MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11
-
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11
Szacunek,Gratulacje dla Tych którzy tam byli!!!
-
ja od razu mówiłem, że będzie nas tyle, że spokojnie możemy ruszać na Belweder:)
ktoś pytał o zajście na górce przy hotelu, otóż nic się tam nie działo, chęć dojechania lewych była tego dnia tak ogromna, że nawet szelest w liściach był dla niektórych antifą, jeden zaczynał biec a za nim reszta, taki efekt psychologiczny:)
z ekip które mi rzuciły się w oczy to Hutnik Kraków,Wisła Kraków, Czuwaj Przemyśl, GKM Grudziądz, tych większych nie wymieniam, pozdrowienia dla chłopaków z Anwilu za wspólne przejście na miejsce zbiórki i wypity browar!:)
dziwne, ale lewaki jakoś tak bardzo nie krzyczą o swoim zwycięstwie, zablokowaniu czy czymkolwiek innym:)ich liczba (patrząc po fotach) jest śmieszna, grupki naszych spokojnie poruszały się po Stolicy, na dworcach widziałem jedynie naszych, co naszej liczby to szacuję ją spokojnie na 20 tys...
ktoś pytał o zajście na górce przy hotelu, otóż nic się tam nie działo, chęć dojechania lewych była tego dnia tak ogromna, że nawet szelest w liściach był dla niektórych antifą, jeden zaczynał biec a za nim reszta, taki efekt psychologiczny:)
z ekip które mi rzuciły się w oczy to Hutnik Kraków,Wisła Kraków, Czuwaj Przemyśl, GKM Grudziądz, tych większych nie wymieniam, pozdrowienia dla chłopaków z Anwilu za wspólne przejście na miejsce zbiórki i wypity browar!:)
dziwne, ale lewaki jakoś tak bardzo nie krzyczą o swoim zwycięstwie, zablokowaniu czy czymkolwiek innym:)ich liczba (patrząc po fotach) jest śmieszna, grupki naszych spokojnie poruszały się po Stolicy, na dworcach widziałem jedynie naszych, co naszej liczby to szacuję ją spokojnie na 20 tys...
Ostatnio zmieniony 12.11.2011, 08:12 przez HC, łącznie zmieniany 1 raz.
HUTNIK&MAZOVIA
-
210 zatrzymanych w tym 90 osób z niemiec???
-
Trafił, dzięki w imieniu właściciela. Stomilu na marszu jakieś 7-8 dych nie przypadkowej ekipy, na marsz docieramy z Petrą już podczas zajść.Grafi pisze: W czasie Awantury z policją znalazłem telefon marki Samsung jednego z kibiców Stomilu Olsztyn, telefon oddałem jakiejś osobie ze Stomilu, prosiłbym o info czy ten telefon trafił do właściciela.
Ogólnie grubo, pozdro dla obecnych!

-
panowie sprawa z tym psem który częstował gazem i kopał tego chłopaka nie może ucichnąć!macie pejsbuki i innego typu portale społecznościowe to działajcie, sam wysłałem już kilka meili do różnych redakcji, działać, działać!to samo tyczy się szkopów...w biały dzień banda niemców uzbrojona w pały idzie po chodnikach miasta które kilkadziesiąt lat temu ich dziadkowie r******** czołgami, czy w tym kraju na prawdę tak mało ludzi używa mózgu i nie widzi tego co się dzieje???
HUTNIK&MAZOVIA
-
Powiem tak- nie wierzyliśmy,jadąc w kierunku Warszawy,że będzie aż taki odzew,jednak im bliżej do celu,z każdym telefonem ,głównie od chłopaków z Legii,nadzieja wracała.
Spotkanie pod Źródłem- klasa,wielki szacunek dla wszystkich co byli.
Kolorowi niech dziękują opatrzności,że nie dotarliśmy na przywitanie- z taką siłą, tę całą pipę antifę roznieślibyśmy w pył.
Sam Marsz- klasa!Ludzie z dziećmi,starsi,flagi,race- jak się patrzy na zdjęcia,serce się raduje,bo patriotyzm nie zginie,póki My jesteśmy.
Na koniec dziennikarze-miejmy ku*** nadzieję,że dotrze do tych mainstreamowych ciuli, że robią wielką krzywdę,przedstawiając Nas i nie tylko,w takim a nie innym świetle.
