Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Cracovia

Post autor: Cracovia » 04.03.2007, 01:10

Co wy wogóle wypisujecie ? Piszecie tak jakby tylko Cracovia używała sprzętu a taka jest prawda że Wisła używa w takim samym stopniu sprzętu co Cracovia, także nie pierdolcie o honorze bo jesteście ostatnimi osobami co mogą wypowiadać się w tym temacie.
Pewnie znowu jakiś 15 letni debil za Wisłą założył 10 kont i próbuje zmienić sytuacje hooligans w mieście.

Ehh.

iparts.pl
ams
ban

Post autor: ams » 04.03.2007, 01:20

---
Ostatnio zmieniony 28.03.2007, 03:53 przez ams, łącznie zmieniany 1 raz.
WISłA KRAKóW

??

Post autor: ?? » 04.03.2007, 08:22

Osoby z Wisly niech zaprzestana juz pisac o tym co dzialo sie po CCcup ! kolejne posty na w/w temat = ban

radok

Post autor: radok » 05.03.2007, 23:30

Cracovia pisze: .
Pewnie znowu jakiś 15 letni debil za Wisłą założył 10 kont i próbuje zmienić sytuacje hooligans w mieście.
Ehh.
No i nie unikniesz tego drogi/a Cracovia.

Caly pic polega na tym zeby wynosic z tematu rzeczy, jak najblizsze prawdy!

Jak to robic?

Wystarczy troche czasem pomyslec, a nie od razu "j****" mowic o "klamcach" "gt-esowcach"

Skoro sam wiesz ze rozni ludzie sie tu wypowiadaja, czasem ci 15-letni, to ignoruj te wpisy, chyba ze zdanie podzielane jest przez kogos kto jest wedlug ciebie "wiarygodny". byc moze takie zdanie podziela wieksza czesc wpisujacych sie tutaj Wislakow, wtedy polemizuj. A w ten sposob sam przyczyniasz sie do szerzenia syfu na forum. Tylko wam/nam, nie wazne juz komu, to pasuje. Zeby znalezc sobie jakiegos glaba co cos naskrobie i potem po tym i o tym jechac przez 3 strony.

Ciao !

Ps. Odwalcie sie od zamykania tego tematu, skoro tyle osob sie tu wpisuje, to chyba jest potrzebny.
Obrazek
"ALLAH AKBAR" :) :) :)
[link]

korsyka

Post autor: korsyka » 06.03.2007, 00:23

nie dziwcie się że ktos reaguje z ciśnieniem na post 15-letniego wislaka o akcji skrojenia 11 szali,3 koszulek i czapek o 22.30 z przystanku tram.Cracovia..

mecz ze wzgl.na hokej rozpoczoł sie z opuznieniem.skończył ok.22.10.
do 22.30 ludzie wychodzili ze stadionu.
jeszcze po 23 odjezdzały autobusy z kibicami na podgóskie osiedla.
do 23 stało kilkadziesiat osób pod algą.(40m od przystanku).
koło tego przystanku,na rogu błoń stały psy.na rogu alei także.
nikt nic nie słyszał, nie widział, nikt nie krzyczał, nikt nie uciekał...
ten mały wislak sugeruje że 20 min po meczu,50 metrów od stadionu,na oczach kibiów Pasów,prewencji, tajników pod hotelem,skroili sporo gadzetów.
w dodatku chór jego kolegów z wisły cieszy sie z udanej akcji,potwierdza farmazon, a nas oskarża o tuszowanie sprawy i odwracanie kota ogonem.
mamy siedzieć cicho?
CRACOVIA 1906

TSW.

