Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

radok

Post autor: radok »

kermit pisze:Sorry chłopaki, ale nie mogłem sie powstrzymać :lol: http://tinypic.com/view.php?pic=491f9km
Nie zebym byl zlosliwy, ale zaskoczyles, jak kobiecina ze Stanow co na dwa dni przed porodem dowiedziala sie ze jest w ciazy !

A tak z innej beczki, to brakuje mi w tym temacie "historykow" co sie sprzeczali po pare tygodni nad roznymi faktami :))

Wiec chciałbym aby ktoś mi potwierdził pewien artykuł i moze cos wiecej powiedział ...

http://www.forum-znak.org.pl/index.php? ... ad&id=2172
iparts.pl
JoJO-Uk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: JoJO-Uk »

NA jedyn z forow Cracovii padlo takie zdanie nie wypowiadac sie w tym temacie ....
srodmiescie ts

Post autor: srodmiescie ts »

Ja proponuje żebyś swoj tekst napisał kolorem różowym i ogłosił jeszcze jakąś manifestację na Rynku pod "Adasiem" np pod hasłem "Precz z forumowiczami z tematu krakowskiego", możesz jeszcze rozdawać jakieś baloniki lub inne gadżety żebyś bardziej przyciągał swoją uwagę :!:
A tak na marginesie to każdy kto powienien wiedzieć lub kto jest głębiej zakorzeniony w tematyce kibicowskiej dobrze wie jakie akcje są w Krakowie, a to co jest wypisywane na tym forum zarówno z jednej jak i drugiej strony Błoń nie jest brane na poważnie! Wiadomo czasami się zdarzy że ktoś napisze o prawdziwej akcji ,która faktycznie miała taki przebieg jak było podane w opisie, ale warto podkreślić że zdarza się to bardzo rzadko :!:
??

Post autor: ?? »

Czyzynska zapomniales na koncu dopisac PDK :lol: :lol:
orwell

Post autor: orwell »

.. no musze powiedziec ze kiepski mialem poczatek dnia ale po przeczytaniu tych "fachowych" wpisow :lol: musze przyznac pod wzgledem " kumatosci, humoru i powagi syutacji " jestescie lepsi od Łodzi
mds

Post autor: mds »

Czyzynska -wasz teren to te bloki milicyjne? czy cos wiecej? w Czyzynach.Pytam z czystej ciekawosci ,bez napinki.
Home_Of_Football

Post autor: Home_Of_Football »

w tym temacie wystepuje masowa napinka...a nawolywanie typu .kibice...<klub> nie wpisujcie sie...w tym temacie...jest smieszne...panowie to jest internet ...wypowiedziec sie moze kazdy ...baran badz tez osoba doswiadczona....wiec wiecej loozu ...do chlopaka cracovia 1906krakow...mowisz ziomus ze nikt nas nie szanuje....zapytaj starszych kolegow co to slowo znaczy a potem go uzywaj ..z fartem
cracovia 1906 kraków
ban

Post autor: cracovia 1906 kraków »

Kolego napisałem że nikt was nie traktuje poważnie i taka jest prawda przynajmniej ze naczej strony a nie co do mojego wieku to nie musze pytac starszych.I nie chodzi mi tu o napinanie sie tylko tak jest juz na Cracovii że juz od dobrych paru lat nie traktujemy was poważnie powinienes to zauważyc
kaelowiec
Kontakt:

Post autor: kaelowiec »

duzo sie Was wybiera na Arke ?
szyderca
ban

Post autor: szyderca »

z 8 osób?:)
*1906

Post autor: *1906 »

A gdzie reszta? 496-8 = 486 .
roburKSC

Post autor: roburKSC »

jak jest właśnie z tym czy jak chce iśc na Arke to musze się wpisywać na jakąś liste imienną czy normalnie jak będe z Areczką wchodził to moge kupić bilet i czy np mogą mnie nie wpuścić bo kibicuje Cracovii?????
fcb

Post autor: fcb »

nie mozesz byc zameldowany w wojewodztwie małopolskim by wejsc na Wisła - Arka (jako kibic gości oczywiście)
amfre

Post autor: amfre »

fcb pisze:nie mozesz byc zameldowany w wojewodztwie małopolskim by wejsc na Wisła - Arka (jako kibic gości oczywiście)
Coś chyba felerne info ktoś miał ;-)
Monka