Pierdolenie o tym,że są zaskoczeni,oburzeni itp. można schować między bajki- 2 helikoptery latające od godziny przynajmniej 12,szukające sensacji reporterki na Placu,z telefonami przy uchu i tekstami w stylu "Nie,nie u Nas JESZCZE spokojnie" świadczą o tym po co tam przybyli.Zero szacunku a brawa dla chłopaków,których próbowali namówić do wywiadów,ale wszyscy stanowczo odmawiali.
Szczere pozdrowienia dla tych co byli.
Spotkanie pod Źródłem- klasa,wielki szacunek dla wszystkich co byli.
Kolorowi niech dziękują opatrzności,że nie dotarliśmy na przywitanie- z taką siłą, tę całą pipę antifę roznieślibyśmy w pył.
Sam Marsz- klasa!Ludzie z dziećmi,starsi,flagi,race- jak się patrzy na zdjęcia,serce się raduje,bo patriotyzm nie zginie,póki My jesteśmy.
Na koniec dziennikarze-miejmy ku*** nadzieję,że dotrze do tych mainstreamowych ciuli, że robią wielką krzywdę,przedstawiając Nas i nie tylko,w takim a nie innym świetle.
Pierdolenie o tym,że są zaskoczeni,oburzeni itp. można schować między bajki- 2 helikoptery latające od godziny przynajmniej 12,szukające sensacji reporterki na Placu,z telefonami przy uchu i tekstami w stylu "Nie,nie u Nas JESZCZE spokojnie" świadczą o tym po co tam przybyli.Zero szacunku a brawa dla chłopaków,których próbowali namówić do wywiadów,ale wszyscy stanowczo odmawiali.
Szczere pozdrowienia dla tych co byli.
-
11.11.11 - Wrocław
Około 2 tysięcy ludzi, sporo rac, achtungów, sztandarów, flag. maszerowali wszyscy, ludzie z dziećmi, kombatanci, przypadkowe osoby dołączały się spontanicznie. Z ekip widziałem Miedź, Promień, Gryf, Gwardię Koszalin, ŚWL, Spartę, na pewno było ich więcej, piszę tylko o tych którzy mieli barwy na wierzchu. Sporą ekipą i ładnie oflagowaną był klub motocklistów w ubraniach a'la Hells Angels . Do pochodu przyłączyło się kilku Włochów (nie z FN, zaproszonych przez NOP) tylko idących na wieczorny mecz, byli w pozytywnym szoku.
Przemarsz po dwóch kółkach wokół rynku, ze względu na "blokowanie :)" lewaczyn, zrobił rundkę przez samo centrum Wrocławia i wrócił na ul. Świdnicką, gdzie około 50? lewaków otoczyły psy szczelniej niż kondon c****, gdyby nie to, doszłoby do linczu. Było małe starcie z psami, obrzucenie paparuchów racami, pochodniami i drobnym sprzętem widać było w ich oczach panikę. Również we Wrocławiu, były niemieckie śmieci. Pochód pomaszerował dalej ulicą Świdnicką, pod pomnik Chrobrego. Pod przejściem wisiał jakiś pedalski baner, zasłaniający całą szerokość i wysokość wyjścia z tunelu. Został zerwany a jakiś małolat podjął nieudaną próbę powieszenia pedałka który własnym tyłkiem chciał bronić banera sznurkami na których wisiał. Pochód doszedł do celu, odpaliliśmy race, była przemowa i hymn. Marsz rozwiązano a ekspedycja karna w sile 200-300 osób czekała na rozejście się lewaczyn, którzy prosili policję o eskortowanie do domów. j**** psy i lewackie ścierwo.
WIELKA POLSKA, wielkie zwycięstwo na wszystkich frontach 11.11.11
Około 2 tysięcy ludzi, sporo rac, achtungów, sztandarów, flag. maszerowali wszyscy, ludzie z dziećmi, kombatanci, przypadkowe osoby dołączały się spontanicznie. Z ekip widziałem Miedź, Promień, Gryf, Gwardię Koszalin, ŚWL, Spartę, na pewno było ich więcej, piszę tylko o tych którzy mieli barwy na wierzchu. Sporą ekipą i ładnie oflagowaną był klub motocklistów w ubraniach a'la Hells Angels . Do pochodu przyłączyło się kilku Włochów (nie z FN, zaproszonych przez NOP) tylko idących na wieczorny mecz, byli w pozytywnym szoku.