Post autor: TSW. » 06.03.2007, 00:29

Po pierwsze Wisła z duzej litery, po drugie popracuj nad ortografią..

korsyka

Post autor: korsyka » 06.03.2007, 01:04

ok.Wisły z dużej litery.sory za błędy.poprawię się!dziwne, że swoim kolegom nie zwracasz uwagi na błędy a przede wszyskim farmazony,które jedni wypisuja, a drudzy bronią..
CRACOVIA 1906

amfre

Post autor: amfre » 06.03.2007, 01:49

korsyka pisze:ok.Wisły z dużej litery.sory za błędy.poprawię się!dziwne, że swoim kolegom nie zwracasz uwagi na błędy a przede wszyskim farmazony,które jedni wypisuja, a drudzy bronią..
Nikt nie broni farmazonów, ale jesli ktos chce kwestionowac czyjas wypowiedz to rzeczowo i argumentujac to sensownie. No i przede wszystkim wypada miec jakies pojecie o tym co sie neguje, a nie zaprzeczać "dla zasady".

Dobranoc :-)
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.

szyderca
ban

Post autor: szyderca » 06.03.2007, 12:13

nie ma się co czepiać ortografi, nikt chyba tak biegle nią nie włada jak Wiślacy,ale c*** z tym ,zwróćmy uwagę na aspekt merytoryczny wpisu korsyki,nikt nic nie widział, nie słyszał,mnie tam wówczas nie było, ale wiem,że pewnie ktoś od nas by się przypucował że takowa akcja miała miejsce.

Alien

Post autor: Alien » 06.03.2007, 12:32

szyderca pisze:nie ma się co czepiać ortografi, nikt chyba tak biegle nią nie włada jak Wiślacy,ale c*** z tym ,zwróćmy uwagę na aspekt merytoryczny wpisu korsyki,nikt nic nie widział, nie słyszał,mnie tam wówczas nie było, ale wiem,że pewnie ktoś od nas by się przypucował że takowa akcja miała miejsce.
A do czego tu się pucować przecież to wstyd dla was

radok

Post autor: radok » 06.03.2007, 12:50

korsyka pisze:nie dziwcie się że ktos reaguje z ciśnieniem na post 15-letniego wislaka o akcji skrojenia 11 szali,3 koszulek i czapek o 22.30 z przystanku tram.Cracovia
...

ten mały wislak sugeruje że 20 min po meczu,50 metrów od stadionu,na oczach kibiów Pasów,prewencji, tajników pod hotelem,skroili sporo gadzetów.
w dodatku chór jego kolegów z wisły cieszy sie z udanej akcji,potwierdza farmazon, a nas oskarża o tuszowanie sprawy i odwracanie kota ogonem.
mamy siedzieć cicho?
Kto potwierdza ? Czy padl tutaj sensowny post mowiacy o tym, ze: "tak, tak bylo.Klamiecie, jezeli sie tego wypieracie" ??

Mysle ze innym, chodzilo o to, ze z gory zaprzeczacie jakims faktą, nie wazne czy one sa prawdziwe czy nie. Innymi slowy jeszcze zdania nie skoncze a wy juz mowicie ze to klamstwo.
Obrazek
[link]

roburKSC

Post autor: roburKSC » 06.03.2007, 14:54

śmieszne to sie robi pisanie takie o akcjach jeżeli to jest prawda to niech osoba która to zaczęła wrzuci foto zdobyczy i wtedy będzie wszystko jasne jeżeli będzie to prawda to jak znam ludzi od nas zrobia to samo i bedzie remis i nie będzie wtedy pisania na siebie ...że ten kłamie ...że ten małolat....

amfre

Post autor: amfre » 06.03.2007, 15:30

radok pisze: Mysle ze innym, chodzilo o to, ze z gory zaprzeczacie jakims faktą, nie wazne czy one sa prawdziwe czy nie. Innymi slowy jeszcze zdania nie skoncze a wy juz mowicie ze to klamstwo.
Ot co, trafiles w sedno tylko wyraziles to lepiej niz ja.
Z drugiej strony skoro koleś wrzucil opis akcji malo prawdopodobnej i nikt tego nie potwierdzil, ani on sam nie udokumentował to o co sie spinacie? Kazdy logicznie rozumujacy podejcie do tej informacji z wieeeelkim dystansem. A na reszcie slabiej myslacych chyba nikomu nie zależy ;-)
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.

