Komentarze dla Podkarpacia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

kosmalskiP

Post autor: kosmalskiP »

jestem z Poznania ale studiowałem w Rzeszowie i dlatego dosyc interesuje sie kibicowsko tym regionem"podkarpacie-sporo ekip prawie kazda druzyna ma swoja ekipe" i hasło ze w Rzeszowie nie ma kibicow jest dosc smieszne bo rzeszow liczy 2 solidne bandy kibicowskie ktore sa w scisl;ej czołowce podkarpacia i teksty ze tam nie ma kibicow sportowego skladu jest dosyc smieszne bo na podkarpaciu sa to konkretniejsze ekpiy mozna powiedziec ze sa w 3 (moje zdanie) stałowka,resovia,stal rz .Swiadcza o tym wyniki ekip Siarka z Wisloka cos chcialy niby zwojowac ale PO pokazalo im miejsce w szeregu(ps:wisłoka awansowala do 3 ligi po wielu latach dla wielu kibicow byla nowosc mecze z Hutnikiem czy Motoerm dlatego takie liczby czym sie wisloka podnieca caly czas pogracie kilka sezonow liga sie znudzi i juz takich liczb nie bedziecie mieli ale napinajcie sie dalej na necie Motor 9 sekund i ,PO pokazlo wam gdzie jest wasze miejsce )
.Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz Resovia(pomijajkac ukladowiczow),Stalówka
iparts.pl
Luksus
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Luksus »

Czy mogl by mi ktos przyblizyć sytuacje kibiców w lubaczowie ??
zzzz

Post autor: zzzz »

kosmalskiP pisze:jestem z Poznania ale studiowałem w Rzeszowie i dlatego dosyc interesuje sie kibicowsko tym regionem"podkarpacie-sporo ekip prawie kazda druzyna ma swoja ekipe" i hasło ze w Rzeszowie nie ma kibicow jest dosc smieszne bo rzeszow liczy 2 solidne bandy kibicowskie ktore sa w scisl;ej czołowce podkarpacia i teksty ze tam nie ma kibicow sportowego skladu jest dosyc smieszne bo na podkarpaciu sa to konkretniejsze ekpiy mozna powiedziec ze sa w 3 (moje zdanie) stałowka,resovia,stal rz .Swiadcza o tym wyniki ekip Siarka z Wisloka cos chcialy niby zwojowac ale PO pokazalo im miejsce w szeregu(ps:wisłoka awansowala do 3 ligi po wielu latach dla wielu kibicow byla nowosc mecze z Hutnikiem czy Motoerm dlatego takie liczby czym sie wisloka podnieca caly czas pogracie kilka sezonow liga sie znudzi i juz takich liczb nie bedziecie mieli ale napinajcie sie dalej na necie Motor 9 sekund i ,PO pokazlo wam gdzie jest wasze miejsce )
.Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz Resovia(pomijajkac ukladowiczow),Stalówka
Widocznie mało wiesz , Siarka z Wisłoką proponowała banda na bande Stali Rzeszów i oczywiście z nimi Igloopol z tego co wiem. A chyba było to w tym sezonie. Może lepiej jak ktoś z tych ekip się wypowie.
kosmalskiP

Post autor: kosmalskiP »

PMP pisze:
kosmalskiP pisze: .Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz Resovia(pomijajkac ukladowiczow),Stalówka
Poprosił bym o przypomnienie kiedy to było :shock:
Na ulicach i stadionach w ogóle nie ma chuliganów, oni są tylko przed monitorami :wink:
czy ja pisze ze Czuwaj odmawial :?: koles mowie tam ze nie maja szans ze te druzyny gdyby doszlo do konfrontacji nie mialy by za wiele do powiedzenia ze Stalówka,Resovia,Stala
dulek
Kontakt:

Post autor: dulek »

po co tu wypisywac rozne przypuszczenia, jak kiedys dojdzie do takiej sytuacji to bedziesz mogl cos powiedziec na ten temat.
pozdro
berny

Post autor: berny »

TA własnie po c*** pisac przypuszczenia? po konfrontacji lepiej bedzie wiadomo pozdro
Benek_SS
Kontakt:

Post autor: Benek_SS »

Teraz moze cos nowego :!: Mecz finałowy Pucharu Polski na szczeblu podkarpackim został przesunięty na środe godz 17!! :(
kaelowiec
Kontakt:

Post autor: kaelowiec »