Przemarsz po dwóch kółkach wokół rynku, ze względu na "blokowanie :)" lewaczyn, zrobił rundkę przez samo centrum Wrocławia i wrócił na ul. Świdnicką, gdzie około 50? lewaków otoczyły psy szczelniej niż kondon c****, gdyby nie to, doszłoby do linczu. Było małe starcie z psami, obrzucenie paparuchów racami, pochodniami i drobnym sprzętem widać było w ich oczach panikę. Również we Wrocławiu, były niemieckie śmieci. Pochód pomaszerował dalej ulicą Świdnicką, pod pomnik Chrobrego. Pod przejściem wisiał jakiś pedalski baner, zasłaniający całą szerokość i wysokość wyjścia z tunelu. Został zerwany a jakiś małolat podjął nieudaną próbę powieszenia pedałka który własnym tyłkiem chciał bronić banera sznurkami na których wisiał. Pochód doszedł do celu, odpaliliśmy race, była przemowa i hymn. Marsz rozwiązano a ekspedycja karna w sile 200-300 osób czekała na rozejście się lewaczyn, którzy prosili policję o eskortowanie do domów. j**** psy i lewackie ścierwo.
Jeżeli jesteś idiotą który nie potrafi zmienić języka klawiatury, to nie pisz, że jesteś za granicą.O emigracji i tak już krążą chujowe opinie.
Wrocław - stolica Śląska

Wrocław - stolica Śląska

-
Osobiście nie spodziewałem się aż takiej mobilizacji Polaków. W marszu brał udział przekrój całego społeczeństwa Polskiego. Myślałem, że w większości będziemy my (kibice) a na marszu dookoła siebie widziałem bardzo dużo rodzin z dziećmi, osób starszych a nawet inwalidów. Najlepsze jest to, że wszystkim się to podobało.
Z ŁKS-u Łomża około 70-80 osób.
Nie wiem czy było:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Lewactwo:
[link]
Za wp.pl
Z ŁKS-u Łomża około 70-80 osób.
Nie wiem czy było:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Lewactwo:
[link]
Za wp.pl
Wśród zatrzymanych w trakcie manifestacji z okazji Święta Niepodległości są cudzoziemcy - 92 obywateli Niemiec, 1 obywatel Hiszpanii, 1 obywatel Węgier i 1 obywatel Danii.
Łomżyński Klub Sportowy
-
Boig Noi pisze:11.11.11 - [link]
Tutaj akcja z racami: http://www.youtube.com/watch?v=OR_dJUiGTHw
Dodam, że jedyne słuszne media szacują liczbę patriotów na 600 osób :)
Jeżeli jesteś idiotą który nie potrafi zmienić języka klawiatury, to nie pisz, że jesteś za granicą.O emigracji i tak już krążą chujowe opinie.
Wrocław - stolica Śląska

Wrocław - stolica Śląska

-
+ Duuuuuuuuuuuużo różnych ekip stało w jednym szeregu
+ Miało być 11tys a było więcej
+ sporo lewaków oberwało
+zniszczone auta TVNu (taka mała zemsta)
+udowodniliśmy że nie wygrają z Nami (czy teraz Tusk zamknie Stolice?Wszystkie większe miasta?)
+klimat Marszu,śpiewy,piro,flagi
A tutaj płacze i jęki że strzeliliśmy sobie w stopę...który to już raz...
Szkoda tylko zatrzymanych chłopaków no ale mam nadzieje że spotkamy się wszyscy razem za rok
+ Miało być 11tys a było więcej
+ sporo lewaków oberwało
+zniszczone auta TVNu (taka mała zemsta)
+udowodniliśmy że nie wygrają z Nami (czy teraz Tusk zamknie Stolice?Wszystkie większe miasta?)
+klimat Marszu,śpiewy,piro,flagi
A tutaj płacze i jęki że strzeliliśmy sobie w stopę...który to już raz...
Szkoda tylko zatrzymanych chłopaków no ale mam nadzieje że spotkamy się wszyscy razem za rok
-
Podobno Raków ma przygody z Antifą na trasie? Mógłby ktoś od nich zdać małą relację?