szyderca
ban

Post autor: szyderca » 06.03.2007, 15:40

w takim razie prosimy o foto zdobyczy,czyli 11 szali etc.

wkd

Post autor: wkd » 06.03.2007, 15:50

Wiadomo ze akcje są z jednej jak i drugiej strony przed i po kazdym meczu (z ktorej wiecej to kazdy ma swoje zdanie). Nie ma najmniejszego sensu o nich pisac, bo powoduje to tylko i wylacznie napinke. A ile szali kto skroił można zobaczyc na derbach.

kermit

Post autor: kermit » 06.03.2007, 16:17

Sorry chłopaki, ale nie mogłem sie powstrzymać :lol: [link]
Obrazek

radok

Post autor: radok » 06.03.2007, 17:32

kermit pisze:Sorry chłopaki, ale nie mogłem sie powstrzymać :lol: [link]
Nie zebym byl zlosliwy, ale zaskoczyles, jak kobiecina ze Stanow co na dwa dni przed porodem dowiedziala sie ze jest w ciazy !

A tak z innej beczki, to brakuje mi w tym temacie "historykow" co sie sprzeczali po pare tygodni nad roznymi faktami :))

Wiec chciałbym aby ktoś mi potwierdził pewien artykuł i moze cos wiecej powiedział ...

[link]
Obrazek
[link]

korsyka

Post autor: korsyka » 06.03.2007, 18:08

podsumowując..
rzeczowo i sensownie chciałem co poniektórym udowodnić że akcja opisana przez Wiślaka to farmazon..
ktos ma watpliwości?
piszecie Wislacy by takie wpisy ignorować..
ignorowanie kłamstwa to potwierdzenie że to prawda..
stąd szybka reakcja.
dokumentacji i potwierdzeń nie ma,za to są wpisy że"wstydzimy się prawdy","Cracovia się nie pucuje do straty barw","zaprzeczamy dla zasady",itp.
większość w d**** była,gówno widziała a w temacie hools ma dużo do powiedzenia.
CRACOVIA 1906

amfre

Post autor: amfre » 06.03.2007, 18:21

korsyka pisze: większość w d**** była,gówno widziała a w temacie hools ma dużo do powiedzenia.
yo pdk kmwtw

juz jestem elo?

Jak chcesz byc powazny to odpusc takie teksty. Owszem brak sprzeciwu to przyzwolenie, ale niech negują pewne opowiastki ludzie, ktorzy maja o tym pojecie, bo jak widze wpis "Przestan siac farmazon" itp to juz wiadome, ze autor gowno wie i pisze tak po to... zeby pisać.
Tyle w temacie (closed:) ).

radok

Post autor: radok » 06.03.2007, 18:51

korsyka pisze:,"Cracovia się nie pucuje do straty barw","zaprzeczamy dla zasady".
A przyznajecie sie do tego ? :lol: :lol: :lol:

Gwoli scislosci, nie mowie ze osoby chodzace na Reymonta sie do tego wszem i wobec przyznaja, ale sam sobie dokladasz w swoich wypowiedziach.

A czepiam sie tak dlatego ze, ciekawy jestem jak ty bys reagowal na taka oto sytuacje:

"KTOS" od was, wpisuje na forum ze skroiliscie nam... X szalikow ze dwie czapeczkie, i jeszcze pare osob dostało w czajnik.
Nastepnie cale tutaj Wislackie forum podnosi prostest, ze "niee" "nieprawda" przeciez Cracovia to klamcy, oni z zalozenia klamia i to jest na to dowod.
Obrazek
[link]

Gladiator
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Gladiator » 06.03.2007, 19:10

