Katering na wyjazdach :)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Katering na wyjazdach :)
Gliwice - kiełbasa za 10pln - bez szału.
Na sektorze gości brak ciepłych napojów :/
Na sektorze gości brak ciepłych napojów :/
-
Jak wyżej. Być może tylko ja tak miałem, ale po tej kiełbie czułem się lekko niedobrze.
-
deikson1 pisze:stronę wcześniej, i nie prawdą jest że trzeba płacić kartami, przynajmniej tak było.910N pisze:Ceny w Gdańsku:
-zapiekanka 9 zł
-kawałek pizzy z szynku lub salami 10 zł
-hamburger 12 zł
-karkówka w bułce 12 zł
- frytki 7 zł
-kawa/herbata 5 zł
Podczas naszej wizyty tylko kartą można było płacić. Na jakim mecu nie trzeba było?
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
Podczas wizyty Lecha można było płacić gotówką. Szokuj obsługa ubrana w koszulki z herbem obsługiwanej aktualnie ekipy:)
Polska&Węgry!
-
Jak tam żarło na ŁKS Łódź?
-
-
Jedna z lepszych giętych na ŁKSie moim zdaniem raczej w normalnej cenie 10 zł z bułką.
-
Co się dziwisz jak podgrzewana jest na gazie...makarski pisze:Jak wyżej. Być może tylko ja tak miałem, ale po tej kiełbie czułem się lekko niedobrze.

-
Nie raz przeczytam z ciekawosci jak tam bufet na wyjezdzie. Ale rozpieradal mnie ze tego brzuch bolal temu bylo zle i poszedl srac. Co wy sie spodziewcie na szybko dla kilku set osobo? karkowke albo zebreka w piwie? dla mnie smiech ocenianie kto co zjadl za ile i jak smakowalo ludzie to jest na szybko i bez pierdolenia sie w przsmaki. A jeden z drugim degustanci oceniaja co i jak.. bo padne ze smiechu
-
Według mnie najlepsza gięta na polskich stadionach.abo pisze:Jak tam żarło na ŁKS Łódź?
Lechia Gdańsk!
-
Wczorajsza gięta na Legii bez zarzutu,widać progres od ostatniego razu,także polecam.
-
-
l.p.f. pisze:Podczas wizyty Lecha można było płacić gotówką. Szokuj obsługa ubrana w koszulki z herbem obsługiwanej aktualnie ekipy:)
Jakoś ja i wszyscy w koło płaciliśmy kartą, zapiekanka tragedia, pizza ponoć w miarę, ponoć bo osobiście nie jadłem tylko kumpel. Obsługa miła, do tego w koszulkach Lecha :D
-
Jak w Kielcach cenowo (picie również) i smakowo?
-
Na Legii katering popsuł się i to strasznie. Oferta się zmniejszyła np. brakuje bułki z karczkiem oraz z kurczakiem za to cena kiełbasy w bułce, zapiekanki i hot-doga wzrosła a jakoś spadła tak samo jak obsługa na psy.
W Kielcach ceny podobne jak wszędzie. ale odradzam "pseudohamburgera " za 5 zł. Nie dość że zimny to mięso wygląda i smakuje jakby chwilę wcześniej zmielono jakiegoś kota.
W Kielcach ceny podobne jak wszędzie. ale odradzam "pseudohamburgera " za 5 zł. Nie dość że zimny to mięso wygląda i smakuje jakby chwilę wcześniej zmielono jakiegoś kota.
-
Wcześniej katering ogarniali kibice ,ale konkurencja nasłała sanepid itp. sprawa z sanepidem się ciągnie i końca nie widać. Nikt nie narzekał na jedzenie więc ten sanepid był zbędny.[W]19[K]46[S] pisze:Na Zawiszy niestety kiełby sprzedaje zwykła ku***, ja polecam unikać jego kateringu.Richat pisze:Łęczna - zajebiście smaczna kiełba w bułce (coś na wzór hot doga) cena chyba 7,5 zł
Zawisza - kiełbasa mała i średnia w smaku, chłopak z kateringu mega nieogarnięty, kiełba 10 zł; chleb i kiełbasa podawana na ziemie !!!
Gdynia - katering elegancki duża [link], kiełbasa smaczna i duża - 10 zł, cola 0,5l - 5 zł
Kiełbasa 10złRichat pisze:Bardzo smaczna kiełba. O ile pamietam to kumpel też zachwalał karczki. Napoje 0,5l - 4 zł. Nawiasem mówiąc baaardzo sprawne wejście na sektor w Elblągu.GieKSa! pisze:panowie a jak w Elblągu?