-
Z Hutnika Nowa Huta ponad 60 osob w zwartej grupie.kbls pisze:
BTW, pytanie bez napinki: widziałem GKS Bełchatów, oba łódzkie kluby, Legię, Motor Lublin, Zawiszę, Gieksę, Górnika, Elanę, jeszcze parę innych składów, ale nie rzucił mi się w oczy nikt z Krakowa, a myślę, że na te ekipy i ich doświadczenie sporo osób dziś liczyło. Może ktoś doprecyzować, bo nie mogłem być we wszystkich miejscach jednocześnie i może po prostu się mijaliśmy...
Tekst zaslyszany podczas jazdy z psami na placu od jednej ze starszych osób : "Dobrze, niech walczą o swoją wolność" napawa dumą i optymizmem!
Po marszu nasz autokar dostaje eskortę psów ktora towarzyszy nam aż do granic województwa małopolskiego. Pozdrowienia dla obecnych!
A co tam w oświadczeniach na wiśle?
-
Szkoda klawiatury na dyskusję z typem- albo w ogóle go nie było i siedział spocony na sopcastach tefałenu i polsatu a jak był to chyba z kolorowymi.fonobar pisze:Możesz wypie****ć . Stało się coś zaparkowanym autom przypadkowych ludzi ?? czy ucierpiała tylko Milicja i TVN.
Jakby taka akcja działa się w na tym spokojnym zachodzie to by z miasta zostały pewnie zgliszcza a u nas spłonęły tylko symbole władzy i propagandy
Jak słyszę te argumenty "psioczenie na kiboli w telewizji a pod stołem podwyżki podatków" to wiem już,że człowiek taki jest właśnie karmiony papką medialną ala agora.
A wczoraj najwidoczniej przyjechali niezadowoleni widzowie ( pewnie z tvp ) i dali temu upust,podpalając 2 auta a 2 kolejne lekko uszkadzając.Skąd zatem stwierdzenie,że to byli kibole?
Poza tym,jak napisał Fonobar,nie widziałem prócz tych aut,innych uszkodzonych,metrem ( kolorowym he he ) też jechaliśmy i jakoś wszystko "działa",więc Olek,siatka i na zakupy a nie na forum się krzywisz...
Ostatnio zmieniony 12.11.2011, 10:23 przez GtWładzię, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ekipy jakie widziałem :Legia,Zagłębie Lubin,Raków,Lechia,Row Rybnik,Arka,Odra Opole,Hutnik Kraków i jeszcze wiele większych i mniejszych.
-
To, co wydarzyło się wczoraj napawa optymizmem, łezka się w oku kręci i w końcu chce się wierzyć, że będzie lepiej!
Najbardziej mnie osobiście cieszy fakt, że kibice z całej Polski potrafią w takim dniu się zjednoczyć i walczyć z tym ścierwem lewackim! Panowie to w nas musi być ta siła, nie możemy się dzielić tylko ze względu na barwy klubowe i wczoraj udowodniliśmy wszyscy, że w chwilach, gdy walczy się o Polskę potrafimy stanąć obok siebie jak brat z bratem!
Piękny widok palącego się auta tvnu (nie mówię już o armii patriotów idącej w marszu).
Mam nadzieje, że to tylko początek i k**** lewackie zostaną niedługo wytępione z tego kraju, bo już dłużej nie można na to patrzeć.
WALKA TRWA, oby tak dalej i dziękuję wszystkim, którzy byli, serce rośnie w takich chwilach! Wolność powróci, zwyciężymy!
P.S jak widzę tą szmatę Legierskiego, to tylko mnie mobilizuje do brania czynnego udziału w 'naprawianiu' Polski;)
Najbardziej mnie osobiście cieszy fakt, że kibice z całej Polski potrafią w takim dniu się zjednoczyć i walczyć z tym ścierwem lewackim! Panowie to w nas musi być ta siła, nie możemy się dzielić tylko ze względu na barwy klubowe i wczoraj udowodniliśmy wszyscy, że w chwilach, gdy walczy się o Polskę potrafimy stanąć obok siebie jak brat z bratem!
Piękny widok palącego się auta tvnu (nie mówię już o armii patriotów idącej w marszu).
Mam nadzieje, że to tylko początek i k**** lewackie zostaną niedługo wytępione z tego kraju, bo już dłużej nie można na to patrzeć.
WALKA TRWA, oby tak dalej i dziękuję wszystkim, którzy byli, serce rośnie w takich chwilach! Wolność powróci, zwyciężymy!