Prawda jest taka,że Craxa nigdy nie kłamie.Wszelkie barwy-pasiaste,które Wisła miała na przestrzeni paru lat,zostały skradzione ze sklepiku klubowe Craxy lub uszyte przez mamy Wiślaków.W tym klubie nie ma też konfidentów Wisła donosiła sama na siebie i zabijała się między sobą.Choc na pasy chodzi po 700 osób,a na Wisłe po 8000 to kibice z Kałuzy są bardziej przywiązani do swych barw klubowych.Lepiej też jeżdża na wyjazdy i wspomagają zgody np.Sandecje w Wieliczce w,aż 12 osób.Pasy są poprostu zajebiste :lol:
Wisła to dranie i kłamcy!!!

wkd

Post autor: wkd » 06.03.2007, 19:50

Przestańcie pierdolic, nikt nie musi udowadniac ze taka czy inna akcja miala miejsce! Co to ku*** jest 11 szali? Tego dnia w miescie polecialo ich wiecej, tak jest przed kazdym meczem Cracovii czy Wisly (gdzie wiecej to kazdy ma swoje zdanie 8) ). I niegdy nie dojdziemy do porozumienia. Przez takie glupie, napinkowe klucenie sie na 3 strony o jedna akcje to forum i ten temat schodzi na psy. Jak ktos trafi flage to wtedy mozna sie pochwalic i ponapinac, ale szaliki?? Luz panowie

roburKSC

Post autor: roburKSC » 06.03.2007, 20:38

napinacie się na jden wpis kolesia i odrazu wielkie niewiadomo co żenada każdy ciśnie na siebie jak małe dzieci każdy wie że jego klub jest dla niego najlepszy i to normalne ale po co pisać takie pierdoły i odrazu wyjeżdżac o dymach ze sprzetem i to niby co ma być??????

Demon

Post autor: Demon » 06.03.2007, 21:48

Gladiator pisze:Prawda jest taka,że Craxa nigdy nie kłamie.Wszelkie barwy-pasiaste,które Wisła miała na przestrzeni paru lat,zostały skradzione ze sklepiku klubowe Craxy lub uszyte przez mamy Wiślaków.W tym klubie nie ma też konfidentów Wisła donosiła sama na siebie i zabijała się między sobą.Choc na pasy chodzi po 700 osób,a na Wisłe po 8000 to kibice z Kałuzy są bardziej przywiązani do swych barw klubowych.Lepiej też jeżdża na wyjazdy i wspomagają zgody np.Sandecje w Wieliczce w,aż 12 osób.Pasy są poprostu zajebiste :lol:
Wisła to dranie i kłamcy!!!
Jest dobrze 8) popieram
Obrazek
Hutnik Hooligans

Cracovia

Post autor: Cracovia » 06.03.2007, 22:16

Pasiacy, proponuje nie wypowiadać się na tym forum. Spora część osób zarówno od nas jak i z Wisły zrezygnowała nie tyle z wypowiadania się na tym forum ale nawet przeglądania. Forum działa od kilku lat i każdy mniej więcej ma jakąs opinie o ludziach jacy tutaj są i co wypisują. Ja szczerze mówiąc mam dobry zjeb przy monitorze i wchodze tutaj tylko jak się porządnie zjaram tak żeby się z czego pośmiać i poczytać nowe dobre akcje niektórych "ekip mocnych wrażen". Dobra rada dla Pasiaków i Wiślaków o nie wypowiadanie się tutaj bo przynosi to wstyd zarówno dla klubu jak i dla całego miasta. Co sobie ludzie z innych miast muszą myśleć o nas jak widzą takie posty ?!
Nikt na to jeszcze nie zwrócił uwagi ?!
A może część osób zwróciła i przestała się tutaj wypowiadać ?!
Co chcecie zdziałać siejąc napinke pisząc co jeden post to głupszy ?!

