dlatego c**** dalej wiedzą hahahOden pisze:odkad czytam te smieszne artykuly to mam wrazenie, ze media/policja 90% swoich informacji na temat kibicow/narodowcow/prawicowcow biora z tego forum
Moim zdaniem ten marsz to kolejna prowokacja...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
dlatego c**** dalej wiedzą hahahOden pisze:odkad czytam te smieszne artykuly to mam wrazenie, ze media/policja 90% swoich informacji na temat kibicow/narodowcow/prawicowcow biora z tego forum
w którym komisariacie robisz ?Stanisław pisze:No Kibole! Mobilizacja minimum na poziomie Marszu Niepodległości! BIAŁO-CZERWONY NAJAZD NA WARSZAWE w dniach 1-2 Maja. Trzeba się pokazać :)
Kogo to zacytowali :) ? Żeby do artykułów w mediach jako źródła brali wpisy z kiboli.net hahah, kino bambino.bananlegia pisze:Na jednym z forów kibice nawołują się do zatrzymania lewicy: "Jak się ich nie będzie tępić, to obrosną w piórka" - piszą
Dokładnie. Olać ten ich marsz to zobaczycie ile tego ścierwa tam przyjdzie-bardzo mało. Blokada tylko będzie nakręcać kolejne osoby do uczestniczenia w tym marszu. Widać niektóre gorące głowy za mocno się nagrzały z tą blokadą.Viclav pisze:Blokady są dobre dla lewackich ciot. Chcecie się zniżać do ich poziomu? Przypomnijcie sobie jak żenująco wyglądali 11.11 i jak bardzo się przez to skompromitowali. Strzelam w ciemno, że szopka organizowana przez Naszość i jakichś republikanów na pewno nie będzie lepsza.
Marsz 11.11 był ogromnym sukcesem, lewactwo to wie i za wszelką cenę chcą nam dorównać. To oni nas gonią, nie my ich. Nasza podłoga jest dla nich sufitem, trzeba dalej robić swoje i tyle.
święte słowa!K_G pisze:
Dokładnie. Olać ten ich marsz to zobaczycie ile tego ścierwa tam przyjdzie-bardzo mało. Blokada tylko będzie nakręcać kolejne osoby do uczestniczenia w tym marszu. Widać niektóre gorące głowy za mocno się nagrzały z tą blokadą.
Widziałem Ikonowicza z bliska 11.11, nie w środku blokady tylko przed tymi transparentami był wtedy, sam biedaczek się przechadzał i sprawiał wrażenie starego zasłużonego bolszewika który przygląda się z boku co robi młode pokolenie. To nie ten sam charakterny Ikonowicz co np. w 2004 roku na antyglobalistycznym marszu, który to też z bliska widziałem.PierszePierdolnięcie pisze:Od razu pisze, uważajcie na Ikonowicza! Gość jest bardziej charakterny i ma większą wartość bojową niż cała anfi-fa z Warszawy i Białegostoku razem wzięta.
http://www.youtube.com/watch?v=_oOatxYv8Qo
Panowie nie łudzmy sie szary czlowiek i tak lyknie to co mu w TVN powiedza,a potem i tak zaglosuje na tych co nie trzeba.Nie bedziemy dzialac to sie Kowalski dowie ze lewica w Polsce rosnie w sile,nie ma przeciwnikow i cool byc lewakiem,bedziemy to bedzie ze narodowcy i kibice znowu dymili.Trzeba robic swoje,media byly,są i bedą przeciwko namwuj pisze:święte słowa!K_G pisze:
Dokładnie. Olać ten ich marsz to zobaczycie ile tego ścierwa tam przyjdzie-bardzo mało. Blokada tylko będzie nakręcać kolejne osoby do uczestniczenia w tym marszu. Widać niektóre gorące głowy za mocno się nagrzały z tą blokadą.
Przecież jak prawica wywoła zamieszki czy coś (a psiarnia tylko czeka żeby coś sprowokować) to masakra będzie. Wiele prawdziwych materiałów z 11.11 można w necie znaleźć, ale popytajcie wokół siebie co ludzie myślą o tym marszu. Jak teraz do czegoś dojdzie to media z tego zrobią ogromną nagonkę bo to recydywa! I szary człowiek znów łyknie wszelakie ściemy z TVNu Polsatu i innych systemowych mediów. Potem pójdzie i zagłosuje na tych co nie trzeba. Tu trzeba myśleć perspektywicznie, a nie jeb jeb pozamiatamy i super, i zajebiście. Ale co dalej?