P.S jak widzę tą szmatę Legierskiego, to tylko mnie mobilizuje do brania czynnego udziału w 'naprawianiu' Polski;)
-
http://www.youtube.com/watch?v=bGcTsG6zxZs0lek_89 pisze: Gratuluje busa TVN.... Ciekawi mnie czy byscie byli tak zadowoleni jakbyscie mieli zaparkowane auto w okolicy i stalo sie z nim to samo... (nawet przypadkiem).
Nie ma jak marsz o wolność.
Mam, wrażenie, że pokemony krytykujące w tym temacie Marsz i poczynania uczestników Marszu pewnie sami wzięliby udział w kolorowej blokadzie gdyby ich tylko matka z domu puściła :).
Okiem uczestnika marszu. Już jadąc na Pl. Konstytucji metrem, mogłem się przekonać, że duch patriotyzmu w narodzie nie ginie. Zwłaszcza miło było popatrzeć na dziadka z wnuczkiem (wnuk z małą flagą Polski) czy grupki starszych ludzi z flagami. Odnośnie samego Marszu to wszystko już zostało napisane więc nie będę się powtarzał. Milo, że pod Kancelarią Płemieła "młynowy" zarzucił "Donald matole..." a pod pomnikiem Dmowskiego było skandowane "Gdzie jest Orzeł na koszulkach". Marsz pokazał, że polscy kibole mimo represji mają się dobrze i w sprawach najwyższej wagi potrafią się zjednoczyć ponad podziałami. Polscy narodowcy mają się dobrze mimo nachalnie lansowanego w mediach (a zwłaszcza TVN) lewactwa, pedalstwa itp. Polscy lewacy mają się średnio. Wystarczy porównać frekwencję na Marszu i na blokadzie by stwierdzić, że ilościowo lewactwo zostało zmiażdżone. A gdyby nie armatki wodne i niezliczone kordony psiarni to lewactwo fizycznie również było zostało rozkurwione w drobny pył.
PS. Podobno Bronek ma zakazać manifestacji. Jeżeli tak to niech będzie konsekwentny i parad pedalstwa też zakazuje.
-
"Info z trasy, mam nadzieję że częściowo chociaż prawdziwe - Czuwaj wyłapał konkretne bęcki w pierwszą stronę, nie obeszło się podobno bez szpitala, bus Pogoni Szczecin jakieś niecałe 20 sztuk też trafiony, starcie podobno dla Hiva i wreszcie coś pozytywnego, Śląskie ekipy (KSG, GKS, R) na wieść o Przemyślanach zebrały się i antifa konkretnie obita, nie było co zbierać. Zobaczymy ile z tego wszystkiego jest prawdy.
Pytanko, czy i jakie ekipy nie dojechały?
Co do wrażeń pozytywne, trochę niepoukładane to wszystko. Widząc tyle starszych osób serce się cieszy. Bardzo ładnie zaprezentował się ŁKS (białe czapki robiły wrażenie), efektowne wejście Wisły(tylko nie zrozumiałem której)."
Zainteresowani potwierdzą?
Pytanko, czy i jakie ekipy nie dojechały?
Co do wrażeń pozytywne, trochę niepoukładane to wszystko. Widząc tyle starszych osób serce się cieszy. Bardzo ładnie zaprezentował się ŁKS (białe czapki robiły wrażenie), efektowne wejście Wisły(tylko nie zrozumiałem której)."
Zainteresowani potwierdzą?
-

-
SzB weź chłopie wstrzymaj bajere, bo p********* jak potłuczony w kółko o tym samym. Jak ktoś będzie chciał poczytać wypowiedzi z forum Polonii, to sobie tam pójdzie i poczyta. Nie musisz rozpierdalać tego tematu.
A propo forum, to mógłby ktoś zarzucić linkiem do jakichś lewackich wypocin? Ciekaw jestem ich wizji wczorajszego dnia.
A propo forum, to mógłby ktoś zarzucić linkiem do jakichś lewackich wypocin? Ciekaw jestem ich wizji wczorajszego dnia.
-
-
Byłem na Marszu,przeżycia nie do opisania.Gigantyczny tłum ludzi z biało-czerwonymi flagami,ramię w ramię kibice,kombatanci,ludzie starsi,całe rodziny.Łezka mi się w oku zakręciła gdy podczas ryknięcia Cześć i Chwała Bohaterom idący obok mnie kombatant miał łzy w oczach.Serce rośnie..Myślę,że pokazaliśmy,że Polskość NIGDY NIE ZGINIE !!!!!