Proponuje zmienić temat na "Komenarze dla dzielnicy Stara Huta" i pozostawić sianie napinki kibicą Hutnika którzy jak twierdzą trzymają sie w Hucie zajebiście i są aktywni. Noi oczywiście nie zapominajmy o ich słynnym tekście " Hutnik 'Kraków' - Pół wieku walki "
Absolutnie zero napinki z mojej strony, wręcz przeciwnie - jestem w 100% poważny. I sorry jeśli obraziłem jakiegoś kibica Hutnika który nie trzyma z Cracovią lub Wisłą. Naprawde szacunek dla niego.

JoJO-Uk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: JoJO-Uk » 06.03.2007, 23:05

NA jedyn z forow Cracovii padlo takie zdanie nie wypowiadac sie w tym temacie ....

srodmiescie ts

Post autor: srodmiescie ts » 07.03.2007, 00:55

Ja proponuje żebyś swoj tekst napisał kolorem różowym i ogłosił jeszcze jakąś manifestację na Rynku pod "Adasiem" np pod hasłem "Precz z forumowiczami z tematu krakowskiego", możesz jeszcze rozdawać jakieś baloniki lub inne gadżety żebyś bardziej przyciągał swoją uwagę :!:
A tak na marginesie to każdy kto powienien wiedzieć lub kto jest głębiej zakorzeniony w tematyce kibicowskiej dobrze wie jakie akcje są w Krakowie, a to co jest wypisywane na tym forum zarówno z jednej jak i drugiej strony Błoń nie jest brane na poważnie! Wiadomo czasami się zdarzy że ktoś napisze o prawdziwej akcji ,która faktycznie miała taki przebieg jak było podane w opisie, ale warto podkreślić że zdarza się to bardzo rzadko :!:
"Środmiejska dzielnica dobrze jest mi znana sa tu moje ziomki i marihuana"

Czyzynska Ferajna

Post autor: Czyzynska Ferajna » 07.03.2007, 04:10

Przepraszam juz na samym poczatku iz znowu pojawi sie tu wpis bez zadnego sensu.Tak wlasnie, dokladnie takim bedzie moje wtracenie.
Kolega(nie moj oczywiscie) ktory lubi kolory wywolal mnie do tablicy swoim strasznie powaznym wywodem.
Wiec wszystko Ok ale wez zajmij sie swoim klubem i jego(dosc licznymi) problemami. My oczywiscie mamy swoje ale to nie my rzadzimy i trzesiemy Krakowem. Mysle ze propozycja tematu o Hucie jest malo trafna.A wiesz dlaczego?! Bo bedzie stosunkowo malo osob napinajacych sie zabieralo w nim glos(oczywiscie wezcie to w nawias)-tak przynajmniej bylo by powiedziane "odgornie".
Jesli masz jakies ukryte animozje (a tak mi sie wydaje)to znajdz ujscie swoim emocjom i np.idz sobie pobiegaj albo w ostatecznosci przyjdz do mnie na osiedle i glosno o tym oznajmij.Mysle ze jeszcze nie jest tak zle i dostaniesz szybko odpowiedz, a nawet kilka.
Ktorys raz sie nie bede produkowal piszac iz dobrze znamy nasze miejsce w szyku i w porownaniu do Was szanujemy rywali ale pamietaj tez ze juz dawno i od wielu lat upadamy a upadku nie widac:)Nikt nam na glowe nie wlazi i pomimo problemow dnia codziennego("..jak za hajsem poscig")dajemy sobie rade.
Wszystkie osoby z Hutnika prosze o NIE zabieranie glosu i nie komentowanie zadnych, powtorze ZADNYCH wpisow tutaj umieszczonych.Nie dodaje nam to poprostu splendoru.
Jesli ma ktos pytania to prosze sie skontaktowac z kims od nas i uzyskacie wtedy odpowiedz kim jestem.
Do calej reszty forumowiczow taka sama prosba.Jesli ktos sie bedzie wypowiadal dalej w tym temacie jako kibic czy lepiej "walczak" z Hutnika to zapewne nim jest i warto go traktowac powaznie:)

gOSIU,jARZYNO,nENKO,dLUGOPISIE,rAMBO i cala zjebana reszto..wielki murzynski ... wam w ryj!!
Czyzynska Ferajna - Na zawsze dobra marka!