Mój nowy blog: http://zagrabski.blog.org.pl/
Zawisza Bydgoszcz, Narodowa Bydgoszcz, Nowa Prawica.
Kliknij lubię to ! http://www.facebook.com/pages/Narodowa-Bydgoszcz/243950399003130
Zawisza Bydgoszcz, Narodowa Bydgoszcz, Nowa Prawica.
Kliknij lubię to ! http://www.facebook.com/pages/Narodowa-Bydgoszcz/243950399003130
-
Jak my tam byliśmy to sprzedawana była też kaszanka z ogórkiem i musztardą. Stosunek ceny do jakości rewelacja.Pat pisze:Elbląg - duże kiełbasy i dobre karkówki, ale małe. Bułki stare.
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
i tym sposobem swiadomie lub nie stworzyles konkretna nazwe w klimacie kibicowskim na kotleta serwowanego na sektorze gosci-na kazdym stadionieod nastepnej kolejki ligowej powinien byc serwowany PSEUDOBURGER.jakze wymowne i jakze marketingowe;)BBB pisze:Na Legii katering popsuł się i to strasznie. Oferta się zmniejszyła np. brakuje bułki z karczkiem oraz z kurczakiem za to cena kiełbasy w bułce, zapiekanki i hot-doga wzrosła a jakoś spadła tak samo jak obsługa na psy.
-
To żart mam rozumieć?Fanatyk82 pisze:l.p.f. pisze:Podczas wizyty Lecha można było płacić gotówką. Szokuj obsługa ubrana w koszulki z herbem obsługiwanej aktualnie ekipy:)
Jakoś ja i wszyscy w koło płaciliśmy kartą, zapiekanka tragedia, pizza ponoć w miarę, ponoć bo osobiście nie jadłem tylko kumpel. Obsługa miła, do tego w koszulkach Lecha :D
-
Nie to nie jest żart, obsługa była w jednakowych koszulkach - duży herb Lecha na przodzie.
-
-
w Łodzi na ŁKSIE dobryJAGUŁAR pisze:Najlepszy katering w Kielcach!
W Gdynii również dobra kielba do tego hot-dogi w cenie 5zł sprzedawczynie w barwach Arki..
w Elblągu natomiast szalu niema kiełba duża ale niezbyt koszt 10zł do tego Karkówka i żurek
-
Ja widze że w niektórych miejscach to jest przegiecie na maxa bo jeżeli cola+hamburger kosztuje 17 zł to ja sie pytam jaki ten hamburger musi byc ha?Albo zapiekanka za 9 zł ha to nawet nad morzem w srodku lata tyle jedzenie nie kosztuje:D
-
Ceny żarcia w Gdańsku to przegięcie,dochodzą do tego te ich śmieszne karty.Hamburger+cola 17zł a karty o wartości 15zł i 45zł.Brak słów.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Nie kupować i tyle.CopA.C.A.B.ana pisze:Ceny żarcia w Gdańsku to przegięcie,dochodzą do tego te ich śmieszne karty.Hamburger+cola 17zł a karty o wartości 15zł i 45zł.Brak słów.
Zrobić w domu ze 20 kanapek. Przed wejściem na stadion nawpierdalać się. I po kłopocie. Jeden z drugim tak zrobią, wytrzymają bez szamy na stadionie to katering zmądrzeje i poda normalniejsze ceny.
Ja na stadionach nigdy nie jem(czasami raz, dwa razy zdarzyły się wyjątki, ale tylko dlatego że cena była w miarę)

-
Postanowiłem odświeżyć temat, bo przecież teoretycznie już wiosną będzie można na stadionie strzelić browara. Fakt, że tylko 3,5% ale mysle ze wielu z nas na wyjazdach sie i tak skusi jezeli to dojdzie do skutku. Na Śląsku kl;uby podchwyciły temat [link]
-
Wyjebane mam po całości na te piwo, nawet za darmo nie wezmę.
-
no ku***... Jakby mało było picia na wyjazdach to jeszcze na stadionach będą mogli się ludzie uchlać, to ku*** w ogóle trzeba będzie ludzi taczkami wywozić ze stadionów. Mam nadzieję że tego "piwa" na sektorach gości nie wprowadzą, a jak wprowadzą to niech dają cenę 15 zł to może ta cena odstraszy osoby lubiące sobie wypić i nie umiejące się później zachowywać.
