Richat pisze:Łęczna - zajebiście smaczna kiełba w bułce (coś na wzór hot doga) cena chyba 7,5 zł
Zawisza - kiełbasa mała i średnia w smaku, chłopak z kateringu mega nieogarnięty, kiełba 10 zł; chleb i kiełbasa podawana na ziemie !!!
Gdynia - katering elegancki duża kaloryczność potraw, kiełbasa smaczna i duża - 10 zł, cola 0,5l - 5 zł
Na Zawiszy niestety kiełby sprzedaje zwykła ku***, ja polecam unikać jego kateringu.
Wcześniej katering ogarniali kibice ,ale konkurencja nasłała sanepid itp. sprawa z sanepidem się ciągnie i końca nie widać. Nikt nie narzekał na jedzenie więc ten sanepid był zbędny.
Richat pisze:
GieKSa! pisze:panowie a jak w Elblągu?
Bardzo smaczna kiełba. O ile pamietam to kumpel też zachwalał karczki. Napoje 0,5l - 4 zł. Nawiasem mówiąc baaardzo sprawne wejście na sektor w Elblągu.
BBB pisze:Na Legii katering popsuł się i to strasznie. Oferta się zmniejszyła np. brakuje bułki z karczkiem oraz z kurczakiem za to cena kiełbasy w bułce, zapiekanki i hot-doga wzrosła a jakoś spadła tak samo jak obsługa na psy.
W Kielcach ceny podobne jak wszędzie. ale odradzam "pseudohamburgera " za 5 zł. Nie dość że zimny to mięso wygląda i smakuje jakby chwilę wcześniej zmielono jakiegoś kota.
i tym sposobem swiadomie lub nie stworzyles konkretna nazwe w klimacie kibicowskim na kotleta serwowanego na sektorze gosci-na kazdym stadionieod nastepnej kolejki ligowej powinien byc serwowany PSEUDOBURGER.jakze wymowne i jakze marketingowe;)
l.p.f. pisze:Podczas wizyty Lecha można było płacić gotówką. Szokuj obsługa ubrana w koszulki z herbem obsługiwanej aktualnie ekipy:)
Jakoś ja i wszyscy w koło płaciliśmy kartą, zapiekanka tragedia, pizza ponoć w miarę, ponoć bo osobiście nie jadłem tylko kumpel. Obsługa miła, do tego w koszulkach Lecha :D
Ja widze że w niektórych miejscach to jest przegiecie na maxa bo jeżeli cola+hamburger kosztuje 17 zł to ja sie pytam jaki ten hamburger musi byc ha?Albo zapiekanka za 9 zł ha to nawet nad morzem w srodku lata tyle jedzenie nie kosztuje:D
CopA.C.A.B.ana pisze:Ceny żarcia w Gdańsku to przegięcie,dochodzą do tego te ich śmieszne karty.Hamburger+cola 17zł a karty o wartości 15zł i 45zł.Brak słów.
Nie kupować i tyle.
Zrobić w domu ze 20 kanapek. Przed wejściem na stadion nawpierdalać się. I po kłopocie. Jeden z drugim tak zrobią, wytrzymają bez szamy na stadionie to katering zmądrzeje i poda normalniejsze ceny.
Ja na stadionach nigdy nie jem(czasami raz, dwa razy zdarzyły się wyjątki, ale tylko dlatego że cena była w miarę)
Postanowiłem odświeżyć temat, bo przecież teoretycznie już wiosną będzie można na stadionie strzelić browara. Fakt, że tylko 3,5% ale mysle ze wielu z nas na wyjazdach sie i tak skusi jezeli to dojdzie do skutku. Na Śląsku kl;uby podchwyciły temat http://www.mmsilesia.pl/400079/2012/1/1 ... gory=sport
Dokładnie,zrobić tak jak z piwem w Warsie ,dali wysoką cenę za mało znane dla większości piwo(aczkolwiek bardzo dobre),i to na szczęście odstraszyło "bydło" od chlania bez umiaru w tych wagonach.Chociaż znając chciwość działaczy klubowych,to wątpię czy zrobią podobnie.
Nie czytałem tej nowej ustawy ale zastanawia mnie jedno.Pijanego na sektor nie wpuszczą czy tak?Wychodzi na to że ustawa propaguje chlanie na obiekcie sportowym a nie po za nim i gdzie tu zdrowy tryb życia?
to żeby sie dobrze nakurwić to trzeba na sporym podkładzie przyjść albo wlać w siebie ze 20 takich popłuczyn. a taka ilość to grubo ponad 100 zł co myślę skutecznie odstraszy smakoszy
JerzyChonicki pisze:Runda się zbliża Panowie, więc czas odświeżyć temat.
Od razu zadam pytanie, jak z kateringiem na Cracovii oraz w Bełchatowie?
Kiełby bardzo dobre i duże.
Odradzam jedzenia w Kielcach, gdyż ten "katering" obok kibla który sprzedaje surowe hamburgery i niedopieczone kiełby, po których rewolucja w żołądku gwarantowana.
makarski pisze:Ceny nie pamiętam, ale doskonale pamiętam, że kiełba słaba w porównaniu z innymi stadionami.
Słaba, to mało powiedziane. U nas większość ludzi wywalała po pierwszym ugryzieniu. Smak, jakbyś plastik jadł. Najgorsza ze wszystkich, jakie spotkałem w Polsce.
Forever Oldskool! pisze:I co z piwkami na stadionach? Ktoś już degustował? Jakie opinie i ceny?
Nie próbowałem ale piwo u nas kosztuje 4zł i chyba nie jest to 0,5litra. Co najśmieszniejsze piwka można napić się niby tylko za trybuną. Czyli ogólnie za płotem pić nie można między płotem a trybuną już tak ale na sektorach nie hehe.
Możliwe ze nowa firma bo ostatnio to nie należała tamtejsza kiełbasa do najlepszych, a w przeciwieństwie do naszej ostatniej wizyty w Bełchatowie to zupełnie inna sprawa bo zmieniło sie rzeczywiscie na lepsze.Cena 10zł nie jest moze powalająca jednak nie sposób nie zgodzic sie z moim kolega po szalu który wczesniej wspomniał to kiełbasa była w miare duza i smaczna.Nie wiem jak innym ale wg mnie całkiem całkiem.Panowie a jak tam na Lechu pod tym względem?