??

Post autor: ?? » 07.03.2007, 07:14

Czyzynska zapomniales na koncu dopisac PDK :lol: :lol:

orwell

Post autor: orwell » 07.03.2007, 13:07

.. no musze powiedziec ze kiepski mialem poczatek dnia ale po przeczytaniu tych "fachowych" wpisow :lol: musze przyznac pod wzgledem " kumatosci, humoru i powagi syutacji " jestescie lepsi od Łodzi

mds

Post autor: mds » 07.03.2007, 14:47

Czyzynska -wasz teren to te bloki milicyjne? czy cos wiecej? w Czyzynach.Pytam z czystej ciekawosci ,bez napinki.

Krakowiak
ban

Post autor: Krakowiak » 07.03.2007, 15:40

Proponuje zmienić nick na Czyżyńska Frajernia, czemu nie wspomniałeś że mieszkasz na policyjnym osiedlu? A może jesteś jednym z tych konfidentów których jak sie uleje to dzwonia po starych a oni przyjeżdzają z kolegami z pracy? Nie rób przypału swojemu osiedlu łbie bo dobrze wiesz że twoi starsi koledzy po szalu nie chcieliby mieć kolejnego przypału, przez jakiegoś matoła co się wywyższa.

cracovia 1906 kraków
ban

Post autor: cracovia 1906 kraków » 07.03.2007, 16:30

Czyżyńska Ferjana napisał:"Nikt nam na glowe nie wlazi i pomimo problemow dnia codziennego("..jak za hajsem poscig")dajemy sobie rade". Bo nikt z Wisły jak i z Cracovii nie traktuje was poważnie.A jedynymi sukcesami jakimi możecie sie pochwalic to skrojenie szalików jakims małolatą.Bo chyba kazdy wie że od paru lat chuligani Wisły jak i Cracovii nie noszą szlików albo nosza je od święta.Wiec prosze nie piszcie jacy wy to jesteście świetni i jak sie dobrze trzymacie.A spokój zawdzięczacie jedynie dlatego że Wisła i Cracovia sa zajete soba.
BÓG WYBACZA CRACOVIA NIGDY!!!

Demon

Post autor: Demon » 07.03.2007, 21:08

Proponuje zmienić temat na "Komenarze dla dzielnicy Stara Huta" i pozostawić sianie napinki kibicą Hutnika którzy jak twierdzą trzymają sie w Hucie zajebiście i są aktywni. Noi oczywiście nie zapominajmy o ich słynnym tekście " Hutnik 'Kraków' - Pół wieku walki "
Absolutnie zero napinki z mojej strony, wręcz przeciwnie - jestem w 100% poważny. I sorry jeśli obraziłem jakiegoś kibica Hutnika który nie trzyma z Cracovią lub Wisłą. Naprawde szacunek dla niego.

[/size][/color][/quote]

Ty to jestes gosc...jakbys mial mozg i umial czytac to nie osmieszal bys sie i nie pisal ze Hutnik sie napina na forum. Poczytaj posty wasze i wislakow i wtedy wypowiedz sie kto tu jest najlepszy w te klocki...Po drugie trzymamy sie calkiem dobrze a i z aktywnoscia nie jest zle...I po trzecie..Tu Cie fantazja poniosla strasznie...Jesli dobrze Cie zrozumialem to masz szacunek do kibicow HKS ktorzy NIE trzymaja z fanami innych krakowskich druzyn.I tu nasuwa sie pytanie co wg Ciebie oznacza slowo "trzymac sie"? Bo jesli to ze ma sie kolege,wspolnika czy przyjaciela z innej druzyny to jestes jakims blaznem...Moglbym wymieniac i wymieniac kibicow TS i KSC ktorzy "trzymaja sie" razem...nie mow ze tak nie jest...i do nich tez nie masz szacunku?????
Obrazek
Hutnik Hooligans

cracovia 1906 kraków
ban

Post autor: cracovia 1906 kraków » 07.03.2007, 22:59

hahaha Demon ma troche racji.Co do napinania sie na tym forum to z jednej i drugiej strony sa prawdziwe talenty.A kolega za pasami z kolorowym druczkiem może niech woje propozycje daje kolega przy fifce a nie tu.To że ktos zrezygnował i to że ty masz zjeb to raczej nikogo tu nie obchodzi,więc moze swoje spostrzeżenia zachowaj dla siebie