1. w moim poście chyba któs nie wyczuł ironii

2. zważywszy na rozmiar miasta (potencjał demograficzny) w porownaniu do pozostałych mieścinek , inne miejsce niz 1-2 byloby chyba lekka porazka

btw zauwazyłem ze resovia sie w necie slabo napina :wink:
michalsss

Post autor: michalsss »

Lubaczow_Hools pisze:
Luksus pisze:Czy mogl by mi ktos przyblizyć sytuacje kibiców w lubaczowie ??

u nas w szystko w najlepszym porzadku :wink: 8)
a ocb? czy tylko tak pytasz ?
czyli ich nie ma :wink:
HOOLTURALNY

Post autor: HOOLTURALNY »

Do kosmalskiP
to ze niema ekip na H w Rzeszowie z mojej strony to czysta polewa z typa ktory o to pytal (jasne ze sa) i to jest dla normalnych bardziej niz oczywiste.
Ale nie o tym chcialem napisac moze i sporo wjesz ale chyba nie wszystko skoro takie teksty piszesz "Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz "
Co do walki PO SWH z tego co wiem a wiem duzo bo bralem w tym udzial niewyszlo to najgorzej obydwie ekipy pokazaly sie bardzo dobrze bralo w nich udzial okolo 140 osob po okolo 70 osob z kazdej ekipy walka trwala okolo 1min 20 sekund walka bez zadnych napinek z obydwu stron walka dla PO ale jak sami mowili ze sa bardzo zadowoleni ze wkoncu doszlo do tej walki kazdy pozytywnie i z usmiechem skonczyl to grilowanie procz incydentow ze strony czworonogow. Jak mi wiadomo nikt procz SWH niepodjal rekawicy z PO i raczej kazdy tej walki unika. Wiec krotko podsumowujac zabawa przednia.
moglbym tu pisac i zaprzeczac twoje wypowiedzi ale mysle ze nia ma sensu.
Pozdrawiam
Luksus
ostatnie ostrzeżenie

Pytam bo raz zobaczylem Pogoń Lubaczów tmk jakims starym i chce sie dowiedziec co teraz sie u niech dzieje bo ostatnio o nich nie słyszalem
gainer

Post autor: gainer »

HOOLTURALNY pisze:Do kosmalskiP
to ze niema ekip na H w Rzeszowie z mojej strony to czysta polewa z typa ktory o to pytal (jasne ze sa) i to jest dla normalnych bardziej niz oczywiste.
Ale nie o tym chcialem napisac moze i sporo wjesz ale chyba nie wszystko skoro takie teksty piszesz "Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz "
Co do walki PO SWH z tego co wiem a wiem duzo bo bralem w tym udzial niewyszlo to najgorzej obydwie ekipy pokazaly sie bardzo dobrze bralo w nich udzial okolo 140 osob po okolo 70 osob z kazdej ekipy walka trwala okolo 1min 20 sekund walka bez zadnych napinek z obydwu stron walka dla PO ale jak sami mowili ze sa bardzo zadowoleni ze wkoncu doszlo do tej walki kazdy pozytywnie i z usmiechem skonczyl to grilowanie procz incydentow ze strony czworonogow. Jak mi wiadomo nikt procz SWH niepodjal rekawicy z PO i raczej kazdy tej walki unika. Wiec krotko podsumowujac zabawa przednia.
moglbym tu pisac i zaprzeczac twoje wypowiedzi ale mysle ze nia ma sensu.
Pozdrawiam
moze rozwiniesz ten temat, jesli Stal Rz. jest niby w czolówce podkarpacia to czego nie podejmnie walki ze swoim ukladowiczem z Debicy przeciwko PO, tak jak SWH, propozycje ze strony PO, czy tez samej Resovii byly, wiec nie wiem w czym jest problem, skoro niby reszta ekip z podkarpacia im odmawia...dlatego jak dla mnie na ta chwile traktuje Stal na poziomie wlasnie tych ekip ktore niby im odmawiaja 8) zreszta nie mysle zeby np. JKS odmowil Stali walki...
Stary KaeS
Kontakt:

Post autor: Stary KaeS »

kosmalskiP :idea: coś się mi wydaje, że w Rzeszowie to uzupełniałeś wykształcenie po uprzedniej edukacji w Szczytnie :wink: Jeżeli widziałeś, to albo byłeś przypadkowym mieszkańcem Lublina wracającym w niedzielę do domu (co jest wykluczone z opisu gdzie to byłeś, studiowałeś itd.), albo :idea: wydygany siedziałeś w jednym z dwóch milicjowozów... Więcej nie napiszę, ale to co piszesz jest typową prowokacyjką... kapitan Żbik :?:
jak najbardziej bez odbioru
Severius_Snape