Co do awantur,myślę że były sprowokowane,dotarłem na pl.Konstytucji już podczas trwania awantury,zajebisty widok latających rac i odgłos wybuchających achtungów.Wiele ekip widzianych..Korona Kielce,Radomiak,ŁKS Łomża,Górnik Zabrze i konkretna ekipa Lecha w niebieskich kominach,i dużo innych.
Podczas powrotu z buta z ulicy Dolnej do Metra Wilanowska widziana eskortowana więźniarka jadąca pewnie na Malczewskiego:(
Co do awantur,myślę że były sprowokowane,dotarłem na pl.Konstytucji już podczas trwania awantury,zajebisty widok latających rac i odgłos wybuchających achtungów.Wiele ekip widzianych..Korona Kielce,Radomiak,ŁKS Łomża,Górnik Zabrze i konkretna ekipa Lecha w niebieskich kominach,i dużo innych.
Podczas powrotu z buta z ulicy Dolnej do Metra Wilanowska widziana eskortowana więźniarka jadąca pewnie na Malczewskiego:(
Z przedmieść sto(L)icy..Legii fanatycy PIASECZNO 100% LEGIA
-
Duży minus za nagłośnienie mam nadzieje ,że za rok będzie to lepiej wyglądało w kwestii organizacyjnej .
-
Pani prof. Monika Płatek znów bardzo racjonalne wypowiedzi, idzie pod prąd względem calej reszty medialnej hałastry.

Kawał c****.
-
We Wrocławiu robimy 2 okrążenia wokół rynku potem koło galerii dominikańskiej przez oławską ( grupka się urywa ( info o brudasach) ) idziemy dalej do świdnickiej brudasy w kordonie MO lecą w nas race po paru sekundach jest odzew lecą race,pochodnie,achtungi w brudasów, przepychanka z policją jednego chcieli zawinąć, ale udało się go wciągnąć poszedł gaz większość cała w gazie całe kurtki wszystko mokre dostaliśmy z niecałego metra po ryjach. Psy chciały kogoś zwinąć, ale im się nie udaje my uciekamy, aby gaz zszedł. Marsz idzie dalej paru chłopa rozbiega się po okolicznych uliczkach w poszukiwaniu Antify która dostaje konkretny oklep. Pod pomnikiem śpiewamy hymn jest przemówienie race, brudasy idą z MO w naszą stronę ( PO CO ? ) Po rozwiązaniu marszu w sile około 200-300 nieprzypadkowych czekamy, aż brudasy się rozejdą.
Wieczorem już pewnie będą inne informacje.
Wieczorem już pewnie będą inne informacje.
-
z Kozienic 30 pare osob, plus to tego wielu ktorych nie spotkalismy, co do strarc na Placu, ewidentna prowokacja psów, sie okazało sie ja sam bylem a kolo mnie same Radomiaki :)
CZESC I CHWALA WIELKIEJ POLSCE !
CZESC I CHWALA WIELKIEJ POLSCE !
-
No i zaczyna się, nagłówek na onecie "210 pseudokibiców zatrzymanych w Warszawie"....
Chyba wczorajsze dwa "GORĄCE newsy" tvnu to za mało?;D
-
ale w tym 90 niemcow z antify, wiec naszych nie zawileli, badz tez bardzo malo.Pe pisze:No i zaczyna się, nagłówek na onecie "210 pseudokibiców zatrzymanych w Warszawie"....
-
- Major
pierdolić to, szacunek za tych co byli.Pe pisze:No i zaczyna się, nagłówek na onecie "210 pseudokibiców zatrzymanych w Warszawie"....
mam nadzieje że niemiecki ścierwo dostanie na dołku porządny w*******
ścierwa medialne podają że organizator poniesie koszty, jak będzie coś wiadome to dawać znać

-
Jak dla mnie nie na miejscu jest podawanie ile osob i z jakiej ekipy sie zjawiło, co pewnie ułatwi prace tym co nie trzeba
-
-
Jakiś link?
Serce rośnie gdy widzi się takie tłumy na marszu, ale najbardziej boli mnie fakt, to co pokazuje telewizja, a raczej tego co nie pokazuje. Temat jeden to awantury kibiców, a nic nie mówi się o niemcach bijących naszych rodaków, czy o liczbie marszu i ich uczestnikach (całe rodziny, starsi ludzi, młodzież).