Nie jestem przeciwnikiem piwa, bo sam lubię raz czy dwa razy na miesiąc wypić jedno ewentualnie 4, ale na stadionach mówię NIE dla "piwa"
a co to ma być? restauracja kurwaa?
Nie jestem przeciwnikiem piwa, bo sam lubię raz czy dwa razy na miesiąc wypić jedno ewentualnie 4, ale na stadionach mówię NIE dla "piwa"
a co to ma być? restauracja kurwaa?

-
Dokładnie,zrobić tak jak z piwem w Warsie ,dali wysoką cenę za mało znane dla większości piwo(aczkolwiek bardzo dobre),i to na szczęście odstraszyło "bydło" od chlania bez umiaru w tych wagonach.Chociaż znając chciwość działaczy klubowych,to wątpię czy zrobią podobnie.
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
-
Nie czytałem tej nowej ustawy ale zastanawia mnie jedno.Pijanego na sektor nie wpuszczą czy tak?Wychodzi na to że ustawa propaguje chlanie na obiekcie sportowym a nie po za nim i gdzie tu zdrowy tryb życia?
To co piszę na forum jest tylko i wyłącznie moim osobistym zdaniem i nie jest oficjalnym stanowiskiem kibiców Polonii Warszawa.
-
Śmieszą mnie te głosy sprzeciwu powyżej. Ja chętnie sobie wypije piwo w pierwszej i kolejne w drugiej połowie meczu.
-
Ty sobie wypijesz po jednym na połowę, a jakiś ochlej patolog wypije po dziesięć na połowę, zwłoki na sektorze nikomu nie są potrzebne.costamjest pisze:Śmieszą mnie te głosy sprzeciwu powyżej. Ja chętnie sobie wypije piwo w pierwszej i kolejne w drugiej połowie meczu.
-
ja tez jestem za. browarka i pacierza nie odmawiam:)costamjest pisze:Śmieszą mnie te głosy sprzeciwu powyżej. Ja chętnie sobie wypije piwo w pierwszej i kolejne w drugiej połowie meczu.
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
później wszyscy zamiast śpiewać to będą browary pili ..
-
do 3,5 % siuśki jakies
-
to żeby sie dobrze nakurwić to trzeba na sporym podkładzie przyjść albo wlać w siebie ze 20 takich popłuczyn. a taka ilość to grubo ponad 100 zł co myślę skutecznie odstraszy smakoszyBlaster pisze:do 3,5 % siuśki jakies
...będziemy z Tobą (S) aż do końca dni...
-
Gambrinus ma dobre piwko alk. 3%
-
c*** kogos interesuje, kto ile wypije piwa. Sa sektory dla fanatykow i cala reszta dla zwyklych pikoli. Na fanatycznym sektorze jak ktos nie bedzie po piwie trzymal fasonu to dostanie na otrzezwienie i juz. Natomiast to, ze pikole beda pic i najebia sie jak swinie, to co kogo to obchodzi? Pikole maja wyjebane na doping itd. Oni przychodza na mecz poogladac pilke, pobluzgac, spotkac sie z Ryskiem i Zdzisiem oraz jebnac 0,5 L z bunkra. Pilnujmy samych siebie, a nie placzmy, ze inni beda najebani.
-
Jeśli będzie to pyszne czeskie piwko typu Gambrinus, Pilsener, Budweiser, to nie widzę problemu żeby było na stadionie. Chyba że będzie to polskie festynowe, rozwodnione - to już typowo dla patoli co nie mogą żyć bez alko. A jak się znam to wprowadzą na stadiony jakiś nowy model
Warki, pół na pół z wodą, słabe gorzkie, w ciul gazu.
Warki, pół na pół z wodą, słabe gorzkie, w ciul gazu.
-
Amen!Kapitan_Bomba pisze:c*** kogos interesuje, kto ile wypije piwa. Sa sektory dla fanatykow i cala reszta dla zwyklych pikoli. Na fanatycznym sektorze jak ktos nie bedzie po piwie trzymal fasonu to dostanie na otrzezwienie i [link] i juz. Natomiast to, ze pikole beda pic i najebia sie jak swinie, to co kogo to obchodzi? Pikole maja wyjebane na doping itd. Oni przychodza na mecz poogladac pilke, pobluzgac, spotkac sie z Ryskiem i Zdzisiem oraz jebnac 0,5 L z bunkra. Pilnujmy samych siebie, a nie placzmy, ze inni beda najebani.
P.S. 0,5 l z bunkra mnie powaliło na łopatki, bo w sumie prawdziwe, jak tak się rozejrzę czasem po swoim stadionie.
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!