Nie wiem jak Wy, ale ja myślę, że przede wszystkim nie można dawać im wszystkim argumentów do ręki, a dymienie, blokowanie itp....oni na to czekają!!! Trzeba tak robić, żeby zyskiwać na takich wydarzeniach jak święta narodowe. A może zrobić marsz 3go maja? I powiedzmy 1go maja komuchów 1-2 tysie, a nas na bidę z 10-15 koła. I wtedy to wygląda tak jak trzeba.
Zostawiam do przemyślenia.
RedWarriors82 pisze:Troche sie zagalopowales,w Serbii na ostatnich wyborach miala poparcie Socjalistyczna Partia Serbii prawie 400tys. glosow,takze bez przesady z ta walka serbow,po za tym jak bylem w Belgradzie w 2006r. to atmosfera jak u nas,zero jakis walk na ulicach...A czy media kiedyś " naszą " strone pokazały w dobrym świetle ? Czy po Marszu gdzie było od 20 do 30 tys ( według różnych źródeł ) pokazali ludzi uczestniczących w walkach o wolną Polske ? czy pokazali małe dzieci z całymi rodzinami ? NIE ! pokazali spaloną fure tvn plus zamieszki na Konstytucji. Szczerze to p******* to co mówią o Nas w mediach bo zawsze mówią to samo a z kazdym artykułem płacze ze smiechu jacy redaktorzy są pojebani. Jak zacząłem chodzić na manify było kilkaset/kilkadziesiąt osób a teraz ? Masa ludzi których jest z kazdym rokiem i manifą wiecej ! Ludzi którzy otworzyli oczy że gazety i całe to lewackie ścerwo które zawładneło mediami i polityka robi nam wode z mózgu. W d**** mam co później powie palikmiot, kalisz i reszta pedałów z biedroniem na czele ! Te k**** nie maja zasad atakujac ze sprzetem w wiekszości, dziewczyny, młodych chłopaczków ! To co Wy chcecie tym k***** odpuszczać ? żeby mieli spokojny pochód ? żeby później wypisywali i gadali jaka są potęgą ? żeby ludzie zobaczyli że Marsz Niepodległości był tylko jednorazowym "wyczynem " i nic w tym kraju nie zmienia ? Czy Was wszystkich którzy chcą im odpuścić popierdoliło do reszty ?! Nie ma ku*** zasad wobec tych brudnych ścier, maja co chwile sie rozglądać czy dojdą i powrócą cali ! Czy pokolenie Solidarności przestraszyło sie czołgów, broni, żołnierzy ? NIE !!!! Wszyscy ramie w ramie walczyli tak jak wszyscy zjednoszczeni na Marszu Niepodległosci ! wszyscy razem przeciwko lewactwu. Weźmy przykład z Serbów że mimo tego że lewaki w zasadzie sie nie pokazują, pedałów garstka na marszach ale nasi bracia gromadzą sie w tysiacach i walczą żeby wyniszczyć przeciwnika !
Ps: Poniosło mnie ale jak czytam że ktoś chce im dać wolną ręke i niech robią co chcą to krew mnie zalewa. Pozdrowienia dla wszystkich niezależnie od barw klubowych którzy dokładaja swoją cegiełke w sprawie słusznej idei.
ponoć ma ruszyć na następny tydzień [link]Prawicowiec 2 pisze:A ma ktoś może info kiedy strona ruszy??
a u Nas palikmiot miał prawie 2 mln, więc kto ma gorzej?RedWarriors82 pisze: Troche sie zagalopowales,w Serbii na ostatnich wyborach miala poparcie Socjalistyczna Partia Serbii prawie 400tys. glosow,takze bez przesady z ta walka serbow,po za tym jak bylem w Belgradzie w 2006r. to atmosfera jak u nas,zero jakis walk na ulicach...
Serbów jest jakieś 7 milionów, Polaków 37 milionów. Stosunek jest podobny.Rolmops_Hools pisze:a u Nas palikmiot miał prawie 2 mln, więc kto ma gorzej?RedWarriors82 pisze: Troche sie zagalopowales,w Serbii na ostatnich wyborach miala poparcie Socjalistyczna Partia Serbii prawie 400tys. glosow,takze bez przesady z ta walka serbow,po za tym jak bylem w Belgradzie w 2006r. to atmosfera jak u nas,zero jakis walk na ulicach...
Użytkownicy przeglądający to forum: Jaroslaw_D, L_S, Lachos, manitou851 i 115 gości