Post autor: Severius_Snape »

Seszel

10 lat życia na Podkarpaciu, jeżdzenie na atrakcyjniejsze mecze poz wzgledem chuliganki i interesowanie sie scena to chyba lekka roznica co do pomieszkiwania w samym Rz. podczas studiów goscia z P-ń i wpajania wszystkim do okoła swoich tez i twierdzeń :wink:

A tak poza tematem przez te 10 lat jako obserwator myśle, że w jakis sposob bezstronny prosze cie o podanie powiedzmy 6-u ekip z Podkarpacia, które według Ciebie trzymaja poziom i wiodą w jakis spsob prym w regionie.Taka osobista prosba i moze byc na priv :wink:

Pozdro
michalsss

Post autor: michalsss »

śmieszek pisze:
Lubaczow_Hools pisze:u nas w szystko w najlepszym porzadku :wink: 8)
bardzo ciekawe , bo ja np. NIC o was nie slyszalem poza tym ze w Lubaczowie odbyly sie derby Przemysla.

chyba w tej chwili nie istniejecie, wklejasz tu jakies cwane minki a taka miejscowosc jak Lubaczow i taka ekipa jak tamtejsza Pogoń na to nie zasluguje - co wiecej - zalosne to jest.

podaj jakies liczby / wklej opisy jak chcesz udowodnic ze jest inaczej.
wyprzedził mnie :)

Lubaczow_Hools no dawaj, dawaj czekamy 8)
S_ST

opis

Post autor: S_ST »

Na meczu jubileuszowym (gracze obecni kontra gracze z czasow I i II ligi Siarki) na stadionie bardzo duzo widzow.
Nas w mlynie w porywach do 150 z jedna oprawa "Nasza Jedyna Milosc...to SIARKA" w polaczeniu napisu ze steropianow,transparentu i balonikow w ksztalcie serca oraz duzych wulkanow i stroboskopow.Pod koniec meczu prezentujemy jeszcze sektorowke "pasiaka". Ogolem mecz minal na fajnej atmosferze na trybunach a takze na boisku.Po meczu wspolna fotka pilkarzy i kibicow na murawie i glosne "Sto lat"...

http://i13.tinypic.com/4tjmzog.jpg
Ostatnio zmieniony 24.06.2007, 18:03 przez S_ST, łącznie zmieniany 1 raz.
Siarka
Kontakt:

Post autor: Siarka »

ObserwatorHG

Post autor: ObserwatorHG »

sory ze sie tak zapytam ale co to ma wspolnego z tym tematem i kibicowaniem :?: [*]
On88_PODKARPACIE*

Post autor: On88_PODKARPACIE* »

Był to kibic Sokoła Nisko.. :(

NIECH MU ZIEMIA LEKKA BEDZIE [*]
Nizanski MARGINES
Kontakt:

Post autor: Nizanski MARGINES »

dokladnie Wieczny odpoczynek Racz Mu Dac Panie ! :(
dj_decks_elo_peja

Post autor: dj_decks_elo_peja »

dyskusje na temat derbow rzeszowa mozna chyba tu przeniesc...zeby te,matu III liga grupa czwarta nie zasmiecac...
Abdel

Post autor: Abdel »

lepiej skonczmy juz ten temat derbów bo sa tylko niepotrzebne wpisy. wystarczą juz tylko oficjalne realcje.
realmadryt
ban

Post autor: realmadryt »

Podsumowanie wyjazdów kibiców Stalówki na sezon 2007/2008 r.:
jesień: ( info. stalowka.pl )

Warta Poznań - Stalówka 98 (12 Raków, 12 Resovia)
Pelikan Łowicz - Stalówka 7
GKS Katowice - Stalówka 185 (37 Resovia, 6 Raków)
Śląsk Wrocław - Stalówka 94 (25 Raków)
ŁKS Łomża - Stalówka 0
Tur Turek - Stalówka 3
Wisła Płock - Stalówka 72 (10 Resovia)
Motor Lublin - Stalówka 330 (15 Raków, 14 Resovia)
Polonia Warszawa - Stalówka 2 (zamknięty sektor dla gości)
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Stalówka 117 (29 Raków) + 25 Stalówka i 25 Resovia
Włókniarz Konstantynów Łódzki - Stalówka PP. 2

a takze :