Home_Of_Football

Post autor: Home_Of_Football » 08.03.2007, 04:58

w tym temacie wystepuje masowa napinka...a nawolywanie typu .kibice...<klub> nie wpisujcie sie...w tym temacie...jest smieszne...panowie to jest internet ...wypowiedziec sie moze kazdy ...baran badz tez osoba doswiadczona....wiec wiecej loozu ...do chlopaka cracovia 1906krakow...mowisz ziomus ze nikt nas nie szanuje....zapytaj starszych kolegow co to slowo znaczy a potem go uzywaj ..z fartem

Czyzynska Ferajna

Post autor: Czyzynska Ferajna » 08.03.2007, 07:41

Krakowiak nie wpisywal bym sie juz (i po tej odpowiedzi napewno juz tego nie zrobie) ale gowniarzu od ktorego bije mlodym wiekiem zastanow sie co piszesz.Mozesz nie lubic czy nawet wiecej ale nie ciup nikomu z dobrych chlopakow od konfidentow i frajerow bo w takim razie sam nim jestes albo nie wiesz co to slowo wogole znaczy.
Czolowka z Czyzyn jak i nie tylko(na Hutniku to juz prawie jak normalnosc)ma wyroki za psiarnie.Wiesz kto to nENKO?? Nie, to zamknij ryj!!!
Sramy na jakichs gnoi z ktorymi moze miales do czynienia i na jakies dziwne historie - jesli na Czyzynach mieszka konfident i biega na Hutnika to jest 1000 sposobow aby Nas o tym poinformowac i wiesz dobrze(albo i nie wiesz po tak debilnym wpisie) ze w jednej sekundzie bedzie mial taki ktos pojechane.
Czyzyny to nie tylko 4 bloki milicyjne(w ktorych od 10 lat moze mieszkac kazdy i psy masowo sie wyprowadzily czy nadal wyprowadzaja(z czego tylko sie cieszyc))ale kilkanascie ulic(czy uliczek)w "naszej"juryzdykcji".
Bez sensu Home... ale wpis kierowany jest do chlopakow ktorzy maja pojecie i Ci powinni odpuscic to forum.Taki byl tego cel i nadal jest o to proszone.
Do cracovia 1906 krakow:Moze i "cos"w tym jest z jestescie zajeci soba ale nie mi to roztrzasac.Drugie to czytaj ze zrozumieniem poniewaz nie bylo w mojej poprzedniej wypowiedzi zadnego napinania sie czy wychwalania.Po prostu jestesmy(tak jak bylismy i tak jak BEDZIEMY).

nENK.i reszta swinskich ryji - czytacie te tematy rowniez wiec to samo co wczesniej dla was milicjantki....murzynski...

cracovia 1906 kraków
ban

Post autor: cracovia 1906 kraków » 08.03.2007, 11:12

Kolego napisałem że nikt was nie traktuje poważnie i taka jest prawda przynajmniej ze naczej strony a nie co do mojego wieku to nie musze pytac starszych.I nie chodzi mi tu o napinanie sie tylko tak jest juz na Cracovii że juz od dobrych paru lat nie traktujemy was poważnie powinienes to zauważyc

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 09.03.2007, 12:37

duzo sie Was wybiera na Arke ?

szyderca
ban

Post autor: szyderca » 09.03.2007, 13:26

z 8 osób?:)

Zablokowany