Post autor: Monka »

Tak dla odmiany, zamiast wykłócania się :)

Zapraszamy na oficjalną stronę klubu Honorowych Dawców Krwi "Hutnik Kraków".

http://hdkpckhutnik-krakow.xt.pl/
kaelowiec
Kontakt:

Post autor: kaelowiec »

żadnej napinki po sobocie ?
zwykly_kibic

Post autor: zwykly_kibic »

i po co pobudzasz temat :?: Pewnie i Wisła i Cracovia wyszła z myślą ze KMWTW i tyle :lol:
Szabla
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Szabla »

Po sobocie Wisła sie nie pucuje(i dobrze),a Cracovia niech sie lepiej nie wychyla 8)

KMWTW :wink:
Cracovia

Post autor: Cracovia »

Jeszcze wam się nie znudziła ta napinka ?
Prośba do kibiców Cracovii o nie wypowiadanie się w tym temacie .
pompon88
Kontakt:

Post autor: pompon88 »

Szabla pisze:Po sobocie Wisła sie nie pucuje(i dobrze),a Cracovia niech sie lepiej nie wychyla 8)

KMWTW :wink:
Ja nie wiem a chcial bym wiedziec, jezeli masz jakies ciekawe info co dzialo sie na meczu lub po, to podeslij na pw. Bo chyba nikt nie chce napinki a na nastepne TMK nie chce mi sie czekac ;)
cracovia 1906 kraków
ban

Z tmk raczej sie nie dowiesz tego i z tego forum raczej tez wiec musisz obejć sie smakiem.
pompon88
Kontakt:

Post autor: pompon88 »

no coz, trudno sie mowi moze nastepnym razem ;)
Hultaj
Kontakt:

Post autor: Hultaj »

Dzisiaj na kanale TV Polsat od 21 leci film biograficzny o kibicu Cracoviiiii...

:?
Ostatnio zmieniony 19.03.2007, 22:02 przez Hultaj, łącznie zmieniany 1 raz.
TSW.

Post autor: TSW. »

Hultaj pisze:Dzisiaj na kanale TV Polsat o 21 leci film biograficzny o kibicu Cracovi...

Następny, echh... "Cracovii"

21 już dawno minęło, i jakei TV Polsat echh

bozie, bozie, bocie co ja z Wami mam :)
konrad nh

Post autor: konrad nh »

pewnie chodziło mu o film na polsacie o 21 pod tytułem nożownik :lol: :lol: :lol:
radok

To nas Krakowiacy... wiosna powitala :?

Kiedy sie ku*** to skonczy?? Jak w swieta czlowiek, nawet lubi duzo sniegu, tak dzisiaj nie bardzo ! :evil:
BarteKSH

Post autor: BarteKSH »

no myślałem że pierdolne na ziemie jak dziś wyjrzałem przez okno.... Paranoja jakaś śnieg był w listopadzie i w marcu a grudzień, styczeń i luty ni c**** :lol: :?
No ale z drugiej strony śnieg na Święta też ma swój klimat :D :lol:
ptak
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ptak »

radok pisze:
BarteKSH pisze:no myślałem że &*%^@ na ziemie jak dziś wyjrzałem przez okno.... Paranoja jakaś śnieg był w listopadzie i w marcu a grudzień, styczeń i luty ni &*%^@ :lol: :?
No ale z drugiej strony śnieg na Święta też ma swój klimat :D :lol:
I tylko &*%^@ ze repra u nas nie gra. Bylo by ciekawie.... i mrozno !

Swoja droga...szkola to mnie juz troche nie obowiazuje... ale dzisiaj Dzien Wagarowicza :) sobie teraz uswiadomilem.

A bardziej w temacie, ciekaw jestem co kibice Pasow sadza o fladze, "Nasze miasto 1000 nozy..." ? Moze jakos uprzedzony jestem, ale ta flaga to dno ( nie mowie o wykonaniu ) !

Bardzo fajna flaga. :D
TSW.

Post autor: TSW. »

Odnośnik do Twojego podpisu
http://www.youtube.com/watch?v=e_fAR59NQ1M
wkd

Post autor: wkd »

Panie As to nie było na zadnym wyjezdzie tylko na Kałuży. A powodem cisnienia panow z JG na Wisłe był przykry wypadek ktory spotkał ich kolege z osiedla na O
krk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: krk »

Zatrzymany sędzia pomagał Cracovii?