Raków - Chrobry Głogów 23
Raków - Polonia Słubice 5
Koszarawa Żywiec - Raków 100 (22 Stalówka)
Miedź Legnica - Raków 117 (5 Stalówka)
Sandecja Nowy Sącz - Resovia 165 (22 Stalówka, kilku ŁKS)
Resovia - KSZO 22
Resovia - Kolejarz Stróże 1
Stal Rzeszów - Resovia ok. 1850 (ok. 200 Stalówka, 95 ŁKS, 16 Miedź, 12 Stal Sanok, 23 Union Berlin)
Wisłoka Dębica - Resovia 250 (4 Stalówka, 4 ŁKS)
ponadto byliśmy obecni na meczach siatkarskich w Nisku:
Resovia - Jadar Radom
Orkan - Resovia II

Portugalia - Polska 1
Finlandia - Polska 5 z flagą
Polska - Kazachstan 21 z flagą
Polska - Belgia 180 Stalowa z 3 flagami + 18 Nisko z flagą
Serbia - Polska 68 (w tym 7 Stalówka z flagą, 42 Resovia z flagą, 10 ŁKS, 5 Miedź, 4 JKS)
Małolacik

Post autor: Małolacik »

Tematy ci sie chyba pomyliły...
Łoś

Post autor: Łoś »

podkarpacie w koncu
Nizanski MARGINES
Kontakt:

Post autor: Nizanski MARGINES »

sokol nisko hooligans :)
Luksus
ostatnie ostrzeżenie

a ci obserwatorzy z Siarki to raczej obiektywni nie beda :wink: :roll:
HOOLTURALNY

2

Post autor: HOOLTURALNY »

Wczoraj wybralismy sie do Debicy w dwie osoby jako obserwatorzy ustawianej walki oczywiscie bez sprzetu pomiedzy Wisłoką a Iglopolem. Po dlugich czestych rozmowach telefonicznych z LKS-em i zmiana miejsca walki wkoncu Wisłoka decyduje sie na ich warunki czyli teren pod stadionem w poblizu Komendy. Pomimo faktu, iz ten teren jest mocno przypalowy (997) Wisłoka postanawia sie tam wybrac. Gdy docieramy na miejsce walki widzimy LKS-ów oczywiscie ze sprzetem rzucaja czym popadnie i z okazji zbliżajacego sie nowego roku oczywiscie fajerwerki w postaci dwoch MOŁOTOWÓW. Wisłoka zdecydowanie rusza a LKS gdy juz sie pozbył gadżetów zaczyna palic wroty. Ze wzgledu na cala sytuacje i przypałowe miejsce Wisłoka odpuszcza ganianki za uciekinierami i postanawia powrot na swoje osiedle.

To jest opis sytuacji ktora miala miejsce wczoraj a teraz pare slow od siebie :)

Jest tyle spekulacji na temat Debicy i jak wyglada sytuacjia Debicka pomiedzy Wisłoka a Igloopolem; nie jestem moze zbyt obiektywna osoba bo jestem oczywiscie z Siarki ale chce powiedziec ze ekipa Igloo... jest poprostu smieszna zenujaca ....itd (niechce ich obrazac bo nie o to tu chodzi) tylko to co wczoraj ujzalem to poprostu DNO!!!

pozdrawiam !!!

SWH
KSW

Post autor: KSW »

Jeszcze raz przypominam kazdemu z Wisłoki:

koniec tematu w sprawie czwartku!nie odpisujemy na nic co tu pisze Igloopol!
KSW

Post autor: KSW »

http://pl.youtube.com/watch?v=T1NIhwUULIY

Sylwester 07/08 na Rynku w Debicy
tomypiknikowcy

Post autor: tomypiknikowcy »

Lubaczow_Hools pisze:http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 99212.html

ciekawie... Jak to prawda ze to kibice JKS-u to naprawde beda mieli grube przypaly :x :twisted:
O w dupe :wink:
Abdel

Post autor: Abdel »

fcb

Post autor: fcb »

panowie ale co te zabawy sylwestrowe mają wspolnego z zyciem kibicowskim ?
shizma

Post autor: shizma »

No chyba maja udowodnic ze nie maja rywali w miescie hehe
fcb

Post autor: fcb »

ale tu przeciez nie ma nic związanego z kibicowskim zyciem. skad wiadomo czy to ekipa X czy Z, i nawet jesli robil te filmy jakis fanatyk to i tak po tym tego poznac nie mozna. zero emblematów, okrzyków, no ja nie wiem o co chodzi bez kitu.
dobra nie rozmywajmy..
ODPOWIEDZ