki wkoncu Wisłoka decyduje sie na ich warunki czyli teren pod stadionem w poblizu Komendy. Pomimo faktu, iz ten teren jest mocno przypalowy (997) Wisłoka postanawia sie tam wybrac. Gdy docieramy na miejsce walki widzimy LKS-ów oczywiscie ze sprzetem rzucaja czym popadnie i z okazji zbliżajacego sie nowego roku oczywiscie fajerwerki w postaci dwoch MOŁOTOWÓW. Wisłoka zdecydowanie rusza a LKS gdy juz sie pozbył gadżetów zaczyna palic wroty. Ze wzgledu na cala sytuacje i przypałowe miejsce Wisłoka odpuszcza ganianki za uciekinierami i postanawia powrot na swoje osiedle.
To jest opis sytuacji ktora miala miejsce wczoraj a teraz pare slow od siebie
Jest tyle spekulacji na temat Debicy i jak wyglada sytuacjia Debicka pomiedzy Wisłoka a Igloopolem; nie jestem moze zbyt obiektywna osoba bo jestem oczywiscie z Siarki ale chce powiedziec ze ekipa Igloo... jest poprostu smieszna zenujaca ....itd (niechce ich obrazac bo nie o to tu chodzi) tylko to co wczoraj ujzalem to poprostu DNO!!!
pozdrawiam !!!
SWH
To jest opis sytuacji ktora miala miejsce wczoraj a teraz pare slow od siebie
Jest tyle spekulacji na temat Debicy i jak wyglada sytuacjia Debicka pomiedzy Wisłoka a Igloopolem; nie jestem moze zbyt obiektywna osoba bo jestem oczywiscie z Siarki ale chce powiedziec ze ekipa Igloo... jest poprostu smieszna zenujaca ....itd (niechce ich obrazac bo nie o to tu chodzi) tylko to co wczoraj ujzalem to poprostu DNO!!!
pozdrawiam !!!
SWH
-
tomypiknikowcy
O w dupeLubaczow_Hools pisze:http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 99212.html
ciekawie... Jak to prawda ze to kibice JKS-u to naprawde beda mieli grube przypaly![]()
http://pl.youtube.com/watch?v=y6-KjWvAM9Q a Tu Rzeszowski