Wczoraj krakowska policja zatrzymała byłego międzynarodowego sędziego Jacka P. Jeszcze tego samego dnia został przewieziony do Wrocławia i przesłuchany przez tamtejszą prokuraturę, która prowadzi śledztwo w sprawie korupcji w polskim futbolu.
Zatrzymany sędzia jednocześnie sprawował kilka funkcji. Był wiceprezesem małopolskiego związku piłki nożnej, obserwatorem meczów z ramienia PZPN, a także właścicielem firmy ochroniarskiej Hektor, która zabezpieczała mecze Cracovii i Wisły Kraków. Wcześniej był także... policjantem zatrudnionym w wydziale dochodzeniowo-śledczym.

Według "Przeglądu Sportowego" P. jest podejrzewany o to, że pomagał Cracovii w wywalczeniu awansu do ekstraklasy. Jako człowiek dobrze orientujący się w środowisku sędziowskim miał ułatwiać kontakt przedstawicielom klubów piłkarskich z arbitrami i przekazywać łapówki.
Czytaj dalej REKLAMAW tej sprawie z dziennikarzami gazety nie chcieli rozmawiać właściciel krakowskiego klubu Janusz Filipiak i były prezes Paweł Misior.
ptak
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ptak »

wkd pisze:Panie As to nie było na zadnym wyjezdzie tylko na Kałuży. A powodem cisnienia panow z JG na Wisłe był przykry wypadek ktory spotkał ich kolege z osiedla na O
Ten filmik jest z meczu wyjazdowego(Groclin).
A co do samego zajscia to własnie temu gosciowi by sie nic nie stało gdyby nawet nie spiewał wisła to... Poprostu gdy bylo to spiewane przez innych on zaczoł gwizdac bo mu sie to nie spodobało.

PS. Oczywiscie nie popieram takiego zachowania.
cracovia 1906 kraków
ban

Nie dostał za to ze nie śpiewał tylko za to że gwiazdał a jeśli mu nie odpowiada że tak sie spiewa na wisłe to droga wolna na druga strone błoń
wkd

Post autor: wkd »

Racja Ptak, moj błąd. Do pana wyżej - nie miał by drogi wolnej bo my nie przyjmujemy przerzutów :wink:
T-S-W-K

Post autor: T-S-W-K »

Tak czesto piszesz o tym pojednaniu ze ....wydaje mi sie to ty go chciales najbardziej
niewazne
Dalibor2

Post autor: Dalibor2 »

moze ktos opisac jakie ideologie wystepuja na trybunach klubow: Cracovia, Hutnik, Wisła :?:
oraz ktoremu z klubow kibicuja krakowscy NS skini :?:
korsyka

Post autor: korsyka »

wkd:
Ps. Jak tam po Arce?

-mogło być gorzej..

a jak tam przed Arką?
szklarz,blacharz,dentysta?
[/quote][/code][/list]
radok

Dalibor2 pisze:moze ktos opisac jakie ideologie wystepuja na trybunach klubow: Cracovia, Hutnik, Wisła :?:
oraz ktoremu z klubow kibicuja krakowscy NS skini :?:
Obecnie na stadionach, raczej nie ma wyraźnej grupy, i jest tak juz troche czasu.
As

Post autor: As »

Bardzo wspolczuje starszemu panu, napewno mial racje, ze nie chcial spiewac Wisla to stara...!
Jednak w dalszym ciagu uwazam, ze hierarchie w ekipie nalezy respektowac niewazne czy to Wisla, Pasy Widzew czy ktos jeszcze inny.
nikczemny

Post autor: nikczemny »

Z mojej perspektywy wygląda to tak że osoba pokroju "cracovia 1906 kraków" nie jest wcale zadowolona z tego o czym tu się pisze ale zareagować na taką sytuację nie mogła bo dostala by po ryju tak samo jak dziadek.
W takim momencie nałatwiej udawać twardą, bezlitosną sztukę i stanąc po stronie agresora.
Spokój gwrantowany, wizerunek twardziela - dwa w jednym.

Bo jakoś wierzyć mi się nie chce że można się spruć do kogoś w tym wieku w takiej kwestii.
Zablokowany