Mam nadzieję, że za rok będzie nas jeszcze więcej.
Serce rośnie gdy widzi się takie tłumy na marszu, ale najbardziej boli mnie fakt, to co pokazuje telewizja, a raczej tego co nie pokazuje. Temat jeden to awantury kibiców, a nic nie mówi się o niemcach bijących naszych rodaków, czy o liczbie marszu i ich uczestnikach (całe rodziny, starsi ludzi, młodzież).
Mam nadzieję, że za rok będzie nas jeszcze więcej.
-
Sory, ale nie mogę edytować poprzedniego postu
[link]
[link]
-
Jakiś link?CHCNI pisze:Pani prof. Monika Płatek znów bardzo racjonalne wypowiedzi, idzie pod prąd względem calej reszty medialnej hałastry.
-
Podkarpacie:
[link]
[link]
-
Pewnie później się pojawi, ja widziałem ją live na tvn24, dziś po 10. Chwilę przed nią gościem był socjolog, prof. Krzemiński, takie dyrdymały pierdolił, że włosy dęba stają.ZielonoMi pisze:Jakiś link?CHCNI pisze:Pani prof. Monika Płatek znów bardzo racjonalne wypowiedzi, idzie pod prąd względem calej reszty medialnej hałastry.

Kawał c****.
-
Wypierz ją w rękach niech się wymoczy i zejdzie.radomszczanin pisze:[link]
wlasnie o ten moment mi chodziło,tu dokładnie było widać ile wiary idzie,nie licząc ludzi na chodnikach,idących przed marszem,stojącach na płotach,itd.Z Radomska na marszu 20 osób.podobno jakaś dobrze prezentująca się ekipa skinheadów była z tarczami?
a tak na marginesie,jak usunąc plamy po gazie z kurtki??macie jakieś sposoby,czy do kosza?
-
Guzik prawda ..... od 7:00 rano moczylem kurtke i ta plama po gazie nie schodzi !
Wracajac do tematu .....
Wczorajszy dzien byl Naszym Zwyciestwem nad Lewactwem !
Pokazalismy jak bardzo pragniemy zyc w Normalnej Polsce.
Celebryci pokroju Szyca czy Karolaka zamkneli swoje pizdy bo przekonali sie ze ich pierdolenie i zapraszanie na kolorowa niepodlegla czy jakos tak zdalo sie psu na bude :)
ps. Mam nadzieje ze towarzysz Walter nie podniesie cen biletów na Żyletę aby powetowac sobie spalone samochody :))))
ps2. Pozdrowienia dla dobrych Chlopakow z Unii Oświecim i Bełchatowa :)
Wracajac do tematu .....
Wczorajszy dzien byl Naszym Zwyciestwem nad Lewactwem !
Pokazalismy jak bardzo pragniemy zyc w Normalnej Polsce.
Celebryci pokroju Szyca czy Karolaka zamkneli swoje pizdy bo przekonali sie ze ich pierdolenie i zapraszanie na kolorowa niepodlegla czy jakos tak zdalo sie psu na bude :)
ps. Mam nadzieje ze towarzysz Walter nie podniesie cen biletów na Żyletę aby powetowac sobie spalone samochody :))))
ps2. Pozdrowienia dla dobrych Chlopakow z Unii Oświecim i Bełchatowa :)

-
A zagraniczne media komentują jakoś nasz Marsz ? Albo Kibice w takich krajach jak Serbia czy Węgry ? Bo tam podobnie wyglądają marsze prawicowe.
-
Nie przesadzajcie z tym, że ŁKS czy inne Stale Gorzów świetnie się pokazały - chociaż faktycznie prezentowali się bardzo dobrze - to po prostu nie zastosowali się do tego, że Marsz nie ma być pokazem kibicowskiej mody. Gdyby inne ekipy jak Legia czy Lech mieli jednakowe ubrania to chyba każdego wypadało by chwalić.
Na każde życzenie brygada się zrywa
Tu Krew w każdej chwili przelewać gotowa
Głos z serca się bowiem każdemu wyrywa
Powrócim niebawem, do Polski! Do Lwowa!
Tu Krew w każdej chwili przelewać gotowa
Głos z serca się bowiem każdemu wyrywa
Powrócim niebawem, do Polski! Do Lwowa!